Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Control, Madame Pogany, Bamboo, Hard Rock Cafe? Si lista poate continua. Iesi din casa si conecteaza-te la muzica orasului.



www.myspace.com/kummband

Intrare: 20 de lei.

Dance Division Dance Division cu Nek

Vineri 20 ianuarie, dupa concertul trupelor KUMM si OSTAVA (Bg) , trebuie sa ramai pe ringul de dans! Urmeaza Dance Division cu Nek!

Party all night long!

Intrare: 5 lei intre 22:00 - 00:00 - acces doar in Front Control
10 lei dupa 00:00 (un shot de tequila inclus)

2. Loungerie II @ Madame Pogany, ora 21:00

Vineri, 20 ianuarie, sezonul performance-urilor live din 2012 se deschide la Madame Pogany cu trupa LOUNGERIE II.

La granita dintre jazzy punk si lounge exista muzica!

Loungerie II Cui nu ii e teama de un fond sonor vibrant, fraze muzicale pe alocuri noire si alarmante, pe de alta parte limpezi, melodioase si dansante invitatia e simpla: LOUNGERIE II si un pahar cu vin, intr-un loc atins de eleganta, intr-un oras... pe care il iubim si il uram deopotriva!

Loungerie II a aparut intr-o prima formula la sfarsitul anului 2008 , la intiativa vocalistei Miss Tincea (Andreea Tincea). Trupa a trecut prin mai multe formule, pastrand tendinta fundamentala a pieselor: muzica lounge jazzy, potrivita pentru seri langa un pahar cu vin, dupa un spectacol de teatru sau balet.
In prezent trupa este compusa din :

Voce (Andreea Tincea), chitara (Catalin Lungu), tobe (Daniel Iliescu), chitara 2 si sunete (Dan Michiu), bas (Doru Boeriu), voce 2 si spoken word (Andrei Bucureci).

”Daca Romania nu se afla inca pe harta bizareriei, ne propunem sa rezolvam noi problema! Un singur colectiv muzical si mai multe proiecte. Cool Haters-Abator Collective va propune jazzy punk- lounge, o experienta numita LOUNGERIE II: o prezenta feminina cu intentii bune, un chitarist creator de riffuri si acorduri contagioase, un metronom uman si ciudatenia unui chitarist stapan peste sunete bizare, caruia i se alatura cuvintele contrapunct ale unui MC prea inalt pentru firile usor sensibile. ” - LOUNGERIE II
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.