Setari Cookie-uri

Oscar 2011: Destinatii de vacanta din filmele de la Hollywood

Viziteaza (sau macar viseaza la) cele 9 destinatii unde au fost realizate cele 9 filme nominalizate, in 2011, la Oscar.

The Fighter - Merrimack River, Lowell

Mark Wahlberg, il interpreteaza pe Micky Ward, in drama biografica a lui David O Russell, ce descrie povestea unui boxer irlandezo-american din Lowell, Massachusetts. Filmul a fost nominalizat la 7 dintre categoriile Premiilor Academiei de Film Americane, printre care "Cea mai buna imagine" si "Cel mai bun regizor". [VIDEO] Mark Wahlberg se intoarce la scoala.

Locatia: Plasat in Merrimack River, Lowell, era cunoscut odinioara drept "inima industriei textile din SUA". Si in prezent gasim numeroase mori de vant, iar mostenirea si mandria orasului vine, in mod surprinzator de la echipa de baseball Lowell Spinners.

Parcul National Istoric Lowell gazduieste diverse expozitii despre evolutia orasului, care iti vor face o calatorie scurta prin industria textila. Orasul este cunoscut de asemenea si pentru Festivalul Folk ce are loc anual, orasul fiind si resedinta de bastina a unor personalitati precum James Whistler, Jack Kerouac and Bette Davis.

Filmarile au avut loc in special in Sala de Gimnastica a orasului (West End Gym) si amfiteatrul Tsongas Centre.




Inception - Tokio


Inception, o poveste incitanta si confuza despre visuri, cu visuri, in visuri, ce-i are in distributie pe Leonardo di Caprio, Ken Watanabe, Ellen Page si Cillian Murphy. Filmul a primit 8 nominalizari, printre care "Cea mai buna imagine" si "Cel mai bun scenariu original".

Locatia: Filmarile au fost realizate in jurul lumii, de pe strazile din Tokio pana in pietele din Tangiers. Secventele memorabile unde Leonardo sta la masa unei cafenele, afara, in timp ce standurile de fructe explodeaza, iar ferestrele se muta, sunt filmate in Paris, iar scenele finale au fost turnate la resortul Fortress Mountain Ski, din Canada, care este inchis in prezent.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.