Ne apropiem cu pași repezi de Noul An și, în același timp, de tabăra Kudika Body&Spirit din prima parte a lui 2019. Desfășurată între 11 și 13 ianuarie la Atasagon Detox & Wellbeing Center din Brașov, evenimentul îți poate oferi cea mai bună oportunitate de a-ți pune în aplicare promisiunile pe care și tu, ca cei mai mulți dintre noi, ți le vei face de Revelion.

Cel mai bun cadou pentru Anul Nou? Răsfăț la spa în tabăra Kudika într-un centru premium de wellness și detox!

Kudika Body&Spirit Camp are două direcții majore. Cea dintâi îți va oferi o perspectivă nouă asupra alimentației sănătoase, pusă în contextul unui program încărcat. Da, se poate se mănânci sănătos chiar și atunci când ești pe fugă! Cel de-al doilea aspect se axează pe relația ta cu propria persoană, pe toate motivele pentru care meriți să te iubești si cum poți răspândi această iubire în jurul tău.

În cadrul celor trei zile de workshop-uri și răsfaț vei învăța de la dr. nutriționist Oana Bulzan Trifu care sunt bazele alimentației sănătoase, complete și echilibrate. La finalul acestora vei descoperi că poți fi propriul tău nutriționist și, mai mult de atât, de ce nu vei mai ține nicio dietă de slăbire deși poți pierde kilogramele dorite.

Tabăra este deschisă cu workshop-ul de nutriție Primii 5 pași din noua ta viață. În cadrul acestuia, vei afla cum o schimbare de lifestyle poate fi un proces plăcut, definit prin dragoste față de propriul corp. În abordarea propusă de Oana Bulzan Trifu, fiecare pas are savoare, gust și îți permite să te bucuri de viață, fără să te înfometezi și fără să îți supui organismul la stres!

Cel de-al doilea workshop, Fii propriul tău nutriționist, este ABC-ul către un regim alimentar sănătos și savuros. La finalul cursului, vei dobândi aptitudinile și informațiile necesare pentru a face alegeri alimentare optime și pentru a-ți personaliza dieta în funcție de variabilele individuale, de program, de neprevăzut.

În cele din urmă, la ultimul curs ne vom sufleca mânecile și ne vom apuca serios de treabă! În cadrul workshop-ului denumit Tehnici de prepararea, gătirea și combinarea alimentelor pregătim un prânz corect din toate punctele de vedere. Vom discuta despre beneficiile individuale ale ingredientelor dar și cum le putem combina pentru a se potența reciproc. Vom învăța să “asamblam” mese echilibrate, hrănitoare, gustoase și sănătoase, rezumând astfel, prin practică, toate informațiile asimilate în cadrul taberei de lifestyle.

Înscrie-te la Kudika Body&Spirit Camp până pe 17 decembrie 2018 și vei beneficia de o reducere specială! Biletul la tabăra Kudika include accesul la toate workshop-urile din cadrul evenimentului, cazarea pe două nopți la hotel Ramada Brașov în camere duble cu două paturi și acces la serviciile spa puse la dispoziție de gazdele noastre.

Alături de acest discount, vei primi din partea noastră pachetul Loisir care conține un voucher pentru participarea gratuită la oricare dintre activitățile de pe site-ul 1000planuri.ro. Acestea includ cursuri de dans în doi, provocări pline de adrenalină sau zile de răsfăț la spa.

Cum să nu dai cu bâta-n baltă (și) de Crăciunul ăsta!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: