Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Ne asteapta un weekend plin de evenimentele de toate felurile si pentru toate gusturile.

3) Filarmonica della Scala 2012 transmisa in exclusivitate la Grand Cinema Digiplex

In lunile aprilie si mai 2012, Grand Cinema Digiplex, in parteneriat cu UniCredit Tiriac Bank, ofera publicului iubitor de cultura o serie de spectacole extraordinare de muzica clasica, sustinute de Filarmonica della Scala si transmise live in format HD. Pentru a celebra cei 30 de ani de existenta, Filarmonica lanseaza acest proiect special care va fi prezent in salile de cinema din toata lumea. In Romania, Grand Cinema Digiplex are exclusivitate in transmiterea acestor spectacole.

Dupa prima reprezentatie, sustinuta cu succes pe 1 aprilie, “Filarmonica della Scala” revine sambata, 21 aprilie, de la ora 20:45, cu un nou spectacol exclusivist, care il are ca dirijor pe celebrul Riccardo Chailly si ca pianist pe Stefano Bollani, unul dintre cei mai talentati jazz pianisti ai zilelor noastre.
Iubitorii genului clasic vor beneficia de un spatiu elegant, echipat cu tehnologii de ultima generatie in materie de proiectie, sunet si iluminare. Cele 13 ecrane adaptate pentru suprafete extinse de proiectie 3D, unghiurile perfecte de vizibilitate si locurile ultra-comfortabile fac din Grand Cinema Digiplex locatia perfecta atat pentru vizionarea filmelor, cat si a unor reprezentatii de muzica clasica precum “Filarmonica della Scala”.

Citește și:

Pretul unui bilet pentru evenimentele live va fi de 70 de lei, iar la Eye Fi Café Bar, cafeneaua cinematografului, publicul beneficiaza de o reducere de 15%. UniCredit Tiriac Bank isi rasplateste clientii cu o reducere de 30% aplicata pretului biletului. Astfel, toti posesorii de carduri emise de banca beneficiaza de acest discount la cumpararea biletelor.

4) Piesa de teatru Cinci femei de tranzitie de Rodica Popescu Bitanescu

Cinci remarcabile actrite ne descopera cu har, haz si sensibilitate, tipologia feminina de ieri, de azi si de maine: femeia de tranzitie.
Dialoguri simple si adevarate, conflicte omenesti, intrebari existentiale si destainuri tulburatoare, ca intre prietene, la o sueta. Un evantai multicolor de stari si sentimente, intr-un party al revelatiilor.

Taine, frustrari, suferinte ni se dezvaluie treptat, in timpul unei petreceri prilejuita de ziua de nastere a gazdei, la care un paharel de palinca „dezleaga” limbile si indeamna la marturisiri, unele triste, altele purtand o incarcatura de umor amar.

Citește și:

Durata spectacolului: 1 ora si 30 minute
Pauza: nu
Pret bilete: Amfiteatru: 30 lei, 25 lei, 16 lei (elevi, studenti, pensionari); Atelier: 23 si 10 lei (elevi, studenti, pensionari) Sala Amfiteatru, Teatrul National Bucuresti

Vizionare placuta


Kudika
19 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.