Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Control, Madame Pogany, Bamboo, Hard Rock Cafe? Si lista poate continua. Iesi din casa si conecteaza-te la muzica orasului.



Intrare: 15 lei
Rezervari: 0743661782 / 0744105613 / razvan@madamepogany.ro


3. Concert Stefan Banica @ Barletto Club, ora 23:30

Stefan Banica Suntem nerabdatori sa ne bucuram de un concert incendiar, marca Stefan Banica, vineri, 20 ianuarie, in Club Barletto. Va invitam pe toti sa cantam impreuna unele dintre cele mai cunoscute si indragite melodii ale artistului, cum ar fi “Gaseste-mi loc in inima ta”, “Super-love”, “Veta”, “Toata lumea danseaza” si multe altele.

Suntem nerabdatori sa ne bucuram de un concert incendiar, marca Stefan Banica, vineri, 20 ianuarie, in Club Barletto. Va invitam pe toti sa cantam impreuna unele dintre cele mai cunoscute si indragite melodii ale artistului, cum ar fi “Gaseste-mi loc in inima ta”, “Super-love”, “Veta”, “Toata lumea danseaza” si multe altele.

Stefan Banica este unul dintre cei mai complecsi artisti din Romania, cu o cariera prodigioasa de peste 20 de ani in muzica, teatru, film si televiziune. A sustinut pana in prezent in cariera peste 1000 de concerte, cu peste 160.000 de bilete vandute doar la traditionalele sale concerte de Craciun.

A lansat 13 discuri de autor, vandute in peste 500.000 de exemplare, premiate cu 5 discuri de aur si 2 de platina.

Cel mai recent album semnat Stefan Banica, “Super-love”, a fost premiat ca “Cel mai bun album pop al anului” la Gala Premiile Radio Romania, in cadrul aceleiasi gale Stefan Banica fiind premiat si ca “Cel mai bun interpret al anului”.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.