Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Ne asteapta un weekend plin de evenimentele de toate felurile si pentru toate gusturile.

E timpul sa iesim din amorteala saptamanii, sa lasam sa treaca saptamana cu capriciile ei si sa ne relaxam. De la piese de teatru pana la concerte si pana la donatii; toate te asteapta in acest sfarsit de saptamana si tot ce trebuie sa faci este sa alegi unde vrei sa-ti petreci timpul liber alaturi de prieteni!

Joi 19 Aprilie

1) CONCERT BOSQUITO feat OVIDIU LIPAN TANDARICA

Pentru prima data pe aceeasi scena, Bosquito si Ovidiu Lipan Tandarica te asteapta joi, la Hard Rock Cafe sa asisti la cel mai indraznet proiect muzical al anului. Vino sa ii vezi in premiera pe regele tobelor din Romania si promotorii rock-ului latin intr-o fuziune muzicala fara precedent! Vei asista la un concert exploziv si un playlist surprinzator.

Biletele la concert sunt disponibile pe www.bilete.ro, in toate oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro si la Hard Rock Cafe, la pretul de 35 de lei, ora 21:00

Citește și:


2) Piesa de teatru "Baiatul din ultima banca" de Juan Mayorga

Un profesor de liceu corecteaza lucrarile pe care le-a dat elevilor sai, lucrari cu titlul „Cum mi-am petrecut ultimul weekend". Fiecare lucrare i se pare mai proasta decat precedenta. Pana ii cade in mana lucrarea baiatului cel tacut, care sta in ultima banca. Profesorul o citeste de cateva ori, ca sa fie sigur ca nu-l insala ochii. Pornind de la aceasta compunere surprinzatoare, intre adult si tanar se creeaza o legatura deopotriva profunda si primejdioasa. Periculoasa pentru ei si pentru cei din jurul lor.

Baiatul din ultima banca este o piesa despre maestri si discipoli; despre parinti si copii; despre oameni care au vazut prea mult si oameni care invata sa priveasca. O piesa despre placerea de a te amesteca in vietile altora si despre riscul de a confunda viata cu literatura. O piesa despre cei ce aleg ultima banca: aceea de unde se vad toate celelalte. Juan Mayorga

Citește și:

Sala Amfiteatru, Teatrul National Bucuresti
Durata spectacolului: 2 ore P
Pauza: nu
Pret bilete: 40 lei; 30 lei; 16 lei (elevi, studenti, pensionari)


3) Publika

Music Club, ora 21:30
Va asteptam joi seara – trupa PUBLIKA va incinge atmosfera in Music Club! Vom petrece pana dimineata alaturi de DJ Spike!

Intrare: 15 Lei (un shot de Tequila inclus).
Rezervari: 0720 887115 /

4) Directia 5
Directia 5 a adunat o experienta de peste 20 de ani in industria muzicala si a devenit una dintre cele mai iubite trupe romanesti.

Intrare: 40 lei True Social Club, ora 23:30

Rezervari:0727.488.087

Vizionare placuta


Kudika
19 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.