Setari Cookie-uri

Oscar 2011: Destinatii de vacanta din filmele de la Hollywood

Viziteaza (sau macar viseaza la) cele 9 destinatii unde au fost realizate cele 9 filme nominalizate, in 2011, la Oscar.

Locatia: Biutiful este filmat in intregime in capitala Cataloniei, Barcelona. Cele mai tari atractii ale orasului sunt Catedrala Sagrada Familia, pe care Gaudi nu a reusit sa o termine, bulevardele Las Ramblas, frecventate de catre dansatori, muzicieni si tot soiul de artisti.

De asemenea, daca vizitati metropola, nu ar trebui sa ratati piata de alimente Boqueria, care va va incanta toate simturile, Parcul Guell, o alta creatie Gaudiana si Muzeul Picasso.




Social Network - Universitatea Harvard


Drama lui David Fincher despre fondarea platformei sociale Facebook, urmareste calatoria virtuala a lui Mark Zuckerberg, in perioada in care era student al Universitatii Harvard si un pionier al internetului. Filmul a fost nominalizat cu 8 premii Oscar, inclusiv "Cea mai buna imagine", "Cel mai bun regizor" si "Cel mai bun Actor" (Jesse Eisenberg).

Locatie: Universitatea Harvard, din Cambridge, Massachusetts, poate oferi vizitatorilor tururi ale campusului, detalii despre evolutia cronologica a institutiei si pulsul viu al vietii de student american. Tururile sunt gratuite, iar pentru mai multe detalii intra pe www.harvard.edu/visitors/tours.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.