Mai multe
De la: ilyescorina, la data 2009-02-01 18:28:11si acum sa raspund la intrebare eu fac parte din categoria celor care sunt impotriva scarbosului de sex oral care trebuie eliminat in totalitate ca este cee mai scarboasa perversiune care murdareste si umilesc in cel mai josnic mod o femeie cum e posibil sa se ajunga sa se ceara femeilor curate si cinstite sa ne degradam si umilim cu acesta perversiune scarboasa atata de degradanta sa fi posedata anal si oral pe melodia asta http://www.youtube.com/watch?v=_gJkDeFCj-E&feature=PlayList&p=102536D772552D8C&index=0&playnext=1 sa vezi atnci ce o sa te iubeasca sotul si frumoasa va fi viata
|
||
|
angelo_micnegrusiurat Postat pe 1 Februarie 2009 18:50 |
||
|---|---|---|
De la: ilyescorina, la data 2009-02-01 18:28:11si acum sa raspund la intrebare eu fac parte din categoria celor care sunt impotriva scarbosului de sex oral care trebuie eliminat in totalitate ca este cee mai scarboasa perversiune care murdareste si umilesc in cel mai josnic mod o femeie cum e posibil sa se ajunga sa se ceara femeilor curate si cinstite sa ne degradam si umilim cu acesta perversiune scarboasa atata de degradanta Puiule, da' un punct, o virgula, ceva... nimic? Chiar nimic? |
||
|
Lucia1971 Postat pe 1 Februarie 2009 18:52 |
||
De la: Lucia1971, la data 2009-02-01 18:52:30De la: ilyescorina, la data 2009-02-01 18:28:11si acum sa raspund la intrebare eu fac parte din categoria celor care sunt impotriva scarbosului de sex oral care trebuie eliminat in totalitate ca este cee mai scarboasa perversiune care murdareste si umilesc in cel mai josnic mod o femeie cum e posibil sa se ajunga sa se ceara femeilor curate si cinstite sa ne degradam si umilim cu acesta perversiune scarboasa atata de degradanta stie numa de pozitia misionarului pe astea nu le stie
|
||
|
|
||
|
angelo_micnegrusiurat Postat pe 1 Februarie 2009 18:58 |
||
eu sunt pentrudesi am un iubit de 7luni si inca nu am facut anal desi ar vrea insa cu cel cu care il insel am facut de mai multe ori...dar cu prietenul meu nu stiu de ce ...
|
||
|
loredana_me Postat pe 1 Februarie 2009 20:50 |
||
De la: loredana_me, la data 2009-02-01 20:50:30 lasa draga mea ca vei face pe saturate cu toti ai nevoie poate de mai multa incredere.....mai mult timp .....poate ca e mai impiedicat lasa lucrurile sa vina de la sine si sa scape unde trebuie tot de la sine "fiecare gaura are capacul ei"....cum spune proverbul
|
||
|
angelo_micnegrusiurat Postat pe 1 Februarie 2009 23:27 |
||
vrei mai multe detalii ? vino la mine pe site http://cocalar.ablog.ro
|
||
|
cocalar Postat pe 1 Februarie 2009 23:47 |
||
De la: micnegrusiurat4, la data 2009-02-01 18:33:59De la: Lady_Vampire, la data 2009-01-30 20:22:25Pro sex oral (daca iubesti persoana respectiva) Ba cam am habar, se pare ca tu nu ai, acum depinde ce femei ai cunoscut... Doritoare or fi, n-am zis ca nu asa cum sunt si barbati care fac asta... Si in plus...vezi ca te repeti cam mult. Vad destul de bine si daca scrii o singura data si sincer cred ca esti un pic disper...... Fara suparare.....fiecare face ce vrea si asta am facut si eu, am raspuns la intrebare, nu ti-am adresat tie nici un cuvant.........
|
||
|
Lady_Vampire Postat pe 2 Februarie 2009 16:47 |
||
| asta asa e ca fiecare face ce vrea cu viata lui sexuala nu e obligatoriu pentru nimeni sa faca scarbosul de sex oral daca nu vrea ceea ce ma deranjeaza este limbajul vulgar folosit de cei ahtiati de scarbosul de sex oral ce motive ar avea sa ii improaste cu jiigniri pe cei care suntem contra scarbosului de sex oral nu puteti sa ne obligati sa ne spurcam cu ceea ce ne face scarba si greata | ||
|
ilyescorina Postat pe 2 Februarie 2009 17:28 |
||
De la: ilyescorina, la data 2009-02-02 17:28:59asta asa e ca fiecare face ce vrea cu viata lui sexuala nu e obligatoriu pentru nimeni sa faca scarbosul de sex oral daca nu vrea ceea ce ma deranjeaza este limbajul vulgar folosit de cei ahtiati de scarbosul de sex oral ce motive ar avea sa ii improaste cu jiigniri pe cei care suntem contra scarbosului de sex oral nu puteti sa ne obligati sa ne spurcam cu ceea ce ne face scarba si greata esti cumva inrudita genetic cu dana_3?
|
||
|
Postat pe 2 Februarie 2009 17:32 |
||
De la: ilyescorina, la data 2009-02-02 17:28:59asta asa e ca fiecare face ce vrea cu viata lui sexuala nu e obligatoriu pentru nimeni sa faca scarbosul de sex oral daca nu vrea ceea ce ma deranjeaza este limbajul vulgar folosit de cei ahtiati de scarbosul de sex oral ce motive ar avea sa ii improaste cu jiigniri pe cei care suntem contra scarbosului de sex oral nu puteti sa ne obligati sa ne spurcam cu ceea ce ne face scarba si greata Nu are cum sa nu-ti placa sa faci sex oral.Problema este ca esti pudica, frustrata, si indoctrinata.Ai incercat si ai vazut ca nu-ti place?Nu iti doresti sa oferi palcere prietenului tau si invers?Cand il vei simti cum se simte te vei simti si tu bine, dar tb sa treci peste complexe. Aici sa-si dea cu parerea macar cei care au incercat si au vazut ca nu le palce ca sa stie despre ce vb. |
||
|
mary79 Postat pe 2 Februarie 2009 18:06 |
||
De la: ilyescorina, la data 2009-02-02 17:28:59asta asa e ca fiecare face ce vrea cu viata lui sexuala nu e obligatoriu pentru nimeni sa faca scarbosul de sex oral daca nu vrea ceea ce ma deranjeaza este limbajul vulgar folosit de cei ahtiati de scarbosul de sex oral ce motive ar avea sa ii improaste cu jiigniri pe cei care suntem contra scarbosului de sex oral nu puteti sa ne obligati sa ne spurcam cu ceea ce ne face scarba si greata A inca o intebare? Realizezi ca ne-ai jignit pe toti..........................sau esti ocupata sa ti predici ca la biserica? |
||
|
mary79 Postat pe 2 Februarie 2009 18:08 |
||
| daca chiar va intereseaza va spun ca mie mi-a produs o adevarata scarba dar nici intr-un caz nu mi-a facut nici o placere sa iau in gura scarbosenia unui curvar pervers asa ca nu ma iacuzati de injuraturi tocmai cei care injura mai tare | ||
|
ilyescorina Postat pe 2 Februarie 2009 20:49 |
||
De la: ilyescorina, la data 2009-02-02 20:49:26daca chiar va intereseaza va spun ca mie mi-a produs o adevarata scarba dar nici intr-un caz nu mi-a facut nici o placere sa iau in gura scarbosenia unui curvar pervers asa ca nu ma iacuzati de injuraturi tocmai cei care injura mai tare da' totusi ai facuto! |
||
|
Postat pe 2 Februarie 2009 21:09 |
||
De la: geo_sh, la data 2009-02-02 21:09:20De la: ilyescorina, la data 2009-02-02 20:49:26daca chiar va intereseaza va spun ca mie mi-a produs o adevarata scarba dar nici intr-un caz nu mi-a facut nici o placere sa iau in gura scarbosenia unui curvar pervers asa ca nu ma iacuzati de injuraturi tocmai cei care injura mai tare indecentule
|
||
|
Postat pe 2 Februarie 2009 21:12 |
||
Iar cearta de la sexul oral? Ce bine ar fi daca s-ar discuta mai putin si s-ar face mai mult...sex oral.
|
||
|
Iradiatu_ Postat pe 2 Februarie 2009 21:22 |
||
din cate imi dau seama acesta era un subiect dezbatut de femei nu inteleg de ce va bagati si voi barbatii in seama ca voi nu faceti asta...sau nah presupun ca nu vi'o putetzi lua in gura....e fff scarbos acest lucru si chiar dak genul masculin simte o placere mai mare...in fine asta e parerea mea...subiectul e dedicat genului feminin...iar sexul oral e scarbos
|
||
|
deeani Postat pe 2 Februarie 2009 21:39 |
||
De la: deeani, la data 2009-02-02 21:39:06din cate imi dau seama acesta era un subiect dezbatut de femei nu inteleg de ce va bagati si voi barbatii in seama ca voi nu faceti asta...sau nah presupun ca nu vi'o putetzi lua in gura....e fff scarbos acest lucru si sexul oral se poate face si de catre barbati |
||
|
Postat pe 2 Februarie 2009 21:40 |
||
| Pai daca barbatii nu pot face sex oral, atunci cand femeile profita de mine si imi zic sa cobor "acolo jos" si nici nu ma lasa sa respir...cum se cheama?... | ||
|
Iradiatu_ Postat pe 2 Februarie 2009 21:56 |
||
| se cheama ca exagerezi! | ||
|
Postat pe 2 Februarie 2009 22:28 |
||
eh..doar un pic
|
||
|
Iradiatu_ Postat pe 2 Februarie 2009 22:30 |
||
De la: deeani, la data 2009-02-02 21:39:06din cate imi dau seama acesta era un subiect dezbatut de femei nu inteleg de ce va bagati si voi barbatii in seama ca voi nu faceti asta...sau nah presupun ca nu vi'o putetzi lua in gura....e fff scarbos acest lucru si pentru ca notiunea de sex oral implica cel putin doua persoane, nu-mi ramane decat sa ma bag adanc in seama si sa-ti urez,felicitari! ai fii singura femeie care-si face singura sex oral! |
||
|
Postat pe 2 Februarie 2009 22:32 |
||
De la: geo_sh, la data 2009-02-02 22:32:21De la: deeani, la data 2009-02-02 21:39:06din cate imi dau seama acesta era un subiect dezbatut de femei nu inteleg de ce va bagati si voi barbatii in seama ca voi nu faceti asta...sau nah presupun ca nu vi'o putetzi lua in gura....e fff scarbos acest lucru si eee , prima, poate e gimnasta, ce stii tu :)) |
||
|
Postat pe 2 Februarie 2009 22:34 |
||
sau contorsionista! upsiii, mi-a scapat limba-n.....pantof! |
||
|
Postat pe 2 Februarie 2009 22:36 |
||
nu s a mai terminat subiectul asta??ce altcv nou ati mai putea afla??... cata bataie de cap...30 de pagini si nu s a mai terminat..ce o fi asa special,ia sa citesc si eu poate aflu ceva noutati...tehnici de 2009..
|
||
|
SweetHappyButterfly Postat pe 2 Februarie 2009 22:36 |
||
|
nu citii ca te-ngrozesti! |
||
|
Postat pe 2 Februarie 2009 22:37 |
||
De la: ciquy, la data 2009-02-02 22:36:40 pai noua moda este sa ne facem singure sex oral :)) ia zii dana, te bagi ?
|
||
|
Postat pe 2 Februarie 2009 22:38 |
||
De la: Hefe, la data 2009-02-02 22:38:20inebunisi? cum sa bage botul in propriai scirbosenie........bleah........;parca avea paienjeni...De la: ciquy, la data 2009-02-02 22:36:40 |
||
|
FRANNNCE Postat pe 2 Februarie 2009 22:41 |
||
|
fu' intruna din seriile cu scary movie, unu' care-si facea sex oral singur! brrrrr! |
||
|
Postat pe 2 Februarie 2009 22:41 |
||
Sex anal va dati seama ca pe acolo si anume prin rect, respectiv sfincterul anal se elemina tot ce nu are organismul nevoie printre care si milione de toxine si bacterii. In momentul in care lumea se bucura de sexul anal toate acele bacterii si toxine trec in vagin de unde rezulta infectii si iar infectii, bani dati la doctor, timp pierdut dar nu in ultimul rand sanatatea noastra de care ne batem joc.Probabil au mai zs si altii chestia asta inaintea mea dar o zic si eu ptr cei care nu reusesc sa inteleaga. |
||
|
The_me Postat pe 2 Februarie 2009 22:42 |
||
De la: geo_sh, la data 2009-02-02 22:41:42fu' intruna din seriile cu scary movie, unu' care-si facea sex oral singur! si mai era unu care i-a tras-o unei fantome si i-apus o punga pe cap pt k era prea urata :))) |
||
|
Postat pe 2 Februarie 2009 22:46 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| O viata sexuala perfecta incepand de azi! | 18 | De la: mary_ct 16 Ianuarie 2009 12:28 |
| la inceput | 18 | De la: stem_29 5 Octombrie 2010 20:04 |
| oare? | 7 | De la: Gelico 4 Septembrie 2011 14:48 |
|
|
||
| SEXUL,MEDICAMENT UNIVERSAL??? | 629 | De la: kudika054604 25 Iulie 2009 03:27 |
| indiferenta barbatilor | 40 | De la: MissMe2 4 Mai 2009 10:16 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.