Setari Cookie-uri

4 Trucuri matinale pentru o zi productiva

Iata patru sugestii care te vor ajuta sa te simti de milioane si sa fii productiva inca de dimineata.

Care este primul lucru pe care il faci dimineata, atunci cand deschizii ochii? Pun pariu ca te intinzi dupa telefon Instagram si Facebook, verifici casuta de email si, eventual, dai si un raspuns.

Acesta e un mod de a actiona pe pilot automat care te stoarce de energie de la primele minute ale diminetii. Unde mai pui ca este posibil ca, toropita inca de somn, sa faci greseli. Sa trimiti, de exemplu, un mesaj confidential unui destinatar gresit.

Nu e de mirare ca ziua merge apoi anapoda si nu reusesti sa termini tot ce ai de facut. Cum ar fi insa daca ti-ai incepe ziua in mod diferit? Iata patru sugestii care te vor ajuta sa te simti de milioane si sa fii productiva.

4 ritualuri inedite pentru o dimineata extraordinara

dimineata Foto: Africa Studio, Shutterstock

Pregateste-ti hainele inainte de intra la dus

Sa iesi din dus si sa iti gasesti tinuta pentru ziua respectiva pregatita iti poate da senzatia ca un stilist s-a furisat in camera si a ales ceea ce este mai bun pentru tine. Plus ca economisesti timp si energie. Si nici nu mai transpiri de emotie la gandul ca nu stii ce sa pui pe tine.

Citește și:

Seteaza-ti intentia pentru ziua respectiva

Atunci cand te trezesti, in loc sa intri pe Facebook, zambeste si seteaza-ti o intentie pentru ziua respectiva. Scrie intr-un jurnal un citat motivational sau un obiectiv. Noteaza trei lucruri pentru care te simti recunoscatoare si alte trei care iti vor face ziua minunata.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.