Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Inca putin si se termina saptamana, iar noi ne vom putea distra si relaxa alaturi de cei dragi. Suntem siguri ca esti incatanta cand te gandesti la weekend si ca visezi la momentul asta inca de luni dimineata!

Vineri 18 Mai

1) YellLow

Vineri 18 mai, Madame Pogany intampina vara alaturi de trupa YellLow care incheie seria live-urilor de vineri seara din acest sezon. Andi (keyboard, samples & FX ) , Luiza ( voce ) si Radu ( bas ) va pregatesc un set plin de efervescenta si culoare ce imbina sonoritatile electronice cu elemente de trip-hop, pop, alternative sau post-soul.

2) CONCERT SARMALELE RECI

Vineri, 18 mai, trupa Sarmalele Reci va sustine la Hard Rock Cafe concertul de lansare al albumului „Haos.ro”. Zoltan Andras, Emil Viciu, Gabi Dragan, Mircea Horvath si Vlady Sateanu au pregatit un concert care ii va bucura pe toti fanii trupei si iubitori ai rock-ului de calitate.

Albumul este un produs tipic Sarmalele Reci, continand zece cantece in stilul caracteristic, pe versurile lui Florin Dumitrescu. „Haos.ro” e o stare de spirit, din pacate e starea Romaniei de azi. Asa cum s-au definit de la inceput – „mai putin comode… mai putin conformiste… cam deranjante… deci reci” - , Sarmalele continua sa-si expuna punctele de vedere pe ritmuri pline de energie atunci cand abordeaza cu dezinvoltura chestiuni care privesc societatea actuala sau cu note lirice, atunci cand subiectul abordat se refera la trairi intime.

Citește și:

Biletele s-au pus in vanzare la Hard Rock Cafe si in reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti, online pe www.eventim.ro). Pretul unui bilet este de 50 lei (in fata scenei, includ albumul trupei) si 30 lei (in restul salii).

3) Gala Premiilor Stand-up Comedy pe 18 mai la Palatul Copiilor

La Palatul National al Copiilor va avea loc Gala Premiilor Stand Up Comedy, un spectacol de anvergura in care ironia si improvizatia vor fi garnisite cu hohote de ras si reactii imprevizibile.

Vio (Viorel Dragu), Costel (Costel Bojog) si Teo (Claudiu Teohari) se numara printre cei care, incepand cu anul 2003, s-au aflat la baza dezvoltarii fenomenului stand-up in Romania. Au fost emblema clubului Cafe Deko pana in anul 2009, in prezent activand La Club 99.

Micutu (Cosmin Nedelcu) este de formatie actor si este cunoscut iubitorilor genului, gratie personajelor pe care le creeaza pornind de la observarea comportamentului uman si valorificarea obiceiurilor amuzante ale acestora.

Citește și:

Pentru Badea (Dan Badea) stand up comedy este “cea mai sincera forma de arta: un microfon si un om cu toata viata lui impartasita publicului. Stand up comedy este un mod de viata, un fel de a gandi si o modalitate minunata de a cunoaste oameni.” Iar Bordea (Catalin Bordea) este un actor, ce se manifesta public nu doar din postura de stand-up-er, ci si din aceea de moderator al emisiunii Jurnal de Bord (Antena 2).

Biletele se gasesc in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.biletoo.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro si www.bilete.ro.

Vizionare placuta


Kudika
17 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.