Setari Cookie-uri

Oscar 2011: Destinatii de vacanta din filmele de la Hollywood

Viziteaza (sau macar viseaza la) cele 9 destinatii unde au fost realizate cele 9 filme nominalizate, in 2011, la Oscar.

Casa Cumberland Lodge, din Berkshire, folosita in prezent, ca un centru de conferinte, Casa Knebworth si Casa Hatfield, din Hertfordshire, dar si Stadionul Odsal din Bradford, apar de asemenea in film, in timp ce incoronarea lui George al VI lea a avut loc in Catedrala Ely, in loc de Westminster Abbey, unde a avut loc in realitate.




True Grit - Santa Fe, New Mexico

Un remake din 1969 al westernului faimos cu acelasi nume, productia ce-l are in distributie, printre altii pe John Wayne, True Grit este nominalizat la 10 categorii in cursa pentru Oscar, printre altele pentru "Cea mai buna imagine", "Cel mai bun actor" (Jeff Bridges) si "Cea mai buna actrita" (Hailee Steinfeld).

Locatia: Cea mai mare parte a filmului a fost filmata in Santa Fe, New Mexico, cunoscuta pentru peisajele sale naturale extrem de frumoase, pentru bucataria condimentata, pentru galeriile de arta, dar si pentru indemanarea americanilor nativi.

Este recomandat sa va cazati la La Fonda, Hotelul Plaza, iar pentru cina puteti merge la Pink Adobe, unul dintre cele mai bune restaurante din oras. Pentru mai multe informatii, intrati pe www.newmexico.org.
Celelalte parti ale filmului au fost filmate in orasele texane Granger si Austin.




Biutiful - Barcelona

Biutiful, filmul lui Alejandro Gonzalez Inarritu, este povestea unui tata singur care se chinuie sa-si educe copiii, in timp ce se lupta si cu invingerea cancerului. Productia este nominalizata la doua Oscaruri: "Cel mai bun film strain" si "Cel mai bun actor" (Javier Bardem).

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.