Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Ne aflam la inca un final de saptamana si imediat se apropie weekend-ul mult asteptat.

Hot Casandra

Hot Casandra este un proiect muzical atipic, in spatele caruia se afla producatorul si vocalistul Paul Ballo. EP-ul de debut semnat Hot Casandra, "Early Nightmares", aflat la granitele dintre synth-pop, new wave si electronica a fost lansat in noiembrie anul trecut cu single-ul Larissa.

Dupa mai multi ani de turnee cu aceste formatii Paul a decis ca trebuie sa se concentreze pe crearea unui sunet propriu. Astfel a aparut proiectul Hot Casandra, aproape in paralel cu Trouble Is (alaturi de Matei Teposu, si el ex-Go To Berlin). Trouble Is a lansat spre finalul lui 2010 un prim single si videoclip iar albumul de debut este asteptat anul acesta.

In noiembrie 2011 vine si randul Hot Casandra, care se lanseaza cu single-ul Larissa, alaturi de EP-ul Early Nightmares disponibil aici: www.triplu.ro/download-mp3/Hot-Casandra---Early-Nightmares/47390

Biletele - 10 lei - se vor gasi la intrarea in club. Accesul in zona de concert se face de la ora 21.30.

Dupa concert sambata clubului Control continua cu SynthPop Invasion, cu Leo si Calin, o editie speciala dedicata unuia probabil celui mai important gen muzical pentru Europa Centrala.

Program:
21.45 – La Void (warm-up set, www.soundcloud.com/lavoid)
22.45 – Hot Casandra
23.45 - Calin
00.30 - Leo

Electric/Pop/Ro este un concept Electric Paradox pentru Club Control.

Duminica 25 Martie

1) La Chambre Du Chat, Control Club & Pavilion prezinta:

KEIRA IS YOU (Pol)
Post-punk/alternative/post-rock

Duminica 25 martie, trupa poloneza Keira is You revine pe scena din Control si promite un live-act fascinant. Asemenea polonezilor de la Tides From Nebula, Keira is You se numara printre formatiile care au reusit sa surprinda, sa starneasca interesul si admiratia publicului si presei de specialitate in urma performance-ului lor impresionant de anul trecut.

Sound-ul celor de la Keira Is You poate fi descris ca o combinatie de post-rock si rock ambiental cu elemente de New Wave, fiind comparat cu cel al legendarei trupei The Cure, din primii sai ani de activitate.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.