Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Control, Madame Pogany, Bamboo, Hard Rock Cafe? Si lista poate continua. Iesi din casa si conecteaza-te la muzica orasului.

Cat despre venirea sa in Bamboo, Daddy’s Groove a transmis special pentru fanii din Romania un mesaj prin care ii invita pe toti la petrecerea de sambata, 21 ianuarie.

Mesajul video transmis de DJ Daddy’s Groove fanilor din Romania:



Mobelspedition 2. Mobelspedition @ Londophone Pub, ora 21:00

Möbelspedition e o trupa de transportatori ai mobilierului nostru interior. Patul cu sexualitate, dulapul cu varste, oglinda cu masti, biblioteca cu memorii, masa cu dialoguri, scaunele cu cururi, canapeaua cu prieteni, tablourile cu paranoia. Impachetate pentru calatorii introspecte lungi si confortabile, bine prinse in banda scotch de rock clasic cu diferite lipiciuri din urma, si de azi – progressive, funk, kraut, psychedelic, alternative, indie, pop, disco si cam tot ce ne inspira.

Intrare libera.

3. Concert Butterflies in My Stomach @ Clubul Taranului, ora 22:00

Butterflies in My Stomach Muzica speciala, ritmuri nu-jazz/funk, dans, atmosfera eleganta – cine poate sa reziste acestei invitatii complete din partea trupei Butterflies in My Stomach? Si ce alta noapte poate fi mai potrivita decat una de sambata? Pe 21 ianuarie, de la ora 22:00, la Clubul Taranului din Bucuresti, BiMS va fi pe scena iar voi trebuie sa fiti acolo!

Catrinel (voce), Bujor (bas), John (chitara), Laurentze! (tobe), Meghi (clape si samples) incep anul 2012 cu vise frumoase, cu fluturi si mai colorati, cu aripi si mai intinse. Visele lor si visele voastre, impreuna, vor „suna” bine, plin, adevarat, macar in seara de 21 ianuarie. Purtati Tricoul preferat (e iarna, dar cu noi e cald si bine), va veti simti oricum „like a million dollar baby” iar cantecele toate va vor indemna la dans cu mainile, picioarele si inimile.

Intrare: 25 lei

4. Concert Cortez @ Hard Rock Cafe, ora 22:30
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.