Setari Cookie-uri

Sexul oral si anal-pro si contra

De la: Alexandra09, la data 2008-12-04 19:50:15
De la: sw33t_b3by, la data 2008-12-04 17:13:28UNDE E DANA???!! DANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA? UNDE EJTI FATO?:))

A lasat-o pe fiica ei! Dana este ocupata,se gandeste.Sa o fac? Sa nu o fac?
nu mai.......Dana ar experimenta si ea dar nu gaseste madularul .....apoi din lipsa vine si se desfasoara!daca avem ghinionul sa gaseasca ne pierdem jucaria
FRANNNCE
Postat pe 4 Decembrie 2008 20:10
De la: Dor_a, la data 2008-12-04 14:22:43
De la: live_dreams, la data 2008-12-03 20:42:37hmmmm, ce sa spun .. este evident ca ma gandesc si inainte si dupa. motivul pe care nu fac nu este teama de ce ar spune el, efectiv nu pot, nu vreau sa incerc si asa cum am ratiunea de a nu face anumite lucruri pe care nu le`am incercat dar totusi nu vreau sa le incerc pt ca stiu dinainte cum va fi ..asa este si cu asta nu vreau sa incerc ca sa imi dau seama k nu`mi place pt k ceea ce simt este clar. pt cine este de acord cu sexul oral nu ma astept sa ma inteleaga.si e libertatea fiecaruia si mea de a`mi exprima sexualitatea asa cum vreau..varsta mea e 20 de ani ..ma simt fericita cand fac dragoste ..nu orgasmul reprezinta fericirea pt mine ci ideea ca sunt cu persoana pe care o ubesc...dar ca raspuns, da ma simt bine si fizic.. sunt sigura de mine si imi dau seama ca nu ma aseman cu multe fete ..si ma bucur.. nu ma desconsider, ba invers..

Draga mea, chiar ca traiesti intr-un vis!
Ti-am mai spus, dar tu ai memorie selectiva. Chiar esti ca toate celelalte! La 20 de ani, altele erau virgine, nu ca nu se gandeau la sex oral. Odata viata sexuala inceputa, nici ele nu au dat buzna sa faca sex oral. Asa ca... imi pare rau ca-ti sparg balonasul de sapun, dar... de! chiar m-am saturat sa tot aud toate nulitatile considerandu-se statui dintr-un motiv sau altul, care mai de care mai penibil de comune.
Kathara, esti contagioasa! Gata, ma opresc! Lumea nu se indreapta cu umaru'...

e interesant cum pui poblema. exact ca si cum ai spune ca cei care sunt copii acum, odata ajunsi adolescenti sigur se vor droga. pt ca multi fumeaza iarba si/sau trec la lucruri mai dure... dar de unde poti sti cert? cel mai stupid lucru e sa crezi ca ai dreptate vis a vis de o persoana pe care nu o cunosti. inceaca sa accepti ca exista si vor exista femei care sa aiba valori personale diferite fatza de ale tale si ale altora..pana si freud s`a inselat cu privire la cateva aspecte in privinta femeilor d`apai tu ....e oarecum evident ca odata ce ai repulsie fatza de un lucru nu il vei face si aici ma refer la oral anal in grup..etc toate deviatiile care urmeaza...dar oarecum e explicabil, si eu, ca si tine imi imaginam ca majoritatea fetelor sunt asemeni mie(in sensul de o relatie serioasa, cu un partener bazandu`se pe ubire) dar dupa nenumarate exemple vazute de fapt femeile considera ok sa faca sex din prima seara chiar daca el este un strain pt ea, e ok sa isi insele partenerul pt k merita sa se simta bine si in lipsa acestuia, etc. e ok totul. asta m`a dezamagit. ele-adica voi- nu fac si nu vor face cum as face eu ...dar nu e de datoria mea sa judec pe nimeni..insa am amici care primesc oral de la prietenele lor si totusi le inseala...de aici nici nu cred faza cu "pleaca pt ca nu gaseste la tine". apoi fiecare e apt sa`si judece propria relatie ...nu altii. si relatia poate merge si fara oral ...eu de exp ii ofer multe in locul actului fizic.. sunt atenta, il incurajez, ii ofer multa afectiune, incredere ca sunt doar a lui, iar restul nu se pot explica in cuvinte ...mai citisem undeva o postare care spunea de genul credeti ca eminescu s`a indragostit de veronica si a adorat`o cu profunzimea cu care a facut`o k i`o sugea ? sunt lucruri mult mai importante ..

Postat pe 4 Decembrie 2008 20:17
Lucrurile alea importante de care vorbesti nu tin de viata sexuala. Cand esti in pat, uneori, uiti de tine si poti sa faci lucruri pe care nu le-ai fi facut. Si eu eram impotriva sexului oral acum ceva timp, dar acum am o relatie serioasa, iar sexul oral este un artificiu din viata intima.

Postat pe 4 Decembrie 2008 20:24
sunt persoane pe forumul asta care sunt niste cate, indiferent daca sunt pro sau nu sex oral/anal. asta dovedeste inca o data ca reprezentantele sexului frumos (ca sa zic asa :D) sunt al dracului de veninoase. de ce nu puteti accepta ca fiecare are parerea lui? eu sunt pentru sexul oral, dar asta nu inseamna ca dau in cap celor care nu-s, din moment ce persoanele respective nu au jignit pe nimeni. fiecare e liber sa gandeasca ce vrea. dar forumul asta se transforma intr-o paruiala.
ameliemelo
Postat pe 4 Decembrie 2008 23:21
De la: ameliemelo, la data 2008-12-04 23:21:12sunt persoane pe forumul asta care sunt niste cate, indiferent daca sunt pro sau nu sex oral/anal. asta dovedeste inca o data ca reprezentantele sexului frumos (ca sa zic asa :D) sunt al dracului de veninoase. de ce nu puteti accepta ca fiecare are parerea lui? eu sunt pentru sexul oral, dar asta nu inseamna ca dau in cap celor care nu-s, din moment ce persoanele respective nu au jignit pe nimeni. fiecare e liber sa gandeasca ce vrea. dar forumul asta se transforma intr-o paruiala.

ai dreptate si am observat si eu asta ... iar baietii intre ei cred ca sunt mult mai toleranti fatza de parerile celorlalti ... sunt rare cazurile in care o femeie sa gandeasca obiectiv si nu din prisma preferintelor ei ..ce sa mai vorbim de inteligenta emotionala, o alta forma de inteligenta care se raporteaza la nevoile diferite ale celuilalt ..predomina totusi o mentalitate specifica. si acesta se rasfrange in toate domeniile ..pe aici nu se concepe ca un spirit poate fi independent si se agata de el sa`l traga la nivelul lor. wherever

Postat pe 5 Decembrie 2008 00:08
De la: Georgia99, la data 2008-12-04 20:24:39Lucrurile alea importante de care vorbesti nu tin de viata sexuala. Cand esti in pat, uneori, uiti de tine si poti sa faci lucruri pe care nu le-ai fi facut. Si eu eram impotriva sexului oral acum ceva timp, dar acum am o relatie serioasa, iar sexul oral este un artificiu din viata intima.
georgia 99, ai pus punctul pe i se vede ca stii ce si despre ce vorbesti.ai perfrecta dreptate si eu nu mai am nimic de comentat

Postat pe 5 Decembrie 2008 12:08
Live_dreams,
Se vede treaba ca nu ai auzit niciodata despre corespondenta dintre Veronica Micle si Eminescu... Te-ai fi abtinut sa dai exemplul ala
Dor_a
Postat pe 5 Decembrie 2008 16:10
ar fi corect sa iti argumentezi observatia... da`mi exemple. cum era corespondenta dintre ei? si zi`mi si de unde ai luat informatiile ..poate ai dreptate. dar da`mi exemple sa vad ca ceea ce spuneam eu despre eminescu si esenta dragostei lui pt veronica nu se rezuma la mi`ai supt`o si te ubesc atat de mult acum incat voi scrie atatea opere despre tine...

Postat pe 5 Decembrie 2008 16:22
De la: live_dreams, la data 2008-12-05 16:22:02ar fi corect sa iti argumentezi observatia... da`mi exemple. cum era corespondenta dintre ei? si zi`mi si de unde ai luat informatiile ..poate ai dreptate. dar da`mi exemple sa vad ca ceea ce spuneam eu despre eminescu si esenta dragostei lui pt veronica nu se rezuma la mi`ai supt`o si te ubesc atat de mult acum incat voi scrie atatea opere despre tine...

eminescu a fost un pervers, asta o stie toata lumea...asta ni s-a spus si la limba romana :))
eu nu cred ca eminescu le recita poezii de amor iubitelor..sexul oral a fost descoperit cu mult inaintea lui eminescu, multi l-au practicat, plus ca este total deplasat sa ne dam cu parerea despre ce au facut altii, pt ca habar nu avem

Postat pe 5 Decembrie 2008 20:48
De la: live_dreams, la data 2008-12-05 00:08:38
De la: ameliemelo, la data 2008-12-04 23:21:12sunt persoane pe forumul asta care sunt niste cate, indiferent daca sunt pro sau nu sex oral/anal. asta dovedeste inca o data ca reprezentantele sexului frumos (ca sa zic asa :D) sunt al dracului de veninoase. de ce nu puteti accepta ca fiecare are parerea lui? eu sunt pentru sexul oral, dar asta nu inseamna ca dau in cap celor care nu-s, din moment ce persoanele respective nu au jignit pe nimeni. fiecare e liber sa gandeasca ce vrea. dar forumul asta se transforma intr-o paruiala.

ai dreptate si am observat si eu asta ... iar baietii intre ei cred ca sunt mult mai toleranti fatza de parerile celorlalti ... sunt rare cazurile in care o femeie sa gandeasca obiectiv si nu din prisma preferintelor ei ..ce sa mai vorbim de inteligenta emotionala, o alta forma de inteligenta care se raporteaza la nevoile diferite ale celuilalt ..predomina totusi o mentalitate specifica. si acesta se rasfrange in toate domeniile ..pe aici nu se concepe ca un spirit poate fi independent si se agata de el sa`l traga la nivelul lor. wherever

Din pacate cam asa stau lucrurile. de aia pierd femeile, pentru ca isi fac sange rau, pentru ca nu pot trai daca nu barfesc sau se pun pe harta. de aia de multe ori prefer sa stau cu baieti, macar multi dintre ei zic lucrurilor pe nume ... as simple as that.
ameliemelo
Postat pe 5 Decembrie 2008 23:46
De la: live_dreams, la data 2008-12-05 16:22:02ar fi corect sa iti argumentezi observatia... da`mi exemple. cum era corespondenta dintre ei? si zi`mi si de unde ai luat informatiile ..poate ai dreptate. dar da`mi exemple sa vad ca ceea ce spuneam eu despre eminescu si esenta dragostei lui pt veronica nu se rezuma la mi`ai supt`o si te ubesc atat de mult acum incat voi scrie atatea opere despre tine...

Draga mea, nu fi ridicola!
Eu nu sunt aici sa-ti "repar" cultura deficitara. Afla, ca slava Domnului, sisteme de informare sunt cu ghiotura!
Ce te face sa crezi ca imi doresc sa am o conversatie indelungata cu tine?
Dor_a
Postat pe 6 Decembrie 2008 12:46
eh dor_a mai bine spune ca habar nu ai nici tu despre ce vorbesti ...daca ai fi stiut te`ai fi explicat, nu inseamna k am eu o cultura deficitara dar e ok ..cat despre eminescu ...nu stiu in ce masura ar putea fi considerat pervers dar stiu ca avea o minte geniala ...si o profunzime iesita din orice tipare dar ca sa intelegi valoarea unui om intr`adevar iti trebuie si informatii si capacitate.. nu toata lumea e capabila sa inteleaga arta in plus, unii nici nu vor. numai sa te gandesti cat a studiat eminescu ...e penibil sa ai o parere proasta k asa ti s`a zis la ora de romana... asa chestii perverse toti gandeau si creanga cu povestea p.. eminescu cu spovedanie asta din ce stim noi si e lasat scris, dar zise au fost o groaza evident ...insa n`are nici o legatura perversitatea lui cu ubirea fatza de veronica e un lucru paralel :| oricum a lasat in urma lui ceva si nu degeaba este studiat ...nu e idolul meu nu sunt fan eminescu doar ca il consider un scriitor super..

Postat pe 6 Decembrie 2008 19:03
eh dor_a mai bine spune ca habar nu ai nici tu despre ce vorbesti ...daca ai fi stiut te`ai fi explicat, nu inseamna k am eu o cultura deficitara dar e ok ..cat despre eminescu ...nu stiu in ce masura ar putea fi considerat pervers dar stiu ca avea o minte geniala ...si o profunzime iesita din orice tipare dar ca sa intelegi valoarea unui om intr`adevar iti trebuie si informatii si capacitate.. nu toata lumea e capabila sa inteleaga arta in plus, unii nici nu vor. numai sa te gandesti cat a studiat eminescu ...e penibil sa ai o parere proasta k asa ti s`a zis la ora de romana... asa chestii perverse toti gandeau si creanga cu povestea p.. eminescu cu spovedanie asta din ce stim noi si e lasat scris, dar zise au fost o groaza evident ...insa n`are nici o legatura perversitatea lui cu ubirea fatza de veronica e un lucru paralel :| oricum a lasat in urma lui ceva si nu degeaba este studiat ...nu e idolul meu nu sunt fan eminescu doar ca il consider un scriitor super..

Postat pe 6 Decembrie 2008 19:04
si alina plugaru face arta :))

Postat pe 6 Decembrie 2008 19:07
oricum nu ai inteles aluzia ;)

Postat pe 6 Decembrie 2008 19:10
mmm ..eu n`am ajuns sa o studiez in vreun manual :) deci face arta pt ea probabil ..apoi ea nu aduce nimic nou nicaieri .....

Postat pe 6 Decembrie 2008 19:11
era o gluma, chill !

Postat pe 6 Decembrie 2008 19:14
Uni spun ca Eminescu a fost bisexual dar eu nu cred treaba asta.
Baiat_Rezervat
Postat pe 6 Decembrie 2008 19:15
Fetelor,voi nu vedeti cat abereaza fata asta?
Este oripilata de subiect,dar intra si comenteaza.
Zau asa,ea este cea cu conduita si noi cele stricate.Cine dracului are timp sa creada asa ceva? Ca eu nu.
Traiesc printre tinerii din ziua de astazi si stiu care este parerea lor vis-a-vis de asta.
Alexandra09
Postat pe 6 Decembrie 2008 20:31
De la: Alexandra09, la data 2008-12-06 20:31:51Fetelor,voi nu vedeti cat abereaza fata asta?
Zau asa,ea este cea cu conduita si noi cele stricate.Cine dracului are timp sa creada asa ceva? Ca eu nu.
Traiesc printre tinerii din ziua de astazi si stiu care este parerea lor vis-a-vis de asta.

problema este ca unele persoane isi dau cu parerea si pe urma parca nu se mai satura...ca si dana, numai ca ea o ia pe aratura rau de tot ! so, ideea este ca nu adat nimeni, nimanui in cap, nu a zis nimeni ca trebuie sa faci ca el, fiecare isi expune opinia...insa live_dreams sustine sus si tare ca opinia ei este relevanta, ok, super-mega extra...insa, fiecare persoana considera ce vrea...asa cum ea se multumeste cu iubire, eu ma multumesc cu iubire ( relatia pe care o am de 2 ani jumate, primul meu prieten ) , cu sex oral, normal, cu nopti incendiare in care ne facem de cap...astfel, fiecare cu ce are si cu ce vrea !

Postat pe 6 Decembrie 2008 20:41
De la: live_dreams, la data 2008-12-03 20:42:37hmmmm, ce sa spun .. este evident ca ma gandesc si inainte si dupa. motivul pe care nu fac nu este teama de ce ar spune el, efectiv nu pot, nu vreau sa incerc si asa cum am ratiunea de a nu face anumite lucruri pe care nu le`am incercat dar totusi nu vreau sa le incerc pt ca stiu dinainte cum va fi ..asa este si cu asta nu vreau sa incerc ca sa imi dau seama k nu`mi place pt k ceea ce simt este clar. pt cine este de acord cu sexul oral nu ma astept sa ma inteleaga.si e libertatea fiecaruia si mea de a`mi exprima sexualitatea asa cum vreau..varsta mea e 20 de ani ..ma simt fericita cand fac dragoste ..nu orgasmul reprezinta fericirea pt mine ci ideea ca sunt cu persoana pe care o ubesc...dar ca raspuns, da ma simt bine si fizic.. sunt sigura de mine si imi dau seama ca nu ma aseman cu multe fete ..si ma bucur.. nu ma desconsider, ba invers..

He,he,he...inca o fata care imi seamana bine,cu aceleasi principii.Ce-i drept,cam putine pe acest forum...
lil_devil
Postat pe 6 Decembrie 2008 21:18
De la: Georgia99, la data 2008-12-06 20:41:12
De la: Alexandra09, la data 2008-12-06 20:31:51Fetelor,voi nu vedeti cat abereaza fata asta?

problema este ca unele persoane isi dau cu parerea si pe urma parca nu se mai satura...ca si dana, numai ca ea o ia pe aratura rau de tot ! so, ideea este ca nu adat nimeni, nimanui in cap, nu a zis nimeni ca trebuie sa faci ca el, fiecare isi expune opinia...insa live_dreams sustine sus si tare ca opinia ei este relevanta, ok, super-mega extra...insa, fiecare persoana considera ce vrea...asa cum ea se multumeste cu iubire, eu ma multumesc cu iubire ( relatia pe care o am de 2 ani jumate, primul meu prieten ) , cu sex oral, normal, cu nopti incendiare in care ne facem de cap...astfel, fiecare cu ce are si cu ce vrea !

Ai dreptate si in plus pretinde ca la varsta ei le stie pe toate.Vb de sex la varsta la care nici nu este definita bine sexual.
Asta ma enerveaza,nici nu stie cu ce se mananca o p... si gata,stie ce si cum se face in pat.
Normal fiecare cu opinia lui,ca-i place sau nu,dar nu incerca sa te impui si nici sa dai lectii.
Sunt femei care ajung la maturitate si descopera placeri noi in pat si vine o copila si iti da lectii cum tb sa o b.....
Mai vroiam sa spun,dar ma abtin.
A face dragoste este o arta,iar ca sa desavarsesti tb sa treci prin toate aspectele ei.
Alexandra09
Postat pe 6 Decembrie 2008 21:25
hei nu stiu daca am comentat mai mult decat ti s`ar fi parut tie suficient si nici nu cred ca exista un numar limita de comentarii, cum am mai scris opinia mea nu este relavanta pt voi cele care sunteti fericite sugand felicitari am dreptul a scrie de cate ori se scrie inapoi de catre altcineva, ma oripileaza realitatea in ceea ce va priveste nu subiectul in sine, iar pentru tipa aia care traieste ea printre tineri si le stie parerile..mai mult ca evident ai un complex de inferioritate si adoptand atitudinea tinerelor nu te face nici mai tanara, la moda, de actualitate si nici mai frumoasa ! asta e frate ...viata se consuma si nu poti fi mereu in centrul atentiei.. nu aveam nevoie de un psiholog ca tine sa`mi spuna ca nu sunt definita in pat sunt preferintele mele nu stii tu nimic despre viata mea si ce`mi doresc mai departe cat vreau sa invat sau nu despre pl ..sunt si alte lucruri care exista in viata mea poate la tine e unul singur ????iesi pe centura atunci !

Postat pe 7 Decembrie 2008 14:39
De la: live_dreams, la data 2008-12-07 14:39:55hei nu stiu daca am comentat mai mult decat ti s`ar fi parut tie suficient si nici nu cred ca exista un numar limita de comentarii, cum am mai scris opinia mea nu este relavanta pt voi cele care sunteti fericite sugand felicitari am dreptul a scrie de cate ori se scrie inapoi de catre altcineva, ma oripileaza realitatea in ceea ce va priveste nu subiectul in sine, iar pentru tipa aia care traieste ea printre tineri si le stie parerile..mai mult ca evident ai un complex de inferioritate si adoptand atitudinea tinerelor nu te face nici mai tanara, la moda, de actualitate si nici mai frumoasa ! asta e frate ...viata se consuma si nu poti fi mereu in centrul atentiei.. nu aveam nevoie de un psiholog ca tine sa`mi spuna ca nu sunt definita in pat sunt preferintele mele nu stii tu nimic despre viata mea si ce`mi doresc mai departe cat vreau sa invat sau nu despre pl ..sunt si alte lucruri care exista in viata mea poate la tine e unul singur ????iesi pe centura atunci !

gresit...sexul face parte din relatie, conteaza foarte mult, poti tu sa zici orice, sa debitezi cat vrei despre iubire etc...eu iubesc si fac sex si normal si oral, ne simtim super bine..dar tu nu ai cum sa intelegi, daca stai capra si atat, stai sa te traga si atat, habar nu ai ce inseamna sa ai un orgasm..asta e 1 poate o sa intalnesti unul care sa te satisfaca ;)
un psiholog sa sti ca poate sa te convinga de cum stau lucrurile, mai urmareste niste emisiuni educationale, mai asculta niste pareri ale unor oameni care stiu multe, care au experienta vietii ;) tu dai dovada ca esti tanara si degeaba, nic macar informata nu esti. Lame 1 Iar daca o persoana mai mare decat tine isi expune parerea, poate ca stie mult mai multe, lasa fitele si asculta si de cei mai mari...pacat de varsta pe care o ai.

Postat pe 7 Decembrie 2008 18:13
INCA NU VATI SATURAT DE SUPT SEXUL BARBATILOR TIRFE PERVERSE NU MAI DATI LECTII DE FELATIE PE INTERNET MAI BINE MERGETI PE CENTURA SA VA VINDETI MARFA ACOLO SA DATI LECTII DE FELATIE LA IMPOTENTII PERVERSI CARE NU LI SE MAI SCOALA BARBATIA NUMAI DACA LI SE SUGE SE VEDE CA NU VATI GASIT NIMIC DE SUPT SI DUCETI LIPSA DE FELATIE CA ALTFEL NU VATI POVESTI TOATE INTIMITATILE PE INTERNET

Postat pe 7 Decembrie 2008 18:24
De la: dana_3, la data 2008-12-07 18:24:13INCA NU VATI SATURAT DE SUPT SEXUL BARBATILOR TIRFE PERVERSE NU MAI DATI LECTII DE FELATIE PE INTERNET MAI BINE MERGETI PE CENTURA SA VA VINDETI MARFA ACOLO SA DATI LECTII DE FELATIE LA IMPOTENTII PERVERSI CARE NU LI SE MAI SCOALA BARBATIA NUMAI DACA LI SE SUGE SE VEDE CA NU VATI GASIT NIMIC DE SUPT SI DUCETI LIPSA DE FELATIE CA ALTFEL NU VATI POVESTI TOATE INTIMITATILE PE INTERNET
era trist fara prostia ta pe aici!vezi ca ti se deschise un topic special........tot cu sexul ca se gindira fetele sa te ajute in problema cu organu! pacat ca nu gasisi ceva de supt ca iti schimbai viziunea si veneai sa ne dai lectii impresionindu-ne!
FRANNNCE
Postat pe 7 Decembrie 2008 18:35
De la: dana_3, la data 2008-12-07 18:24:13INCA NU VATI SATURAT DE SUPT SEXUL BARBATILOR TIRFE PERVERSE NU MAI DATI LECTII DE FELATIE PE INTERNET MAI BINE MERGETI PE CENTURA SA VA VINDETI MARFA ACOLO SA DATI LECTII DE FELATIE LA IMPOTENTII PERVERSI CARE NU LI SE MAI SCOALA BARBATIA NUMAI DACA LI SE SUGE SE VEDE CA NU VATI GASIT NIMIC DE SUPT SI DUCETI LIPSA DE FELATIE CA ALTFEL NU VATI POVESTI TOATE INTIMITATILE PE INTERNET

Draga mea, mergem, dar cu o conditie: sa ni-l trimiti pe iubitzelul tau sa-i facem o felatie. Ca daca tot ii dai bani, macar are cu ce sa ne plateasca. Ca noi nu suntem fitzoase ca... stii tu cine...
Lucia1971
Postat pe 7 Decembrie 2008 18:37
de vreme ce citesty e foarte posibil sa te intereseze, lectiile "tarfelor"

Postat pe 7 Decembrie 2008 18:42

esti nebuna rau, du-te si lasa-ne..nu te intrebi de ce fuge ala de tine ? ce sa f..a la tine ma ? invata macar sa scrii daca tot intrii pe forum, invata sa folosesti semnele de punctuatie. Lasa-ne pe noi , ,prostituatele'' care mai fac cate un oral, cu iubiti, soti, si ramai tu singura si prostita de toti. Pana la urma o sa ajungi tu pe centura pt ca o sa ai nevoie de sex si nimeni nu o sa te vrea. Fomeie nebuna !!!

Postat pe 7 Decembrie 2008 19:31
georgia dar de unde stii tu cum ma simt eu in pat ? sau in ce pozitie stau ..? ai fost la fundul meu sa vezi tu k sa afirmi ? deduci prost ..sexul cum zici tu e ok pt tine, eu zic ca e ok dragostea cand pui si ceva sentimente si pasiune la mijloc ..cu atat mai intensa e trairea. la psiholog voi ajunge cand o sa am nevoie de el, momentan nu am probleme care sa necesite asta ..si cu ce te deranjeaza parerea celor care nu fac oral ??ori esti de parere ca daca faci tu trebuie sa faca toate ca altfel nu pot fi fericite si implinite ...? ascult de persoane mai mature dar numai daca consider ca sunt sanatoase psihic :D ha ha era o gluma ..sper sa nu se ofenseze nimeni, oricum nu o sa mai citesc pe acest forum deoarece se intampla acelasi lucru am ajuns sa ne contrazicem si ne acuzam una pe alta ...sa ne aruncam acuzatii personale ..nu isi are nici un sens asta ..desi titlul era pro si contra deci amandoua parerile ar fi trebuit acceptate ..ei, ce sa spun acum fiecare cu a ma`sii ..

Postat pe 8 Decembrie 2008 00:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
baiat virgin caut fata virgina 10 De la: darkprince200386 17 Aprilie 2012 19:02
cum sa ma comport cu amanta sefului? 3 De la: felixcat 23 Martie 2011 18:33
sex fara prejudecati 62 De la: krysty2000 27 Iulie 2010 12:07
Aveti fantezii sexuale (si nu neaparat numai sexuale)cu vedete? 128 De la: just_laura 30 Iulie 2009 18:34
Buna : o intrebare -niste pareri 22 De la: oanutz 22 Martie 2013 14:59