Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Control, Madame Pogany, Bamboo, Hard Rock Cafe? Si lista poate continua. Iesi din casa si conecteaza-te la muzica orasului.

Evenimentele saptamanii vibreaza de sunetul muzicii: concerte peste concerte, live acts, karaoke si seri de club. Tu unde alegi sa mergi? Control, Madame Pogany, Bamboo, Hard Rock Cafe? Si lista poate continua. Iesi din casa si conecteaza-te la muzica orasului.

Joi, 19 ianuarie


aMinus 1. aMinus live act @ Control Club, ora 23:00

aMinus live act
Boru & Belc dj set

Joi 19 ianuarie seria evenimentelor GeisterTanz continua cu un live performance aMinus.
aMinus este proiectul solo al lui Valentin Plessy, membru al trupei electro-punk Plateau Repas.
Artistul berlinez experimenteaza sound-ul electro-pop.



Primul sau album „Almost and Maybe” abordeaza si combina sound-ul synth pop specific anilor 80, cu muzica house si r'n'b, rezultand compozitii pline de forta.
aMinus isi gaseste inspitatia in viata de zi cu zi si problematici precum maturizarea, sexualitatea, relatiile haotice...

Afterparty & warm-up: Boru & Belc
Intrare: 10 lei

Vineri, 20 ianuarie


1. Concert Kumm + Ostava @ Control Club, ora 22:00

Kumm Vineri, 20 ianuarie, Tuborg Sound da startul performance-urilor trupelor romanesti pe scena lui 2012 in clubul Control, printr-o seara dedicata clujenilor de la KUMM.

Ei vor concerta alaturi de bunii lor prieteni de la Ostava, o formatie bulgareasca cu elemente Britpop si rock alternativ, impreuna cu care cei de la KUMM au organizat un mic turneu prin tara. (21.01 – Cluj, Flying Circus, 22.01 – Targu Mures, J’ai Bistrot)

Nu are rost sa mai scriem doua paragrafe despre cine sunt si ce au facut KUMM pana acum. Doar ca n-au mai fost in Club Control de aproape un an. In timpul acesta n-au stat degeaba. Au umblat intr-un turneu de peste zece concerte in Germania si Elvetia, plus multe concerte prin tara. Anul acesta au lansat doua single-uri "Foul Play" si "Eskimo", ultimul avand in spate un turneu de promovare prin 14 orase din tara si Republica Moldova, au lansat un videoclip si umbla vorba ca baietii au un album nou in pregatire din care vom putea auzi ceva piese vineri seara.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.