Setari Cookie-uri

poate rezista casnicia fara sex

Doamnelor, cazul" CIOMU"poate distruge o relatie,o casnicie.?
Stau si ma intreb oare ce ar face o tanara doamna ,casatorita , din focul dragostei si dupa o perioada se intampla o mare nenorocire ca partea masculina sa ramana ;impotent;din diferite cauze ,accident sau altele....
Ma intreb ar continua sau nu relatia de casatorie?
Sau ar cadea de comun acord in privinta sexului?
Da era sa uit de jucariile pt adulti?
hai sa discutam ,sau sa ma scuzati daca sunt absurd!

Postat pe 3 Decembrie 2007 19:44
Daca exista dragoste adevarata, casnicia poate rezista si fara sex. Nu spun asta din idealism. Sunt constienta ca organismul, hormonii isi spun pana la urma cuvantul. A face dragoste nu insemna insa numai penetrare... O femeie poate fi satisfacuta erotic in multe alte feluri. Trebuie insa multa, multa dragoste si intelegere. Si lipsa de prejudecati si de complexe.
Din fericire pentru mine, iubesc un barbat care ma face sa simt ca ating cerul cu mana cand facem dragoste. Pot insa spune fara retineri ca l-as iubi la fel de mult si daca nu ar mai putea face sex. Simpla lui prezenta ma face sa tremur, sarutul lui ma duce pe culmile fericirii, parfumul lui ma imbata si cand nu este cu mine, pielea lui imi da fiori... Cand suntem impreuna ma simt implinita si asta este cel mai important lucru. Daca ar avea un astfel de accident as face tot posibilul sa il ajut cu toata dragostea sa treaca peste impasul moral si cu siguranta as ramane alaturi de el, iubindu-l in continuare la fel.
lidiaolteanu
Postat pe 16 Decembrie 2007 17:43
eu nu cred ca rezista cineva fara sex,doar daca nu cumva ar apela la alte metode de precautie cu tot cu dragoste

Postat pe 17 Ianuarie 2008 13:57
imi pare rau sa-ti spun dar relatiile fare sex nu are cum sa reziste chiar daca dagostea e foarte mare.mai bine dute la doctori specialisti trebuie sa se poata face ceva in zilele noastre totul e posibil totul se poate rezolva asa ca daca vrei sa ramana fiinta iubita langa tine urmeaza-mi sfatul si fi optimist

Postat pe 17 Ianuarie 2008 17:17
ok am inteles...baiatul nu mai poate...dar exista si alte mijloace de a face o femeie sa se simta bine...si jucariile sunt de mare ajutor in astfel de situatii.
acum depinde de fiecare in parte...cum gandeste si ce simte
este adevarat ca daca iubeste persoana respectiva poti trece peste un astfel de obstacol si poti avea o viata de cuplu normala
dar acum hai sa fim seriosi...vb de persoanele casatorite...voi chiar aveti parte de actiune mereu? eu una nu cred...cati dintre voi care ajung seara obositi dupa o zi grea de munca sau stres la serviciu mai au chef de actiune?
sexul devine ocazional cu timpul..mai ales in cazul celor care nu stau singuri sau au copii

hamade79_elena
Postat pe 17 Ianuarie 2008 18:21
'sexul devine ocazional cu timpul', elena??? cat de ocazional? bianual sau cat? raspunzand la subiect, cred ca poate rezista o casnicie fara penetrarea clasica, daca barbatul cu pricina nu mai poate, daca : 1) se folosesc alte variante 'ajutatoare', nu cred ca-i cazul sa detaliez, suntem adulti cu toti..;2) partenerii se iubesc mult, astfel incat ea sa fie dispusa sa treaca peste faptul ca nu va mai avea niciodata o relatie sexuala clasica, si el sa treaca peste ganduri absurde si gelozia, care va apare cu siguranta, gandindu-se ca, daca el nu mai poate, poate ea o sa vrea sa poata altul...;3)trebuie ca partenerii cu pricina, in opinia mea, sa fie suficient de deschisi la minte sa priceapa ca viata sexuala nu se rezuma la penetrarea unui vagin de catre un penis, si-atat...ca exista multe alte modalitati si variante pentru ca femeia sa ajunga la orgasm...intrebarea mea era ce face el? cum se descurca barbatul cu pricina, hormonal, sentimental, sexual?

Postat pe 14 Martie 2008 12:14
in primul rand barbatul care-si pierde " barbatia" devine complexat si frustrat.femeia oricat de intelegatoare ar fi are nevoie de sex. oricat de mare ar fi dragostea cred ca nu ar rezista in astfel de situatii. natura umana i-si cere drepturile, si oricate jocuri erotice si jucarii ar folosi nu cred ca ar suplini sentimentul pe care-l ai dupa o partida de amor cu iubitul.ca dc am putea fi fericite folosind vibratoarele nu am cauta compania barbatilor. si nici sexul oral nu poate suplini sexul cu penetrare. parerea mea!

Postat pe 14 Martie 2008 13:45
Nu cred ca merge o casnicie fara sex.Conteaza!
Pana la urma tot devin o frustrare, oricat de mult se iubesc cei doi.Dar, nu am trecut prin asta si nu am de unde sa stiu cum e.

Postat pe 14 Martie 2008 14:07
Dar ce se face el?Nimeni nu se gandeste si la el?Ce se intampla cu organismul lui,ce simnte ,cum va trece pest..probleme?
OCTAIA
Postat pe 17 Martie 2008 22:21
...da asa e octaia...la el cine se gandeste??...
oricum eu nu cred k rezista mult o relatie fara sex....e drept k poate se vb de dragoste adevarata,sa zicem....dar sexul are o foarte mare importanta intr-o relatie...si e si adevarat k sexul nu e doar penetrare...o femeie poate fi satisfacut in mii de feluri,insa dak nu sunt ambii parteneri prezenti atat fizic cat si psihic nu se poate continua...poate o sa reziste un timp dar nu mult...

Postat pe 17 Martie 2008 23:59
Rezista ,va zic eu!Ma rog nu din experiena,dar asa gandesc.Este important sexul,dar nu-i totul intr-o relatie.Si cunosc familii ce rezista ,de ani buni fara sex(asa zic ei).Se iubesc de cand se stiu,deci nu-i numai sexul.De ce se iubesc si asa ?nu pot a sti eu,e secretul lor.Parerea mea e ca barbatilor le este mai greu sa reziste fara sex.Femeilor le este mai usor,sau ma rog mie nu mi-a fost greu.Am hotarat si...gata.
OCTAIA
Postat pe 18 Martie 2008 10:22
a lasa la greu o persoana cand are asa o problema mi se pare egal cu situatia in care e paralizat si il parasesti spunandu-i pe deasupra ca il mai si iubesti...cum se spune si la starea civila...si la biserica..impreuna la bine si la rau...se pare ca unii nu rezista..pacat de ei..inseamna ca nu iubesc cu adevarat si nu dau totul pentru partenerul de viata
Lady_Gaga9
Postat pe 9 Iulie 2008 23:33
daaaa!! daaaa!! pisi... cum sa nu....

Postat pe 9 Iulie 2008 23:59
Sunt perfect de acord cu tot ce spune "lidiaolteanu" in primul raspuns.
Dar nu-i doresc sa si traiasca ceea ce pretinde ca ar putea.
DA, SE POATE. Nu stiu pentru cat timp insa.
Eu rezist de mai bine de 14 ani. Spun "rezist" pentru ca au fost perioade cumplite de cate un an dupa ce am nascut cei doi copii. Hormonii isi spuneau cuvantul. Vreti sa traiti expresia "iti vine sa te urci pe pereti" ? Cine a "inventat-o" stia ce spunea. Dar ca in orisi ce lucru, atunci cand cunosti motivele problemelor, trci cu bine peste acele situatii; "cu rabdarea se trece marea ..."

Presupun ca un dram de deschidere, prin comunicare, ar putea sa ajute foarte mult pe plan practic. Dar nenorocirea este ca domnii sunt forte "fricosi" si inchisi in ei, ne dorind sa mearga la doctor si sa comunice pe aceasta tema. Am incercat pe toate caile, mereu delicat si destul de rar sa abordez problema.
Poate ca daca as fi spus-o direct si nu mi-as mai fi facut atea probleme pt. "psihicul" fragil al dumnealui as fi fost mai castigata si as fi scurtat si anii din viata mancati.

Unde NU este, nici o "profesionista" nu are ce oferi (sau primi) ...
Scuze, dar ... tocmai cei care de altfel sunt cei mai dornici - barbatii, tocmai ei refuza sa comunice.
"Cere-ti si veti afla, si poate vi se va da!"
NU va ascundeti dupa o falsa pudoare sau o falsa neintelegere din partea celuilalt tinand in "sufletul" vostru propriile taine care de fapt va sunt propriile pietre de moara legate de gat.

Aveti vre-o problema? Sotia sau iubita, daca intradevar va iubeste, va fi recunoscatoare de increderea acordata si cu siguranta veti gasi o cale comuna de a va exprima recunostinta si dragostea.
Doar sa vreti!

Nu asteptati o viata, nu asteptati un an ...
Ar trebui sa se poata. Orice se poate atunci cand vrei.
Simply_i
Postat pe 12 Iulie 2008 14:35
Recomandare:
NU le plange-ti de mila, vai sarmanii de ei, nu sunt in stare.
Un barbat chiar si cu disfunctie erectila tot te va insela, oricat si orice i-ai oferi tu, o femeie iubitoare, care stie sa-l satisfaca.
Da, te va "iubi" si se va intoarce tot la tine, buna si iubitoarea lui sotie. Dar chiar asta iti doresti?

Lacrimi de crocodil !!! Minciuni.

Eu stiu ca un om, fie el barbat sau femeie, va face TOT ce este posibil omeneste pentru a fi alaturi de cei pe care ii iubeste - fie ca e vorba de o femeie, copii, parinti, prieteni.
Un om de caracter trebuie sa stie ce vrea de la viata. In asta consta de fapt adevarata "barbatie".
Restul, tot ce incercam sa ascundem, minciuni, lasitati, fel de fel de impotente . . . pe orice plan, la ce servesc? Ai ceva de spus? Vorbeste!

Eu una NU pot fi impresionata dupa tot ceea ce am indurat de nici un fel de alte atentii, bentite cu scoici atirnate ca din intimplare pe te miri unde, de parfumuri, etc.

Atit cat traiesti, daruieste cui crezi ca merita tot ceea ce ii poti darui.
Restul .....
Simply_i
Postat pe 12 Iulie 2008 14:55
din cate stiu eu... familia din cazul "ciomu" s-a cam desrtamat... si sincer... acum eu nu prea cred eu cat de mult ar putea rezista o relatie fara sex... daca barbatul nu poate e foarte aiurea... pentru ca se va simti frustrat si evident va fi nervos si se va certa din orice... oricat de mare ar fi dragostea...
Dieggo
Postat pe 12 Iulie 2008 15:18
nuuuuuuuuuu,nu poate exista....sau daca exista n-o sa dureze la nesfarsit...sexul e ceva ce leaga 2 oameni,ce-i apropie.....daca nu-i sex,partenerii incep sa devina frustrati,nemultumiti,inchisi in sine si pana la urma se sfarseste rau....

Postat pe 13 Iulie 2008 03:49
Cum sa poata rezista o casnicie fara sex .... P..a e stalpul casei, cu cat e mai mare cu atat mai bine tine casa :)) Altfel se darama si se duce la alt stalp mai gros :))))

Postat pe 13 Iulie 2008 18:21
nici o sansa.... , o relatie normala nu dureaza fara sex dacat foarte putin, dar casnicia??? oamenii au nevoie de asta, e important!!


Sad but true!
micky_ai
Postat pe 14 Iulie 2008 12:43
o perioada scurta sau mai lunga poate dura.cu un sex oral,cu jucariute,dar la un moment dat se va simti lipsa unui contact sexual cu un partener.dar vor fi si nenumarate certuri,pt k el constient k nu mai poate o va banui pe ea k se duce in alta parte sa isi rezolve nevoile,ceea ce poate fi si adevarat.dar trebuie sa te duci la doctor,poate mai exista o sansa,am avansat si noi.dar nu cred k poate rezista o casnicie fara sex
acy_mik
Postat pe 14 Iulie 2008 17:33
Doamne iarta`ma dar nu cred in casnicia platonica... fara sex nu cred ca poate rezista o relatie! daramite o casnicie! asta in cazul in care sunt trecuti de 60 de ani amandoi!
BombonicaAmaruie
Postat pe 24 Iulie 2008 17:55

Nu.nu.nu.Sub nici o forma!Imi pare rau pt. persoana care nu mai poate,dar asta e....Poate se poate trata.Nu cred intr-o relatie adevarata ,atunci cind vorbim de jumatati de masura. Sau de fapt, despre ce vorbim?
vilake
Postat pe 4 August 2008 22:36
vezi ca stalpii trebui infipti foarte adanc in ciment, pamant, etc pt a oferi rezistenta. de asemeni s-au vazut stalpi mici mai rezistenti decat cei mari. conteaza materialul

Postat pe 5 August 2008 22:30
Nu, o casnicie nu poate rezista fara sex si nici o relatie de cuplu. Doar daca cel care mai poate face sex isi gaseste un partener de ocazie dar asta este o solutie de moment. Ar mai fi o solutie sa zicem- cel care nu mai poate sa faca sex sa accepte inca o persoana care sa faca sex cu partenerul dar asta mai mult e chin.

Postat pe 6 August 2008 21:35
De la: lumi12, la data 2008-08-06 21:35:47Nu, o casnicie nu poate rezista fara sex si nici o relatie de cuplu. Doar daca cel care mai poate face sex isi gaseste un partener de ocazie dar asta este o solutie de moment. Ar mai fi o solutie sa zicem- cel care nu mai poate sa faca sex sa accepte inca o persoana care sa faca sex cu partenerul dar asta mai mult e chin.


E....asta-i acum!!!!!Nu cred ca se poate.Dar ai o imaginatie ....flexibila.
vilake
Postat pe 9 August 2008 20:40
poate exista dragoste fara sex ....

Postat pe 28 August 2008 20:43
De la: celia, la data 2008-08-28 20:43:56poate exista dragoste fara sex ....

Eu unu zic k se poate..o perioada cel putin..k dupaia le trece dragostea dak nu primesc nimic:P
Cioplinsky
Postat pe 28 August 2008 21:09
Casnicia ar putea tine..depinde d cuplu..poate el o sa fie d acord sa o lase sa mearga la altii..sau poate isi cumpara chiloti de-aia cu ciocan si atunci actul sexual ii apropiat d cel normal..cine stie..dak s vrea cu adevarat pana la urma poate dura si asa casnicia..oricum ii fff greu!
Cioplinsky
Postat pe 28 August 2008 21:10
dar daca el nu stie?!

Postat pe 28 August 2008 21:12
De la: celia, la data 2008-08-28 21:12:15dar daca el nu stie?!

pai ma gandesc k dak are probleme de genu asta se documenteaza si el la solutiile pe care le-ar putea folosi nu?
Cioplinsky
Postat pe 28 August 2008 21:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Dirty talk 90 De la: ipahebirowtnod 7 Noiembrie 2010 20:37
revista cosmopolitan 6 De la: mirela1989 20 Aprilie 2010 12:25
mamasita 17 De la: roz5blue6lila7 27 Iulie 2010 21:51
singuratatea intr-o relatie 4 De la: miss_darine 1 Mai 2010 14:08
IN CAUTAREA UNEI PRIETENE 41 De la: dandanaua_reloaded 5 Februarie 2009 16:04