Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Inca putin si se termina saptamana, iar noi ne vom putea distra si relaxa alaturi de cei dragi. Suntem siguri ca esti incatanta cand te gandesti la weekend si ca visezi la momentul asta inca de luni dimineata!

Ei bine, am alcatuit pentru tine o lista cu evenimente care te vor ajuta sa te bucuri de timpul liber mult asteptat!

Joi 17 Mai

1) CONCERT TAXI
Nu pierde o seara ca-ntre prieteni, pe ritmuri de pop-rock, cu versuri inteligente si ironie fina, in interpretarea uneia dintre cele mai apreciate trupe romanesti ale zilelor noastre! Dan Teodorescu si colegii sai revin la Hard Rock Cafe pentru un concert live, plin de inspiratie si umor. Cu o serie de piese noi, printre care „Non Stop” sau „Cele doua cuvinte”, dar si cu hiturile pe care le stie o tara intreaga - „Mi-e dor si doare”, „Stelele care cad” sau „Trag un claxon”, trupa Taxi va promite o calatorie frumoasa, cu destinatia distractie!
Biletele la concert sunt disponibile pe www.rezervariclub.ro la pretul de 50 de lei si la Hard Rock Cafe la pretul de 60 lei.

Citește și:

2) Antract
Trupa vine sa concerteze pentru fanii sai in Wings Club, impreuna cu baietii de la Yoon, cei care au deschis momentul live semnat de Apparat pe 7 aprilie 2012 in Bucuresti. Acestia abordeaza o diversitate stilistica, ce include genuri precum trip hop, breakbeat, alaturi de sunete electronice si acustice deosebit de interesante.
Primul lor concert a fost in cadrul Future Sounds Festival alaturi de Slow Magic, Selebrities si Sunrays.

Formula de reprezentatie live semnata Yoon este: Yanka- voce; Robert Magheti- tobe, percutie; Matei Radu Teposu (Go To Berlin, Trouble Is): chitara; Costi Grigore- bass; Victor Mihailescu- midi controller si Ionut Moraru- clarinet, keyboards, voce.

O alta formatie pe care o veti vedea pe scena este Plastik Charm, un band de electro-rock, compus din Ioan Nacu-voce, chitara; Mike Dragomir - bass; Adrian Klein – sintetizator si Daniel Iudean-tobe.

Citește și:

Va asteptam asadar pe 17 mai in Wings Club din Bucuresti ( Str. Mihai Eminescu 127) sa luati parte la un concert inedit semnat de Antarctica si invitatii sai.
Pret bilet: 20 lei

3) Bucuresti, capitala jazz-ului mondial

O saptamana intreaga dedicata jazz-ului.
Intre 12 si 18 mai 2012, la Teatrul Odeon, EUROPAfest-100% jazz and more transforma Bucurestiul in Capitala jazz-ului mondial, prezentand in cadrul celei de-a sasea editii Bucharest International Jazz Competition, concerte de exceptie cu trupe din SUA, Slovenia, Ungaria, Polonia, Japonia, Norvegia, Suedia, Columbia, Australia, Italia, Israel, Polonia, Spania, Ecuador, Elvetia si Romania.

Bucharest International Jazz Competition a capatat reputatia de cel mai puternic concurs international de jazz din Europa de Sud-Est si si-a castigat dreptul de a fi cotat de catre BBC drept unul dintre primele 3 concursuri de jazz din Europa.

Citește și:

Biletele se gasesc la Teatrul Odeon. Pret bilet: 26,50 lei/zi, Studenti: 15,90 lei/zi.

Vizionare placuta


Kudika
17 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.