Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Ne asteapta un weekend plin de evenimentele de toate felurile si pentru toate gusturile.

Duminica 22 Aprilie

1) “REFUZ SA CRESC. DACA PUTETI FACE O MICA DONATIE”
Un spectacol de: Vera Ion
Cu: Vera Ion, Peter Pan
Multimedia: Bogdan Marcu

Durata spectacolului: 1h. In Club Control
- Intrarea libera, donatii la sfarsit.-

Mai poate inca Peter Pan sa te ajute sa-ti pastrezi inocenta? Macar pentru o zi? Poate daca faci o poza cu el. Veniti vineri sa urmariti aventura! Vera se imbraca in Peter Pan, discuta despre apocalipsa cu Matrix, incearca sa fie la fel de eficienta ca Michael Jackson si sa nu fie rapita de Ion din Giulesti. Toate astea muncind pentru a-si face banii de intretinere, pe strada, in Londra.

A treia productie a laboratorului ”Scrie despre tine” prezinta povestea reala a unei tinere regizoare de teatru care munceste pe vara pe strada in Londra si experientele ei cu ceilalti romani pe care ii intalneste la munca pe Southbank, cea mai turistica zona din oras. Documentata pe intamplari reale si scrisa pe principiile ”Scrie despre tine”, ”Refuz sa cresc.Daca puteti face o mica donatie” este un spectacol foarte personal, in care autoarea a ales sa isi si joace povestea in fata publicului.

Citește și:

2) Piesa de teatru Fata din curcubeu de Lia Bugnar

Spectacol nerecomandat copiiilor sub 12 ani!
"Tania Popa e actrita aia care a intrat la 16 ani la facultatea de teatru si toata lumea a decis ca-i geniala. Basarabeanca talentata, de. Dupa care ne-am obisnuit cu ea, s-a obisnuit si ea cu ea si... nu stiu, parca anii i-au mai tuns din raze. Zilele astea o sa iasa cu un spectacol scris si indrumat de mine...
Acum ea il infloreste la fereastra voastra si il infructeste, si il desfrunzeste, si ii reteaza crengile sub ochii vostri. (...)

E, poate, cel mai frumos lucru pe care l-am vazut in ultimul timp. Tania e mai Tanie decat a fost ea vreodata... e ca un pumn in stomac, e ca un borcan de iaurt pe spatele ars al unui ratacit in Sahara, e ca o pana de paun picata in sleaul innoroiat lasat de roata unui tractor, e ca numarul de pe bratul unui evreu supravietuitor, e ca un hohot de ras cand inca nu ti-a trecut tristetea de
adineauri...

Citește și:

Deci, cuvinte cheie de tinut minte: Tania, fata din curcubeu, national, curand, inspaimantator de frumos.
Se va intampla incepand cu luna martie la National si ar fi o idee castigatoare sa-l vedeti".

Sala 99, Teatrul National Bucuresti
Durata spectacolului: 1 ora si 20 minute
Pauza: nu
Pret bilete: 23 lei

Vizionare placuta


Kudika
19 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.