Setari Cookie-uri

Sexul oral si anal-pro si contra

De la: ameliemelo, la data 2008-12-13 01:25:54
De la: lady_fox_86, la data 2008-12-12 17:40:19deja a degenerat totul.dintr-o discutie interesanta s-a transformat intr-o discutie in care toate lumea judeca si vorbeste urat.trist

Cam asa a ajuns. Eu ma retrag, m-am saturat de prostia de pe acest forum. Daca apare cineva cu o parere ceva mai iesita din comun, se trezesc Dor_a, France aia sau parasuta aia de Georgia sa le sara in cap. Ce sa mai vorbim, experimentatele secolului. Nici n-au invatat bine sa isi sufle mucii. Topicul a fost inchis de ceva vreme. Adios!

sunt placa de snowboard, nu parasuta draga mea :) am frica de inaltime

Postat pe 13 Decembrie 2008 01:33
De la: lady_fox_86, la data 2008-12-12 17:40:19deja a degenerat totul.dintr-o discutie interesanta s-a transformat intr-o discutie in care toate lumea judeca si vorbeste urat.trist

Cam asa a ajuns. Eu ma retrag, m-am saturat de prostia de pe acest forum. Daca apare cineva cu o parere ceva mai iesita din comun, se trezesc Dor_a, France aia sau parasuta aia de Georgia sa le sara in cap. Ce sa mai vorbim, experimentatele secolului. Nici n-au invatat bine sa isi sufle mucii. Topicul a fost inchis de ceva vreme. Adios!

Bine ai spus,iesit din comun!!
Adevarat ca esti,dusa,varza si toate cele!
Nu te grabi sa-mi raspunzi,mi-am dat drumul cu parasuta si nu te mai aud!Sper sa aterizez fix in p...
Alexandra09
Postat pe 13 Decembrie 2008 07:48
De la: Georgia99, la data 2008-12-11 18:01:19
De la: dorina73, la data 2008-12-11 17:11:06eu recunosc am facut sex oral si anal si toate pozitiile,na,dar nu ma pricep la oral,am muscat din ea de cateva ori,nu stiu dar nu prea imi iese,stiti cumva cum se face?

in timp inveti :D cat de tare ai muscat-o ? :)))

o sa reusesti... tre sa ai rabdare si sa iti stopezi impulsu' de a mushka din biata... p**a
theperfectmanishere
Postat pe 14 Decembrie 2008 10:09
De la: theperfectmanishere, la data 2008-12-14 10:09:25
De la: Georgia99, la data 2008-12-11 18:01:19
De la: dorina73, la data 2008-12-11 17:11:06eu recunosc am facut sex oral si anal si toate pozitiile,na,dar nu ma pricep la oral,am muscat din ea de cateva ori,nu stiu dar nu prea imi iese,stiti cumva cum se face?

in timp inveti :D cat de tare ai muscat-o ? :)))

o sa reusesti... tre sa ai rabdare si sa iti stopezi impulsu' de a mushka din biata... p**a

Alexandra09
Postat pe 14 Decembrie 2008 16:15
De la: FRANNNCE, la data 2008-12-07 18:35:13
De la: dana_3, la data 2008-12-07 18:24:13INCA NU VATI SATURAT DE SUPT SEXUL BARBATILOR TIRFE PERVERSE NU MAI DATI LECTII DE FELATIE PE INTERNET MAI BINE MERGETI PE CENTURA SA VA VINDETI MARFA ACOLO SA DATI LECTII DE FELATIE LA IMPOTENTII PERVERSI CARE NU LI SE MAI SCOALA BARBATIA NUMAI DACA LI SE SUGE SE VEDE CA NU VATI GASIT NIMIC DE SUPT SI DUCETI LIPSA DE FELATIE CA ALTFEL NU VATI POVESTI TOATE INTIMITATILE PE INTERNET
era trist fara prostia ta pe aici!vezi ca ti se deschise un topic special........tot cu sexul ca se gindira fetele sa te ajute in problema cu organu! pacat ca nu gasisi ceva de supt ca iti schimbai viziunea si veneai sa ne dai lectii impresionindu-ne!

PT DANA draga daca nu ti a ajuns data trecuta ....nui nici o pb trebuie doar sa ceri.........nu sa te ratoiesti pe aici.........ca se rezolva repede si la obiect....in cauza sti tu care..........hai sa nu8 o mai lungim....va rog eu nu o mai faceti proasta ca s ar putea sa i placa si pe urma sa se si obisnuiasca cu starea in care este.......va pup si astept sa ma pupi si tu ....sti tu unde dana ....pt ca vad ca ti place sa vb despre supt......cu stima mai ales pt dana ....la nivelul ei
gratuit89
Postat pe 14 Decembrie 2008 21:29
De la: dorina73, la data 2008-12-12 19:20:20
De la: Dor_a, la data 2008-12-12 06:42:11
De la: dorina73, la data 2008-12-11 18:22:31la al meu nu ia placut a zis ca nu mai vrea si ii fac niciodata

Dorina, ti-am lasat un mesaj pe privat.
Sa-mi spui daca te-a ajutat.

Deci ai gasit mesajul si ceea ce voiai sa afli, Dorina...
Dor_a
Postat pe 15 Decembrie 2008 08:56
De la: Georgia99, la data 2008-12-13 01:33:38

Georgia, esti dementza! Tu si Geo... Hihihi! Geo si Georgia!
Placa de snowbord??
Dor_a
Postat pe 15 Decembrie 2008 08:59
doar georgia...ca Geo...
dar Georgia e o scumpi!!!!

Postat pe 15 Decembrie 2008 09:04
De la: Dor_a, la data 2008-12-15 08:59:05
De la: Georgia99, la data 2008-12-13 01:33:38

Georgia, esti dementza! Tu si Geo... Hihihi! Geo si Georgia!
Placa de snowbord??

stiu ca sunt ! si imi place :)))

Postat pe 15 Decembrie 2008 13:25
De la: oktober, la data 2008-12-15 09:04:40doar georgia...ca Geo...

Postat pe 15 Decembrie 2008 13:27
De la: emyia, la data 2008-01-17 11:18:28De ce multa lume nu recunoaste ca practica sexul oral si anal? Pt sexul normal nimeni nu are inhibitii in discutii, e ceva 'normal' pt toti.Dar ce inseamna 'normal'? 90% din oameni practica sexul oral,insa doar jumate din acestia recunosc.Cu sexul anal nu stiu care sunt cifrele, insa cred ca este si el practicat de un nr. mare din populatie.Adeptele/adeptii caruia sunteti?

sex oral da, sex normal da, sex anal nu.
mkdisk
Postat pe 15 Decembrie 2008 16:01

DORINA, gresesti cand o tratezi ca pe o banana.Incearca sa o tratezi ca pe o inghetata.Diferenta e ca ,,inghetata" asta nu se va topi niciodata,iar daca stii ce sa-i faci ,nici nu se va flescai.Si nu-ti folosi dintii cu nici un chip.Nici nu suge pt ca e dureros pt el.Sexul oral e bun cateodata pt diversitate si desi se spune ca provoaca placeri deosebite barbatilor, pt noi nu e deosebit fata de sexul normal.Parerea mea ca sexul oral (felatia) e mai folositor femeilor pt a obtine o a doua sau a treia erectie.Mai ales celor care obtin mai greu orgasmul sau celor cu parteneri care au ejaculare precoce.
Amanunte si dizertatii pe tema asta pe privat.
aprov
Postat pe 16 Decembrie 2008 18:26
De la: oktober, la data 2008-12-15 09:04:40doar georgia...ca Geo...

Geo... ce s-a intamplat cu el, Sweet Oktober? Te-a suparat? Ii tragem o mama de bataie? Batuta cu strigaturi?
Dor_a
Postat pe 16 Decembrie 2008 18:38
geo si-a sters contul....

Postat pe 16 Decembrie 2008 18:41
De la: Georgia99, la data 2008-12-16 18:41:07geo si-a sters contul....

Vorbesti serioos??
Da ce? Pe noi ne-a intrebat? Super batuta merita Auzi dom'le! Sa-si stearga contul!! Moaaa...
Dor_a
Postat pe 16 Decembrie 2008 18:44
Asta a fost alegerea sa...probabil a avut el motive sa si stearga contul, nu il condamn pana la urma...

Postat pe 16 Decembrie 2008 18:56
Ba ce l-as condamna cu un mare pumn in na-as!
Dor_a
Postat pe 16 Decembrie 2008 18:58
Na acum! Tu, Georgia, de ce ti-ai schimbat nik-ul? V-ati pus in cap sa ma zapaciti de tot
Vedeti ca azi sunt ciufuta rau
Dor_a
Postat pe 16 Decembrie 2008 19:22
Geo este un dragut !Cam singurul de pe aici pe care l-am remarcat cu bun simt , inteligent si .....mai exact cu cei 7 ani de acasa.
Si-a sters contul pentru ca a constatat ca nu face parte din cuibul de viespii de pe aici!..si sincer... cam plictisitor..cel putin pentru mine....chiar nimic interesant in afara faptului de citeva retete de ingrijire a parului, pt manichiuri digitale,carti citite, haine online, zodii, etc...dintr-astea!
Cum sunt f.multe viespii ,cu ace care mai de care , mai strimbe, mai drepte,mai curbate, cu prea multa "prosteala" pe ele, a crezut ca este mai bine sa se retraga!
Pentru Dor_a (ma bag si eu in seama!):
Tipa ..Georgia si-a modificat nick-ul pentru ca sa nu o mai recunoasca lumea....probabil..dar stiti vorba aceea "lupul isi schimba parul, dar naravul ba"
O seara buna tuturor!
ella_688_2008
Postat pe 17 Decembrie 2008 00:23
De la: ella_688_2008, la data 2008-12-17 00:23:17Geo este un dragut !Cam singurul de pe aici pe care l-am remarcat cu bun simt , inteligent si .....mai exact cu cei 7 ani de acasa.
Si-a sters contul pentru ca a constatat ca nu face parte din cuibul de viespii de pe aici!..si sincer... cam plictisitor..cel putin pentru mine....chiar nimic interesant in afara faptului de citeva retete de ingrijire a parului, pt manichiuri digitale,carti citite, haine online, zodii, etc...dintr-astea!
Cum sunt f.multe viespii ,cu ace care mai de care , mai strimbe, mai drepte,mai curbate, cu prea multa "prosteala" pe ele, a crezut ca este mai bine sa se retraga!
Tipa ..Georgia si-a modificat nick-ul pentru ca sa nu o mai recunoasca lumea....probabil..dar stiti vorba aceea "lupul isi schimba parul, dar naravul ba"
O seara buna tuturor!

Bun, daca-i plictisitor, du-te pa pa!
Kathara
Postat pe 17 Decembrie 2008 00:24
De la: ella_688_2008, la data 2008-12-17 00:23:17Geo este un dragut !Cam singurul de pe aici pe care l-am remarcat cu bun simt , inteligent si .....mai exact cu cei 7 ani de acasa.
O seara buna tuturor!

regret sa te dezamagesc, dar lui geo ii plac viespile...Ooops
Mi-am schimbat nicul pt ca mi-a placut numele Arsena, l-am auzit duminica seara, intr-o piesa de teatru...sunt de ceva timp pe forum si nu mi-am schimbat nickul..tu chiar crezi ca ma intereseaza parerea unei pers cum esti tu, care intra pe forum sa sejeleasca, sa se iintereseze de zodii, sa planga ca nu seintelege cu babratu' ?
Geo de asemenea se distra pe seama multor pipitze ;) ne distram impreuna...
Ca sa stii si tu, atunci cand mi-am facut cont, mi-am facut repede prieteni, insa tu...te plictisesti ca intrii degeaba...si noua ne place sa ne distram pe seama ta

Postat pe 17 Decembrie 2008 00:33
De la: Dor_a, la data 2008-12-16 19:22:58Na acum! Tu, Georgia, de ce ti-ai schimbat nik-ul? V-ati pus in cap sa ma zapaciti de tot

o sa pun niste poze de la o piesa de la opereta in care a jucat matusa mea :x:x:x mi-a placut mult numele ei din piesa, arsena, plus costumele care au fost incredibile :D
Lui stef sigur i-ar placea costumele, mai ales cele de cadana

Postat pe 17 Decembrie 2008 00:34
Cum se numeste?
Kathara
Postat pe 17 Decembrie 2008 00:45
voievodul tiganilor

Postat pe 17 Decembrie 2008 00:52
De la: Arsena, la data 2008-12-17 00:34:49
De la: Dor_a, la data 2008-12-16 19:22:58Na acum! Tu, Georgia, de ce ti-ai schimbat nik-ul? V-ati pus in cap sa ma zapaciti de tot

o sa pun niste poze de la o piesa de la opereta in care a jucat matusa mea :x:x:x mi-a placut mult numele ei din piesa, arsena, plus costumele care au fost incredibile :D

acum cat mai exist si kathara este curiosa:P
te accept ca fiind ultima si printre primele cadane ale "HAREMULUI" disparut de pe forumul asta..
Georgia ....

Postat pe 17 Decembrie 2008 01:21
De la: stef_reloaded, la data 2008-12-17 01:21:56
De la: Arsena, la data 2008-12-17 00:34:49

acum cat mai exist si kathara este curiosa:P
te accept ca fiind ultima si printre primele cadane ale "HAREMULUI" disparut de pe forumul asta..
Georgia ....

ce onoare
pot sa imprumut costumul matusii mele si chiar sunt o cadana

Postat pe 17 Decembrie 2008 01:27
esti bine primita si cu multi pupicei...,dar "HAREMUL SI MINUNILE LUI "
se va inchide.....,odata cu intrarea ta ,Georgia ..,stomatologul meu !!

Postat pe 17 Decembrie 2008 01:37
pt Georgia:
Nu ma jelesc si nici nu ma pling ca nu ma inteleg cu barbatul, daca citeai ai fi vazut asta!
Am intrat de curiozitate pt ca am primit mesaje de la Kudika pe yahoo.... si ...pt ca unele chiar m-au distrat pina cind am intrat si m-ati luat voi "la misto".
Ok!
Incerc sa nu fiu rea!
Nu sunt fan NET!
Chiar nu-mi place,sunt satula de calculator de la serviciu,... evident cu probleme de serviciu !
Incerc sa-mi fac viata mai frumoasa cu altceva, nu cu postari pe diferite forumuri......dar.. va inteleg!
A fost o experienta placuta ...sau mai putin placuta!

ella_688_2008
Postat pe 17 Decembrie 2008 10:06
dar vad ca tot intrii...si tot intrii....si singurele persoane cu care te conversezi suntem noi, viespile ;)

Postat pe 17 Decembrie 2008 11:01
Ella, Arsena, ce naiba!

Acum din ce v-ati mai luatara? Ella, degeaba! Viespi au ba, ar trebui sa recunosti ca sunt(em) simpatice!
Eu nici nu-mi amintesc din ce ne-am luat (daca ne-am luat) dar stiu ca mie mi-a trecut.
Cred ca avem nevoie de un nou inceput!
Pana la urma, despre anumite subiecte avem pareri diferite. Si ce? Pai ce fel de forum ar fi ala in care unu' zice ceva, si toti ceilalti aproba?
Dar de aici, pana a lua-o personal...
Ce ziceti? Uitam (hehe! eu am si uitat... cre' ca ma ramolesc)
Dor_a
Postat pe 17 Decembrie 2008 12:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Prea multe bisexuale/lesbiene pe lumea asta... 44 De la: Ame_ly 17 August 2011 22:04
Craciun si Revelion 1 De la: alexida 27 Noiembrie 2010 17:14
Friends with benefits - chiar e visul oricarui barbat? 22 De la: Olgutza1084 18 Mai 2011 13:36
You are The Worst Sex I Ever Had........ 2 De la: copacelul 4 Mai 2009 15:29
voi ce credeti?:D 29 De la: alisa1991 29 Ianuarie 2009 11:53