Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Dupa o mini-vacanta de 1 Mai, ne intalnim din nou cu weekend-ul. A fost o saptamana scurta nu-i asa?

Daca vrei mai multa distractie sau daca faci parte din categoria ghinionistilor care nu s-au bucurat de un weekend prelungit, atunci sigur iti doresti sa stii ce ai de facut weekend-ul asta. Distractie peste tot, concerte, piese de teatru si plimbari cat mai lungi. Da, finalul de saptamana te va relaxa si vei putea sa-ti reincarci bateriile pentru ce va urma. Noi iti veim in ajutor si iti oferim cateva idei ca iti faci o idee pentru ce ai putea face incepand de azi, dupa programul de lucru.

Joi 3 Mai

1) Timishort 2012
Cel mai important festival de film din Romania specializat exclusiv pe scurtmetraj. Deschiderea oficiala a celei de-a patra editii Timishort 2012 va avea loc la Cinema Timis, de la ora 19, si va fi urmata de proiectia ultimului film semnat Radu Jude: Toata lumea din familia noastra.
Pentru programul complet, cu zile, ore si locatii, va invitam sa accesati www.timishort.ro

Citește și:

2) CONCERT ROBERT TURCESCU & CASA PRESEI
Chiar in ziua in care va implini 37 de ani, Robert Turcescu va sarbatori printr-un super concert la Hard Rock Cafe, impreuna cu trupa sa, prietenii si fanii care vor alege sa-i fie alaturi.

Vedeta de televiziune va urca pentru prima oara pe scena din Hard Rock Cafe, pregatind publicului o atmosfera de neuitat, cu hituri de colectie si piese din repertoriul propriu. Alaturi de Gabriel Basarabescu (clape, voce), George Vila (chitara, voce), Radu Cartianu (bass), Alina Crisan (saxofon, percutie, voce) si Dan Teodorescu (tobe), Robert Turcescu va interpreta in premiera piesele de pe viitorul album al trupei.
In deschiderea concertului va canta trupa Atelier.

Biletele la concert se pot achizitiona cu 30 de lei de pe www.rezervariclub.ro sau cu 40 de lei de la Hard Rock Cafe. Pentru rezervari sunati la 021 2066261.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.