Setari Cookie-uri

Sexul oral si anal-pro si contra

De la: dana_3, la data 2008-12-07 18:24:13INCA NU VATI SATURAT DE SUPT SEXUL BARBATILOR TIRFE PERVERSE NU MAI DATI LECTII DE FELATIE PE INTERNET MAI BINE MERGETI PE CENTURA SA VA VINDETI MARFA ACOLO SA DATI LECTII DE FELATIE LA IMPOTENTII PERVERSI CARE NU LI SE MAI SCOALA BARBATIA NUMAI DACA LI SE SUGE SE VEDE CA NU VATI GASIT NIMIC DE SUPT SI DUCETI LIPSA DE FELATIE CA ALTFEL NU VATI POVESTI TOATE INTIMITATILE PE INTERNET

WOW,CE VB INTELEPTE.DANOOO SI SML DOAR ATAT ITI SPUN
ETE_EU
Postat pe 8 Decembrie 2008 00:41
De la: live_dreams, la data 2008-12-08 00:35:38georgia dar de unde stii tu cum ma simt eu in pat ? sau in ce pozitie stau ..? ai fost la fundul meu sa vezi tu k sa afirmi ? deduci prost ..sexul cum zici tu e ok pt tine, eu zic ca e ok dragostea cand pui si ceva sentimente si pasiune la mijloc ..cu atat mai intensa e trairea. la psiholog voi ajunge cand o sa am nevoie de el, momentan nu am probleme care sa necesite asta ..si cu ce te deranjeaza parerea celor care nu fac oral ??ori esti de parere ca daca faci tu trebuie sa faca toate ca altfel nu pot fi fericite si implinite ...? ascult de persoane mai mature dar numai daca consider ca sunt sanatoase psihic :D ha ha era o gluma ..sper sa nu se ofenseze nimeni, oricum nu o sa mai citesc pe acest forum deoarece se intampla acelasi lucru am ajuns sa ne contrazicem si ne acuzam una pe alta ...sa ne aruncam acuzatii personale ..nu isi are nici un sens asta ..desi titlul era pro si contra deci amandoua parerile ar fi trebuit acceptate ..ei, ce sa spun acum fiecare cu a ma`sii ..

I-ati ca model pe Dana,semanati.
Citeste mai atent ce s-a scris si pe urma sa arunci cu vorbe.
Alexandra09
Postat pe 8 Decembrie 2008 10:17
De la: Alexandra09, la data 2008-12-08 10:17:13
De la: live_dreams, la data 2008-12-08 00:35:38georgia dar de unde stii tu cum ma simt eu in pat ? sau in ce pozitie stau ..? ai fost la fundul meu sa vezi tu k sa afirmi ? deduci prost ..sexul cum zici tu e ok pt tine, eu zic ca e ok dragostea cand pui si ceva sentimente si pasiune la mijloc ..cu atat mai intensa e trairea. la psiholog voi ajunge cand o sa am nevoie de el, momentan nu am probleme care sa necesite asta ..si cu ce te deranjeaza parerea celor care nu fac oral ??ori esti de parere ca daca faci tu trebuie sa faca toate ca altfel nu pot fi fericite si implinite ...? ascult de persoane mai mature dar numai daca consider ca sunt sanatoase psihic :D ha ha era o gluma ..sper sa nu se ofenseze nimeni, oricum nu o sa mai citesc pe acest forum deoarece se intampla acelasi lucru am ajuns sa ne contrazicem si ne acuzam una pe alta ...sa ne aruncam acuzatii personale ..nu isi are nici un sens asta ..desi titlul era pro si contra deci amandoua parerile ar fi trebuit acceptate ..ei, ce sa spun acum fiecare cu a ma`sii ..

I-ati ca model pe Dana,semanati.
Citeste mai atent ce s-a scris si pe urma sa arunci cu vorbe.

fata nu ainteles nimic. ai dreptate, chiar nu a citit ce s-a scris pe aici, problema ei...unii vorbesc de principii si habar nu au ce sunt alea, trist dar adevarat

Postat pe 8 Decembrie 2008 13:53
''depinde decit cere corpul fiecaruia sunt unii care rezista mai putin fara sa faca sex iar altii sunt care pot rezista si citiva ani fara sa faca sex dar daca corpul iti cere nu ai ce face si trebuie sa-i dai ce are el nevoie ca mai sunt si unele dereglari mai ales psihice si la unele femei care duc lipsa de sex se vede asta si prin comportamentul lor anormal ''

asta a raspuns dana la intrebarea''cat se poate rezista fara sex?'',
Doamne,adevar graieste gura omului!!
Alexandra09
Postat pe 9 Decembrie 2008 11:17
...iar mirandolina si aici este a tot stiutoare.
''sunt de acord cu tine ...binenteles ca se poate fara, de fapt placerea e cu atat mai mare cu cat exista sentimente puternice unul fatza de altul iar atractia si dorinta va fi cu atat mai mare ! '',raspuns tot la intrebarea aia.
Alexandra09
Postat pe 9 Decembrie 2008 11:20
cata frustrare adunata pe forumul asta...ntz ntz ntz...mai fetelor, ia lasati calculatoarele si treceti repede la un sex oral sa va mai destindeti
ameliemelo
Postat pe 9 Decembrie 2008 16:18
De la: dana_3, la data 2008-12-07 18:24:13INCA NU VATI SATURAT DE SUPT SEXUL BARBATILOR TIRFE PERVERSE NU MAI DATI LECTII DE FELATIE PE INTERNET MAI BINE MERGETI PE CENTURA SA VA VINDETI MARFA ACOLO SA DATI LECTII DE FELATIE LA IMPOTENTII PERVERSI CARE NU LI SE MAI SCOALA BARBATIA NUMAI DACA LI SE SUGE SE VEDE CA NU VATI GASIT NIMIC DE SUPT SI DUCETI LIPSA DE FELATIE CA ALTFEL NU VATI POVESTI TOATE INTIMITATILE PE INTERNET

Aaah! Bine ai venit Dano!
Ca se facuse trist p-aici! Venise una ca si tine, dar cu bashini.
Daca e ceva mai trist decat o vaca, e o vaca semidocta! Din cele care au auzit si de Eminescu... Nu prea stiu ele cum sta treaba cu el, da' da bine sa-l amintesti!
Asa ca bine te-ai intors, da-mi voie sa te salut pe limba ta... Muuuu!
Dor_a
Postat pe 9 Decembrie 2008 18:49
De la: live_dreams, la data 2008-12-06 19:04:12eh dor_a mai bine spune ca habar nu ai nici tu despre ce vorbesti ...daca ai fi stiut te`ai fi explicat, nu inseamna k am eu o cultura deficitara dar e ok ..cat despre eminescu ...nu stiu in ce masura ar putea fi considerat pervers dar stiu ca avea o minte geniala ...si o profunzime iesita din orice tipare dar ca sa intelegi valoarea unui om intr`adevar iti trebuie si informatii si capacitate.. nu toata lumea e capabila sa inteleaga arta in plus, unii nici nu vor. numai sa te gandesti cat a studiat eminescu ...e penibil sa ai o parere proasta k asa ti s`a zis la ora de romana... asa chestii perverse toti gandeau si creanga cu povestea p.. eminescu cu spovedanie asta din ce stim noi si e lasat scris, dar zise au fost o groaza evident ...insa n`are nici o legatura perversitatea lui cu ubirea fatza de veronica e un lucru paralel :| oricum a lasat in urma lui ceva si nu degeaba este studiat ...nu e idolul meu nu sunt fan eminescu doar ca il consider un scriitor super..

Draga mea, e ultima oara cand iti mai raspund, pentru ca ma amuzi din ce in ce mai putin.
ti-am mai atras atentia ca bati campii si tzarina, dar tu n-ai nici o treaba... Desi noi am plecat de la sex oral (reciteste topicul) tu ai ajuns la Eminescu.
Boon! Fie p-a ta! Daca vrei sa afli despre el si Veronica, pune dracu' mana si citeste despre coresondenta dintre ei, ti-am mai zis, dar se pare ca mami a ta te incalzea cu fo doua bastoane'n cap cand erai mica de pricepi asa greu. E deja a TREIA oara cand ti-o spun si tu tot intrebi acelasi lucru... Evident, capacitatea ta de a pricepe ce citesti nu e foarte dezvoltata...
Incearca sa afli si despre caietele in care-si scria poeziile alea la care te uiti tu ca vitzica...
Asa, si ai grija sa nu cazi in cap cand o sa vezi ca ceea ce-si scriau Eminescu si Veronica nu se referea la plopi vaduvi si luna decedata.
Daca ai fi avut ceva-n tartacuta aia ti-ai fi dat seama ca daca Veronica avea nevoie sa faca sex cu unu'cipilica si tarlicii'n picioare ar fi continuat sa si-o traga cu barbat'su, nu si-ar fi luat amant tanar, armasar. Dar o sa-ti las supriza intreaga... Asta daca o sa reusesti sa pricepi ce-ti scriu eu aici (pana la urma).
Iar Eminescu, daca te-ar auzi ce dealuri bati, ti-ar rapunde doar atat: muuulta m*ie!
Dor_a
Postat pe 9 Decembrie 2008 19:13
Buna seara!
Am si eu o intrebare ....pt toate fetele care sunteti devotate in marea majoritate a discutiilor de pe Kudika, mai bine spus monopolizati mai toate topicurile!

Din curiozitate si nu din rautate...sper sa nu sariti pe mine acum!

Daca aveti timp sa stati pe aici la toate discutiile acestea, care sunt interesante, voi cind mai faceti sex, dragoste,etc..????..?..sau cum vreti voi sa spuneti! ......
ella_688_2008
Postat pe 9 Decembrie 2008 19:20
De la: ella_688_2008, la data 2008-12-09 19:20:33Buna seara!
Am si eu o intrebare ....pt toate fetele care sunteti devotate in marea majoritate a discutiilor de pe Kudika, mai bine spus monopolizati mai toate topicurile!

Daca aveti timp sa stati pe aici la toate discutiile acestea, care sunt interesante, voi cind mai faceti sex, dragoste,etc..????..?..sau cum vreti voi sa spuneti! ......
draguta stii proverbul CIINELE MOARE DE DRUM LUNG SI PROSTUL DE GRIJA ALTUIA?
FRANNNCE
Postat pe 9 Decembrie 2008 19:28

pe sub birou.........
pe scaun.......in pat.......

Postat pe 9 Decembrie 2008 19:30
Pentru Frannce:
Cred eu sau tu esti una din acelea care mai o mai vede pe SF. P---A doar in visele ei!
......Sau traiesti din amintiri?!

Frumos raspuns din partea lui haven gate!
Bravo !Imi place mult raspunsul tau, in schimb rautatea lui Francce se vede de la o posta, emana numai prostie si rautate, nu stiu cum faci tu sex sau dragoste, cu atata rautate pe tine!Sorry!!
ella_688_2008
Postat pe 9 Decembrie 2008 21:45
De la: ella_688_2008, la data 2008-12-09 21:45:07Pentru Frannce:
Cred eu sau tu esti una din acelea care mai o mai vede pe SF. P---A doar in visele ei!

Bravo !Imi place mult raspunsul tau, in schimb rautatea lui Francce se vede de la o posta, emana numai prostie si rautate, nu stiu cum faci tu sex sau dragoste, cu atata rautate pe tine!Sorry!!

Ella, draga mea, cand si-o pune FRANNCE ai putea sa-l intrebi pe sotul ei, care o adora... O sa iti expliciteze el...
Nu stiu de ce te-ai vexat, fata ti-a reamintit un proverb... Daca te-ai recunoscut in vreunul din personaje... Mde! ce sa mai zic
Dor_a
Postat pe 10 Decembrie 2008 07:44

Da hai cu sexul oral si anal!
CICI72
Postat pe 10 Decembrie 2008 07:52

Pai o sa fii uimita, dar eu personal nu numai ca am timp de scris aici, de facut dragoste (in mod somptuos... adica pe intelesul tau - la greu! ), de mers la birou, de barfit cu amicele (altele decat cele de aici), de mers cu ele la cumparaturi, mic-dejunuri, pranzuri, o cafea, saloane de infrumusetare, de invatat o limba straina - a 4a - de mers la gym, de vorbit la telefon cu orele... Si ghici! De doua ori pe luna, imi ramane timp sa raspund si la doua intrebari ridicole pe Kudika. Ceea ce inseamna ca pe luna asta am terminat
Iar cititul anumitor intrebari din forum, pentru mine e tratament impotriva ridurilor... Cica rasul face foarte bine...

Si zi asa! Tu, in viata ta asta faci? Ori intri pe kudika ori faci sex? Partea buna e ca n-ai cum sa uiti ce aveai de facut ... ca ori esti cu calculatoru'n fata ori cu... hm... altceva'n altceva
Dor_a
Postat pe 10 Decembrie 2008 07:55
De la: bras, la data 2008-12-10 07:52:19
Da hai cu sexul oral si anal!

Bras, se pare ca s-a zis tot...
Acum am ajuns la partea "hai sa ne dam interesante" fara sa ne dam seama ca dam cu mucozitatile in cea fasole... Auzi colo intrebare existentiala, frate! M-am spart de ras!
Dor_a
Postat pe 10 Decembrie 2008 07:59
Eu cred ca este doar un copil care abuzeaza de internet cand mami si tati nu sunt acasa!
Mai mult ca sigur nici nu stie ce e ala sex/dragoste...
LET ART LIVE
PRO SEX ORAL
CONTRA SEXULUI ANAL(fara o ingrijire speciala poate fii foarte scarbos)
Nu considerati sexul anal doar introducere a 2 cm de penis in anus.
CICI72
Postat pe 10 Decembrie 2008 08:06
De la: bras, la data 2008-12-10 08:06:50Eu cred ca este doar un copil care abuzeaza de internet cand mami si tati nu sunt acasa!
Mai mult ca sigur nici nu stie ce e ala sex/dragoste...
LET ART LIVE
PRO SEX ORAL
CONTRA SEXULUI ANAL(fara o ingrijire speciala poate fii foarte scarbos)
Nu considerati sexul anal doar introducere a 2 cm de penis in anus.

Nu stiu... sincer, inca n-am incercat (dar nu-mi suna rau), insa (mai spuneam la un moment dat) ma gandesc ca se face cu prezervativ, ingrijire si multa lubrifiere...
Partea draguta e ca sunt destui barbati care nu sunt interesati deloc de aspect. De sexul anal vorbesc.
Dor_a
Postat pe 10 Decembrie 2008 08:17
Sincer nu prea recomand! In viata e bine sa gusti macar odata din orice.Si odata daca incerci nu cred ca e sfarsitul lumi.Fara lubrifiere cred ca e posibil sa lesini de durere.Bea neste shoturi inainte
CICI72
Postat pe 10 Decembrie 2008 08:25
Bras, in general nu beau si cred ca n-o sa am de ce... Ai vazut ca ziceam ca "sunt barbati care nu-s interesati"... Ala e apropo subtil ... De unde rezulta ca daca-as vrea s-o fac, o fac singura... Sau cu vecinu' ... (gluma! doar gluma!)
Dor_a
Postat pe 10 Decembrie 2008 08:56
De la: Dor_a, la data 2008-12-10 07:44:05
De la: ella_688_2008, la data 2008-12-09 21:45:07Pentru Frannce:

Ella, draga mea, cand si-o pune FRANNCE ai putea sa-l intrebi pe sotul ei, care o adora... O sa iti expliciteze el...
Nu stiu de ce te-ai vexat, fata ti-a reamintit un proverb... Daca te-ai recunoscut in vreunul din personaje... Mde! ce sa mai zic
dora ,draga mea nu merita sa racesti degetele pe tastatura pentru asemenea specimene inteligente.........DA,ella draga ai inteles bine mesajul si ma asteptam la aceasta reactie!esti previzibila!in legatura cu prostia mea prefer parerea unor oameni inteligenti care au ceva de spus........rea nu sint ci poate ironica cu unii care merita.........cu privire la cum fac eu sex......o veste proasta pentru frustate ca tine:nu fac draga sex....fac dragoste (dora stie.... )cu un barbat superb pe care il iubesc si care este sotul meu!
FRANNNCE
Postat pe 10 Decembrie 2008 09:10
O fi bine?
CICI72
Postat pe 10 Decembrie 2008 14:54
Te cred ...DORA!
Te cred..te cred!>>>> ha, ha,ha...mor de ris!
Esti multifunctionala!!!
ella_688_2008
Postat pe 10 Decembrie 2008 15:09
De la: ella_688_2008, la data 2008-12-10 15:09:46Te cred ...DORA!
Te cred..te cred!>>>> ha, ha,ha...mor de ris!
Esti multifunctionala!!!

Nu ma asteptam sa o faci, Ella... Prea nu-ti convine sa ma crezi... Asta insa n-o sa schimbe realitatea, nu?...
Ce sa-i faci, astea ale dracu' au parte de barbati buni...
Dor_a
Postat pe 10 Decembrie 2008 15:13
Pt frannce : Aha..Participa si Dora?!!
Misto!!
Eu nu sunt frustrata, chiar nu am de ce....dar vad ca ai luat foc in legatura cu intrebarea mea...probabil ca tu esti...sau esti suparata ..ca sotul tau superb nu ti-o mai trage de mult timp!
Stii : "Lauda-te gura ca de aia iti dau sa maninci!!"
Vreau fapte, nu vorbe!
Stii tu care-s faptele! ..ca doar esti fata desteapta!
ella_688_2008
Postat pe 10 Decembrie 2008 15:15
Te cred Dora...daca citesti postarile mele anterioare, ai sa vezi ca te cred .si chiar iti tin parte!
Dar..na...rautatea din voi isi scoate coltii pe aici, cind intra vreuna ..mai noua!
Asta este!!
ella_688_2008
Postat pe 10 Decembrie 2008 15:17
De la: ella_688_2008, la data 2008-12-10 15:15:05Pt frannce : Aha..Participa si Dora?!!
Misto!!
Eu nu sunt frustrata, chiar nu am de ce....dar vad ca ai luat foc in legatura cu intrebarea mea...probabil ca tu esti...sau esti suparata ..ca sotul tau superb nu ti-o mai trage de mult timp!
Stii : "Lauda-te gura ca de aia iti dau sa maninci!!"
Vreau fapte, nu vorbe!
Stii tu care-s faptele! ..ca doar esti fata desteapta!
da draguta participa si dora..........esti invidioasa? o facem in grup!acu sper ca esti fericita ca a iesit adevarul la iveala!................cu privire la lipsa se spune ca degaja multa curiozitate........ ori eu nu sint curioasa de fel ca tine!
FRANNNCE
Postat pe 10 Decembrie 2008 20:35

suntem FEMEI MULTILATERAL DEZVOLTATE SI PLURIORGASMICE !!!!......deci stim sa imbinam placutul cu utilul !!!.......cand mai facem sex ???.....ORICAND VREA MUSCHIUL NOSTRU VAGINAL !!!!.......DACA VREI....POTI.....SA-TI FACI TIMP !!!......ORGASMUL TORSION !!!.....
etta
Postat pe 10 Decembrie 2008 20:50

dar tu de ce stai pisi ? ai ramas fara ciucurel ?

poi nu este asa de greu sa intelegi si tu, pur si simplu, tu la birou faci sex, cand te plictisesti la birou faci sex ? cand e iubitul plecat faci sex ?

Postat pe 10 Decembrie 2008 22:32
Vreau poze francce!!!POZE. mamica!
Numai asa ma conving!
ella_688_2008
Postat pe 10 Decembrie 2008 23:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
oare ce doreste ? 53 De la: ElenaAnca 4 Ianuarie 2015 02:10
hai sa vorbim si de baieti!!!la ce sunt buni????ne folosim de ei??? 58 De la: yumalai 22 August 2009 09:10
am nevoie de o informatie 12 De la: kudika_974918 14 August 2017 11:19
Masturbarea la virgine 149 De la: pickard 22 Octombrie 2010 22:35
DEDICATIE SPECIALA PENTRU DUDUIA BARBIE 148 De la: kudika029282 15 Ianuarie 2011 18:24