Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Ne asteapta un weekend plin de evenimentele de toate felurile si pentru toate gusturile.

3) Anneke Van Giersbergen

Silver Church, ora 20:00
Considerata drept una din cele mai importante voci feminine ale scenei rock/metal internationale, Anneke ajunge la Bucuresti pentru un concert exclusiv in care artista va prezenta un show de 90 de minute in care vor fi incluse atat piese de pe albumele solo cat si compozitii din era The Gathering si chiar celebra colaborare cu muzicianul si producatorul canadian Devin Townsend.

Artista este considerata una din cele mai versatile voci ale momentului, muzica sa pornind de la forme pure ale genului metal si ajungand astazi la un alternative rock de calitate in care putem gasi cu usurinta influente din genuri muzicale diverse.

Anneke van Giersbergen va concerta alaturi de trei muzicieni olandezi cunoscuti pentru activitatea in Garcia Plays Kyuss si Celestial Season. Printre ei se numara si Rob Snijders, sotul artistei.

Citește și:

Biletele sunt disponibile la urmatoarele preturi: 50 Ron - presale; 70 Ron - at doors. Biletele sunt disponibile exclusiv in reteaua BILETOO.RO, la casieria Salii Palatului, Librariile Adevarul din Bucuresti si din toata tara, Libraria Eminescu, Magazinul Victoria – Midola Music, Muzica Store, Palatul National al Copiilor, Magazinul Unirea (intrarea de langa McDonald’s) si la statia de metrou Unirii 1.

In tara biletele se pot gasi la magazinele Flanco si librariile Adevarul.

Vizionare placuta


Kudika
19 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.