Setari Cookie-uri

Oscar 2011: Destinatii de vacanta din filmele de la Hollywood

Viziteaza (sau macar viseaza la) cele 9 destinatii unde au fost realizate cele 9 filme nominalizate, in 2011, la Oscar.

Locatie: Culmea ironiei este faptul ca, in prezent, la New York City Ballet, pe lista distributiilor se afla chiar Lacul Lebedelor, la Teatrul David H. Koch Theater, Centrul de Performare Arte Lincoln, din Manhattan. Stagiunea se incheie chiar in acest weekend, deci daca esti prin New York, verifica programul exact pe www.nycballet.com.

O productie readaptata a Lacului Lebedelor este programata si de catre Baletul National Englez, care va sustine reprezentatiile la London Coliseum, timp de 7 seri, in martie. Biletele au pret de pornire de la 10 euro. Pentru mai multe detalii, intra pe www.eno.org.






The King's Speech - atractii londoneze


Nominalizat cu 12 distinctii la Oscar, filmul lui Tom Hooper spune povestea Regelui George al VI-lea si incercarea sa de a-si invinge balbaiala de care suferea, ajutat de logopedul Lionel Logue, un terapeut australian. [VIDEO] "The King's Speech", marele invingator la premiile BAFTA 2011

Locatia: Filmul prezinta o pleiada de atractii ale capitalei Angliei, printre care Centrala Battersea Power Station, Vechiul Colegiu Naval Regal din Greenwich, Casa Lancaster din West End, Strada Harley si cladirile Pullens, din jurul Strazii Amelia, in Southwark, ultimele "vestigii" victoriene din Londra.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.