Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Ne aflam la inca un final de saptamana si imediat se apropie weekend-ul mult asteptat.

Intr-un decor redus la esential, Tectonica sentimentelor ne arata ca intre alb si negru e loc si pentru rosu si ca a iubi nu este deloc usor.
Durata spectacolului: 2 ore si 30 minute
Pauza: da
Pret bilete: 30 lei, 16 lei

3) Jazz Mood

Irina Sarbu te invita sa intampini weekendul in ritmuri delicate de jazz la Madame Pogany. Trio-ul format impreuna cu Puiu Pascu la pian si Dan Ionita la saxofon , iti va indulci seara de vineri cu acorduri ce te poarta prin cluburile de jazz new-yorkeze si taverne interbelice europene.


Irina Sarbu este o tanara cantareata de jazz, absolventa a Liceului de Muzica „George Enescu“ si a UNATC din Bucuresti. Irina si-a inceput cariera muzicala alaturi de pianistul Andrei Tudor. Duo-ul lor a primit un premiu de debut in 2004 la Gala Premiilor Jazz , ocazie cu care a cunoscut-o pe Anca Parghel, care avea sa ii devina profesoara.

In 2007 Irina a inregistrat primul sau album de etno-jazz „World Symphony", alaturi de Marius Mihalache, cel mai bun tambalist roman care se bucura de un mare succes la nivel mondial.
Pe lista marilor artisti cu care Irina Sarbu a avut placerea sa colaboreze ii mentionam pe Marius Popp, Puiu Pascu, Sorin Romanescu, Sorin Terinte, Mircea Tiberian, Petrica Andrei, Arthur Balogh, Pedro Negrescu, Virgil Popescu, Alin Constantiu, Eugen Nichiteanu, Ciprian si Tudor Parghel.

Considerat un virtuoz al pianului si un maestru al improvizatiei, Puiu Pascu a aparut pe scenele romanesti si internationale alaturi de mari artisti ai scenei muzicale romanesti si nume sonore ale jazz-ului romanesc (Maria Raducanu, Luiza Zan,Teodora Enache, Ozana Barabancea,etc).

Intrare : 15 lei

Rezervari: 0743661782 / 0744105613 / razvan@madamepogany.ro
Madame Pogany este situat pe Str. Banu Antonache, nr. 40 – 44 (Piata Floreasca), Sector 1 / Bucuresti

4) GeisterTanz #4 COLLEGE live act || Boru & Cliza

College (David Grellier) este invitat special pentru un live performance in cadrul GeisterTanz #4.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.