Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Ne asteapta un weekend plin de evenimentele de toate felurile si pentru toate gusturile.

Vineri 20 Aprilie

1) JAZZY NIGHT Luiza Zan & Sorin Romanescu

Luiza Zan revine la Madame Pogany cu o poveste muzicala primavaratica. Acordurile jazzy ale chitarii lui Sorin Romanescu vor acompania performance-ul rafinat, plin de prospetime si pasiune al Luizei.
Considerata cea mai buna voce de nu-jazz din Romania, Luiza Zan nu inceteaza sa exploreze diverse genuri muzicale, dovedindu-si calitatile vocale extraordinare alaturi de artisti talentati din intreaga lume. Cantarile ei pline de pasiune devin traire si emotie, revarsand peste public vibratii pozitive.

Intrare: 15 lei
Rezervari: 0743661782 / 0744105613 / razvan@madamepogany.ro
Madame Pogany este situat pe Str. Banu Antonache, nr. 40 – 44 (Piata Floreasca), Sector 1 / Bucuresti

2) KARAOKE STAR

In fiecare seara de vineri, de la ora 21:00, Hard Rock Cafe te asteapta sa ridici o sala intrega in picioare cu talentul tau de interpret. Urca in lumina reflectoarelor si poti alege sa fii ce superstar doresti – Robbie Williams, John Lennon, Madonna, Michael Jackson, Jon Bon Jovi sau orice alt artist pe care il indragesti. Arata tuturor ca esti facut pentru a fi pe scena si vei pleca nu doar cu premii, ci si cu o multime de fani!
Intrarea la serile de Karaoke este libera

Citește și:

3) Piesa de teatru "O noapte furtunoasa" de Ion Luca Caragiale

“Exista suficiente motive sa credem ca „O noapte furtunoasa” in varianta lui Felix Alexa este cea mai buna montare din ultimii ani a unei piese de Caragiale. In orice caz, este un spectacol de vazut obligatoriu!”

Gabriela Hurezean, National

“O noapte furtunoasa” este o montare traversata de energii interioare, care se nasc, se contopesc, sustin cu fire nevazute spectacolul, hranit permanent de solutii regizorale nascute dintr-o imaginatie exuberanta, insiruindu-se coerent, intr-o cadenta plina de o eleganta dezinvoltura.

Cel mai frumos cadou pe care il putea primi posteritatea lui Caragiale in anul ce-i poarta numele este, nu mai putin, o montare cu valoare de reper, care face dificila reusita viitoarelor “exercitii regizorale” pe teme din Caragiale.”

Citește și:

Cristina Modreanu, Adevarul literar si artistic

Sala Amfiteatru, Teatrul National Bucuresti
Durata spectacolului: 1 ora si 50 minute
Pauza: nu
Pret bilete: 30 lei; 25 lei; 16 lei (elevi, studenti, pensionari)

Sambata 21 Aprilie

1) CONCERT LEO IORGA & PACIFICA – Lansare album "Dupa ani si ani"

Leo Iorga si trupa Pacifica te invita la lansarea albumului „Dupa ani si ani”, o colectie a celor mai bune piese ale artistului, din intreaga cariera de solist vocal al trupelor Cargo, Compact, Schimbul 3 si Pacifica. Vino sambata, de la ora 22:30, la Hard Rock Cafe si asculta piesele fredonate de generatii intregi („Trenul pierdut”, „Sa te gandesti din cand in cand la mine” , „Singur in noapte”), dar si o interpretare originala a mai multor hituri internationale.
Biletele sunt disponibile la Hard Rock Cafe la pretul de 25 de lei.

Citește și:

2) The MOOoD Go to Berlin (concert de relansare)

The MOOoD revin pe scena din Control, energizati si revigorati de primavara. Seara se deschide cu performace-ul trupei Go To Berlin, care se relanseza intr-o formula de trio.
Povestea The MOOoD incepea in anul 2006 cand scena muzicii alternative romanesti se imbogatea cu o gasca de rockerasi ambitiosi si foarte talentati.

Sound-ul indie-rock, vocea speciala a solistului si show-urile energice au conturat treptat label-ul The MoooD. Apropierea de public, seriozitatea cu care se joaca cu instrumentele, dansul si agitatia sunt armele secrete ale celor 4 muzi.

ora 21.00 @Control:
Open doors> 21.00h
Intrare>15 lei

Vizionare placuta


Kudika
19 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.