Setari Cookie-uri

cum deschizi ochii unei femei??

daca o prietena primeste o palma.... de la "iubitu" ei..., barbatul care ar trebui sa protejeze... cum ii deschzi ochii si ii spui sa se desparta de bruta..????
poate a trecut cineva printr-o situatie asemanatoare... si imi poate da un sfat...
mvlaura
Postat pe 4 Ianuarie 2008 00:57
Nu poti , si eu am incercat sa imi conving o prietena, si nu am reusit, pur si simplu nu vrea desi isi doreste acest lucru, sau cel putin asa cred, ori le este frica ori se obisnuiesc!

Postat pe 4 Ianuarie 2008 08:13
Incearca sa o faci sa inteleaga ca pe lumea asta exista barbati care stiu sa se poarte cu o femeie frumos, si care o respecta, si nu ar trebui sa mai stea cu un om care isi bate joc de ea si pentru care nu inseamna nimic.
Si fa-o sa inteleaga ca daca mai sta cu el poate ajunge la spital... pentru ca o palma este numai inceputul... si ce va urma este mult mai traumatizant...
Only_me26
Postat pe 4 Ianuarie 2008 10:35
De la o palma nicio femeie nu-si paraseste iubitul pentru ca este ferm convinsa ca a fost doar un episod care nu se va mai repeta. Iar daca este mai mult decat o palma, va pleca doar atunci cand ea va ajunge la limita superioara a suportabilitatii...pana atunci, nimeni si nimic nu o va convinge ca nu are ce cauta acolo...
elenuka
Postat pe 4 Ianuarie 2008 14:34
Ar trebui sa il lasi atunci cand iti da o palma, pentru ca data viitoare va prinde curaj si poate iti da direct un pumn... in sensul asta am spus ce am spus... eu i-am tras o palma fostului meu prieten pentru ca a meritat-o... aflasem ca inca se mai intalnea cu fosta lui prietena si imi spunea ca nu e adevarat... normal ca a meritat palma.
Only_me26
Postat pe 4 Ianuarie 2008 16:11
Temperamentala femeie, Only_me26... Dar nu ai regretat mai tarziu ca ai facut-o ? Merita umilinta, as spune eu, doare mai rau ... :)
elenuka
Postat pe 5 Ianuarie 2008 16:36
si eu am trecut prin asta ...simplu raspuns este ca nu va renunta pt moment pentru ca il iubeste clar si daca vrea sa se desparta o va face greu dar o va face doar in momentul cand va gasi pe altcineva in bratele caruia sa"evadeze"
rebelrebeka
Postat pe 5 Ianuarie 2008 17:18
Eu cred ca femeile care accepta acest lucru isi merita soarta.Daca ele nu-si dau seama ca asa ceva nu este normal si corect fata de ele,atunci sa se bucure de palmele primite.
miha_ela
Postat pe 5 Ianuarie 2008 20:19
elenuka nu am regretat ca i-am tras palma aia, din contra am simtit ca a fost putin comparabil cu cate mi-a facut el, multe dintre aceste lucruri le-am aflat la sfarsitul relatiei noastre.
Nu a meritat iubirea mea... din pacate mi-am dat seama prea tarziu de asta.
Only_me26
Postat pe 6 Ianuarie 2008 01:28
Buna nu ai ce sa fc ....eu am fost intr-o situatie asemanatoare...degeaba
claudia_s
Postat pe 6 Ianuarie 2008 12:42
claudia_s, imi place faptul ca ai pus la trecut verbul "a fi".Bravo ! :)
elenuka
Postat pe 6 Ianuarie 2008 16:09
:) cum ii deschizi ochii? nu ii poti deschide.. unora le place asta... eu aveam o gluma mai demult... prima palma e din dragoste, un pumn e o dragiste mai inflacarata... un sut si mai si;) asa imi explicma de ce unor fete/femei le plac a fi batute... (nu e filozofia mea din fericire). insa nu stiu daca asta e problema... problema e ... ca de ce nu deschid ochii fetele inainte de a fic u cineva sua in primele zile eu sincer cred ca un om poate fi citit de la prima intrevedere sau de la primul sarut:) :D parerea mea

Postat pe 14 Iulie 2008 20:04
De la: mvlaura, la data 2008-01-04 00:57:40daca o prietena primeste o palma.... de la "iubitu" ei..., barbatul care ar trebui sa protejeze... cum ii deschzi ochii si ii spui sa se desparta de bruta..????
poate a trecut cineva printr-o situatie asemanatoare... si imi poate da un sfat...


Nu o poti convinge daca ea nu vrea sa vada...asta iti spun din proprie experienta.
Karrla
Postat pe 15 Iulie 2008 10:40
daca insisti prea mult pe subiect..o sa se indeparteze de tine..protejeaz-o din exterior..incearca sa-i dai exemple de relatii frumoase fara violenta,dar fara sa faci comparatie cu relatia ei..o sa-si dea seama singura....pt k din interior lucrurile se vad intr-un fel..din exterior ,privite la rece au alta infatisare..singura o sa renunte knd o sa-si dea seama ce 'indian' are langa ea.iti spun asta din proprie experienta..eu ma chinui sa scap de un tip gen...in proportie de 80%am reusit...si mie mi-au zis prietenele mele si nu le-am ascultat...m-am dat singura cu ,capul de pereti si am vazut ce si cum
criss_a
Postat pe 15 Iulie 2008 11:39
fa-o sa constientizeze ca dupa o palma urmeaza un pumn,vanatai,fracturi.nu vreau sa crezi ca exagerez,nuuu,chiar deloc!cunosc o persoana a carei cosmar a inceput de la o "simpla"palma.poate ca ea inca e cu el pt ca se gandeste ce o sa zica lumea,insa trebuie sa aiba curaj si sa mearga inainte,sa se descotoroseasca de de tot ce o face nefericita pt ca viata e scurta si chiar merita traita din plin!
vorbeste cu ea mai mult

Postat pe 17 Iulie 2008 20:09
ar trebui sa incerci sa o conbingi faptic ca nu e bine dc ai avea un exemplu cred, sa o convingi sa o duci la un psiholog sa vezi poate ii deschide ochii.
sincer nu stiu ea trebuie sa ia atitudine dc nu o face ori se complace
ori e santajata ori amenintata si ii e frica
sylvyzone
Postat pe 6 August 2008 01:19
determino sa prinda curaj sa nu mai fie lasa asta nu e iubire e boala nebunie sa stai sa o incasezi
sylvyzone
Postat pe 6 August 2008 01:22
Cred ca o femeie care a fost lovita de iubitul ei si a acceptat din dragoste situatia fara sa prevada ce poate urma în timp, este o femeie cu o stima de sine foarte slaba, e sigur ca are nevoie de ajutor, poate chiar de la un specialist. Psihologii in ziua de azi sunt foarte populari!
Kleena
Postat pe 6 August 2008 07:10
eu am o prietena asa...indiferent de ce ii spui tot ce o taie capul o sa faca...ideea este ca i-am zis dupa una sigur mai vine si a 2 a si daca ea se complace in situatia asta..ce sa-i faci?
ma gandeam ca se i-au 2 scobitori si se pun in ochii prietenei
beem
Postat pe 7 August 2008 18:55
sau sa i le lipesti cu leocoplast! adeplast, plastleoc, plastilina reformat, super glue,

Postat pe 7 August 2008 21:32
Nu ai ce sa ii faci.Poti sa ii spui parerea ta,dar nu cred ca ajuta la nimic.In afara de asta,chiar nimic...Se trezesc ele la un moment dat singure,sa speram ca nu prea tarziu...
sweetpink
Postat pe 7 August 2008 21:48
nu ai ce sa faci..nu il va parasi..am fost si eu in situatia asta..si nu ascultam d nimeni cu toate ca stiam k au dreptate..era cel mai bun, dragastos, tandru, atent barbat din lume etc si totusi dupa 2 ani mi-a dat o palma...pe moment am fost furioasa,..si e putin spus..am vrut sa ma duc la iml sa-mi iau certificat medico-legal dupa care sa-l reclam la politie..doar k intrre timp mi s-a facut rau..pana a doua zi cand mi-am revenit ma razgandisem..2 saptamani nu am vb deloc unul cu altul chiar dak locuiam in aceeasi casa..la un mom dat am deschis eu dicutia pt k nu mai suportam..si stiti ce mi-a zis?!!..k nu ii pare rau k a dat in mine..ci doar k a lasat semn(am avut ochiul vanat aproape 2 saptamani)..si totusi l-am iertat peste cateva zile crezand k a fost vina mea..k am meritat..m-am straduit sa fiu asa cum isi dorea el si degeaba..nu aprecia deloc, ba chiar ma lua la misto....nu s-a mai repetat experienta...insa nu pot uita...acum ne-am despartit..intr-un fianl mi-am dat seama k merit mult mai mult..
pupici si sa nu faceti aceeasi gresala k mine...sunt destui barbati pe lumea asta care merita iubirea noastra..sa nu ne plafonam intr-o relatie in care doar suferim...pupici
jijicutza
Postat pe 13 August 2008 16:14
De la: elenuka, la data 2008-01-04 14:34:44De la o palma nicio femeie nu-si paraseste iubitul pentru ca este ferm convinsa ca a fost doar un episod care nu se va mai repeta. Iar daca este mai mult decat o palma, va pleca doar atunci cand ea va ajunge la limita superioara a suportabilitatii...pana atunci, nimeni si nimic nu o va convinge ca nu are ce cauta acolo...





elenuk....in momentul in care ai primit o palma sau in momentul in care te-a impins cu brutalitate sa nu merg mai departe de atat cu exemplele ,eu sunt de parere ca ar trebui sa pui negresit punct relatiei.....nu am patit-o niciodata dar nici nu as vrea......oricum stiu un singur lucru.....CA L-AS PARASI FARA SA MAI PRIVESC UN MOMENT INAPOI!!.....dar este tragic cum unele femei accepta sa fie batute si in timp ele chiar ajung la concluzia ca poate barbatii lor au tot dreptul sa le bata.....nu ma refeream fereasca dumnezeu la tine.....ci la cazurile pe care le-am auzit fie la tv fie prin popor....etc.....sunt total impotriva violentei de orice gen.....trist...
LuckyMe
Postat pe 30 August 2008 19:54
un sfat nu cred ca pot da....ma cam depaseste situatia....dar cred ca ar fi bun un specialist.....
LuckyMe
Postat pe 30 August 2008 20:03
Nu ai cum sa deschizi ochii nimanui,indiferent daca e femeie sau barbat,fiecare isi deschide ochii dupa ce traieste pe propria piele ce are de trait,daca ii spui cuiva sa nu faca un anumit lucru ca e aiurea nu te asculta chiar daca tu ii zici ca l-ai facut si tu si nu are cum sa fie bine.....degeaba ,pana nu incearca fiecare pe pielea lui nu se invata minte.Si cu atat mai mult cand e vorba de relatii,de iubire si din astea e clar ca nu ai cum sa fi bagat in seama cand vrei sa deschizi ochii cuiva.Eu in chestii din astea nu ma mai bag ca am patit-o cu niste prieteni si tot eu am picat aiurea

Postat pe 30 August 2008 21:27
EU NU AM PUTUT DESCHIDE OCHII UNEI RUDE APROPIATE CARE,DIN PACATE,ARE 60 DE ANI!MANINCA BATAIE DE CEL PUTIN 30,ULTIMA DATA FIIND SI INTERNATA IN SPITAL,CU UN PLAMIN PERFORAT!CRED CA S-A INVATAT CU CHESTIA ASTA,BA CHIAR IIPLACE!
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 31 August 2008 00:08
toti aveti dreptate...daca ea e orbita din dragoste probabil il va ierta ushor...insa sper sa deschida ochii pana nu e prea tarziu si pana nu se ajunge la situatii mai grave...realizez in momentul asta ca daca ii tot spui ii intra pe o ureche si ii iese pe alta..dar mult succes! nu te da batuta si spune-i ce parere ai tu
dydy88
Postat pe 31 August 2008 00:22
am avut si eu asa o amik, dar ala nu-i dadea doar cite-o palma! o batea f tare, o umplea de vinatai si n-o lasa sa iasa din casa pina nu-i treceau vinataile... si am crezut k il va lasa,k doar eu nu stiam c-o bate,era prima data cind am asistat la asa ceva, era cit pe ce s-o iau si eu, si nu trecu o saptamina si i-am facut o vizita. pai, ce credeti k vad? iubire mai mare nu exista! si am ajuns la concluzia k incepuse sa-i plak bataia. s-a despartit,intr-un final, dar dupa 2 ani si f greu...
Pinna
Postat pe 31 August 2008 08:18
Mda urat ca exista si astfel de barbati care numa cu violenta stiu,astfel de barbati nu accepta alte pareri fie nustiu sa castige respectul si dragostea intr-un mod frumos(clar sunt inmaturi).Fetele care accepta sa fie cu el dupa ce a primit o palma sunt indragostite rau si poate li se pare ca nu o sa gaseasca altul mai bun decat el,si pina nu se conving de contrariu nu ai ce sa le faci.Poti sa le spui ca si prietena parerea ta doar sincera,dar nu insista ca se poate ajunge sa creada ca vrei tu sa fi cu el.
Ronicut
Postat pe 31 August 2008 09:55
la fel- o prietena de-a mea. degeaba i-am spus ca dupa prima urmeaza altele. inca sunt impreuna. ea zice ca e ok daca ea nu comenteaza. adica "ciocu' mic".
sa ma ierte Doamne Doamne, eu n-as suporta. da' eu sunt mai hotarata. n-am dat palme, da' o data i-am bagat mana in cap sotului meu(fost)- venise acasa dupa trei zile- beat- si ma lasa sa vorbesc fara sa ma bage in seama. ma asteptam sa reactioneze si sa ma trezesc c-o palma de sa nu ma mai trezesc. iar a doua oara- era aproape la fel- l-am impins- nu ma asteptam sa cada- si la fel ma gandeam c-o iau. am mai scapat. adica am fost eu ma "cocos". dar cred ca pe buna dreptate.
am inca o nelamurire cu barbatii- nu stiu daca exista din cei cu care m-as putea intelege!?!?!?
poate sa ma lamuresc- in viata asta
cred totusi ca nu merita sa suportam. n-avem decat o viata.
alegerea o face fiecare
melicutza
Postat pe 31 August 2008 10:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
un sfat: sa ii spun ce simt sau nu? 19 De la: valy90 29 Noiembrie 2010 12:25
VREAU SA REDEVIN CEA DE DINAINTE ! 26 De la: ali_cia101 14 Octombrie 2009 10:44
ce sa fac???? 5 De la: Dontyyy 19 Ianuarie 2010 14:52
Prieteni noi 4 De la: Macika00 12 August 2015 20:36
suflet pereche.... 33 De la: sheeva 20 Mai 2009 19:46