Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Ne aflam la inca un final de saptamana si imediat se apropie weekend-ul mult asteptat.

Vineri 23 Martie

1) KARAOKE STAR
In fiecare seara de vineri, de la ora 21:00, Hard Rock Cafe te asteapta sa ridici o sala intrega in picioare cu talentul tau de interpret. Urca in lumina reflectoarelor si poti alege sa fii ce superstar doresti – Robbie Williams, John Lennon, Madonna, Michael Jackson, Jon Bon Jovi sau orice alt artist pe care il indragesti. Arata tuturor ca esti facut pentru a fi pe scena si vei pleca nu doar cu premii, ci si cu o multime de fani!

Intrarea la serile de Karaoke este libera.

1) Smiley concerteaza la Carnavalul Primaverii

Smiley pregateste un super concert la Carnavalul Primaverii care continua la Constanta. Se anunta o seara cu cele mai difuzate hituri “Dream Girl”, “Love is for free” si alte piese pe care le puteti asculta vineri in clubul Crush din Constanta. Si pentru ca Smiley nu este adeptul playback-ului, artistul acompaniat de band-ul sau vor avea o singura misiune si anume aceea de a incanta publicul cu un concert extraordinar. Weekendul continua sambata cu o mega petrecere.
Cel mai vesel, dinamic si interactiv post de radio din Romania, radio ZU, te invita la o petrecere de zile mari. Muzica va fi amestecata cu bun gust de DJ Alexunder Base, sustinut de MC Adi Mihaila.
Cea mai ZUrlie noapte din an va aduce distractia la extrem.

2) Piesa de teatru "Tectonica sentimentelor"
de Eric-Emmanuel Schmitt

Tectonica sentimentelor ne dezvaluie un joc al orgoliilor in care un barbat devine miza pentru care patru femei au hotarat sa lupte: speranta, dragostea pura, sansa pe care niciodata nu au avut-o, dovada ca isi pot depasi conditia. Povestea patrunde in viata intima a Parisului zilelor noastre, cel sofisticat, al bauturilor fine si al hainelor scumpe, dar si cel al strazii, al luptei dure pentru supravietuire. Celebrul dramaturg si scriitor francez imagineaza doua personaje provenind chiar din Romania, tara atator prejudecati, unde promisiunea e intotdeauna in alta parte.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.