Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Ne aflam la inca un final de saptamana si imediat se apropie weekend-ul mult asteptat.

Infiintata in 2008, trupa poloneza isi lansa deja albumul de debut in toamna anului 2009, la Daydreem Records. Discografia lor avea sa fie completata in primavara anului 2011 de EP-ul ”One of those things that You do once in a lifetime and hopefully learn a lesson from”, la Tonteknik Recordings in Umea (Suedia), alaturi de Magnus Lindberg - membrul trupei Cult de Luna- ca si producator.

De-a lungul anilor, Keira Is You au completat turneul trupei Jeniferever ca supporting band si au concerta t alaturi de trupe ca The Appleseed Cast, Engine Down, dEUS si Placebo.

Trupa este formata din Jakub Radomski (vocals, guitar, baritone guitar, bass), Jacek Pełka (drums), Tomasz Korgul (keys, synthesizers, glockenspiel, violins, accordion) si Łukasz Michno (bass);

Intrare: 10 lei

Open doors: 20h
Concertul face parte din seria evenimentelor Polish Week in Control.
Control club se afla pe Str. Academiei, nr. 19, in Pasajul Victoria, intrarea dinspre facultatea de Arhitectura.

2) Vizita batranei doamne
de Friedrich Dürrenmatt

Unul dintre cei mai importanti dramaturgi ai lumii, cu o piesa devenita clasica, ridica o intrebare mai acuta, azi, decat oricand: Poate un miliard de dolari sa cumpere constiinta unui intreg oras? Un text despre umanitatea redusa la scara unui umil targ de provincie, construit pe o necrutatoare satira de moravuri care anihileaza barierele dintre victime si calai.

Un spectacol cu o regie de o uluitoare plasticitate si un surprinzator dinamism si care pune stralucit in valoare nenumaratele posibilitati tehnice ale Salii Mari. O scenografie fabuloasa recreeaza cu inventivitate un oras in plina miscare pentru a-i conferi spectatorului iluzia ca se afla in inima actiunii. Amestec de comedie feroce si drama, Vizita batranei doamne este un spectacol despre vina, razbunare si lacomie, sustinut de o formidabila echipa de artisti din Bulgaria (Alexander Morfov - regia, Nikola Toromanov - scenografia) si Marea Britanie (Chris Jaeger - lighting design) precum si de mari actori ai Nationalului bucurestean.
Un spectacol cladit pe o interogatie care incomodeaza: ce pret are constiinta fiecaruia dintre noi - teancuri de dolari sau, poate, 30 de arginti?

Durata spectacolului: 3 ore si 30 minute
Pauza: da
Pret bilete: 60 lei; 50 lei; 40 lei; 20 lei


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.