Setari Cookie-uri

poate rezista casnicia fara sex

Casnicia ar putea tine..depinde d cuplu..poate el o sa fie d acord sa o lase sa mearga la altii.......la asta ma refeream........ .....ca de alea xista sex shop........app ar fi un subiect tare cu sex shoppurile.........

Postat pe 28 August 2008 21:19

O casnicie fara sex rezista zic eu..din inertie,cand ambii se complac in situatia asta, sau..mai rau.. cauta alti parteneri. Insa nu cred ca asa ceva se poate numi "o casnicie fericita" sau macar normala.Mai ales daca accidente gen "Ciomu" se intampla unor barbati de 30, 40 de ani..cu sotii cam la aceeasi varsta,simplul parteneriat, fara nici un fel de implicare sexuala, nu se poate numi in opinia mea casnicie, nici macar relatie.
airi
Postat pe 29 August 2008 21:46
airi....cine ar fi zis ca daca ar dura si as rezista fara sex s-ar numi o casnicie fericita, eu cred ca daca barbatul e destul de destept o sa lase femeia in pace o perioada...si cum cu medicina secolului 21 totul este posibil sunt diferite modalitati de a "inlocui" sau trata ceea ce trebuie tratat, dar daca el se decide sa lase femeia pentru o perioada in incercarea de a-si rezolva problema....oare ea nu are tot 2 variante ca si el ? a : sta cu el pentru ca il iubeste si il ajuta sau incearca sa il ajute la rezolvarea problemei , b : pleaca :) simplu scurt si la obiect ...si abia atunci vezi ceea ce e adevarat sau ceea ce nu e adevarat , dar din moment ce el ca barbat vrea sa isi rezolve problema ...e clar ca se gandeste la femeie si la ea...nu stiu ...at-zi pus multe dintre voi barbatii la zis in acest topic, dar si voi aveti aceleasi 2 variante....ce ati alege ?
ionut_mirel
Postat pe 31 August 2008 02:13
si ....sa fim seriosi acum ....imi vine sa rad un pic ....sunt cam ironic....dar de cand o casncicie care implica sex, una normala sa zicem , e tot timpul fericita? ...daca stai sa te gandesti asa ....ai de toate si tot nu esti fericit.... tot iti lipseste ceva , tot vrei si cauti cearta din nimic ....tot nu e ceva cum ai vrea tu ,.... deci...in opinia mea ...ceea ce se rezuma la sex , in casnicie tinde de lucruri care trec , dar daca s-ar intampla ceva cu femeia ....ce ar face barbatul...nimic nu e imposibil ... astept si eu raspunsuri
ionut_mirel
Postat pe 31 August 2008 02:17
cunosc un cuplu care au avut astfel de probleme.el pur si simplu numai putea.tineri amandoi-27 ani.dar cu multa dragoste au trecut peste impas.din cauza stresului,a grijilor zilnice el n-a mai putut...Au fost la doctori,psihiatrii,psihologi etc...Vindecarea a venit din dragostea reciproca.Ea a fost alaturi de el si la sustinut in orice.mereu se gandea ca daca ramane ipotent ea il v-a lasa.dar n-a fost asa.si iata acum e totul o.k.problema a durat destul de mult-2 ani.deci se poate si fara sex.daca intr-adevar e iubire se poate.hormonii poti sa-i stapanesti.depinde de firea fiecaruia.
razelm
Postat pe 31 August 2008 09:39
eu sunt de acord cu ce a zis dieggo!...nu stiu ce sa zic,se poate si nu se poate..depinde de fiecare....aici e pusa intrebarea daca un barbat nu mai poate....dar ce s-ar intampla daca o femeie nu mai poate?eu cred ca daca i s-ar intampla unui barbat ar fi mai multe femei alaturi de el si l-ar sustine decat daca s-ar intampla in cazul unei femei,unde la inceput poate barbatul ar fi de acord dar cu timpul se duce si cauta in alta parte....
andreea_3
Postat pe 31 August 2008 10:05
cand femeia nu mai poate ce face barbatul?....cunosc un caz in care in urma unui accident femeia a ramas cu o paralizie (de la mojloc in jos) si cu imposibilitatea de a mai avea contacte sexuale. barbatul a dat dovada de curaj si de intelegere pana la un punct, cand si-a luat lumea in cap si a plecat. femeia, care urma un tratament de recuperare si-a revenit, si cu toate ca e apta dpdv sexual nu si-a mai cautat un alt partener, dar nici sotul nu si l-a mai primit.
seherezad
Postat pe 31 August 2008 10:25

Casnicia, ca, hai sa-i zicem "institutie", cred ca poate rezista si fara sex, doar ca se transforma putin in altceva - convietuire, prietenie, camaraderenie.Vorbesti despre casnicie si nu despre o mare iubire sau o pasiune mistuitoare. Acum depinde si de varsta la care intervine 'problema'- intr-un fel vezi casnicia la 25 ani si altfel la 60. Raspunsul meu este "da", poate supravietui canicia fara sex, dar lasa un culoar liber... Depinde de celalalt, daca va vrea sa lase liber "culoarul", sa il umple cu altcineva sau sa schimbe "decorul " cu totul...
andaluzia
Postat pe 31 August 2008 11:38
imi pare rau ca te contrazic, dar indiferent cata dragoste ar exista intre cei doi fara sex o relatie este sfarsita din start! doar in cazurile extreme in care gasiti alte metode de a face sex, dar aici satisfactia va fi doar de partea femeii pentru ca daca vorbim destpre o interventie de gen ciomu el nu prea are ce sa simta in momentul in care te vede pe tine satisfacuta prin alte metode care nu implica si participarea lui...asa ca discutia nu are rost in fond si la urma urmei o relatie se bazeaza foarte mult pe intelegerea celor doi in pat si pe calitatea sexului oferit de catre ambii parteneri!
Alyanah
Postat pe 31 August 2008 12:21
Casnicie fara sex???? Relatie fara sex??? NO WAY!!!!!!!!! Se creeaza o tensiune nervoasa intre cei 2 parteneri care mai devreme sau mai tarziu va degenera urat...NU EXISTA!

Postat pe 31 August 2008 12:38
indiferent de cate jucarii ai folosi o casatorie fara sex nu tine.iar un barbat ce nu mai poate e imposibil de suportat,devine rece si mereu cauta cearta.Jucariile sunt pt a intretine o relatie sexuala cat mai fierbinte dar nu poti inlocui "jucaria"originala a barbatului nu nimic altceva.degeaba te incalzeste cu atingeri si saruturi daca nu te linisteste cu partea cea mai fierbinte.....
rammy_rammy
Postat pe 31 August 2008 13:56
haha,toata lumea abereaza pe aici,ma refer la cei care sunt de parere ca o relatie sau o casnicie poate sa reziste fara sex!!!da poate ca cei doi raman casatoriti pana la adanci batraneti,din varii motive,insa sa nu-mi spune-ti mie ca cel care nu mai este satisfacut de partenerul de viata nu se duce sa-si caute satisfactia in alta parte...asta eu nu o mia cred!
hai ca va dau un caz concret,socrii mei!cand s-au casatorit,ea era insarcinata cu sotul meu,dupa ce a nascut o scurta perioada au mai facut sex,apoi a inceput sa creasca copilul si gata cu sexul!ceea ce nu mi se pare deloc normal!pur si simplu ea are o gandire cam de babe,de te doare mintea cand auzi ce-i debiteaza capul!!!insa socrul meu a fost tot timpul in compania altor doamne sau domnisoare,care i-au satisfacut nevoile!si sunt convinsa ca si ea stia de una alta si tot ea era geloasa,pai mai femeie de ce sa fi geloasa dc tu i-ai interzis efectiv sexul,ca cica nu se cuvine!porcarii!sunt in continuare casatoriti dar decat asa ca ei mai bine divortati si fiecare cu viata lui!cand vine ea acasa pleaca el,cand vine el,pleaca ea...si tot asa!
eu stiu sigur ca o luna,2,4,5,poate un an as rezista fara sex,dar mai mult sigur nu!!!si barbatii la fel,ei chiar te parasesc mai repede decat o facem noi,pt sex.
afrodhitee
Postat pe 31 August 2008 15:13
poate rezista, mai ales daca ne gandim ca dragostea adevarata nu are legatura cu sexualitatea, si nu spun eu asta, ci s-a dovedit de catre niste oameni de stiinta.......

Postat pe 31 August 2008 15:20
Astea-s povesti nemuritoare..Dragostea adevarata ,cum zici tu ,include tot :si parte afectiva si fizica si spirituala...

Postat pe 31 August 2008 16:46
Eu nu prea cred deoarece cam asta inseamna sa iubesti pe cineva .
Anahi20
Postat pe 31 August 2008 16:56
De la: , la data 2008-08-06 21:35:47Nu, o casnicie nu poate rezista fara sex si nici o relatie de cuplu. Doar daca cel care mai poate face sex isi gaseste un partener de ocazie dar asta este o solutie de moment. Ar mai fi o solutie sa zicem- cel care nu mai poate sa faca sex sa accepte inca o persoana care sa faca sex cu partenerul dar asta mai mult e chin.
AU!Arata-mi si mie un sot sau o sotie care sa mai accepte si o a alta persoana pt. fericirea celuilalt.Prin asta,nu crezi ca si-ar semna condamnarea la singuratate?Majoritatea persoanelor suferinde sint si egoiste.Parerea mea este
agadana2
Postat pe 31 August 2008 17:03
O relatie fara sex nu poate rezista mult timp.In fiecare exista aceasta dorinta
marinela_diana
Postat pe 31 August 2008 17:21
hmm si eu sunt de parere k nu poate exista o casnicie fara sex,poate un an dar mai mult nu.
si pt pers care zic k pot exista fara sex pt k e iubire,atunci le-as recomada sa stea o buna perioada fara sex,k poate atunci o sa isi dea seama k o sa devina stresati ,nervosi etc. si o sa vada cat de mult conteaza sexul intr-o relatie,pt k eu sunt d parere k sexul intareste orice relatie si sunt si d parere k si cu sex cu tot se paote k barbatulfemeia sa isi cauta alta partenera in caz de unul dintre intre cei 2 soti intervine monotonia,dar si atunci ai putea sa faci ceva sa incerci ceva mai nou si sa salvezi casnicia...hmmm dar fare sex deloc chiar nu vad un viitor prea stalucit ....parerea mea
sxxyalexandra
Postat pe 31 August 2008 17:24
De la: Cioplinsky, la data 2008-08-28 21:16:47
De la: celia, la data 2008-08-28 21:12:15dar daca el nu stie?!

pai ma gandesc k dak are probleme de genu asta se documenteaza si el la solutiile pe care le-ar putea folosi nu?
liliana_galati
Postat pe 31 August 2008 18:18
buna intrebare....raspunsul e:fara sex se poate.dar fara a face dragoste?????????? but when men`s make this or this c sa mai vrei d la viata
liliana_galati
Postat pe 31 August 2008 18:21
buna intrebare....raspunsul e:fara sex se poate.dar fara a face dragoste?????????? but when men`s make this or this c sa mai vrei d la viata
liliana_galati
Postat pe 31 August 2008 18:22
Sunt total de acord cu cei ce considera ca o casnicie fara sex nu poate rezista. Cine ar vrea sa renunte la fiorii care te trec in momentul orgasmului si starea de relaxare de dupa? Cei (cele) care spun ca se poate, inseamna ca nu au avut niciodata un final fericit.
lilyb_1605
Postat pe 31 August 2008 19:17
parerea ta ..........app faina poza

Postat pe 31 August 2008 19:25
....
dureaza dar prea putin...
ar trebui sa se iubeasca prea mult unul pe celalalt...
sau sa aibe multi ani de casatorie in spate...cand raman alte lucruri primordiale...
si tot ar interveni frustrarea...
si gandul la ceeace a fost odata...
pentru oricare dintre parteneri nu ma refer doar la unul...
luulya
Postat pe 31 August 2008 20:03
De la: Anahi20, la data 2008-08-31 16:56:15Eu nu prea cred deoarece cam asta inseamna sa iubesti pe cineva .

pentru tine iubirea inseamna sex?

Postat pe 31 August 2008 20:17
Poti iubi o persoana fara sa faci sex cu ea si poti face sex cu o persoana fara sa o iubesti. Nu trebuiesc confundate cele doua. Se pot face N combinatii luate cate k pe tema. Fiecare stie ce are in casa. Daca e un cuplu tanar, atunci e o problema. Relatia lor se bazeaza foarte mult si pe sex. Pe langa iubire apare si atractia fizica care este foarte puternica la inceput. Dupa ani,se poate sa se mai domoleasca. Depinde de persoana. Depinde de educatie. De ce isi doreste fiecare. Nu trebuie sa judecam pe nimeni daca sta cu cineva care nu mai "poate" si nici daca pleaca in cautarea fericirii. Atunci cand sunt probleme de genul acesta exista mai multa intelege din partea partenerului, cu conditia ca si celalalt sa faca tot posibilul sa o rezolve. Eu asa gandesc.
Eu_sunt
Postat pe 31 August 2008 21:22
Stiti bine ca telecomanda barbatului are doua butoane, iar cea a femeii aaaaa.... inca nu le-au terminat de numarat. Barbatul este cel din cauza caruia o casnicie nu poate rezista fara sex. Adica daca el nu mai primeste nimic de la sotie. In situatia inversa trebuie stiut ca femeia iubeste cu inima in primul rand, si ca poate trai si fara sex...o perioada nu se stie cat de lunga, este determinata numai de ea... Eu am avut ceva probleme in domeniul asta, si o sa radeti, dar era din cauza greutatii excesive pe care o aveam, eu nemaifiind buna de sex in proprii mei ochi. Astfel am ajuns sa refuz contactul sexual,inconstient, numai pe baza asta. Cu timpul, comunicand cu sotul meu, problema s-a discutat, si s-a remediat in proportie de 80%. Casnicia este un exercitiu permanent de gandire, personalitate, compromisuri si....sex...
misusta
Postat pe 1 Septembrie 2008 11:32
in poza nu pari prea....grasutza.
as zice chiar ca reprezinti un ideal de femeie , cu forme bine definite si surplus de carnitza in zone strategice!

Postat pe 1 Septembrie 2008 12:56
eu zic ca da.distruge cu siguranta.chiar daca este iubire.pentru a ajunge la iubire, ai nevoie de mai multi factori ajutatori:atractia fizica, intelectul, la modul sa ai cu cine discuta, comunicare etc.
si oricum sexul ajuta foarte mult la orice.ai alta stare de spirit, vezi altfel, gandesti altfel.ajuta clar la mentinerea casniciei.
o zi buna,
cia
andrada2226
Postat pe 1 Septembrie 2008 13:00
Pãrerea mea este cã nu poate rezista.
Eu nu spun cã nu se poate trãi fãrã sex într-o relaþie dar poate fi un liant, o punte de legãturã permanentã cu omul pe care îl iubeºti. Este importantã o relaþie sexualã sãnãtoasã într-un cuplu deoarece pãstreaxã vie dorinþa de al iubi, respecta ºi al face fericit pe cel care îþi este alãturi.O cãsnici e adevãratã sau o relaþie de duratã trebuie sã conþinã mai multe elemente ºi sexul este unul dintre ele.Cãsnicia poate rezista dar numai cu anumite compromisuri, depinde cine este dispus sã le facã ºi dacã partenerul este dispus sã accepte.
rebecka2
Postat pe 1 Septembrie 2008 14:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
pleaca din tara si vrea sa ne despartim 5 De la: v_raluca_c 2 Iunie 2009 14:27
am nevoie de un sfat urgent 8 De la: chryss_tyna 11 Februarie 2009 21:11
squirting "masculin" :D :> 351 De la: DieMann 19 Iulie 2009 16:02
ORGASM....lipsa:( 402 De la: dark_eye 7 Martie 2011 01:05
sunt in mai multe dileme 4 De la: ella_c 29 Aprilie 2010 18:08