Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Ne aflam la inca un final de saptamana si imediat se apropie weekend-ul mult asteptat.

Warm-up and after-party by Boru & Cliza.
Cunoscut ca fiind jumatate din duo-ul electroclash francez Sexy Sushy (sub numele de scena Mitch Silver) si recent, prin prezenta pe coloana sonora a filmului (deja cult) Drive, College isi promoveaza in concertul de vineri ultimul album, Northern Council.

In 2009 College lansa primul album `Secret Diary` si incepea turneul alaturi de Anoraak prin marile orase si capitale din Europa, S.U.A. si College a colaborat cu duo-ul canadian Electric Youth, care apar si pe EP-ul A Real Hero, lansat la casa de productie belgiana Flexx Records si care a fost selectat in 2011 ca tema principala a soundtrack-ului pentru filmul DRIVE de regizorul Nicolas Winding Refn (Best Director Cannes Festival 2011).

Intrare: 15 lei


Sambata 24 Martie

1) CONCERT THE ONE – TRIBUT U2

Sambata, 24 martie, Hard Rock Cafe va gazdui concertul uneia dintre cele mai bune trupe tribut U2 din Europa: The One. Incepand cu ora 22.30, renumita formatie va urca pe scena pentru a sustine cel de-al treilea spectacol in Romania. Cei 4 artisti vor celebra muzica titanilor rockului irlandez asa cum numai ei stiu sa o faca, intr-un concert omagiu numit “The Best of U2”. “Mysterious ways”, “Staring At The Sun”, “One”, “Angels of Harlem” si multe alte hituri se vor regasi in show-ul de peste doua ore, in care ritmurile distincte, melodicitatea aparte si expresivitatea versurilor ne vor reaminti inca o data tot ceea ce face ca muzica U2 sa fie unica si mereu actuala.
Pretul unui bilet la concert este de 40 lei, ORA 22.30

2) Electric/Pop/Ro #2 - Hot Casandra // LaVoid

Club Control si Electric Paradox va invita la al doilea eveniment din seria Electric/Pop/Ro: Hot Casandra live + lansare video.

Motivatii de ordin personal au facut ca trupa Yelllow sa nu mai poata canta sambata seara, le uram sa revina pe scena Control cat mai repede, intr-o editie viitoare Electric/Pop/Ro.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.