Setari Cookie-uri

Sexul oral si anal-pro si contra

parca tot in scary movie, fu faza cand tipa din beverly hills ii facea sex oral unei fantome!!
sau fantoma i-o indesa!!

Postat pe 2 Februarie 2009 22:48
Da mai, cat de marfa e filmul ala :)) si dupa oral tipei a inceput sa ii placa, iar fantoma fugea de ea :))
iti dai seama, fantoma era hartuita

Postat pe 2 Februarie 2009 22:51
barbat sa nu-i placa oralu'!!!!!
doar in filme vezi asa ceva!

Postat pe 2 Februarie 2009 22:54
De la: geo_sh, la data 2009-02-02 22:54:10barbat sa nu-i placa oralu'!!!!!
doar in filme vezi asa ceva!
iar femei nici in filme.........
FRANNNCE
Postat pe 2 Februarie 2009 23:25
sincer nu inteleg kre e problema cu sexul oral mi se pare un lucru nou si modern p kre multe lume il practik desi ii e rusine sa recunoask eu fac asta cu iubitul meu si este foarte incitant pt amndoi si destul d placut nu practikm analul deoarece are penisul km mare si e dureross mereu inainte sa o facem normal facem oralu si e excitant deoarece creste nivelul d.....si apoi normalul este mult mai placut si orgasmul mai intenss si nu cred k e vreo fata kre dak isi iubeste partenerul atat d mult,nu face asta....bineinteless iubirea sa ii fie impartasita si asta sa nu fie apoi subiect d barfa si lauda pt baiat sau fata...knd iubesti faci multe impreuna cu persoana iubita asa k nu mai faceti unii figuri k e skrbosss knd voi va rupeti in oral
ubytha_ubiii
Postat pe 8 Februarie 2009 20:02
dumneata esti prea tanara la 18 ani ca sa stii cu ce se maninca sexul oral esti cam naiva dupa ceea ce scrii si dovedesti si multa prostie in cap dumneat crezi ca daca ii faci usex oral iubitului nu o sa te insele ba sa tii ca cei carora le place sexul oral intotdeauna vor dori sa mai fca sex oral si cu alte femei si tot te va insela cand nici nu te astepti asemenea barbatii sunt foarte infideli si neseriosi si mereu vor face si sex oral si normal cu mai multe femei asa ca nu poti sa iti tii iubitul sa nu te insele chiar daca ii faci un sex oral de cate ori vrea ca la crte tot va cauta sa fac si cu altele ca se satura de tine si fuge dupa alte femei
ilyescorina
Postat pe 9 Februarie 2009 16:27
Dana, te-ai reincarnat ?

Postat pe 9 Februarie 2009 16:30
eu nu sunt nici dana nici nu m-am reincarnat asa ca terminati cu jigniirile
ilyescorina
Postat pe 9 Februarie 2009 19:39
De la: ilyescorina, la data 2009-02-09 16:27:55dumneata esti prea tanara la 18 ani ca sa stii cu ce se maninca sexul oral esti cam naiva dupa ceea ce scrii si dovedesti si multa prostie in cap dumneat crezi ca daca ii faci usex oral iubitului nu o sa te insele ba sa tii ca cei carora le place sexul oral intotdeauna vor dori sa mai fca sex oral si cu alte femei si tot te va insela cand nici nu te astepti asemenea barbatii sunt foarte infideli si neseriosi si mereu vor face si sex oral si normal cu mai multe femei asa ca nu poti sa iti tii iubitul sa nu te insele chiar daca ii faci un sex oral de cate ori vrea ca la crte tot va cauta sa fac si cu altele ca se satura de tine si fuge dupa alte femei

Si totusi asta nu e un motiv sa nu faci sex oral.
Iradiatu_
Postat pe 9 Februarie 2009 20:17
ba da cred ca e chiar un motiv foarte serios sa nu ifac nici sex oral si nici sex normal pentru ca el insala facand sex cu alte femei si este o mare jignire pentru o femeie sa fie inselata
ilyescorina
Postat pe 9 Februarie 2009 22:10
De la: ilyescorina, la data 2009-02-09 22:10:17ba da cred ca e chiar un motiv foarte serios sa nu ifac nici sex oral si nici sex normal pentru ca el insala facand sex cu alte femei si este o mare jignire pentru o femeie sa fie inselata

dana , iar te incarnasi!?
cate vieti ai?

Postat pe 9 Februarie 2009 22:11
De la: ilyescorina, la data 2009-02-09 22:10:17ba da cred ca e chiar un motiv foarte serios sa nu ifac nici sex oral si nici sex normal pentru ca el insala facand sex cu alte femei si este o mare jignire pentru o femeie sa fie inselata

Dar, atunci cand era totul roz, ai facut sex normal, sau oral?
Iradiatu_
Postat pe 9 Februarie 2009 22:43
De la: Iradiatu_, la data 2009-02-09 22:43:52

ea nu se spurca cu scarbosenia de penis, ce stii tu

Postat pe 9 Februarie 2009 22:48
De la: Georgia99, la data 2009-02-09 22:48:41

nici macar un pic?
Iradiatu_
Postat pe 9 Februarie 2009 23:02
De la: Iradiatu_, la data 2009-02-09 23:02:36
De la: Georgia99, la data 2009-02-09 22:48:41

nici macar un pic?

citeste topicul acesta ca sa te convingi

Postat pe 9 Februarie 2009 23:04
termina cu jignirile georgia 99 iar te-ai reincarnat din morti si arunci cu injuraturi poate ca nu ai primit destul sex oral si anal de aia iti versi nervii pe cine poti daca ma mai injuri te reclam la administrator sa iti blocheze contul si dupa aia mai injura
ilyescorina
Postat pe 10 Februarie 2009 16:42
De la: ilyescorina, la data 2009-02-10 16:42:21termina cu jignirile georgia 99 iar te-ai reincarnat din morti si arunci cu injuraturi poate ca nu ai primit destul sex oral si anal de aia iti versi nervii pe cine poti daca ma mai injuri te reclam la administrator sa iti blocheze contul si dupa aia mai injura

hei..hei..hei...hai sa ne pastram totusi calmul.
Nu e nimeni de vina ca ai dat peste un ticalos care te-a facut sa te simti ca o femeie de cea mai joasa speta atunci cand i-ai facut sex oral. Ca exista pe lumea asta si femei care au gasit barbati, putini cei drept, care sa le aprecieze, sau pur si simplu sunt mai rezistente la "intemperi" nu constituie un motiv sa apelezi la o asemenea atitudine.
Eu observ ca dana_3 face parte de folcorul local:)))...nu o cunosc, pentru ca sunt mai nou.
Rugamintea care o am pentru tine, este sa te temperezi un pic si ai sa observi ca, in esenta, nu are nimeni nimic cu tine (acu' nu te flata, doar ca nu-ti inchipui ca lumea nu poate sa doarma la amiaza de grija ta), iar o atitudine mai toleranta, in toate aspectele, te va face sa intelegi mai multe lucruri...si poate te ajuta sa te lamuresti si cu printu' ala a tau.
Iradiatu_
Postat pe 10 Februarie 2009 17:23
eu nu am dat peste nici un ticalos si nici nu m-a facut sa ma simt ca o femeie de cea mai joasa speta si nu am facut niciodata sex oral nici ununi barbat asa ca terminati odata cu jignirile si cu minciunile ca nu ve mai suport asa ca temperati-va si nu va mai legati de mine si fiti mai toleranti cu parerile mele
ilyescorina
Postat pe 10 Februarie 2009 21:29
sex oral facem nu facem facem nu facem mi-e scarba mi-e greatza dar cine stie ca nu o faci ? dak nu iti place nu o face nu esti obligata cred ca nici un barbat nu te ia de cap si iti baga in gura .Aproximativ toti o fac fete si baieti numai ca sunt mai multe fete care o fac baieti mai putini dar exist si barbati care o fac zici ca e scarbos si ca nu ai face niciodata ai incercat sa vezi dar mai inainte trimite-l la baie sa se spele ca daca il lasi nespalat si apoi o faci normal ca nu-ti place ca zici ca e scarbos incearca si ai sa vezi
bruni_eu
Postat pe 10 Februarie 2009 21:38
cred ca intr-o relatie stabila e normal sa fie si sex oral si sex anal si sex normal.. fiecare cum ii place si dk suporta.
eu mom(deoarece never say never) zic no way la sexul anal deoarece mi se pare cam scarbos si cred ca doare ca naiba.
flururas
Postat pe 10 Februarie 2009 23:24
toate topicuirle astea sunt atat de inutile.. zau... nimeni nu iti poate oferi o reteta a fericirii... cu atat mai putin avidele de sarcasm de pe kudika.

fluturas, ce reprezinta pt tine normalitatea? ceva stabilit de majoritate? asta insemana conformare si acceptare a mediocritatii

in fine.. kudika e un forum amuzat .... just for "thinkin` brains"

Postat pe 10 Februarie 2009 23:44
scuza-ma pt confuzie, esti flururas, nu fluturas cheers

Postat pe 10 Februarie 2009 23:46
De la: datura, la data 2009-02-10 23:44:40toate topicuirle astea sunt atat de inutile.. zau... nimeni nu iti poate oferi o reteta a fericirii... cu atat mai putin avidele de sarcasm de pe kudika.

fluturas, ce reprezinta pt tine normalitatea? ceva stabilit de majoritate? asta insemana conformare si acceptare a mediocritatii

in fine.. kudika e un forum amuzat .... just for "thinkin` brains"

chiar asade inutile is topicurile? eu una nu prea cred... eu cred ca e vb de informatie care circula si fiecare selecteaza ce vrea .
si reteta fericirii difera de la pers la pers .. fiecare cu gargaunii lui.
Pt mine sexul normal e cel vaginal
si sa stii ca nu ma iau dupa majoritate am propriile mele ganduri si simtiri.
flururas
Postat pe 10 Februarie 2009 23:48
De la: datura, la data 2009-02-10 23:46:55scuza-ma pt confuzie, esti flururas, nu fluturas cheers

np
fluturas tb sa fie dar mama ei de viteza .. am gresit tastatura:P
flururas
Postat pe 10 Februarie 2009 23:49
dak u ai trecut prin asa ceva asta nu inseamna k toate trecem prin asta.... dak u ai avut parte d asemenea baieti,ei bn,afla k nu toti sunt asa fato...asa k nu o mai lua u inainte k.....oki??
ubytha_ubiii
Postat pe 11 Februarie 2009 16:14
cu c e vinovat iubitul meu dak u ai avut parte d un nenorocit kre si-a batutu joc d tn?? mah ilyescorina,nu o mai lua u repede k....inainte dak nu stii nik....k dak nu treceai prin asa ceva nu scoteai vb astea,asa k nu t mai kk p tn k incepe sa miroasa....poate k yo la 18 ani am mai multa minte k tn...poate am mai mult k sigur...stiu c vreau in viata si cum sa imi satisfac iubitul in pat,nu sa fiu o frigida d aia dupa timpul knd era bunik fata mare,mah frigido....k aia esti...o frigida si o nonmodernissta...
ubytha_ubiii
Postat pe 11 Februarie 2009 16:20
De la: blondapepe, la data 2008-01-19 21:11:49cu sexul anal nu sunt nici eu de acord ,dar cu sexul oral cred ca toata lumea face dar nu recunoaste,si bineanteles ca nu poti face cu orcine.

Din curiozitate , dar tie ti-ar place sa-ti faca sex oral cineva care nu te place sau nu-l simti !!!????
castellocostellini
Postat pe 11 Februarie 2009 16:29
De la: castellocostellini, la data 2009-02-11 16:29:56
De la: blondapepe, la data 2008-01-19 21:11:49cu sexul anal nu sunt nici eu de acord ,dar cu sexul oral cred ca toata lumea face dar nu recunoaste,si bineanteles ca nu poti face cu orcine.

Din curiozitate , dar tie ti-ar place sa-ti faca sex oral cineva care nu te place sau nu-l simti !!!????

tu i-ai face unei tipe sex oral stiind ca nu o placi ?

Postat pe 11 Februarie 2009 16:37
poi dak va referiti la mn,rasp e nu,normal k m-as simti nush cum...dar odata c sunt intr-o relatie destul d serioasssa si mai toti fac asta,nu vad dc nu am face si noi doi....nu zic k numa yo fac amandoi facem unul altuia;););)si mi se pare ceva ok,tinand cont d faptul k mie imi plac lucrurile noi;);)
ubytha_ubiii
Postat pe 11 Februarie 2009 16:56
dumneata esti prea proasta la 18 ani dgeaba te dai tare ca habar nu ai ce porcarie si scarbosenie ste sexul oral nu l-as face nici daca s-ar spala de 100 de ori in fata mea unu tot as voma de scarba
ilyescorina
Postat pe 11 Februarie 2009 17:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
locuri ciudate pentru a face sex cu un stain 159 De la: Salina_SUSESI_Timisoara 12 Septembrie 2010 23:17
PUNCTUL G 649 De la: tigla_anysoara 31 Mai 2009 23:33
si barbatii vor sa faca dragoste...nu doar sex 296 De la: SIDONIA69 8 Mai 2009 06:12
Fetisul picioarelor-deviatie de comportament? 39 De la: kudika349057 10 Ianuarie 2012 06:34
Nu inteleg ce e cu mine... 28 De la: kudika_10817 29 Iunie 2012 19:22