Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Dupa o mini-vacanta de 1 Mai, ne intalnim din nou cu weekend-ul. A fost o saptamana scurta nu-i asa?

4) Life on Mars
Atmosfera extraordinara, multi prieteni, muzica faina...piese moderne, actuale ...Rock adevarat... Pe scena True Social Club va urca trupa "Life on Mars"!

Pe langa compozitiile proprii, trupa si-a propus un repertoriu de coveruri foarte modern, hituri ale ultimilor ani, (fara a uita si unele piese de rock "clasic"), realizand un show in care se regasesc piese foarte cunoscute ale unor artisti precum: Amy MacDonald, Amy Winehouse, Black Eyed Peas, Blur, Duffy, Déjà Vu, James Brown, Jason Mraz, Jennifer Paige si multi altii.

De la 22.30 DJ Ollo incalzeste atmosfera. Pe la miezul noptii, Loredana Ciobotaru (Vocal), Loredana Cavasdan (Vocal), Vlad Vedes (chitara electrica), Razvan Grigorescu (chitara acustica si electrica), Nicu Avram (Bass) si Robert Magheti (Tobe) te asteapta sa dam viata muzicii LIVE!

Citește și:

Pret bilet: 15 lei

Info & Rezervari: 0727.488.087

Sambata 5 Mai

1) CONCERT BIU MARQUETTI & CARAIBIAN BAND
Hard Rock Cafe va invita pe 5 mai la Mas Fiesta - un concert extraordinar sustinut de Biu Marquetti& Band. Cu un playlist care cuprinde medodii proprii si piese din repertoriul international, artista promite, pentru al doilea concert al sau la Hard Rock Cafe, o seara exploziva, cu ritmuri de salsa, bolero, bachata, merengue, cumbia si cha-cha-cha. Acest moment deosebit este realizat cu sprijinul celor 6 muzicieni profesionisti din Cuba, Peru si Columbia, care aduc un plus de energie serilor picante sau oricarui gen de eveniment de la care muzica si dansul nu trebuie sa lipseasca.
Pretul unui bilet este de 25 de lei.

2) The Fresh prezinta DJ JAZZY JEFF & SKILLZ
Dupa The Herbaliser, Terrence Parker, Tyree Cooper si Bonobo, The Fresh aduce in premiera in Romania pe nimeni altul decat actorul si pionierul in turntablism Jeffrey Allen Townes aka DJ JAZZY JEFF!
Evenimentul va avea loc la Atelierul de Producţie (Splaiul Unirii 160) cu incepere de la orele 22:30, iar seara va fi completata de artisti autohotoni: Vlad Dobrescu, Dj Sauce, Kapnobatai, Deeproots.

JAZZY JEFF, protagonist al cunoscutului serial The Fresh Prince Of Bel-Air alaturi de Will Smith, dar mai ales respectat pentru muzica si tehnicile sale inovatoare de scratching, promite un show total imprevizibil, alaturi de MC-ul sau partener, SKILLZ.

Citește și:

3) Proconsul
Cafeneaua Tete-a-Tete se redeschide, oficial, pentru sezonul de vara.

Cu baietii de la Proconsul de la ora 22:00. Si cu multe surprize.
Intrarea 20 lei

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.