Setari Cookie-uri

Trucuri reci de frumusețe pentru zile fierbinți

Cu aceste trucuri, pielea ta nu va avea de suferit nici măcar pe caniculă, cea care se încăpățânează să rămână și în august și să ne tortureze. Iar părul și machiajul tău vor sta perfect, ca neatinse.

Dacă te-ai săturat deja de caniculă, căldură insuportabilă și soare, mai rezistă puțin! Imediat va veni și toamna! (Glumesc totuși...) Am, în schimb, pentru tine, câteva trucuri de frumusețe, la rece, pentru zile toride. Ia uite!

Îngrijirea feței pe timp de vară: ușoară, cu produse lejere

Produsele cosmetice de îngrijire cu textură grasă pot face ca pe pielea ta să se acumuleze impurități. Evită aceste produse pe timp de vară, oricât de uscată ai avea fața. Înlocuiește-le cu produse pentru ten cu formule mai ușoare, lejere.

Alege neapărat creme de zi cu factor de protecție solară potrivit tipului tău de ten! Astfel pielea ta va avea cât mai puțin de suferit.

Curățare în profunzime - de la rece!

Iată o metodă foarte eficientă pentru zilele fierbinți: pune la frigider șervețelele demachiante!

Citește și:

Alege unele de tip 3 in 1, care să curețe, să hidrateze și să tonifice pielea.

Machiajul care te răcorește

Vei arăta la fel de proaspătă și pe cea mai aprigă căldură, dacă vei folosi un fond de ten foarte ușor, pe bază de pudră.

De asemenea, poți folosi un fard de pleoape sau un ruj sau luciu de buze cu efect răcoritor, pentru că specialiștii au creat deja astfel de produse pentru buze, cu mentol și piper.

Citește și sfaturile noastre pentru un machiaj rezistent chiar și pe timp de transpirație și condiții de umiditate ridicată!

O coafură pentru vară

În zilele cu adevărat fierbinți, numai simpla idee a folosirii foehnului / uscătorului de păr are darul de a îngrozi. Și atunci, de ce să nu umbli prin casă cu părul ud? Această metodă va răcori, iar pentru ca părul tău să stea exact așa cum ți-ai dori, poți folosi un gel lichid sau spray de texturare pentru păr.

Citește și:

Oricum ar fi, ține minte: coafurile cu păr răvășit sunt atât de trendy vara!

Ceaiul rece: aroma perfectă pentru o zi fierbinte!

Chiar și vara, ceaiul rămâne cea mai bună metodă împotriva setei. Alege un ceai de plante, cu efect răcoritor, cum este, de exemplu ceaiul de mentă. Sau un ceai verde devine și el remediu bun pe timp de caniculă.

Ceaiul nu numai că taie setea, dar combate și radicalii liberi din organism. Află și cum să prepari un ice tea pe cinste la tine acasă!

cum prepari un ice tea de fructe la tine acasă Vezi cum prepari un ice tea

Dușuri reci și un tonic pentru față

Când simți că fața ta devine lucioasă din cauza căldurii, spală-te pe față cu apă foarte rece. Tamponează fața cu un șervețel sau prosop din bumbac, apoi aplică o loțiune tonică.

Acest mic truc te va ajuta să scapi de senzația de căldură, cel puțin pentru o vreme, măcar la nivelul feței. Atenție însă! Nu te băga la duș rece imediat după ce ai venit de la soare și căldură: corpul tău va resimți un șoc de îndată ce va da de temperaturi joase extreme, deodată. Serios, poți să-ți provoci infarct sau atac cerebral dacă vii încintat de afară și intri direct la un duș rece-rece! Ai mare grijă așadar cum te „joci” cu astfel de dușuri!

Citește și:

Parfum răcoritor pentru simțuri

Câțiva stropi de ulei natural de bergamotă, de chiparos sau de lămâie ori de orice alt ulei natural cu efecte de răcorire, picurați pe un prosopel de bumbac sau pe un șervețel, pe care să-l puneți pe față, calmează iritațiile tenului și răcoresc.

Respiră relaxată și gândește-te la vârful înzăpezit al unui munte! Efectul va fi peste așteptări.

metode de răcorire și trucuri de frumusețe pe timp de caniculă Vezi sugestii de cosmetice potrivite vara

Privire strălucitoare și proaspătă

Pentru că zona din jurul ochilor este foarte sensibilă și sub acțiunea razelor solare se ridează și mai repede, ea are nevoie de o extra-porție de hidratare. Există pe piață niște plasturi speciali, care pot elimina aceste riduri. Pune-i la frigider înaine de a-i folosi: efectul va fi dublu - și răcoritor, și antiîmbătrânire!

Citește și:

De asemenea, poți să mai găsești măști cosmetice de răcorire pentru zona sensibilă din jurul ochilor sau chiar măști la propriu ca și cele pentru pus pe ochi când dormi, doar că au un lichid tip gel în interior care, odată pusă masca la frigider, răcorește excelent când aplici pe ochi.

Tratament răcoritor pentru picioare ușoare ca fulgul

Pentru ca picioarele tale să arate bine în timpul verii, când porți sandale, și, în plus, să nici nu mai trasnpire, să se încingă sau să se umfle, folosește un gel răcoritor pentru picioare. Alege unul cu un miros proaspăt, mentolat.

Învinge canicula cu aceste trucuri răcoroase! Așa poți fi strălucitoare și când sunt 30 de grade la umbră!

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.