Mai multe
De la: Dor_a, la data 2008-12-17 12:27:03Ella, Arsena, ce naiba! i-am explicat ca avem pareri diferite si nu am nimic cu ea...dar daca ea intra doar pt a se baga in seama aiurea, treaba ei, doar nu o sa ma rog de ea
|
||
|
Postat pe 17 Decembrie 2008 12:30 |
||
|---|---|---|
|
Nici eu nu am nimic cu nimeni! Intru doar cind am timp, pt ca nu prea am timp..dar daca am vazut ca nu prea sunt primita pe aici, am renuntat!(eu sunt singura pe aici, pe cind voi sunteti "un cuib" plin cu.....) :)) ...ma bag si eu in seama ca sa va enervez! ...sau sa va amuzati! ...sau cind am nervi pe cineva ..trebuie sa mi-i descarc si eu pe cineva...nu?...doar nu o sa dau in familie si prieteni!... Voriam sa fac un topic pe care sa-l numesc "Cuibul cu viespii" dar nu prea stiu!M-am uitat eu pe aici....dar ...nimic! Asta este pentru a doua oara in viata mea cind intru pe un chat sau forum!Nu sunt pasionata de calculatoare!Ma pricep in general , in special pentru ceea ce lucrez :xls , cu formule, programe, txt, pdf,power point,etc
|
||
|
ella_688_2008 Postat pe 17 Decembrie 2008 14:42 |
||
De la: ella_688_2008, la data 2008-12-17 14:42:47Nici eu nu am nimic cu nimeni! crede-ma, nu are nimeni nimic cu tine...ti-am zis si pe celalalt topic..
|
||
|
|
||
|
Postat pe 17 Decembrie 2008 14:44 |
||
De la: ella_688_2008, la data 2008-12-17 00:23:17Geo este un dragut !Cam singurul de pe aici pe care l-am remarcat cu bun simt , inteligent si .....mai exact cu cei 7 ani de acasa. Ella, de acord cu tine 100%
|
||
|
ameliemelo Postat pe 18 Decembrie 2008 18:11 |
||
De la: Arsena, la data 2008-12-17 12:30:57De la: Dor_a, la data 2008-12-17 12:27:03Ella, Arsena, ce naiba! FEMEIEEEEEE asta e un foruuuuum oricine se poate baga in seama ok????Ce dracu te iei de toate aiurea cred ca ai impresia ca e site-u tau sau ce?????Nu esti in stare sa vb normal nici cand cineva vb frumos cu tine??Mai du-te naibii de frustrata...si nu te obosi sa raspunzi ca stiu deja ce o sa zici esti prea pe tipar si ca atare f f f previzibila...in genu ca ma astept la jigniri si mistouri ieftine...cade altceva nu esti in stare! Eu te sfatuiesc daca ai probleme cu ..teritoriile sa iti faci tu un site cu forum-uri unde sa permiti tu accesu cui vrei desi din cate am vazut pana acu...ai avea doar cateva persoane inregistrate....findca nu esti destul de deschisa la minte incat sa accepti ca nu toti gandesc ca tine...sau mai bine zis gandesc... |
||
|
BERBEACA Postat pe 18 Decembrie 2008 19:16 |
||
De la: ella_688_2008, la data 2008-12-17 14:42:47Nici eu nu am nimic cu nimeni! Pai fa dom'le topicul ala, Cuibul de viespi si om vedea noi ce o iesi... Treaba e ca... prea o iei personal... Arsena e o tipa haioasa, pe bune! Da-i o sansa, sterge eventuala antipatie creata pe cine stie ce topic, si ai sa vezi ca merita sa barfesti cu ea... Crede-ma pe cuvant! |
||
|
Dor_a Postat pe 18 Decembrie 2008 19:25 |
||
De la: Dor_a, la data 2008-12-18 19:25:31De la: ella_688_2008, la data 2008-12-17 14:42:47Nici eu nu am nimic cu nimeni! multumesc dora Mi s-a spus ca nu sunt open-minded..D'oh ! Pai sunt foarte open-minded daca incerc sa i explic danei ca nu trebuie sa se dea cu parerea despre sexul oral, anal, atata timp cat nua practicat si atata timp cate se practica de altii...sau atata timp cat am zis ca nu trebuie sa dai in cap unui autor contemporan care nu adopta stilul marilor clasici numai ca unii nu stiu ce e aia open-minded si cu ce se mananca..e greu, e foarte greu sa intelegi, sima doare pe mine in palarie de ce zic toti distrusii..OOoops
|
||
|
Postat pe 18 Decembrie 2008 19:59 |
||
| Tot ce vrei tu sa faci// fa-o//imaginatia e limita in pat. | ||
|
ralu2323 Postat pe 19 Decembrie 2008 03:12 |
||
|
Dar Ella cum asa, nu te pricepi la calculatoare? Pai nici una nu ne pricepem la ele, adica sa le reparam :) dar daca ai invatat Microsoft Office inseamna ca ai invatat si despre Internet. La cursul de Windows XP eu imi amintesc ca in afara de Excel, Word, PPS, Acces ne-au invatat si despre Outlook si Internet... cred ca fac parte din pachet. Dealtfel net-ul nu e asa o mare filozofie,s tai linistita
|
||
|
Dor_a Postat pe 19 Decembrie 2008 06:13 |
||
| Ca baiat, pot sa va spun ca ador sa fac sex oral partenerei, chiar daca aceasta nu imi intoarce "favorul". Sex anal, pana in momentul de fata nu am incercat, pt. ca nu a fost sa fie, dar nici nu m-am agitat prea tare sa obtin asta. Dar cu siguranta ca se va intampla... | ||
|
alexz Postat pe 19 Decembrie 2008 15:32 |
||
De la: alexz, la data 2008-12-19 15:32:40Ca baiat, pot sa va spun ca ador sa fac sex oral partenerei, chiar daca aceasta nu imi intoarce "favorul". Sex anal, pana in momentul de fata nu am incercat, pt. ca nu a fost sa fie, dar nici nu m-am agitat prea tare sa obtin asta. Dar cu siguranta ca se va intampla...imi plac prea mult femeile ca sa te ajut....insa poti sa cauti pe google intalniri cu gay daca vrei sa ai parte de sex anal :D :)))
|
||
|
David69 Postat pe 20 Decembrie 2008 18:06 |
||
nu sunteti singure am aparut din nou pe aici vad ca nu sunt numai eu impotriva sexului oral si anal mai sunt si altii impotriva iar voi ii improscati cu jigniri si injuraturi pe cei care nu practica perversiuni nu e normal fiecare are gusturile si parerile lui si nu puteti sa le contraziceti daca nu va convine nu va mai bagati unde nu va fierbe oala ca s-ar putea sa explodeze
|
||
|
Postat pe 21 Decembrie 2008 13:33 |
||
De la: dana_3, la data 2008-12-21 13:33:46nu sunteti singure am aparut din nou pe aici vad ca nu sunt numai eu impotriva sexului oral si anal mai sunt si altii impotriva iar voi ii improscati cu jigniri si injuraturi pe cei care nu practica perversiuni nu e normal fiecare are gusturile si parerile lui si nu puteti sa le contraziceti daca nu va convine nu va mai bagati unde nu va fierbe oala ca s-ar putea sa explodeze draga, nu am jignit pe nimeni..valentina a stiut sa vorbeasca spre deosebire de tine, nu a jignit-o nimeni..stii de ce? pt ca ea stie cum sa vorbeasca, este o doamna
|
||
|
Postat pe 21 Decembrie 2008 13:37 |
||
De la: dana_3, la data 2008-12-21 13:33:46nu sunteti singure am aparut din nou pe aici vad ca nu sunt numai eu impotriva sexului oral si anal mai sunt si altii impotriva iar voi ii improscati cu jigniri si injuraturi pe cei care nu practica perversiuni nu e normal fiecare are gusturile si parerile lui si nu puteti sa le contraziceti daca nu va convine nu va mai bagati unde nu va fierbe oala ca s-ar putea sa explodeze Ete! A venit circul cu camila cu tot! (stiti, camilele sunt asa, deselate, si cand se supara improasca cu saliva... nu va aminteste de cineva? )... Auziti, de ce o tine asta langa ca o injuram? In afara de tine, Arsena, care ai o rabdare de inger, noi nici nu vorbim CU ea... Vorbim DESPRE ea, asa cum se vorbeste despre ciudateniile naturii... Sau cu restul mascotelor Mde, asa s-o simti si ea bine...
|
||
|
Dor_a Postat pe 21 Decembrie 2008 13:45 |
||
De la: Dor_a, la data 2008-12-21 13:45:30De la: dana_3, la data 2008-12-21 13:33:46nu sunteti singure am aparut din nou pe aici vad ca nu sunt numai eu impotriva sexului oral si anal mai sunt si altii impotriva iar voi ii improscati cu jigniri si injuraturi pe cei care nu practica perversiuni nu e normal fiecare are gusturile si parerile lui si nu puteti sa le contraziceti daca nu va convine nu va mai bagati unde nu va fierbe oala ca s-ar putea sa explodeze eu ma distrez cu ea :)))) |
||
|
Postat pe 21 Decembrie 2008 13:46 |
||
De la: gratuit89, la data 2008-12-14 21:29:45De la: FRANNNCE, la data 2008-12-07 18:35:13De la: dana_3, la data 2008-12-07 18:24:13INCA NU VATI SATURAT DE SUPT SEXUL BARBATILOR TIRFE PERVERSE NU MAI DATI LECTII DE FELATIE PE INTERNET MAI BINE MERGETI PE CENTURA SA VA VINDETI MARFA ACOLO SA DATI LECTII DE FELATIE LA IMPOTENTII PERVERSI CARE NU LI SE MAI SCOALA BARBATIA NUMAI DACA LI SE SUGE SE VEDE CA NU VATI GASIT NIMIC DE SUPT SI DUCETI LIPSA DE FELATIE CA ALTFEL NU VATI POVESTI TOATE INTIMITATILE PE INTERNETera trist fara prostia ta pe aici!vezi ca ti se deschise un topic special........tot cu sexul ca se gindira fetele sa te ajute in problema cu organu! pacat ca nu gasisi ceva de supt ca iti schimbai viziunea si veneai sa ne dai lectii impresionindu-ne! |
||
|
lelia_zet Postat pe 27 Decembrie 2008 11:34 |
||
De la: gratuit89, la data 2008-12-14 21:29:45De la: FRANNNCE, la data 2008-12-07 18:35:13De la: dana_3, la data 2008-12-07 18:24:13INCA NU VATI SATURAT DE SUPT SEXUL BARBATILOR TIRFE PERVERSE NU MAI DATI LECTII DE FELATIE PE INTERNET MAI BINE MERGETI PE CENTURA SA VA VINDETI MARFA ACOLO SA DATI LECTII DE FELATIE LA IMPOTENTII PERVERSI CARE NU LI SE MAI SCOALA BARBATIA NUMAI DACA LI SE SUGE SE VEDE CA NU VATI GASIT NIMIC DE SUPT SI DUCETI LIPSA DE FELATIE CA ALTFEL NU VATI POVESTI TOATE INTIMITATILE PE INTERNETera trist fara prostia ta pe aici!vezi ca ti se deschise un topic special........tot cu sexul ca se gindira fetele sa te ajute in problema cu organu! pacat ca nu gasisi ceva de supt ca iti schimbai viziunea si veneai sa ne dai lectii impresionindu-ne! |
||
|
lelia_zet Postat pe 27 Decembrie 2008 11:37 |
||
|
||
|
lilioc Postat pe 27 Decembrie 2008 17:04 |
||
De la: ameliemelo, la data 2008-12-18 18:11:22Geo e gay! ;))De la: ella_688_2008, la data 2008-12-17 00:23:17Geo este un dragut !Cam singurul de pe aici pe care l-am remarcat cu bun simt , inteligent si .....mai exact cu cei 7 ani de acasa. |
||
|
David69 Postat pe 30 Decembrie 2008 09:04 |
||
adepta sexului oral si normal |
||
|
Postat pe 30 Ianuarie 2009 16:55 |
||
De la: angelica_252553, la data 2009-01-30 16:55:36 dc te bucuri? |
||
|
portitza_Maria Postat pe 30 Ianuarie 2009 16:56 |
||
| sex oral = o moda scoasa de IMPOTENTI ,sex anal = alta moda-pt. cei cu p--a prea mica ptr.sex "clasic".Femeile au ajuns sa faca toate muncile si cele zise "de femeie "dar si cele "de barbat",ei ce dracu le mai ramine de facut?! "Moda" asta transforma toate fetele in prostituate ,fac sex oral la toti "prietenii",cum sa mai le respecte cineva.poate daca chestiile astea ar avea loc dupa casatorie,uneori,de condiment,ar mai fi de inteles.... | ||
|
Postat pe 30 Ianuarie 2009 20:18 |
||
De la: lypp, la data 2009-01-30 20:18:10 sex oral = o moda scoasa de IMPOTENTI ,sex anal = alta moda-pt. cei cu p--a prea mica ptr.sex "clasic".Femeile au ajuns sa faca toate muncile si cele zise "de femeie "dar si cele "de barbat",ei ce dracu le mai ramine de facut?! "Moda" asta transforma toate fetele in prostituate ,fac sex oral la toti "prietenii",cum sa mai le respecte cineva.poate daca chestiile astea ar avea loc dupa casatorie,uneori,de condiment,ar mai fi de inteles.... 100 % de acord cu tine, credeam ca sunt singura de pe aici care este normala. |
||
|
lovingwife Postat pe 30 Ianuarie 2009 20:20 |
||
De la: lypp, la data 2009-01-30 20:18:10 sex oral = o moda scoasa de IMPOTENTI ,sex anal = alta moda-pt. cei cu p--a prea mica ptr.sex "clasic".Femeile au ajuns sa faca toate muncile si cele zise "de femeie "dar si cele "de barbat",ei ce dracu le mai ramine de facut?! "Moda" asta transforma toate fetele in prostituate ,fac sex oral la toti "prietenii",cum sa mai le respecte cineva.poate daca chestiile astea ar avea loc dupa casatorie,uneori,de condiment,ar mai fi de inteles.... lumeeeeeeeeeeeeeee a aparut dana....... aoleu cit ne-ai lipsit danuto.........bine ai revenit sa pui la punct perversii astia carora le place oralul
|
||
|
FRANNNCE Postat pe 30 Ianuarie 2009 20:21 |
||
|
Pro sex oral (daca iubesti persoana respectiva) Contra sex anal, nu inteleg rostul...majoritatea femeilor care fac asta, o fac pt k le cere iubitul....deci nu pt ca-si doresc. Nu mi se pare corect.....mai ales ca multe cupluri incearca odata, de doua ori, de trei ori si dup-aia renunta din cauza ca doare sau partenera nu se simte bine....deci CONTRA |
||
|
Lady_Vampire Postat pe 30 Ianuarie 2009 20:22 |
||
|
sunt perfect de aclord cu aceasta doamna care spune ca scarbosul de sex oral este o moda scoasa de impotenti moda asta scarboasa a ajuns sa transforme toate femeile in prostituate e clar ca nu le mai respecta nimeni ci le transforma in wc-uri de golit sexul curvarilor perversi numai astia au ghicit sa faca din gura femeilor wc-uri in care se golesc de toate spurcaciunile |
||
|
ilyescorina Postat pe 31 Ianuarie 2009 14:36 |
||
| si acum sa raspund la intrebare eu fac parte din categoria celor care sunt impotriva scarbosului de sex oral care trebuie eliminat in totalitate ca este cee mai scarboasa perversiune care murdareste si umilesc in cel mai josnic mod o femeie cum e posibil sa se ajunga sa se ceara femeilor curate si cinstite sa ne degradam si umilim cu acesta perversiune scarboasa atata de degradanta | ||
|
ilyescorina Postat pe 1 Februarie 2009 18:28 |
||
De la: Lady_Vampire, la data 2009-01-30 20:22:25Pro sex oral (daca iubesti persoana respectiva) habar nu ai despre ce vbesti sunt o multime de doritoare. sunt tipe care se vaita ca iubitul nu le ofera aceste placeri habar nu ai cate doritoare sunt pe lumea asta si cat de frumos stiu sa ceara si cat de bine primesc cu "bratele "deschise" aceste placeri
|
||
|
angelo_micnegrusiurat Postat pe 1 Februarie 2009 18:33 |
||
De la: ilyescorina, la data 2009-02-01 18:28:11si acum sa raspund la intrebare eu fac parte din categoria celor care sunt impotriva scarbosului de sex oral care trebuie eliminat in totalitate ca este cee mai scarboasa perversiune care murdareste si umilesc in cel mai josnic mod o femeie cum e posibil sa se ajunga sa se ceara femeilor curate si cinstite sa ne degradam si umilim cu acesta perversiune scarboasa atata de degradanta aloooooooo sexur oral se poate oferi si ca sa ne simtim noi bine. numai frustratele se simt degradate. o femeie normala o face cu placere atunci cand iubeste sau cel putin e atrasa de acel om. io nu ma rusinez sa spun ca ma excita enorm si sa ofer placere unei femei. de unde drecu apareti taica?????????????????????????????
|
||
|
angelo_micnegrusiurat Postat pe 1 Februarie 2009 18:36 |
||
De la: ilyescorina, la data 2009-02-01 18:28:11si acum sa raspund la intrebare eu fac parte din categoria celor care sunt impotriva scarbosului de sex oral care trebuie eliminat in totalitate ca este cee mai scarboasa perversiune care murdareste si umilesc in cel mai josnic mod o femeie cum e posibil sa se ajunga sa se ceara femeilor curate si cinstite sa ne degradam si umilim cu acesta perversiune scarboasa atata de degradanta degradatooooooooooooo !!!!!!!!!!!uooooooooooo din cauza alora ca tine multe femei traiesc adevarate drame in viata lor.din cauza prejudecatilor e viata multora data peste cap. daca esti degradata rau in gura tre sa mergi la dentist nu sa ne faci noua capul avion aici. TRAIASCA SEXUL DEGRADANT IO NU MA SIMT DEGRADAT
|
||
|
angelo_micnegrusiurat Postat pe 1 Februarie 2009 18:40 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Sex-frica sau nepregatire? | 9 | De la: simonycik 17 Februarie 2009 19:15 |
| in cautare unei doamne | 87 | De la: aditadani 18 Martie 2014 01:38 |
| VA PLACE SEXUL CU FEMEILE MATURE ? | 188 | De la: 4Life 26 Decembrie 2010 12:20 |
|
|
||
| Virgin si virgina | 18 | De la: kudika514756 19 Aprilie 2012 17:55 |
| Erectie slaba!! | 4 | De la: ZEINAB 11 Martie 2009 11:40 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.