Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Dupa o mini-vacanta de 1 Mai, ne intalnim din nou cu weekend-ul. A fost o saptamana scurta nu-i asa?

4) Piesa de teatru "Baiatul din ultima banca" de Juan Mayorga
Un profesor de liceu corecteaza lucrarile pe care le-a dat elevilor sai, lucrari cu titlul „Cum mi-am petrecut ultimul weekend". Fiecare lucrare i se pare mai proasta decat precedenta. Pana ii cade in mana lucrarea baiatului cel tacut, care sta in ultima banca. Profesorul o citeste de cateva ori, ca sa fie sigur ca nu-l insala ochii. Pornind de la aceasta compunere surprinzatoare, intre adult si tanar se creeaza o legatura deopotriva profunda si primejdioasa. Periculoasa pentru ei si pentru cei din jurul lor.

Baiatul din ultima banca este o piesa despre maestri si discipoli; despre parinti si copii; despre oameni care au vazut prea mult si oameni care invata sa priveasca. O piesa despre placerea de a te amesteca in vieţile altora si despre riscul de a confunda viata cu literatura. O piesa despre cei ce aleg ultima banca: aceea de unde se vad toate celelalte. Juan Mayorga.

Citește și:

Sala Amfiteatru, TNB
Durata spectacolului: 2 ore
Pauza: nu
Pret bilete: 40 lei; 30 lei; 16 lei (elevi, studenti, pensionari)

Duminica 6 Mai

1) Suedezii de la Arnesen Blues Band vor concerta la Bucuresti in cadrul EUROPAfest 2012
Teatrul Odeon, 19:00

Muzica celor de la Arnesen Blues Band se misca pe o paleta larga intre "Stormy Monday" si sunetele puternice de rock. Intre aceste extreme, membrii trupei sunt mai mult decat bucurosi sa faca „excursii” in alte ritmuri si stari. Cu solisti de inalta clasa si cu o lejeritate de miscare intre ritmuri variate, Arnesen Blues Band prezinta un repertoriu bogat, dar ramane in esenta o trupa de blues, dupa cum singuri declara: „variation within strict limits”. Fiecare concert al lor este o provocare si in acelasi timp aduce multa voie buna pentru ca, de fiecare data cand sunt pe scena, cei patru muzicieni se simt foarte bine impreuna cu publicul din fata lor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.