Setari Cookie-uri

ce gandesc barbatii?

Sunt mai multe femei pe forum-uri decat barbati.Totusi, noi femeile, suntem curioase sa aflam ce pareri au barbatii despre ce discuta femeile pe forum. E mai mult decat placut sa auzi parerile unui barbat in legatura cu problemele femeilor. Asa ca....barbati si baietzi....poftiti la discutii!
emyia
Postat pe 11 Ianuarie 2008 13:50
Ce parere?Pai unu la mana aveti si voi of-ul vostru ca si noi dealtfel.Exista totusi o diferenta majora intre barbati si femei.Aceea ca barbatii, majoritatea sunt laudarosi, pe cand femeile nu prea.
2.Si barbati sufera, chiar daca par mai reci si nepasatori, nu numai voi femeile care asa v-a facut Dumnezeu, mai sensibile si naive.
3.In legatura cu inselatul?Hmm tind totusi sa cred ca un procent mai mare de barbati inseala decat cel al femeilor, dar nu va ganditi la o diferenta mare...poate ceva genul 60% barbati 40%femei, dar mereu ramane aceasta replica care mie imi place :atata timp cat nu se afla nu conteaza,atata timp cat ii arati dragostea necesara iubitului e ok.
4.Noi suntem barbati si ca orice mascul de pe globul asta, simte nevoia de a domina, probabil si de aici chestia cu laudarosenia.
O seara buna si sper ca nu am omis ceva:D

Postat pe 12 Ianuarie 2008 20:24
SALUT,
CE POT SPUNE E O LUME INCALCITA SI AM STAT SI INTRE FEMEI SI INTRE BARBATII SI AM REUSIT SA FAC DIFERENTA COMPORTAMENTULUI IN SOCIETATE LA FIECARE DIN PARTI.CE E CURIOS CA PE NOI BARFA NE CARACTERIZEAZA SI CE INSEAMNA SPIRIT CRITIC, DOAMNE AJUTA.FEMEILE SUNT MAI VULNERABILE DAR NU USOR DE DOBORAT, PE CAND PE O SCARA DE 1 LA 10 BARBATII SUN NET MAI USOR DE ATACAT, EU UNUL SUNT MAI USOR DE ATINS SI REACTIA MEA ESTE DE IMPASIBILITATE EXTERIOARA DAR INTERIOR SUN DEJA LA 918 POMPIERII.FEMEILE SUNT FINTELE FACUTE CA NOI SA PUTEM SUPRAVIETUII ASA CUM OXIGENUL E PENTRU OM.DEPINDE CUM GANDESTE FIECARE SI CAM CARE E ECHILIBRUL DE CARE ARE NEVOIE.SUNT CARE GANDESC CA A AVEA 2-10 FEMEI ODATA SAU CONSECUTIV E BINE PENTRU EXPERIENTA SI CEALALTA CATEGORIE IN CARE MA AFLU 2-3 SI LA URMA UNA BUNA SI PENTRU CAT O TINE.ASA CA DOAMNELOR NU VA INGRIJORATI, CE TINE DE INGAMFARE,DOMINARE, SPIRIT DE BARBAT E AMBALAJUL UNOR PUII FARA MAMA.EU UNUL NU MA DAU FIARA SI IMI PLACE SA FIU PROTEJAT, IUBESC, RESPECT SI APRECIEZ ROLUL FEMEII.BARBATILOR TREBUIE SA RECUNOASTEM CA NE PLACE POZITIA ASTA SI ROLUL DE DURII NU LE FACE PE FEMEII DECAT SA NE DOREASCA MAI MULT.VA SLUT CU RESPECT SI ASTEPT REPLICA
samson_cristi2002
Postat pe 13 Ianuarie 2008 13:45
am si eu o curiozitate de la barbati:D si anume:ce parere aveti voi despre o femeie care cedeaza de la prima intalnire,te-ai mai intalni si a2a oara cu ea adik ai da vreo sansa unei relatii serioase sau dc a cedat inseamna k e...stiti voi cum:D
lydia23
Postat pe 14 Ianuarie 2008 12:51
BUNA,
EU UNUL NU PREA INCERC DIN PRIMA SI DACA O FAC EU ZIC CA NU CRED CA E DE VIITOR.TREBUIE SA EXISTE ACEL FLASH DINTRE PERSOANE.SE INTAMPLA IN FILME SA FIE DE GENU VAZUT, PLACUT, LUAT,F...T.ASTA DOAR IN FILME SAU IN LOCURILE UNDE ZANA CEA BUNA STINGE LUMINA(ADICA LA NEBUNI)CAM ATAT AM DE SPUS SI CAM ASTA CRED.
samson_cristi2002
Postat pe 14 Ianuarie 2008 16:58
Pai depinde cum decurge prima intalnire, daca e dragoste la prima vedere si se observa la amandoi partenerii (desi e mai rar) si vai ntelegeti, tot la aceasi intalnire, ca si cum ati fi de 100 de ani, cred ca merge si din prima seara.Eu unul nu am incercat niciodata din prima seara.Si daca se intampla nu cataloghez pt ca sexul e normal si frumos.Daca esti barbat si faci asta esti macho, daca esti femeie si faci asta esti...stiti voi cum?!. .De ce exista aceasta conceptie?Nu e corect.

Postat pe 14 Ianuarie 2008 18:25
am si eu o curiozitate de la barbati:D si anume:ce parere aveti voi despre o femeie care cedeaza de la prima intalnire,te-ai mai intalni si a2a oara cu ea adik ai da vreo sansa unei relatii serioase sau dc a cedat inseamna k e...stiti voi cum:D
......................................................
Pai cred ca aici parerile sunt impartite ... unii probabil din acest motiv s-ar prezenta si la urmatoarele intanliri altii probabil ca nu dar cei din urma sunt cam putini .... si hai sa fim sinceri totusi daca ea cedeaza si el accepta nu inseamna ca e reciproca treaba ... din punctul meu de vedere asta e o mare aberatie pentru cei care stau si analizeaza ca a fost din prima sau din a 10 a ... daca se plac crezi ca mai are rost sa stea sa analizeze???????

Si intorcand foaia pe cealanta parte deja in ziua de azi sunt putini cei care se gandesc din frageda copilarie la casatorie ( valabil atat pentru fete dar si pentru baieti) , cu totii vrem o cariera , o casa , o masina si ne trezim ca ne apuca 30 de ani ... atunci cei de facut ??? ... sa mergem in sihastrie cu totii??? ... asta nu , dar e un mare adevar ca sexul este parte integranta a vietii noastre asa ca ne place sau nu ... NU PUTEM TRAI FARA SEX.

NU MAI STATI SI ANALIZATI PREA MULT CA PIERDETI

Postat pe 21 Ianuarie 2008 11:20
sincer sa fiu , n-am incercat prea des sa vad daca o femeie accepta din prima... cand am incercat am incercat pentru ca probabil atractia a fost foarte puternica , reciproca si am receptionat 'mesajele' subtile trimise de ele . mi s-a intamplat de doua sau de trei ori din prima dar sunt constient ca s-a intamplat pentru ca au vrut ele sa se intample , nu pentru ca am vrut eu . mai ales ca am pastrat discretia . un lucru care mi s-a parut ciudat a fost ca toate erau ferm convinse ca le cred de moravuri usoare si nu le venea sa creada cand le spuneam ca nu este adevarat . in general insa am avut o retinere la a o face din prima... poate ca sunt eu mai retinut...relatiile nu au continuat si nu s-au aprofundat poate pentru ca noua barbatilor ne place sa credem ca noi avem initiativa , ca noi facem alegerea .ca parere , mi s-au parut mai mult decat ok si nu mi-au lasat impresia ca ar fi fost de moravuri usoare...din contra , mi s-au parut genul care stiau foarte bine ce voiau si nu se incurcau in amanunte inutile . sincer , cred ca au fost cele mai inteligente si mai realizate femei pe care le-am cunoscut . si acum ne mai intalnim si mai stam de vorba (fara alte chestii) chiar daca fiecare cu casnicia lui . recunosc , senzatia este un pic ciudata...
claudio
Postat pe 26 Iunie 2008 06:47
As vrea sa pot patrunde in mintea barbatilor si sa inteleg ce vor intr-adevar.Sa inteleg de ce le place atat de mult sa se joace cu sentimente, cuvinte, iluzii.
vera11
Postat pe 29 Iunie 2008 23:09
Ce te face sa crezi ca ne jucam?
E o treaba cat se poate de serioasa.
a_man
Postat pe 30 Iunie 2008 18:57
draga lidya23,fiind fata nu pstiu ce gandesc barbati in legatura cu subiectul inceput de tine .Dar, conosc o fata care este o persoana extraordinara o prietena buna si ne intelegem f.bine atat timp cat nu merg cu ea la discoteca. pt. ca mereu ,este o regula,cum intra in dicoteca scaneaza incaperea ,descopera un baiat care ii place ei si dispare de langa mine.mai apare adoua zi zambitoare si incepem sa barfim seara ei.ce si cum se ce din nou.
cert este ca aproape jumatate din barbati cu care s-a culcat din prima seara nu o mai suna dupa aceea. iar jumateatea care o suna, well, ea nu ii vrea . si urmatoarea vinere sau sambata un alt barbat o distreaza.
o alta prietena s-a culcat din prima seara cu actualul ei prieten.acum sunt impreuna de 2 ani si ceva si se vor casatori.

kuroiangi
Postat pe 2 Iulie 2008 08:19
neatza!:-) majoritatea barbatilor gandesc ca "da, femeia care cedeaza de la prima intalnire e c..a...asa e:-?? mie nu mi s-a intampla decat o singura data sa "cedez", dar doar pt k atat am vrut de la tipul respectiv...am mai vb cu el apoi, dar fara a mai face sex...atat am vrut, o singura data, nu mai mult...nu mai vream si gata:-D am ramas amici si cam atat:-) l-am intrebat p iubitul meu ce parere are si mi-a raspuns:"vor sa se distreze, eu stiu?" :-)) parerile sunt impartite, dar ideea majoritara atat intre femei cat si intre barbati e ca sexul de la prima intalnire denota o moralitate cel putin indoielnica...din partea femeilor, dooh:-)) WHY??
eLigia
Postat pe 2 Iulie 2008 09:05
colegelor , nu va mai faceti atatea probleme ! daca sunt doua persoane , un barbat si o femeie , singuri , fara obligatii , stiu foarte bine ce vor si ce fac , atata timp cat atractia este puternica si reciproca , oamenii se plac intr-adevar si nu fac rau altor persoane nu vad de ce nu ar face-o din prima ... daca dorinta-i mare ? cu o singuga conditie insa : daca unul dintre parteneri are cea mai mica indoiala , daca 'dupa' vor aparea regrete (oare ce va fi 'dupa'?)mai bine lasa ... eu zic sa nu va complicati degeaba . si apoi , definiti moralitatea indoielnica ! viata mai trebuie si traita . este un spectacol in care trebuie sa joace fiecare un rol nu sa fie doar spectator ! la atac ! insa... stii ce vrei dar stii ce faci ? si mai ales cu cine ?
claudio
Postat pe 2 Iulie 2008 09:38
Principala deosebire, dupã umila mea pãrere, este cã un bãrbat e "împins" de curiozitate ºi de impulsul de cuceritor sã vadã lumea în ansamblul ºi vastitatea ei, împingând limitele tot mai departe de el. E iscoditor ºi inovator prin programare geneticã ºi colaboreazã cu ceilalþi oameni prin definiþie. O femeie are un univers rãsfrânt asupra ei însãºi, totul se învârte în jurul ei ºi lucrurile din apropierea ei au infinit mai multã importanþã decât ce e la capãtul pãmântului. La fel ºi persoanele (prietenul, soþul, copii, nepoþii) din jurul ei sunt disecate ºi analizate cu infinitã minuþiozitate pentru a putea fi "orientate" în direcþia potrivitã cu punctul ei de vedere. De aceea, o femeie va vedea în altã femeie, aproape întotdeauna o potenþialã rivalã, ceea ce face ca prieteniile sã fie mai rare ºi mai superficiale. La modul specific în care fiecare vede lumea, nu se va gãsi altã femeie/bãrbat sã vadã lucrurile la fel, de aceea predominã sentimentul cã nu sunt înþelese, iar un sfat e privit ca o încercare de manipulare. Concentrându-se pe concret, sunt foarte dedicate familiei ºi job-ului, faþã de un bãrbat care pune totul într-un context dinamic ºi e dispus sã facã pasul spre nou mult mai uºor. Atitudinea faþã de risc derivã din acest mod de gândire. Rezumând, un bãrbat priveºte iscoditor câtre orizont, iar o femeie preferã o camerã.
Evident, vom gãsi destule excepþii ºi într-un caz ºi în celãlalt, vorbim de o medie statisticã. Cã aceasta e datoratã mai mult educaþiei sau e determinatã genetic, este de discutat. Oare bãieþeii aleg maºinuþele ºi fetiþele pãpuºile ca opþiune personalã sau sunt împinºi social s-o facã ? Topicul este ce gândesc bãrbaþii, nu cum sunt bãrbaþii, dar ce gândim ne determinã în mare mãsurã cine suntem.
ionutsk
Postat pe 2 Iulie 2008 11:01
De la: emyia, la data 2008-01-11 13:50:20Sunt mai multe femei pe forum-uri decat barbati.Totusi, noi femeile, suntem curioase sa aflam ce pareri au barbatii despre ce discuta femeile pe forum. E mai mult decat placut sa auzi parerile unui barbat in legatura cu problemele femeilor. Asa ca....barbati si baietzi....poftiti la discutii!



Dintotdeauna, mi-a placut sa stau in preajma femeilor istete. Eu pe margine, pe margine in sensul ca ma ca deveneam un spectator curios, dar vizibil de indiferent si de normal pentru ele, incercand sa le privesc indeajuns de bine ca si cum calitatea de a poseda o minte buna putea fi exercitiu vizual. Asa ca trebuie sa mentionez, ca exercitiul unei minti bune imi da motive de bucurie, imi place sa asist la istetime. Cum ziceam, ele nu stiau ca ma preocup de talentele lor si ca pe ascuns imi pasa si ma interesez, astfel ca se comportau foarte firesc, pe ascuns in sensul ca eram atent sa nu le alimentez excese de grandomanie, ca nu imi doream sa isi piarda farmecul. Femeile pot sa isi piarda cu usurinta farmecul. Compania unei femei destepte e o cale, asa cum intelepciunea nu inseamna posesiunea ei, ci calea spre dobandirea ei. Asta era toata ideea, sa fiu convins de-adevaratelea ca mintea mea se poate increde in mintea lor.
Asadar in ceea ce priveste figura feminina, nu am nici o problema in a mi-o simti superioara.
najurb
Postat pe 2 Iulie 2008 14:43
De la: lydia23, la data 2008-01-14 12:51:55am si eu o curiozitate de la barbati:D si anume:ce parere aveti voi despre o femeie care cedeaza de la prima intalnire,te-ai mai intalni si a2a oara cu ea adik ai da vreo sansa unei relatii serioase sau dc a cedat inseamna k e...stiti voi cum:D


In primul rand cuvantul "cedeaza" folosit de tine este putin cam exagerat. Acel "cedeaza" este de fapt alegerea femeii in functie de ceea ce simte pe moment ...sau de ceea ce si-a propus...

Referitor la intrebare, as ramane langa acea tipa, insa as fi mai atent la ea ... daca eu sunt de vina ca a "cedat" ... sau daca asa e obiceiul ei sa "cedeze" mai des

daca este genul de fata fidela si relatia evolueaza bine ... poate primi si un inel ... ;)
florinbb
Postat pe 7 Iulie 2008 16:14
cred ca totlul poate fi scris si astfel: "ce, gandesc barbatii?", care mi se pare muuult ma aproape de adevar, din pacate. O virgula la locul potrivit....
ambarabacicicoco
Postat pe 9 Iulie 2008 18:02
voi femeile sunteti curiose rau!
noi barbati ne abtinem.

Postat pe 9 Iulie 2008 19:40
gandesc murdar,inseala etc...ce sa mai...nu cred ca are rost sa ne mai gandim la asta pt ca nu ajungem la nici un rezultat

Postat pe 15 Iulie 2008 00:30
barbatii sunt mici vrajitori...cand iti raspund cu "da" pt ei inseamna "nu" ...in fatza sunt mielusei iar cand ii pierzi din ochi 2 sec isi scot cornitzele si fac prostii
dracik
Postat pe 24 Iulie 2008 18:49
De la: vera11, la data 2008-06-29 23:09:12As vrea sa pot patrunde in mintea barbatilor si sa inteleg ce vor intr-adevar.Sa inteleg de ce le place atat de mult sa se joace cu sentimente, cuvinte, iluzii.


Ce te face sa crezi ca doar barbatilor le place sa se joace cu sentimente,cuvinte,iluzii .....chiar crezi ca femeile sunt inocente ?
iris_4_ever
Postat pe 24 Iulie 2008 19:23
De la: lydia23, la data 2008-01-14 12:51:55am si eu o curiozitate de la barbati:D si anume:ce parere aveti voi despre o femeie care cedeaza de la prima intalnire,te-ai mai intalni si a2a oara cu ea adik ai da vreo sansa unei relatii serioase sau dc a cedat inseamna k e...stiti voi cum:D

DRAGA MEA SINCER DEPINDE DE TIPA CARE AM NOROCUL SA INTALNESC IN ASEMENEA SITUATIE.AM DESTULA MINTE SA INTELEG DACA TIPA VREA DOAR O NOAPTE CU CINE PICA SAU DACA ESTE EFECUL INEBUNITOR AL HORMONILOR CARE SE INTELEG DIN PRIMA CLIPA.DACA SE CREAZA ACEA REACTIE CHIMICA PE CARE TOTI OP CAUTAM SI O DORIM ,CARE SE SIMTE IN PRIMELE 5 SECUNDE NU JUDEC CELOC .SAVUREZ DIN PLIN CLIPA SI SUN CU MARE DRAG ZIUA DUPA CHIAR SA O FAC SA SE SIMTA APRECIATA PENTRUCA STIU BINE CE A INSEMNAT NOAPTEA TRECUTA.ASTA DACA NU SUNTEM INCA IMPREUNA SERVIND PRANZUL IN PAT..:):):):):):):):):)

Postat pe 25 Iulie 2008 16:41
SI DACA TOT MA CHINUIE SINCERITATEA ...STIM CU TOTII CU CE GANDESC BARBATII SAU CU CE.ASTA NU ESTE DECAT O ARMA IN MANA FEMEILOR CARE DACA STIU SA O FOLOSEASCA AU NUMAI DE CASTIGAT.PERSONAL NU JUDEC O FEMEIE DUPA CAT DE REPEDE SE CULCA CU MINE DAR DACA AJUNG LA PREA MULTE IJNTALNIRI SI INCA BATE VANTUL PRIN STOMACUL MEU SI NU SIMT NIMIC RENUNT ..MEREU AM PREFERAT SA TRAIES NISTE EMOTII,SA SIMT CA TRAIES,SA SIMT O ANUMITA IMPLINIRE SI DUPA ORE DE STAT LA MASA ,LA FILME,IN PARCURI,SAU MAI STIU IO CE ACELE EMOTII INCEP SA DISPARA. ESTE DE FACUT O MARE FILOZOFIE PE TEMA ASTA.DUPA MINE SI CE EM AVUT SANSA SA EXPERIMENTEZ TOTUL SE SCRIE IN PRIMELE SECUNDE SI SCHIBURI DE VORBE.ASA SUNT IO.DACA NU SE LEAGA NIMIC,DACA NU SIMT NIMIC DIN PRIMUL MOMENT NU MA AGIT DELOC.CHIAR IGNOR PENTRUCA NU CONSDER FEMEIA O NECESITATE .PREFER SA AM CLIPE DE CALITATE IN LOC DE O PARTIDA DE WORK OUT.DAR ASTA ESTE DOAR FELUL MEU SI NU CRED CA VA AJUTA CA NU SUNT MULTI CARE PROCEDEAZA ASA...

Postat pe 25 Iulie 2008 16:54
Mic negru si urat e cel mai tare bravo fratioare zici totul pe bune nu ca alti care se considera mari smecheri si sunt niste tantalai.Barbatii sunt niste misogini incurabili majoritatea,mic negru si urat zice pe bune nu baga vrajeli, tine-o tot asa
alexia_victor
Postat pe 25 Iulie 2008 17:28
luciana_pycea

8 mesaje
Membru din: 15/07/2008
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 15 Iulie 2008, ora 00:30 Citeaza Raspunde

gandesc murdar,inseala etc...ce sa mai...nu cred ca are rost sa ne mai gandim la asta pt ca nu ajungem la nici un rezultat


Asta ganditi voi. Am exemple ( concrete pt mine ) ca si voi faceti acelasi lucru. In afara de asta, chiar aseara vb cu o doamna de pe acest site, si imi povestea cum trateaza ea barbatii. Si credetima doamnelor, m-am ingrozit de ce minte diabolica puteti avea cand vreti. Si sunt f multe femei care fac asa. Deci, nu mai dati vina numai pe barbati. Apropo , nu sunt misogin , dar cand vad ca numai noi suntem de vinaaa....se zburleste parul pe mine.
_fantoma_
Postat pe 25 Iulie 2008 19:27
NORMAL CA NU SUNTEM NUMAI NOI DE VINA.CRED CA CEA MAI PENIBILA SI FRUSRANTA SITUATIE ESTE ATUNCI CAND UNU SE CHINIE SA FACA UN FOC,ADUCE LEMNE,CARA,SE AGITA SI FACE TOT POSIBILUL IAR CELALALT VINE SI DA CA PROSTU CU APA .CEL MAI FRUMOS CONSIDER CA ESTE ATUNCI CAND PUNE FIECARE UN LEMN SI CARE MAI DE CARE DA CU BENZINA SA FACA FOCUL CAT MAI MARE SI CAT MAI CALD.SI ASTA DIN PRIMA CLIPA.DE MULTE ORI UNU INCEARCA CATEVA LUNI SI TREBUIE SA FACA SINGUR FOCUL IAR CELALALT VINE SI IA TOTUL DEA GATA DAR NU AR AJUTA CU NIMIC SA REZISTE.ASA CA APRECIEZ MULT MAI MULT CAND VAD CA SE CARA LAMNE IMPREUNA.CINE VREA SA FIE PADURAR CA PREA AM DAT IN LEMNE SI FOCURI AICI....CER SCUZE DACA BAT PREA MULT CAMPII DAR CINE TREBUIE SI ARE MINTE VA INTELEGE

Postat pe 25 Iulie 2008 19:40
curiozitate: cand va vine mintea la cap, dragi barbati?:D
lil_mariuk
Postat pe 25 Iulie 2008 20:16
De la: lil_mariuk, la data 2008-07-25 20:16:36curiozitate: cand va vine mintea la cap, dragi barbati?:D




Raspuns : cand nu o sa mai bateti campii ( ca tine de exemplu )
_fantoma_
Postat pe 25 Iulie 2008 21:26
ca bine mai spui
focsa05
Postat pe 25 Iulie 2008 21:35
intrebarea mea se referea la modul vostru de a va juca cu toate..cu femeile, cu viata, cu lumea in general..cam care va este varsta la care va dati seama ca sunteti barbati si ar cam fi cazul sa va purtati ca atare?
lil_mariuk
Postat pe 25 Iulie 2008 22:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cat de mult inseamna prea mult? 30 De la: sarutama 20 Septembrie 2009 13:28
abuzul emotional 31 De la: maimai_no1 20 Septembrie 2011 23:27
help:-?? 16 De la: iulia069834 6 Decembrie 2009 17:50
Lichid 2 De la: kudika_961383 8 August 2014 09:48
cum sa seduci un barbat??? 31 De la: pufffer 10 Martie 2010 08:01