Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Inca putin si se termina saptamana, iar noi ne vom putea distra si relaxa alaturi de cei dragi. Suntem siguri ca esti incatanta cand te gandesti la weekend si ca visezi la momentul asta inca de luni dimineata!

Sambata 19 Mai

1) Jurjak - live act Victor Stancov - dj set

The party goes on!

Jurjak este numele sub care producatorul bucurestean George Petrosel lansa proiectul sau de muzica electronica cu influente de house jazz funk blues. In live performance-uri ii are alaturi pe Cristi Chelsoi (chitara electrica) si Augustin Pop (saxofon si flaut).
Jurjak urmeaza sa lanseze un album in viitorul apropiat.

Mix-urile lui Victor Stancov , dj-ul rezident Madame Pogany, combina diverse stiluri, de soul & funk a Detroit techno, Chicago house sau deep house, in functie de specificul momentului.

La 4 ani de la debutul sau ca dj, Victor Stancov a mixat in cam toate cluburile de profil din Bucuresti si la multe evenimente din tara, alaturi de dj renumiti in scena electro autohntona, dar si de nume cu rezonanta internationala - Jimpster, Matthias Meyer, PATLAC, Markus Homm, Alexander Robotnik, Charles Webster si Rob Swift.

Citește și:

Rezervari: 0743661782 / 0744105613 / razvan@madamepogany.ro
Madame Pogany este situat pe Str. Banu Antonache, nr. 40 – 44 (Piata Floreasca), Sector 1 / Bucuresti

2) CONCERT CORTEZ

Vino la Hard Rock Cafe sambata seara si bucura-te alaturi de prietenii tai de o seara de coveruri in stil CORTEZ! Ioan Oprea Cortez (voce), Peter Sarosi (clape), Laszlo-Orth Hunor (chitara), Florin ’Pefi’ Pop (tobe) si Mircea ’Burete’ Preda iti readuc pe scena atmosfera de neuitat a concertelor Metallica, Red Hot Chilli Peppers, Elvis Presley, U2 sau The Beatles. Vino alaturi de noi si pregateste-te de intrarea in sezonul estival pe ritmuri de pop, rock si rock’n’roll! Pretul unui bilet la concert este de 25 de lei.

3) Noaptea Muzeelor: 19 mai 2012

Noaptea Muzeelor este un eveniment de succes care se afla deja la a opta editie si este sarbatorit de aproximativ 3.000 de muzee din Europa, dintre care cca 100 sunt din Romania. In acest an, Noaptea Muzeelor se va desfasura sambata, 19 mai

Citește și:

In Bucuresti vizitatorii pot alege sa-si petreaca noaptea de 19 spre 20 mai 2012 parcurgand atat muzee care si-au facut o traditie din sarbatorirea acestui eveniment, cat si muzee sau organizatii culturale care s-au alaturat in 2011 sau chiar in acest an.

Noaptea Muzeelor 2012 incurajeaza utilizarea bicicletelor pentru a parcurge mai usor distantele intre muzeele din Bucuresti: vizitatorii vor avea la dispozitie 80 de biciclete din cel mai important program national de bike-sharing, I’Velo, puse la dispozitie de Green Revolution si Raiffeisen Bank. In plus, ca si la alte editii, autobuze Noaptea Muzeelor oferite de RATB si Primaria Municipiului Bucuresti vor parcurge circuitul intre muzee.

Vizionare placuta


Kudika
17 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.