Setari Cookie-uri

7 motive pentru care să folosești aparatul de ramat

În funcție de greutatea corporală și de cât de antrenată ești, poți arde între 400 și 500 de calorii pe oră.

Mersul la sală poate fi o sursă inepuizabilă de bine dar și de descoperiri. Una dintre armele secrete care se află în aproape orice sală și pe care ar trebui să o incluzi în antrenamentul tău este aparatul de ramat. Iată șapte dintre beneficiile tale.

1. Arzi o mulțime de calorii.

Deoarece mașina de ramat oferă o combinație de forță și antrenament cardio, este un mod super-eficient de a arde calorii. În funcție de greutatea corporală și de cât de antrenată ești, poți arde între 400 și 500 de calorii pe oră.

2. Îți îmbunătățește starea de fitness aerob.

Doar 15 minute de ramat reprezintă un antrenament aerobic serios. Practicat în mod regulat, ramatul te poate ajuta să îți mărești rezistența și să îți îmbunătățeești sănătatea cardiovasculară generală.

Citește și:

3. Faci un antrenament complet.

Folosing mașina de ramat îți antrenezi întreg corpul deoarece această mașină folosește 86% din mușchii corpul tău.

4. Iți întărește trenul inferior.

Deoarece îți folosești atât de mult mușchii picioarelor în acest antrenament partea inferioară a corpului tău devine mai puternică.

5. Prezintă un risc redus de accidentare.

Și asta datorită faptului că are un impact redus. În plus, poți lucra la o intensitate ridicată fără a solicita prea mult articulațiile. De asemenea, ai multe variabile pe care le poți modifica precum rezistența, ritmul și distanța.

6. Iți îmbunățește postura corporală.

Deoarece mașina de ramat îți folosește în primul rând picioarele, abdomenul și spatele, are o mulțime de beneficii posturale și este un instrument excelent pentru a angaja partea din spate] a corpului. Antrenamentele care acționează asupra trenului tău posterior sunt extrem de important pentru echilibrarea forței noastre musculare, pentru reducerea riscului de accidentare și pentru a ajuta la corectarea posturii corporale deficitare care este comună în societatea noastră sedentară.

Citește și:

7. Este ușor chiar și pentru începători.

Unul dintre beneficiile suplimentare este că este ușor de încercat pentru începători, care văd și simt rapid rezultatele, ceea ce este excelent. Condiția este însă să petreci mai mult de câteva minute folosing aparatul. Durata ideală de utilizare variază între 10 și 20 de minute. Doar așa vei reuși să vezi o îmbunătățire reală a formei tale fizice și vei face suficient de mult efort pentru ca inima ta să pompeze mai mult sânge.

Featured foto by ESB Professional via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.