Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Dupa o mini-vacanta de 1 Mai, ne intalnim din nou cu weekend-ul. A fost o saptamana scurta nu-i asa?

3) Piesa de teatru "S-a sfarsit cum a-nceput" de Sean O'Casey
O comedie bufa despre cum se alege praful de o casa. Intr-o Irlanda de odinioara, un sot si o sotie fac schimb de roluri timp de o zi pentru a hotari cine e mai nefericit: barbatul cu muncile lui agricole sau femeia cu treburile ei casnice? Lizzie pleaca la camp, iar lenesul ei sot, Darry, insotit de Barry cel natang, ajung sa demoleze casa de care trebuiau sa se-ngrijeasca. Dezastrul pe care il produc ni-i evoca pe marii comici vestiti Stan si Bran. O farsa spumoasa ce patineaza intre absurd si sublim.

Sau, altfel spus:
"Un spectacol dupa un text al irlandezului Sean O'Casey ce poate vorbi curiosilor analitici despre destin, viata si moarte si raportul lor metafizic cu fiinta umana, sau despre dogme, dictatura si bestialitate, si consecintele lor dezastruoase in plan social si, respectiv, familial, sau despre relaţia ontologica spatiu-timp-loc, sau despre mutatii pamantene programate sau accidentale, ce pot ului Firea si enerva Natura, si asa mai departe. Foarte bine.
Personal cred ca avem de-a face cu o comedie”.
Horatiu Malaele

Citește și:

Sala Mare, TNB
Durata spectacolului: 1 ora si 40 minute
Pauza: nu
Pret bilete: 30 lei, 25 lei, 16 lei, 6 lei (balcon)

4) Byron - Live Underground
Va asteptam la concertul de lansare a unui material deosebit: Byron – Live Underground!
Pretul unui bilet de intrare este de 30 lei.
Silver Church, ora 21:00

Vineri 4 Mai

1) Trupa JukeBox
Cunoscuta trupa JukeBox va oferi vineri un concert fanilor in Coyote Cafe de la ora 20:00.
Pret Bilete: 20 Ron, Pentru rezervari: 0724011135

2) FUTURE SOUNDS FESTIVAL - 2012 SPRING EDITION

Future Sounds Festival este un festival de muzica electronica/indie, o radiografie a celor mai noi sound-uri, care are loc in Bucuresti de patru ori pe an, in fiecare anotimp.

Ca un leac la excesele ce vin la pachet cu revelionul de 1 mai, pe care orice medic le dezaproba cu o privire grava, Future Sounds Festival 2012 Spring Edition vine cu muzica noua si tare care sa va gadile urechile in mod placut. Evenimentul va avea loc la Atelierul de productie, incepand cu ora 22:30. FRONT prezinta Blackbird Blackbird, unul dintre cele mai remarcabile nume aparute recent in sfera chillwave, in premiera live la Bucuresti. Lineupul este completat de un showcase Local Records, reprezentat de Minus, Casetofoane si Karpov not Kasparov, alaturi de un DJ set 01100111.

Citește și:

3) KARAOKE STAR
In fiecare seara de vineri, de la ora 21:00, Hard Rock Cafe te asteapta sa ridici o sala intrega in picioare cu talentul tau de interpret. Urca in lumina reflectoarelor si poti alege sa fii ce superstar doresti – Robbie Williams, John Lennon, Madonna, Freddie Mercury, Jon Bon Jovi sau orice alt artist pe care il indragesti. Arata tuturor ca esti facut pentru a fi pe scena si vei pleca nu doar cu premii, ci si cu o multime de fani!
Intrarea la serile de Karaoke este libera.

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.