Setari Cookie-uri

Sexul oral si anal-pro si contra

Exista carti de sexologie,existau si inainte, subiectul nu era tabu, doar ca anumite aspecte nu prea depasesc granitele dormitorului....
Cunnilingus da cu adevarat femeii un soi de excitare fulminanta. Atentie insa, ca in orice alt domeniu, doar ignorantii pot spune ca nu exista si riscuri, din punct de vedere medical.
Si sexul normal poate avea si efecte nocive, nu doar variatiile.
Important este cu cine faci asemenea diversitati si pana unde merg acestea.....
Sexul anal implica multe riscuri pentru o femeie si multa placere barbatului, asigurati-va ca....aceste riscuri chiar merita asumate.
Barbatii se detaseaza mai usor de latura afectiva, oferind si dand placere partenerei.
Femeile trebuie sa simta cu adevarat ca vor sa faca asa ceva, atunci cand ele sunt pregatite.....nu doar sa primeasca sau sa ofere placere ci sa-si asume si riscurile, implicatiile neplacute ale unora dintre practici.....dar oare nu asta facem in fiecare zi? Ne asumam riscuri diverse ?

Care sunt riscurile? Transferul bacteriilor dintr-o zona in alta si bolile ce pot apare, pentru cele ce accepta sexul anal .....se mai adauga riscul slabirii muschilor anusului cu consecinta neputintei de a se retine fecalele, la un moment dat......
Dar, asa cum spuneam fiecare isi alege singur calea spre placerea personala sau a partenerului.......
Alice007
Postat pe 9 Noiembrie 2008 08:03
Cu o boala venerica te poti trezi si facand sex traditional, ca sa ma exprim asa......
Trebuie umblat la cauza, efectul poate fi......neasteptat....
Alice007
Postat pe 9 Noiembrie 2008 08:09
Crezi ca daca esti musulmanca poti sa iti permiti orice?
DRACULA
Postat pe 9 Noiembrie 2008 09:06
Revenind la postarea initiala a topicului vreau sa va spun cum cred eu ca sta treaba:
- barbatii isi doresc enorm sa li se faca sex oral, de asemenea isi doresc enorm si sa poata face sex anal cu partenera (bineinteles respectand igiena si cu lubrifierea corespunzatoare pt a elimina durerea acesteia).Ei ofera sex oral femeii numai daca o iubesc insa nu simt decat o anumita placere data de gemetele de satisfactie ale acesteia.
- femeile isi doresc sa li se faca sex oral dar ele nu ofera niciodata decat pt ca partenerul sa se simta bine(efectiv o femeie nu poate avea nici o placere atunci cand ofera sex oral).Cat despre sexul anal niciuna nu si-l doreste dar sunt cateva curioase si cateva care cedeaza dorintei partenerului.
Cred ca de aici rezulta clar ca gradul de perversiune este mai mare la barbati decat la femei.Sau daca nu-l numim perversiune, atunci dorinta de a face lucruri iesite din normal.
Din experienta mea cred ca asa stau lucrurile.
aprov
Postat pe 9 Noiembrie 2008 09:20
...cred k va spargeti tarteata in voi...TOATE..."vai am auzit k cel anal e dureros"
pupicaaa
Postat pe 9 Noiembrie 2008 11:09
Partial ai dreptate, aprov! Dar sunt si femei care au satisfactie, mai degraba, excitatie, cand fac sex oral barbatului. Bineinteles, asta vine cu timpul si atunci, cand isi iubeste partenerul.
ciucelo
Postat pe 9 Noiembrie 2008 11:23
Kudika ???? Mai degraba Pudika :))

Postat pe 9 Noiembrie 2008 11:30
De la: pupicaaa, la data 2008-11-09 11:09:55...cred k va spargeti tarteata in voi...TOATE..."vai am auzit k cel anal e dureros"

la inceput si sexu' normal e dureros!
presupun ca esti virgina , de ai facut afirmatia de mai sus!

Postat pe 9 Noiembrie 2008 11:30
Sexul oral se practica cand doi oameni se iubesc, iar anal se practica atunci cand unul il iubeste mai mult pe celalalt. Glumesc! Nu... deocamdata sexul oral este un subiect tabu pentru romani, datorita unei injuraturi foarte urate, folosita zilnic de unele persoane. Nu e nimic rau in a face acest lucru, numai ca nu stii daca e bine sau nu pt ca nu se ofera acest tip de educatie genetatiei noi. Ramane un secret personal. Dar, cu toate astea gena ne zice ca e bine. De ce? Pentru ca suntem animale. Atentie insa la boli sau la virusuri. Sexul anal... are si el parti proaste si parti bune pe care le cunoastem cu totii, insa natura a lasat acel orificiu cu un alt scop.

Postat pe 9 Noiembrie 2008 11:50
Ooooooo Cunilingus si Felatie!!!
Lillix
Postat pe 9 Noiembrie 2008 12:00
De la: aleahim_aleahim, la data 2008-11-09 11:50:23Sexul oral se practica cand doi oameni se iubesc, iar anal se practica atunci cand unul il iubeste mai mult pe celalalt. Glumesc! Nu... deocamdata sexul oral este un subiect tabu pentru romani, datorita unei injuraturi foarte urate, folosita zilnic de unele persoane. Nu e nimic rau in a face acest lucru, numai ca nu stii daca e bine sau nu pt ca nu se ofera acest tip de educatie genetatiei noi. Ramane un secret personal. Dar, cu toate astea gena ne zice ca e bine. De ce? Pentru ca suntem animale. Atentie insa la boli sau la virusuri. Sexul anal... are si el parti proaste si parti bune pe care le cunoastem cu totii, insa natura a lasat acel orificiu cu un alt scop.

da mai, boli venerice, dar nu a zis nimeni ca i-o suge primului sosit...D'oh !!!

Postat pe 9 Noiembrie 2008 12:02
hello
how re u i like u pls reply
Aloy
Postat pe 9 Noiembrie 2008 13:53
hello
how re u
Aloy
Postat pe 9 Noiembrie 2008 14:02
Oamneii fac sex de cand se stiu, in dragoste nu exista lucruri interzise atata timp cat este de comun acord.
Celebrul 'Kama Sutra' este cel mai vechi manual erotic indian. Scrisa in sanscrita de Mallanaga Vatsyayana, cartea a fost inspirata din diverse manuscrise despre sex, aparute cu circa 300 de ani inainte. Departe de a fi promovata drept ghid al indragostitlor de pretutindeni, Kama Sutra se adresa initial catorva persoane instarite de la acea vreme.
'The Perfumed Garden' este cel mai cunoscut si apreciat manual arab despre sex, una dintre marile opere clasice ale literaturii erotice. Cartea a fost scrisa in secolul al 16-lea in Tunis (Tunisia actuala), de Umar Ibn Muhammad el-Nafzawi si seamana cu Kama Sutra in multe privinte. Totusi, multi dintre cei care au lecturat ambele manuale, declara ca opera araba este cu mult mai interesanta decat cea indiana, in primul rand pentru ca dezvaluie mai multe detalii in privinta culturii si societatii arabe. Cele 22 de povesti incluse in "Gradinile Parfumate" aduc aminte de cele gasite in celebra carte "1001 de Nopti".
mary79
Postat pe 9 Noiembrie 2008 14:33
In concluzie: faceti sex!, Tb sa ne bucuram de viata atat cat se poate si in limita a ceea ce consideram noi ce este placut.
mary79
Postat pe 9 Noiembrie 2008 14:36
De la: aleahim_aleahim, la data 2008-11-09 11:50:23Sexul oral se practica cand doi oameni se iubesc, iar anal se practica atunci cand unul il iubeste mai mult pe celalalt. Glumesc! Nu... deocamdata sexul oral este un subiect tabu pentru romani, datorita unei injuraturi foarte urate, folosita zilnic de unele persoane. Nu e nimic rau in a face acest lucru, numai ca nu stii daca e bine sau nu pt ca nu se ofera acest tip de educatie genetatiei noi. Ramane un secret personal. Dar, cu toate astea gena ne zice ca e bine. De ce? Pentru ca suntem animale. Atentie insa la boli sau la virusuri. Sexul anal... are si el parti proaste si parti bune pe care le cunoastem cu totii, insa natura a lasat acel orificiu cu un alt scop.

erau niste ghimilele acolo....citam o domnisoara ...
pupicaaa
Postat pe 9 Noiembrie 2008 16:19
De la: geo32, la data 2008-11-09 11:30:47
De la: pupicaaa, la data 2008-11-09 11:09:55...cred k va spargeti tarteata in voi...TOATE..."vai am auzit k cel anal e dureros"

la inceput si sexu' normal e dureros!
presupun ca esti virgina , de ai facut afirmatia de mai sus!

erau niste ghilimele acolo....citam o domnisoara" de pe aici
pupicaaa
Postat pe 9 Noiembrie 2008 16:21
De la: dana_3, la data 2008-11-08 22:20:30sa-ti fie rusine georgia de 19 ani nu cred ca esti normala la cap ca de-aia iti spurci gura cu toti nespalatii poate te trezesti si cu vreo boala venerica de la vreunul care ti-o baga prea adinc in gura poate iti iese prin git si io inghiti handicapato

Chiar tb sa te exprimi in felul asta?
Adica sa inteleg ca tu nu...nici nu te gandesti,nici macar nu pui mana pe ea?
Pai se vede ca esti ne...cum sa sta un barbat langa tine daca tu nici nu te uiti la ea?
Baiiiii,dar nu pot sa inteleg,nu esti deacord,bun,dar tb sa jignesti?
Ai jignit mai multe femei in acelasi timp.
Fugi femeie la andrele si nu mai intra pe astfel de topicuri daca nu-ti convine.
Alexandra09
Postat pe 9 Noiembrie 2008 17:10
e praf.....lasati`o..nu`si schimba gandirea...
sw33t_b3by
Postat pe 9 Noiembrie 2008 18:31
femeia asta daca ar fi tanara sa vedeti voi cum ar sari cu gura'n ...
dar acum am impresia ca nu mai are ce baga...niciunde... si deh!...noi astea care avem trebuie sa fim handicapate!
chibritzel
Postat pe 9 Noiembrie 2008 19:21
si daca i-o inghiti ramane baiatul fara putzica?
chibritzel
Postat pe 9 Noiembrie 2008 19:22
poate nu mai stie femeia cum e sa te simti bine cine stie de cand .....e nefe
roxi25
Postat pe 9 Noiembrie 2008 19:25
ce porcarie pe bune!acum hai sa ne in toate gaurile!
florentinacaras
Postat pe 9 Noiembrie 2008 19:27
habar n-aveti !!!
femeia e fericita, ca iubitul s-a intors in bratele ei pure, desi e plecat in strainatate, dar o iubeste doar pe EA !!!
googoodoll
Postat pe 9 Noiembrie 2008 19:27
De la: florentinacaras, la data 2008-11-09 19:27:16ce porcarie pe bune!acum hai sa ne in toate gaurile!

chiar asa, porcarie curata
de ce oare inseala barbatii ? cu asa puritane la usa ?
googoodoll
Postat pe 9 Noiembrie 2008 19:29
De la: Lucia1971, la data 2008-11-08 18:54:09Dracusorule, esti nebuna de legat. M-ai facut sa rad cu lacrimi..

Mersi de compliment
Vad ca ailalta cu "Chastity belt"[centura de castitate] a inteles iar "nimic"

De la: ameliemelo, la data 2008-11-09 00:25:07vai de mine, deci dana 3 ori face misto, ori e proasta pe bune. dana draga, de inghitit, n-ai cum s-o inghiti, decat daca e un vibrator...care, by the way, ti-ar fi tare necesar. si inca un lucru, nu inteleg babaciunile frustrate si nef****e care au ajuns la o varsta, nu se mai uita nimeni la ele de acre ce sunt, dar ele se incapataneaza totusi sa schimbe lumea...deja daca ai trecut de 30 de ani si gandesti asa...e grav...grav...grav. adio, esti veriga slaba

Tie îti pare ca face misto?
Mie nu Chiar dimpotriva lipsita total de simt umoristic

De la: dana_3, la data 2008-11-08 22:20:30sa-ti fie rusine georgia de 19 ani nu cred ca esti normala la cap ca de-aia iti spurci gura cu toti nespalatii poate te trezesti si cu vreo boala venerica de la vreunul care ti-o baga prea adinc in gura poate iti iese prin git si io inghiti handicapato

Dar doamna e treaba matale CINE, CAND SI CUM se copuleaza? Da cine va credesti? Apostol MORAL? De g r i j a altora va m a n a n c a si nu mai puteti dormi?
Daca ar avea cineva interes real sa va spurce macar pestera cu panze de paianjeni de jos nu ati tot posta aberatii de speriat copii, ca nu ati avea timp.
Si sa fiu la nivelunl gradinitei in legatura cu Georgia:
Stiti cantecelul copiilor
cine zice ala este
Ca M* din poveste...
Sau acrii sunt struguri la care vulpea nu ajunge

Iar faptul ca dumneata umbii si conosti probabil doar nespalati sau impotenti nu inseamna ca trebuie generalizat si ca tineretul de azi nu cunoaste regulile de igiena. Tineretul o poate face, dupa ce in prealabil s-a spalat si cu un prezervativ cu gust de ciocolata sau capsuni Vai ce decadent? Nu-i asa?

Aveti grija poate cat stati atata pe net se baga vreun virus sau vierme de nu mai scapati, sii pacat de calculator. Posibilitatea este mai mare decat sa inghita Goergia chestia aia.

Full_Metal_Jacket
Postat pe 9 Noiembrie 2008 19:49
De la: googoodoll, la data 2008-11-09 19:27:56habar n-aveti !!!
femeia e fericita, ca iubitul s-a intors in bratele ei pure, desi e plecat in strainatate, dar o iubeste doar pe EA !!!

DA si de dragoste se culca in acelasi pat si nu face nimic

Poate e impotent de la alea perverse pe care le-a avut.

Dar eu am mai auzit de la barbati ca exista femei la care pur si simplu nu ti se scoala^^
Full_Metal_Jacket
Postat pe 9 Noiembrie 2008 19:53
nu este adevarat aceasta jignire la adresa mea iubitul meu ma iubeste cu adevarat asa cum sunt si e un gentelmen foarte spalat si nu se spurca cu handicapate perverse care nu se mai satura sa suga sexul perversilor IMPOTENTI al meu este un SCUMP SI DULCE ma protejeaza si are grija de mine ma iubeste si ma respecta nu pune conditii si nici nu imi cere sa-i fac PERVERSIUNI

Postat pe 9 Noiembrie 2008 20:12
De la: dana_3, la data 2008-11-09 20:12:28nu este adevarat aceasta jignire la adresa mea iubitul meu ma iubeste cu adevarat asa cum sunt si e un gentelmen foarte spalat si nu se spurca cu handicapate perverse care nu se mai satura sa suga sexul perversilor IMPOTENTI al meu este un SCUMP SI DULCE ma protejeaza si are grija de mine ma iubeste si ma respecta nu pune conditii si nici nu imi cere sa-i fac PERVERSIUNI

invata sa folosesti semne de punctuatie

Postat pe 9 Noiembrie 2008 20:22
Nu va mai legati de varsta.
Draga Dana, si eu am 40 de ani, am divortat de aproape 2 ani si pe atunci gandeam si au la fel. Uite ca acum mi-am schimbat total parerea despre sex. Depinde de partenerul pe care il ai. Acum am ajuns sa-mi para rau ca am pierdut atati ani din viata si o data cu ei si de placere. Depinde cum privesti lucrurile. Citeste mai mult. Documenteaza-te bine inainte. Eu asta am facut. Totul e sa fi deschis la minte. Normal ca nu te obliga nimeni. Nu vrei nu faci sau nu iti este facut, dar asta nu inseamna ca restul sunt perverse sau mai stiu eu cum iti vine tie la gura (sau mana) si sa jignesti. Nu-ti place, nu te baga in vorba. Iubeste-te cu iubitul tau cum stiti voi si lasa-i pe restul in pace.
Grace_40
Postat pe 9 Noiembrie 2008 21:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
atractia sexuala e suficienta pentru reinodarea unei relatii? 12 De la: scorpyoW 22 Iunie 2009 18:53
knd e bn ptr a incepe vitza sexuala 22 De la: ralukutzza 13 Noiembrie 2009 12:45
Cum sa-ti faci prieteni si sa iti cunosti jumatatea la o petrecere? 1 De la: mariana_ivascu_mari 28 Noiembrie 2012 14:58
Nu-l mai atrag?Ma inseala? 30 De la: dudett_ 23 Septembrie 2009 14:38
ce tampita sunt:((( 50 De la: calypsso 16 Iunie 2009 10:28