Mai multe
|
cine s-a legat de varsta? doar pustoaicele de 18-19 ani o mentioneaza, in speranta vana ca ele vor avea aceasta varsta pentru vecie :D vesti proaste pt ele, time is flying !!!!! ideea era sa nu ajungi sa ai niste ani degeaba, si daca tot ai invata t sa folosesti un computer, mai citeste si altceva decat barfe sau sa postezi aiurea, ca nu te-a investit nimeni drept "intelepciunea suprema"!!!! |
||
|
googoodoll Postat pe 9 Noiembrie 2008 22:23 |
||
|---|---|---|
| nu ma intereseaza ce faceti voi in pat e treaba voastra dar e indecent sa va dezvaluiti toate intimitatile legate de sexul oral in fata lumii,eu sunt bine mersi cu al meu ne iubim si ne intelegem perfect din toate punctele de vedere si cred ca un barbat care simte un sentiment de dragoste fata de o femeie nu ii cere sa ii ia in gura organul sexual asta e cea mai grosolana jignire pentru o femeie care se respecta pe sine si se considera cineva | ||
|
Postat pe 9 Noiembrie 2008 22:29 |
||
Dana, aici nimeni nu spunea la ce ora, in ce pozitie si cat de mult face sex. Doar recunosteau ca practica sexul oral... Daca e bine sau e rau, fiecare cuplu decide pentru el. Dar nu mi se pare corect sa condamnam pe altii doar pentru ca nu ne impartasesc ideile.
|
||
|
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 9 Noiembrie 2008 22:35 |
||
Corect Lucia. Aici nu ne spunem intimitatile si n-am sa-ti povestesc, tie Dana, ce si cum o fac eu. Si sa sti ca nu mi-a cerut-o niciodata. El a fost primul "pofticios" si cu timpul am crezut ca e normal sa-i intorc placerea.
|
||
|
Grace_40 Postat pe 9 Noiembrie 2008 22:48 |
||
| Acum vreo 2 zile, Neimportant din Oradea spunea un mare adevar, iar eu ii dau dreptate in totalitate. Doamne bine-i sa ai langa tine pe cineva care sa-ti impartaseasca ideiile, cu care sa ai aceleasi preferinte si sa-si doreasca tot ceea ce-ti doresti tu! Sa-i dea Dumnezeu sanatate multa si... putere sotului meu ca o merita din plin! | ||
|
Lucia1971 Postat pe 9 Noiembrie 2008 22:52 |
||
De la: Grace_40, la data 2008-11-09 22:48:24Corect Lucia. Aici nu ne spunem intimitatile si n-am sa-ti povestesc, tie Dana, ce si cum o fac eu. Si sa sti ca nu mi-a cerut-o niciodata. El a fost primul "pofticios" nebunatico!!! |
||
|
Postat pe 9 Noiembrie 2008 23:00 |
||
Ti-e pofta, ai?
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 9 Noiembrie 2008 23:02 |
||
Ai ceva impotriva Geo??? Nu esti de acord cum gandesc????
|
||
|
Grace_40 Postat pe 9 Noiembrie 2008 23:02 |
||
De la: Lucia1971, la data 2008-11-09 23:02:03Ti-e pofta, ai? lancezesc scurgandu-mi balele la ganduri obscene! apai , parca mi-e pofta de o alunecare a limbocii peste codrii de arama. |
||
|
Postat pe 9 Noiembrie 2008 23:06 |
||
| Salivezi de la salata de fructe de sezon, mai! | ||
|
Lucia1971 Postat pe 9 Noiembrie 2008 23:08 |
||
De la: Grace_40, la data 2008-11-09 23:02:26Ai ceva impotriva Geo??? nu draga , doar ca-mi faci pofte! |
||
|
Postat pe 9 Noiembrie 2008 23:08 |
||
| pofticiosule !!!! | ||
|
googoodoll Postat pe 9 Noiembrie 2008 23:20 |
||
Habar nu am avut cati de multi si cat de pofticiosi sunt barbatii Am avut ochelari de cal pana acum ceva vreme.
|
||
|
Grace_40 Postat pe 9 Noiembrie 2008 23:27 |
||
nu sunt d acord ku nici una dintre variante. raman p cea clasica.. adik mai normala. parerea mea!!!
|
||
|
onlyangelscanfly Postat pe 10 Noiembrie 2008 20:50 |
||
De la: emyia, la data 2008-01-17 11:18:28De ce multa lume nu recunoaste ca practica sexul oral si anal? Pt sexul normal nimeni nu are inhibitii in discutii, e ceva 'normal' pt toti.Dar ce inseamna 'normal'? 90% din oameni practica sexul oral,insa doar jumate din acestia recunosc.Cu sexul anal nu stiu care sunt cifrele, insa cred ca este si el practicat de un nr. mare din populatie.Adeptele/adeptii caruia sunteti?draga emya,nu stii ca cine zice ca nu face ala face mai mult?oricum eu sunt de acord!fiecare e liber sa faca in pat ce vrea!
|
||
|
playboy Postat pe 10 Noiembrie 2008 22:29 |
||
| sexul bun este acela care te face sa te simti bine indiferent care sau unde.atunci cand totul a fost de nota 10 nu mai conteaza alceva. | ||
|
roxafoxa Postat pe 11 Noiembrie 2008 08:54 |
||
| sexul oral...chiar este normal...in conceptia mea...cel anal este bun din cand in cand .....recunosc ca imi place sa il practic....este incitant.......dar trebuie gasit momentul potrivit cand si ci cine sa il practici......si foarte important sa iti faci partenera sa ii placa........bineinteles ...daca nu are retineri.....depinede de la persoana la persoana...... | ||
|
gride Postat pe 11 Noiembrie 2008 09:16 |
||
contra pana la moarte
|
||
|
iluzia_cristina Postat pe 11 Noiembrie 2008 17:01 |
||
| Contra ce? Ambele amandoua? | ||
|
Lucia1971 Postat pe 11 Noiembrie 2008 17:03 |
||
ambele AMANDOUA !!!|???!!! da....kiar ..ne raspunzi CRISTINA?..suntetm curiosi
|
||
|
sw33t_b3by Postat pe 11 Noiembrie 2008 19:06 |
||
| mie nu imi vine sa cred ca exista barbati pentru care sexul oral li se pare normal poate e normal pina sunt tineri si mai ales pentru unul de 27 ani nu i se poate intimpla sa ramina IMPOTENT din cauza sexului oral dar peste vreo 20 de ani s-ar putea sa ii para rau ca a practicat aceasta perversiune cu consecinte neplacute | ||
|
Postat pe 11 Noiembrie 2008 22:15 |
||
|
danuto, dar daca nu te superi si esti draguta, spune-ne si noua de unde ai citit treaba asta cu impotenta vorbesc serios, vreau sa ma documentez si eu, nu ca as vrea sa practic, doar as vrea sa stiu merci |
||
|
googoodoll Postat pe 11 Noiembrie 2008 22:19 |
||
Pt ca m-am luat cu vb si nu am raspuns concret la intrebare. Sex oral OK, sex anal ma mai gandesc Si dana3, am inteles, sexul oral prea mult facut de femei la barbati duce la impotenta. Dar invers????? Nu mai fac copii??? Sau asta e OK.
|
||
|
Grace_40 Postat pe 11 Noiembrie 2008 22:34 |
||
|
Numai experte in sexologie pe forumul asta! DANA, unde ai studiat papuso atatea manuale de activitate sexuala? Practic sexul oral ca divertisment si condimentarea relatiei de vreo 20 de ani.Cand o sa raman ipotent? Probabil ca pe la 80 de ani. Tu nu citesti ce ai scris inainte de a da clic pe ,,adauga mesaj"? Sexul oral, sexul anal, masturbarea, nu au nici o legatura cu potenta pe terman lung.Exista doar riscul ca un anume tip de sex (de exemplu cel oral) sa-i placa mai mult barbatului, si sa si-l doreasca mai mult. |
||
|
aprov Postat pe 12 Noiembrie 2008 08:56 |
||
| sefu' esti tare...dar ai ajuns sa te pui la mintea noatra...nu intelegi ca asa gandim noi....si...pentru ca stii atatea...sa te intreb ceva...daca esti atat de potent de ce recurgi la asemenea manifestari care au rolul doar sa "te faca mare"? hihihi....sau te pregatesti de periioada...impotentei.... | ||
|
marab Postat pe 12 Noiembrie 2008 09:00 |
||
| greselile din text sunt interpretabile doar ca...emotivitate in fata ta... | ||
|
marab Postat pe 12 Noiembrie 2008 09:02 |
||
| Sexul oral e super. In ceea ce priveste sexul anal, daca partenerul intr-adevar tine la tine, atunci trebuie sa aiba rabdare cu tine si sa te ia incet si progresiv. Eu consider sexul anal deosebit de excitant, mai ales cand este asezonat cu vorbe, cu mangaieri si pipailei si prin alte locuri... | ||
|
luchianramona Postat pe 12 Noiembrie 2008 12:31 |
||
miauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
||
|
Postat pe 12 Noiembrie 2008 12:36 |
||
| Doar miauuuuuuuu...? | ||
|
luchianramona Postat pe 12 Noiembrie 2008 15:54 |
||
Ii facea dana sex oral in clipa aia
|
||
|
Postat pe 12 Noiembrie 2008 16:28 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| nu pot face sex decat cu un singur barbat.de ce? | 49 | De la: concordia 21 Noiembrie 2009 19:53 |
| sunt insarcinata si ragai extrem de mult!!!!!!!!!!!! | 46 | De la: Gina1989 4 Ianuarie 2012 09:34 |
| M-am indragostit de un barbat insurat si cu copil !! | 2695 | De la: kudika033469 1 Februarie 2010 22:12 |
|
|
||
| kudika ajutor! | 7 | De la: mobilewave 19 Decembrie 2010 16:14 |
| Ejaculare prematura | 30 | De la: placereintensa 7 Iunie 2009 00:58 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.