Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Control, Madame Pogany, Bamboo, Hard Rock Cafe? Si lista poate continua. Iesi din casa si conecteaza-te la muzica orasului.

Concertele Extraordinare de Craciun - Stefan Banica, devenite deja traditie, sunt unele dintre cele mai complexe productii de gen din tara, stabilind adevarate recorduri pentru Romania ca numar de concerte de anvergura sustinute consecutiv la Sala Palatului si ca numar de spectatori!

Numeroase alte distinctii vin in completarea palmaresului sau impresionant, Stefan Banica fiind unul dintre cei mai iubiti artisti din Romania.

karaoke 4. Karaoke Star @ Hard Rock Cafe, ora 21:00

In fiecare seara de vineri, de la ora 21:00, Hard Rock Cafe te asteapta sa ridici o sala intrega in picioare cu talentul tau de interpret! Urca in lumina reflectoarelor si poti alege sa fii ce superstar doresti – Robbie Williams, John Lennon, Madonna, Michael Jackson, Jon Bon Jovi sau orice alt artist pe care il indragesti. Arata tuturor ca esti facut pentru a fi pe scena si vei pleca nu doar cu premii, ci si cu o multime de fani!

Intrare libera.


Sambata, 21 ianuarie


1. DJ Daddy’s Groove @ Bamboo

Dj Daddy's Groove Sambata, 21 ianuarie, Bamboo il prezinta in premiera pe Daddy’s Groove, unul dintre DJ-ii care a cucerit topurile muzicale internationale, a colaborat cu David Guetta, Sweedish House Mafia si a realizat remixuri oficiale pentru hituri interpretate de Kylie Minogue, Whitney Houston, sau Enrique Iglesias.

Pe langa colaborarile de success avute, DJ Daddy’s Groove se remarca si prin evenimentele speciale la care a fost invitat: “Fuck me I’m Famous”, unde a mixat alaturi de renumitul DJ David Guetta si de
Sweedish House Mafia, dar si in cluburi ca Pacha sau Amnesia, in Ibiza.

Pe langa aprecierea de care se bucura din partea unor nume mari din industria muzicala (Bob Sinclar, Roger Sanchez, Axwell, Laidback Luke), Dj Daddy’s Groove a atins culmile succesului prin colaborarea cu David Guetta, la albumul lansat de acesta in anul 2011: “Nothing But The Beat”.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.