Mai multe
De la: mia_mia, la data 2009-05-26 23:12:02[Mandreata... esti dovada vie ca "lupu-si schimba blana da' naravu' ba".... In ultima fraza contrazicerea e la ea acasa... te-ar interesa foarte mult cum ar trebui sa ife barbatu' ortodox.." ..dar sincer nu te intereseaza parerea niciunei persoane/sistem ...:)) .... Lupul nu-si schimba naravul, e adevarat, dar nu e mai fals nici ca prostia nu se vindeca vreodata. Vorbesc pe baza unor observatii empirice, adunate si evaluate in scurta mea viata de pana acum. Multumesc ca-mi oferi si de aceasta data material pentru intarirea concluziilor la care am ajuns.Deci sa incepem: din ceea ce am spus eu nu rezulta ca barbatul ortodox m-a interesat asa cum m-ar interesa un sistem pe care-l respect si pe care doresc sa-l aplic vietii mele. Sa ma explic, stiu ca am devenit total criptica: am vrut sa stiu ce-i cu barbatul ortodox ca sa vad daca exista de la el aceleasi cerinte ca de la femeia ortodoxa.Contextul in care mi-am spus fraza - raspunsul catre mesajul unei persoane care vorbea despre indatoririle partii feminine in aceasta confesiune - arunca o lumina orbitoare asupra intelesului spuselor mele.Prin urmare, m-a interesat subiectul fiindca am avut nevoie de informatie ca sa pot compara.Nu inseamna ca subiectul mi-a starnit interesul fiindca am avut intentia de a respecta sistemul ortodox care ne spune cum trebuie sa se comporte ori un barbat, ori o femeie, ori ne da alte invataturi. Apoi,daca nu ai trecut de clasa intai, te rog mai incearca de cateva ori, sunt sigura ca in cele din uma vei trece si de asta mare incercare a vietii tale: nu am spus ca nu ma intereseaza parerea niciunei persoane/concluziile niciunui sistem de gandire, ci ca nu ma intereseaza parere niciunei persoane/concluziile niciunui sistem de gandire De la: wolfy, la data 2009-05-26 11:49:02 care-mi indica mie ce sa fac, ingradindu-mi libertatea de a alege.http://www.kudika.ro/comunitate/forum/post_reply/16675/quote/510364.html E o diferenta, nu crezi? Si acum sa te lamuresc de ce am spus asta: fiindca judecand dupa ceea ce stiu eu despre ortodoxie, femeia si barbatul nu sunt pusi pe aceesi treapta.Parere care in lipsa unei informatii substantiale putea sa fie gresita. Deci am cerut aceasta informatie despre barbatul ortodox ca sa pot rejudeca sistemul ortodox, si am sugerat ca in cazul in care concluzia la care voi ajunge va fi nefavorabila lui(la fel ca cea pe care o aveam deja), imi voi aroga dreptul de a spune ca nu ma intereseaza, ceea ce se traduce in viata reala in a nu ma conduce dupa el. In concluzie, am folosit verbul " a interesa" cu sensul de a obtine informatia necesara judecarii unui sistem(propozitia unu - ma intereseza barbatul ortodox), si cu sensul de arata un interes atat de mare si de profund fata de ceva anume, de un sistem sa zicem, incat sa-i aplic logica insesi existentei mele, sau dimpotriva, sa nu o aplic, respectiv sa arat dezinteres fata de ea, in conditiile in care sistemul imi ingradeste drepturile( propozitia doi - Nu ma intereseza parerea niciunei persoane/niciunui sistem care-mi indica mie ce sa fac, ingradindu-mi libertatea de a alege). Deci sa recapitulam : ma intereseaza=vreau sa stiu ca sa compar si sa judec nu ma intereseza= nu vreu sa aplic > ma intereseaza= vreau sa aplic, ceea ce inseamna ca deja stiu, am comparat, am judecat, si am ajuns la o concluzie favorabila in legtura cu ceva Doua sensuri diferite dupa cum vezi. Da' ce te-a incurcat asa? Cumva negatia?Stii cum se spune: numarul oamenilor creste, dar coeficientul de inteligenta ramane acelasi la nivel planetar. Esti dovada vie a acestei ziceri, motiv pentru care tin sa te felicit. Mai rar se intampla sa dai viata unui abstractiuni. E o performanta. De la: mia_mia, la data 2009-05-26 23:12:02[Puiut de Mongli... Roscatica asta mica ti-a dat o palmuta de nu stiu cum o s-o scoti la capat... Nu prea vad cum a reusit sa faca asta. Nici macar din ce spui tu nu rezulta asa ceva. Daca ai fi avut dreptate in spusele tale, ar fi rezultat ca eu singura mi-as fi dat o palma prin faptul ca as fi fost ilogica. Vezi, nu poti sa tragi o concluzie nici macar din propriile tale pareri, ce sa mai vorbim de ce reusesti sa faci cu ale altora.Cand mintea unuia e deliranta, oferind celorlalti niste aberatii din punct de vedere logic, nu ne putem astepta sa inteleaga o fraza complexa, mai ales izvorata din creieri obisnuiti cu asceza acestui divin obiect de studiu.Deci vezi,realitatea e ca tu singura ai reusit sa-ti dai nu o palma, ci un sut. Te las pe tine sa-ti dai seama unde. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 30 Mai 2009 00:48 |
||
|---|---|---|
P.S: Pe baiat in chema Mowgli. Grafia adaptata limbii romane ar fi "Mogli",nu "MoNgli"De la: mia_mia, la data 2009-05-26 23:12:02[ Io sincer iti spun ...(si e doar parerea mea) ..cred ca te-a palmuit vreun barbatel "musulman" .. Posibil, nu neg, dar nu vad cum ar rezulta parerea exprimata aici din ideea ta de dinainte, respectiv aceea ca am fost ilogica in interesul fata de barbatul ortodox si in acelasi timp dezinteresul fata de sistemul ortodox, in conditiile in care el mi-ar ingradi/imi ingradeste libertatea. Eu as zice ca in mod logic ar fi trebuit sa tragi concluzia ca mi-a dat vreo doua-trei palmute un barbat ortodox.Sau cine stie? Poate vreun sistem! De la: mia_mia, la data 2009-05-26 23:12:02Draga mea .. daca citeam de tine prin vreo teza, carte, afis pe vreun stalp ceva ... in Micul Paris ori vreo provincie sau satuc .... probabil ca te credeam ca esti in stare sa dezbati asemenea "tema"...dar ... cu "regret" ... nu te-am gasit pe nicaieri .. decat in "Cartea Junglei"... Draguta mea, nu ai venit aici decat sa demonstrezi ceea ce ai demonstrat si anul trecut: ca prin inteligenta ta nu te incadrezi nici macar printre vietuitoarele din "Cartea junglei'. Intotdeauna m-a uimit masochismul unora. De la: mia_mia, la data 2009-05-26 23:12:02[Atat o tragi cu facultatea ta de litere... pai la 23 de anisori ai tai ... nici nu vreau sa ma gandesc pe unde predai tu ... daca intradevar ai indeletnici de "pedagog"... Mi-e mila de bietii tai "elevi" ... care daca nu-ti inteleg punctul de vedere sunt "incapabili" sau de-a dreptul prosti."... Am mai mult de 23 de ani. Si te rog, nu-ti mai face griji nici pentru varsta, nici pentru studiile, nici pentru elevii mei. La urma urmei daca nu eram in stare de facultatea de Litere sau de profesorat,pana acum ar fi avut grija multi oameni sa ma trimita in alta parte. Iar anul trecut draga mea nu ti-am spus ca esti redusa din punct de vedere intelectulal ci TI-AM DEMONSTRAT ca asa stau lucrurile. In cazul in care nu as fi avut dreptate, ai fi avut ocazia sa-mi arati prin replicile tale inteligente ca gresesc. Nu a fost cazul. Metaforico-vulgar, trebuie sa-ti amintesc ca am maturat podele(sau chiar drumurile, si inca unele de tara, pline de hartoape)cu tine! Ciudat este ca te-ai intors pentru inca o portie de timp petrecut prin praf sau noroi, depinde de ce vei gasi de data asta pe-acolo pe jos! P.S: Se scrie intr----adevar, nu intradevar. Am pus mai multe cratime ca sa le vezi bine! De la: mia_mia, la data 2009-05-26 23:12:02Draguta ... gaseste-ti o "ocupatie" .. alta decat cea de "pedagog" pe forumuri ... una e o parere si alta e nesimtirea de care dai dovada. ."... Draga mea, nesimtire se numeste atitudinea unei persoane care vorbeste ori in necunostinta de cauza, ori ca urmare a prostiei de care da dovada. Sa fie mesajul asta al tau vreo defulare ca urmare a refularii cauzate de stersul podelelor la care ai fost supusa anul trecut? Se prea poate, si imi va face o placere deosebita sa te fac din nou de doi bani. De la: mia_mia, la data 2009-05-26 23:12:02[O sa treaca probabil un timp pana o sa citesc aberatiile care sunt convinsa ca, fara intarziere, o sa le postezi ... ."... Hai sa-ti atrag eu atentia asupra unei aberatii din fraza ta: "aberatiile care(....) o sa le postezi". Ai auzit de acuzativ draga mea? Se pare ca nu! Deci vezi scumpa, pe elevii aia ai mei pot macar sa-i invat sa scrie si sa vorbeasca corect in limba romana, ceea ce e mai mult decat ai putea tu face vreodata. Asa ca iubita semi-analfbeta, pune mana pe o carte de gramtica, pe un manual de logica, asta in cazul in care iti va permite inteligenta, si dupa mai vorbim. De la: mia_mia, la data 2009-05-26 23:12:02[pentru ca unii dintre noi ai facut alte facultati ..sau au alte meserii mult mai solicitante decat cea de "asa-zis pedagog"...."... Mai, nu stiu cat de solicitanta o fi meseria de asa-zis pedagog, insa cea de pedagog e al dracului de grea si de solicitanta! Hai sa mai produc, special pentru tine, o zicere de pedagog: daca vrei sa-mi spui ca sunt un asa-zis pedagog dar pui cuvintele in cauza intre ghilimele, folosind urmtoarea grafie: "asa-zis pedagog", rezulta ca adevarul lor este pus la indoiala, ba chiar negat. Negand asadar prin intermediul ghilimelelor taxonomia de asa-zis pedagog in ce ma priveste, rezulta in mod logic ca sunt tocmai opusul unui asa-zis pedagog, adica un pedagog. Multumesc ca esti de acord cu mine. De la: mia_mia, la data 2009-05-26 23:12:02[Si sa nu ma provoci sa-ti povestesc despre opiniile personale vizavi de breasla din care "zici" ca faci parte.. "...."... La fel, daca tu zici ca eu "zic" ca fac parte din breasla profesorilor/pedagogilor, rezulta prin acelasi tip de logica, de inteles pana si pentru un elev de clasa a patra, ca de fapt eu nu zic ca fac parte, ceea ce ar face absurda afirmatia ta>.(..)opiniile despre breasla din care nu zici ca faci parte(insa eu, mia, te consider vinovata pentru neajunsurile unei bresle din care nu ai afirmat niciodata ca ai face parte) De la: mia_mia, la data 2009-05-26 23:12:02Stim foarte bine cu ce note "promovati" examenele ...titulaturile etc.etc.... "...."... 1.Observ ca dai dovada de un tip de prostie pe care l-ai expus si anul trecut. Referindu-te la notele profesorilor - sugerand ca in opinia ta sunt proaste - si la modul in care isi iau examenele - sugerand ca in opinia ta el este fraudulos - incerci discreditarea nu numai a profesorilor in cauza, a unor cazuri particulare deci, ci a meseriei de profesor, prin urmare a conceptului de profesor. Pai daca toti isi platesc examenele,incerci tu sa zici, nu rezulta ca meseria de profesor e demna de tot rasul? Pai nu rezulta! De ce? Fiindca a-ti plati examenele nu face parte din fisa postului de profesor. Deci actiunea unor profesori, sau chiar, prin reducere la absurd, a tuturor profesorilor de a-si plati examenele, nu spune absolut nimic despre ce inseamna sa fii profesor. Spune insa totul despre caracterul persoanelor care procedeaza asa. Sa nu confundam niste persoane cu un comportament reprobabil, fie acele persoane cat de multe, cu o anumite profesie, adica cu un concept. Exact acelasi lucru faceai anul trecut cand incercai sa discreditezi profesia de doctor spunand ca cei mai multi, daca nu toti, iau spaga. 2 Chiar presupunand ca intr-adevar se intampla ce spui tu, nu poti trage concluzia ca daca asta e valabil la o scara mare, se intampla tuturor. Sper ca intelegi ca poti numai generaliza, nu absolutiza.Si daca generalizezi numai, nu poti trage concluzia ca eu ma incadrez in norma trasata de tine, fiindca nu ai de unde de unde sa stii cum mi-au trecut eu examenele sau cu ce note am terminat. De la: mia_mia, la data 2009-05-26 23:12:02Si stim si mai bine cati analfabeti exista azi pe bancile scolilor datorita "generatiei pro" de profesori tinerei si "priceputi" la orice mai putin la "pedagogie".... Mda... Uita-te sus si ai sa vezi ca si tu faci parte dintre analfabetii produsi de profesori in ultimii ani. Mai mult de-atat, avand in vedere ca dai meditatii la romana si engleza(if my memory serves me right and it usually does), inseamna ca tu insati esti unul din profesorii care produc analfabeti(sau "profesori", adica falsi profesori). Esti deci o analfabeta care are grija de cresterea ratei analfabetismului. Logic, nu? De la: mia_mia, la data 2009-05-26 23:12:02Iti urez totusi succes in activitatile pe care le "prestezi"... The same to you! De la: mia_mia, la data 2009-05-26 23:12:02O seara minunata.... La fel si tie draga mea! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 30 Mai 2009 00:50 |
||
|
hai sa mori tu !! esti si tu o amarata de profesoara de limba romana si te dai paun....... ...nu e teza de doctorat si nici vreo cerere catre presedinte...e doar un forum si toata lumea scrie dupa cum are chef...multi scriu repede si posteaza fara sa mai reciteasca....so what?? asta e ocupatia ta de baza sa stai non stop pe kudika si sa corectezi greselile altora si sa ii mai si jignesti....''nesimtit-o'' ce te-a palmuit arabu la care ai fost sluga ?? |
||
|
|
||
|
myeyes Postat pe 30 Mai 2009 01:05 |
||
De la: cleopatra86, la data 2009-05-29 11:39:49esti proasta rau fato.... Esti sigura ca nu se scrie fat-o? Nu sunt mai proasta decat una care nu a invatat sa citeze, care-si schimba varsta de la profil o data la sase luni, care spune ca la varsta de 23 de ani a terminat de platit un credit facut pe cinci ani,care spune ca la 21 de ani avea facultatea terminata si 2-3 ani de lucru, care scrie "desteapt-o" dar "am spuso",care falsifica citate din Biblie: Ciatatul din Ioan, capitolul 14, versetele 16 -17, este urmatorul:"16ªi Eu voi ruga pe Tatãl, ºi El vã va da un alt Mîngîietor (Greceºte: Paraclet, apãrãtor, ajutor.), care sã rãmînã cu voi în veac; 17ºi anume, Duhul adevãrului, pe care lumea nu -l poate primi, pentrucã nu -L vede ºi nu -L cunoaºte; dar voi Îl cunoaºteþi, cãci rãmîne cu voi, ºi va fi în voi." Conform Cleopatrei, citatul e "IN EVANGHELIA DUPA IOAN,1416 SE SPUNE:"VA VENI ACEL CE VA ADUCE CU SINE LUMINa DIN FARAN(DESERTUL AL HIJAZ),IMPREUNA CU EL VOR VENI ZECE MII DE SFINTI." http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/17990/profetul-Mohammad-in-biblie/profetul-Mohammad-in-biblie-pagina-13.html De la: wolfy, la data 2008-05-19 12:34:20Imi spui si mie Cleopatra din ce Biblie ai luat tu citatul asta? http://www.kudika.ro/comunitate/forum/post_reply/17990/quote/123397.html N-am primit niciodata raspuns la intrebarea asta. De la: cleopatra86, la data 2009-05-29 11:39:49nu eu am gasit ca in italia sunt tot mai multe casatorii mixte....asta a spus principalul vicar al vaticanului,poti sa citesti si singura ,poftim link-ul....www.catholica.ro/stiri/show.asp?id=11246 - 69k .......... Eu nu am spus niciodata ca ai fi spus tu insati asa ceva(daca m-as numi cleoptra as scrie insuti).Daca ai avea coeficientul de inteligenta macar egal cu 40, ai fi inteles treaba asta. Am inteles ca l-ai citat pe papa. Ei, si eu iti spun ca nu consider adevarata informatia. In primul rand eu nu pot sa acces site-ul. Imi da eroare. Deci nu stiu ce fel de site e, daca e demn de luatt in seama, daca intr-adevar astea sunt cuvintele papei. Chiar daca ar fi, le-as privi ca pe o incercare de a atrage atentia asupra catolicismului prin oferirea de informatii exagerate. Si hai sa-ti spun de ce nu cred in converiri masive; 11 septembrie 2001 - atentate in Sua 4 martie 2004 - atentate in Spania iulie 2005 - atentate in GB iulie 2006-12 avioane cu plecare din GB trebuiai sa sara in aer. Toatea astea justificate prin citate din coran. Get it? . De la: cleopatra86, la data 2009-05-29 11:39:49si nu fi atat de increzuta ca tu cunosti mai multe despre crestinism decat toata lumea pe forum.....intr-adevar tu stii ca exista nt si vt,si ca pe 25 decembrie sarbatoresti craciunul..... Eu stiu mai multe despre crestinism decat tine de pilda, care numai aberatii spui despre el.Evangheliile au fost scrise la muuult timp dupa ce a trait Iisus, nu? A, si nu am incercat niciodata sa falsific citate din Biblie.Deci replica asta e nula venind de la tine. dar asta nu e destul pu a intretine o conversatie.din aceasta cauza in loc sa discuti,sa aduci argumente,tu ocolesti raspunsurile si o tii una si buna ca islamul e rau[/quote] Toate discutiile mele se bazeaza pe argumente carora tu nu stii sa le raspunzi. Si nu eu ocolesc raspunsurile, ci tu. Ti-am exlicat ce cred despre faptul ca femeile nu au voie in crestinism sa oficieze slujbe. Te-am rugat sa-mi raspunzi cum sta treaba cu cele patru neveste ale unui musulman. Nu ai facut-o. Acum te rog din nou sa-mi arati unde am ocolit eu raspunsuri si unde nu am adus argumente. In cazul in care nu vei fi capabila sa faci asta, te voi invita la modul cel mai prietenos cu putinta sa te duci dracului. E un limbaj fooarte dur, mi-l asum, inteleg ca voi judecata pentru el, si totusi nu ma pot abtine sa nu o spun. Ia-uite cine s-a gasit sa-mi spuna mie ca nu aduc argumente si ca ocolesc intrebarile. Pana una-alta nu ai explicat cum ai putut sa treci de la 22 la 23 de ani in sase luni. Si de acum incolo voi fi la fel de dura cu tine, fiindca absenta circumvolutiunilor de pe creierul tau te face pretabila la asa ceva. Am avut mult prea multa rabdare cu tine. De la: cleopatra86, la data 2009-05-29 11:39:49ceva destept nu am auzit de la tine,numai proprii pareri si convingeri,care nu cred ca intereseaza pe cineva....[/quote] |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 30 Mai 2009 01:45 |
||
De la: myeyes, la data 2009-05-30 01:05:28hai sa mori tu !! Gand la gand cu bucurie!Ma rog, eu m-as fi exprimat altfel. Dar la ce sa ma astept de la tine daca nu la mahalagism? De la: myeyes, la data 2009-05-30 01:05:28esti si tu o amarata de profesoara de limba romana si te dai paun Mda, acum cateva saptamani imi spuneai ca daca ar fi fost ceva de capul meu m-as fi facut profesoara. Acum cand ti-ai cam dat tu seama ca asta sunt, imi spui ca sunt o amarata de profesoara. Lasa draga, mai bine sa fii o amarata de profesoara decat o amarata de vanzatoare,fiindca asta vei fi. Si culmea culmilor, vei fi o vanzatoare cu studii superioare. O adevarata realizare! De la: myeyes, la data 2009-05-30 01:05:28nu e teza de doctorat si nici vreo cerere catre presedinte...e doar un forum si toata lumea scrie dupa cum are chef...multi scriu repede si posteaza fara sa mai reciteasca....so what?? Vezi sa nu! De-asta gresesti tu tot timpul! Te rog eu frumos, nu mai debita "inertii"! ... De la: myeyes, la data 2009-05-30 01:05:28asta e ocupatia ta de baza sa stai non stop pe kudika ?? Si ocupatia ta de baza este sa vii pe kudika sa te faci de ras. [/quote]si sa corectezi greselile altora si sa ii mai si jignesti....''nesimtit-o''??[/quote] Ii jignesc fiindca ma jignesc."Nesimtit-o" este o grafie pe care ar trebui sa i-o adresezi surioarei tale intr-ale analfabetismului, respectiv cleoptra. [/quote]ce te-a palmuit arabu la care ai fost sluga ?? [/quote] N-am fost sluga nimanui niciodata. Si iarasi, n-am fost palmuita nici de vreun arab, nici de altcineva. Dar de ce aduci tot timpul in discutie palmele date femeilor de arabi? Asa te trateaza ahmed? |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 30 Mai 2009 01:58 |
||
ah am uitat k te prinzi mai greu. hai sa scriu asa ''te a palmuit'' arabul la care ai lucrat...... vreau sa inteleg de ce esti tu impotriva la musulmani.trebuie sa ai o explicatie.de unde atat de multa obsesie pt ei .....eu cred ca rana are radacini adanci nu e asa?imi pare rau pt tine, sincer.dar incearca sa treci peste si sa iti vezi de viata ta ..e pacat sa o irosesti pe un forum....
|
||
|
myeyes Postat pe 30 Mai 2009 10:17 |
||
| wolfy,esti mult prea neinsemnata,ca sa-mi pierd timpul sa dau copy- paste unde ti-am explicat cum vine treaba cu poligamia..doar ca tu esti cam proasta pentru cai nici o parere nu conteaza pu tine decat a ta...asa ca n-o sa ma obosesc sa-ti explic ceva care oricum n-o sa intelegi....oricum am lucruri mai importante de facut...ca de exemplu sa fac rugaciune,in loc sa stau si sa insult oameni necunoscuti pe forum... | ||
|
Postat pe 30 Mai 2009 18:31 |
||
mama mea!!!!tot nu ati ajuns la nici un compromis? draga cleopatra eu sunt impreuna cu un baiat turc(deci musulman) dar nici unul din noi nu-si va schimba religia.am vorbit cu el despre asta.nu stiu cum va fi la cununia religioasa(el vrea sa o facem deºi eu nu i-am propus).o sa vedem la momentul respectiv. dar eu sunt creºtina(prin botez)caci sincera sa fiu nu prea respect biblia.adica cred in Dumnezeu,cred in İisus in Fecioara Maria dar fumez,mai scap cate o vorba urata....cunosc femei care fumeaza,se machiaza,se imbraca cu fuste scurte....dar sunt musulmance.eu nu am nimic cu musulmanii,ii respect(cunosc multi turci,cu arabi nu am treaba),le respect coranul (chiar l-am citit de curiozitate),cateva pagini mai in urma am scris link-ul unde se gaseste ºi in romana.dar acum in tarile mai dezvoltate femeia munceste,femeia se imbraca cum vrea,iºi alege sotul.prietenul meu mi-a spus ca in liban,parca(nu mai tin exact minte) te amendeaza daca ieºi afara fara val.turcia este o tara mai libera caci are turismul foarte dezvoltat ºi multi straini i-au influentat.eu nu vorbesc despre alte tari caci nu cunosc ºi nu are rost sa spun niste lucruri false.dar fiecare religie are regulile ei.ºi la noi se spune ca trebuie sa purtam batic,sa nu fumam.....dar nu prea le respectam.lumea a evoluat de atunci de cand au fost scrise cartile sfinte.ele au fost scrise pentru acele vremuri(in coran scrie ca un barbat putea lua 4 femei ca sa nu le lase de izbeliste--era vorba despre un razboi in care barbatii mureau---iar cei ramasi luau femeile vaduve---dar mentionez ca asta se intampla in trecut).ca o concluzie....nu va mai certati....caci nu are rost...fiecare cu religia lui.....respecta omul de langa tine,ceea ce este el nu in functie de ce religie are....va doresc o viata cat mai frumoasa..
|
||
|
roscatika23 Postat pe 31 Mai 2009 03:44 |
||
De la: myeyes, la data 2009-05-30 10:17:06ah am uitat k te prinzi mai greu. hai sa scriu asa ''te a palmuit'' arabul la care ai lucrat...... tu ai zis la un moment dat ca ma dau dupa cum bate vantul..... dar nu este adevarat.pur si simplu eu nu vreau sa ma cert cu nimeni...daca am vazut ca kathara si wolfy tot sustin teoria lor,eu nu am mai comentat nimic despre islam(caci nu poti sa le scoti din cap ideea ca coranul este o carte gresita sau ca islamul este o religie gresita sau nu mai stiu eu cum---asa ca am lasat-o balta).oricum ei cred tot ce vor ei nu ce le spun eu(chiar daca e bine sau nu).asa ca ce rost are sa discut in contradictoriu zile in sir? eu nu am nimic cu tine sau cu ei....asa ca nu mai fii suparata..
|
||
|
roscatika23 Postat pe 31 Mai 2009 03:51 |
||
hai in incheiere va pup pe toti si nu va mai certati...
|
||
|
roscatika23 Postat pe 31 Mai 2009 03:56 |
||
De la: cleopatra86, la data 2009-05-29 19:23:14nefertiti"Cleopatra,tot timpul vii cu citate nu mai stiu de unde culese.pe nimeni nu intereseaza asta.pe noi ne intereseaza realitatea,asa ca mai lasa-ma cu pasaje nu stiu de unde culese ,ca eu daca ma duc la biserica nu incep a rosti o carte pe de rost,in fata preotului.daca vreau sa ma casatoresc cu cineva de alta religie o fac si punct.dar se pare ca tu ai uitat toate astea,na,daca ti s-a spalat creierul ce sa-i faci.si daca zici,ca islamul,nu te sileste dupa ce te casatoresti sa treci la islam,de ce nu am auzit femei casatorite cu musulmani,si totusi ramanad la ortodoxism?sau ducandu-se la biserica lor in continuare.nu mai veni cu citate,ca nu asta ne inetreseaza,REALITATEA E IMPORTANTA.dar in fine,am observat ca ai uitat tot ceea ce erai odata,si poate bine ai facut,ca ai fi facut crestinismul de rusine.ramai la islam,ca te incadrezi foarte bine,esti femeia perfecta pt ei(umilla,slaba,usor de condus..etc)" DRAGUTA ASTA-I REALITATEA,PREOTUL ORTODOX NICIODATA NO SA TE CUNUNE IN BISERICA CU UN NECRESTIN......LA STAREA CIVILA ESTI LIBERA SA TE CASATORESTI CU CINE VREI,IN BISERICA INSA NU...SUNT LEGI...HALAL CUNOSTINTE AI DESPRE RELIGIA TA.... IAR CAT DESPRE FEMEI CASATORITE CU MUSULMANI,INSA NECONVERTITE LA ISLAM,SUNT SI INCA MULTE...UNA ESTE CHIAR PE FORUM....D-NA WDY.....FACETI CUNOSTINTA....PE PRIMELE PAGINI,POTI CITI CUM WDY ARUNCA CU NOROI IN MUSULMANI,CU TOATE CA SOTUL SI COPII EI IMPARTASESC ISLAMUL... Buna la toata lumea. nu am avut timp sa citesc toate cele 116 pagini de comentarii dar vreau sa spun cleopatra ca am vizitat profilul tau si daca in pozele acelea de la nunta esti tu vreau sa-ti spun k esti foarte frumoasa,iar parerea mea despre valul islamic este una pozitiva. fetelor femeile astea sunt iubite si respectate pana la Dumnezeu de sotii lor lukru pe kare noi aici in romania nu o sa-l vedem niciodata din partea barbatilor de aici.sunt tratate ca niste printese..... mi-ar place sa tinem legatura cleopatra daca vrei si tu bineinteles
|
||
|
aly_ingerash Postat pe 31 Mai 2009 08:53 |
||
|
ai dreptate femeia araba de mult nu mai este in umbra barbatului ok in liban sau in alte sate mai izolate mai exista asa ceva nu stiu de ce multi vad religia islamica ca pe o ciudatenie am avut ocazia sa cunosc lumea araba si religia islamica am ocazia sa traiesc printre ei sunt oameni ospitalieri si deosebiti. chiar si aici am vazut multe femei purtand val nu mi se pare o ciudatenie este vorba doar de conceptia oamenilor este vorba de cum reactioneaza la ceva nou sincera sa fiu la inceput si eu eram de aceeasi parere daca o femeie este frumoasa si are aspect fizic frumos oare este neaparat nevoie sa si etaleze frumusetea dezbracandu se. ma refer la moda de azi cand fiecare cauta sa si arate cat mai mult partile parerea mea este ca o femeie este mult mai atragatoare atunci cand este decenta emana naturalete si un aer de siguranta asa ca nu te simti complexata sa porti val este un lucru deosebit indiferent ca esti in tara ta sau aici |
||
|
chendis Postat pe 31 Mai 2009 09:26 |
||
am vazut persoane de varste diferite...cu acea esarfa si eu am una clasica, o pot asorta la ceva tinute, si chiar are un efect frumos, acum insa au aparut si altele de diferite culori, dar zic eu ca e strict moda, si nici o traditie,...traditie fiind la ei, dar sunt influente placute din fiecare zona, cum sunt de la noi iile, sau fustele gipsy...etc etc.
|
||
|
kudika023977 Postat pe 31 Mai 2009 09:31 |
||
|
Am citit si eu ce sa mai intampla prin "lumea femeilor"....Cat despre tanti ccare e pro islam si ii place moda...sa fie fericita. In schimb eu sunt de acord cu ...(nu stiu cum o cheama...cea care a fost Israel)... Femeia la musulmani????.....e putin mai presus decat un mop, sau o matura.. Cum ramane cu cele nu stiu cate bice peste spate in public atunci cand femeia "isi inseala barbatul"...Cate femei are voie un barbat sa iaba????...Va spun eu: ORICATE ISI PERMITE BUZUNARUL> Atata timp cat le ofera la fel de multa" dragoste' si "atentie".... So...in tara asta....ROMANIA, nu au ce cauta..Romania e o tara crestina. Asa a fost si sper sa ramana la fel. So...Eu stiu ca voi ati vrea sa fiti egale cu barbatul, dar chestia asta trebuie discutata acolo, la voi. Ca a avea dreptul la vot..nu inseamna nimic.. Si vorbesc si eu din cunostinta de cauza... sa fiti fericite si iubite in rest.... |
||
|
AlleMe Postat pe 31 Mai 2009 09:55 |
||
mie imi place , si sint de acord total cu ceea ce spune cleopatra, deoarece la mulsumanii este respect si inafara de asta femeile nu duce viata normal chiar daca poarta val sau nu, si muncesc
|
||
|
rody_4u2 Postat pe 31 Mai 2009 10:09 |
||
|
Unul mai destept ca altul... Daca taceai filisof ramaneai.(AlleMe)..Sunt oameni cu mai multa cunostinta de cauza pe forum. Intr-adevar Cleopatra are dreptate si este absolut obiectiva,nu va bateti in piept cu cunostintele voastre. O zi frumoasa si sa va lumineze "Cel de sus". |
||
|
iman_82 Postat pe 31 Mai 2009 10:13 |
||
Cleopatra are perfecta dreptate, si eu sunt musulmanca si nu port val, lucrez, calatoresc, am toate libertate din lume, si cu toate astea fac rugaciuni de 5 ori pe zi, tin postul Ramadan, si mai intentionez sa ma duc la meca intrun viitor departat...
|
||
|
Aphrodite Postat pe 31 Mai 2009 10:17 |
||
| Mashallah! | ||
|
iman_82 Postat pe 31 Mai 2009 13:02 |
||
| deci eu nu inteleg de ce va contraziceti pe aceasta tema...subiectul era dak valul e moda sau traditie..si atat!!!si nu inteleg d c va aduceti jigniri una alteia..knd fiecare respecta kt poate si cum poate traditia si religia in care s-a nascut....fiecare popor are si bune si rele....doar ca noi toti trebuie sa invatam ce e tolerantza..si sa nu ne mai credem Dumnezeu sa judecam..mai ales k aici se presupune k nu trebuia sa vorbiti decat de val..care unoa li se pare f frumos k le face pe femei misteriose..si alte motive care o femei musulmana le stie...si altora nu li se pare asa..deci...putina intelegere.. | ||
|
DyanaraW Postat pe 31 Mai 2009 13:42 |
||
M-AM SÃTURAT DE TOATE COMENTARIILE DESPRE LUMEA MUSULMANÃ CU TRADIÞIILE EI . BA ESTE VALUL , BA SUNT BÃTÃILE, BA ARDERILE PE RUG..ªMD. CÃ NOI CREªTINI SUNTEM CU STEA ÎN FRUNTE,A CITIT CAREVA NOUL COD PENAL PRIN CARE NU MAI ESTE CONDAMNATÃ PROSTITUÞIA INCESTUL ªI SODOMIA????ªTIÞI CEVA CEVA AIDE SÃ NE FACEM NOI ORDINE ÎN OGRADA NOASTRÃ ªI APOI SÃ PRIVIM ORDINEA DIN OGRADA VECINULUI!!!
|
||
|
123violeta Postat pe 31 Mai 2009 14:32 |
||
|
WOLFY. DACA ZICI CA ESTI PROFESOARA DE ROMANA, MA FACI SA INTELEG CA ELEVII UNI ASTFEL DE PROFESORI, AU PERSPECTIVE FOARTE TULBURI DE VIITOR. TE SFATUIESC SA TI RECITESTI TEXTUL CU OCHII SI MINTEA UNUI STRAIN IMPARTIAL DACA REDUCI ISLAMUL LA POLIGAMIE SI LA ASA ZISA LIPSA DE DREPTURI A FEMEILOR, INSEAMNA CA TOT CE PUTEAI SA SPUI AI SPUS, SIMPLIST SI LIMITAT CUM SE PARE SE INVATA ACUM IN ROMANIA MODERNA. E DIFICIL SA DISCUTI DESPRE INFINIT CU CELE MAI LIMITATE PERSOANE ACCESIBILE PE NET. SA N AI IMPRESIA CA TONUL TAU DE BRAVADA TINE LOC DE STIINTA. . 1- Unde ai citit in Qur'an sau unde am spus eu ca femeile musulmane nu pot sa lucreze?. Qur'an il obliga pe sotul ei ca sa i procure tot ce i trebuie si nu minimum dar asta nu inseamna ca daca are indemanari si pregatiri speciale, nu si le poate folosi daca simte nevoie. Sotia Profetului Khadeeja e cel mai bun exemplu cand e vorba de femei care au atins succes in business, lasand la o parte faptul ca era educata in multe alte domenii, fiind o autoritate chiar in unele. Care crezi ca era statusul femeilor europene in aceeasi perioada, in special in tarile care acum fac mare caz de drepturile femeilor. Nu vorbim de Roma unde curtezanele la moda si mamele eroilor erau pe acelasi plan in respectul public. 2- Felul in care ridici probleme debatabile, nu arata un nivel inalt de specializare in chestiuni intelectuale cum s ar cere de la un profesor de limba. Standardul e “European” de o calitate inferioara, rural-mahalagesc. Cineva care pretinde sa discute despre Islam si se refera la Crestinism ca la o religie superioara, bazandu se pe argumente precare, false, trebuie sa stie ca are mult de citit, si altceva decat ziare Europene. 3- Asa zisa civilizatie Occidentala s a format in timp, un timp indelungat, de conflict ascuns sau deschis intre biserica si laicitate. Bazele morale ale civilizatiei, in general crestine, au fost demolate cu atat succes ca in present Occidentul n a ramas crestin decat in dusmania milenara fata de Islam. De aceea argumentele cu care vine sunt vechi, ridicole si de nesustinut. 4- Raspuns la Logica ta -Si in Vt la fel, ce credeai? Au fost insa "sfinti parinti" al caror misoginism a prevalat. Ti-am spus ieri ca ei au interpretat textul biblic in felul asta. ". . . If any man shall add to these things (or delete) God shall add unto him the plagues written in this Book." (Revelation 22:18-19) DACA ORICE OM AGAUGA SAU (STERGE) CEVA LA ACESTE LUCRURI, DUMNEZEU SA L UMPLE CIUMELE POMENITE IN ACEASTA CARTE. Sfintii parinti au intervenit cu aroganta unei autoritati ilegitime sa modifice scripturile dupa plac cu consecinte incalculabile pt viitor. E vorba de faptul ca de ce o femeie trebuie sa ramana spurcata (impura) pt o perioada dubla dupa nasterea fetelor. Nu conteaza misoginismul unor sfinti parinti, cam bagaciosi, ci e vorba de adevarul scripturilor, noi sau vechi. Pt Isus n a existat N.T, el trebuia sa aplice vechiul testament. 5- Crestinism nu inseamna libertinajul de dupa revolutia franceza, si nici nu sunt casatoriile monogame inventia lui. In Islam astfel de situatii speciale se refera la nevoi reale ale barbatilor sau femeilor pt care nu erau alte solutii. Femei ramase fara sustenanta din cauza razboaielor, disproportia care apare periodic din diferite motive intre numarul femeilor si barbatilor, boli ale sotiilor care nu le permiteau relatii sexuale, infertilitatea, propensitatea unor barbati cu un “Sex Drive” foarte acut ( Citeste Master & Johnson) de a avea mai multe femei cum au si acum in afara casatoriei indifernt de religie. 6-CA SA INTELEGI BINE TREABA CU BATAIE LA FEMEI, NU E RECOMENDATA PT ORICE FEMEI SI PT ORICE FLEAC. CHIAR QUR’AN II ORDONA PE MUSULMANI SA FIE RESPECTOSI CU NEVESTELE LOR. BATAIE (CUM INTELEGETI VOI) E NUMAI PT FEMEI CARE CREAZA PROBLEME PT SOTUL SI SUNT PUSE PE TREABA SA DISTRUGA TOT SISTEMUL SI LINISTE DE FAMILIE. (MA REFER LA INFIDELITATE SAU CEVA ASEMENATOR). ...”. RASPUNSUL TAU-Versetul din coran nu precizeaza chestia asta. Se spune ca femeile trebuie lovite daca nu sunt ascultatoare. Si daca tu crezi ca cineva are dreptul sa bata o femeie fiindca este infidela, o sa te rog respectuos sa te duci sa te impusti! In nicio situatie un barbat nu are voie sa dea intr-o femeie! Asta ne-a invatat pe noi crestinismul, care nu-i asa, e mult mai putin inaintat decat islamul! In Sua te duci la inchisoare daca-ti bati sotia! TE ROG SA MI CITEZI DIN TEXTE CRESTINE CONSACRTE UNDE SCRIE IN T.V SAU T.N ACEST LUCRU. NU E DESTUL CA TU CREZI CAND E VORBA DE RELIGIA DE CARE FACI CAZ SI NU CREZI CAND ITI ARAT NEGRU PE ALB. QUR’ANUL SE ADRESEAZA OAMENILOR INTELIGENTI SI INSISTA ASUPRA IMPORTANTEI RATIONARII IMPULSURILOR DE ORICE NATURA. EL TE INVITA SA TE CONVINGE SINGUR DE DREPTATEA EXHORTATIILOR LUI.(QUR’ANUL). QUR,ANUL NU ITI DA ORICE CU LINGURITA SI SE BAZEAZA PE DREAPTA JUDECATA A OMULUI. 7-QUR'AN CA SA TINA CASATORIA INTACT, ORDONA LA INCEPUT, REZOLOAREA PROBLEMEI PRIN DISCUTIE, DACA FEMEIA TOT NU INTELEGE ATUNCI O SEPARARE (RAMANAND IN ACEASI CASA) TEMPORARA, SI DACA TOT FEMEIE CONTINUA LA FEL SI NU SE INCETEAZA ATUNCI CA O ULTIMA INCERCARE CA SA FIE SALVATA O CASNICIE, BARTULUI I SE DA DREPT LA BATAIE CARE SERVESTE CU SCOPUL DE A VIDECA O MINTE BOLNAVA PRIN RUSHINARE....”. RASPUNSUL TAU-Mai omule, tu auzi ce spui? Cum Dumnezeu sa rezolvi o problema prin bataie? Bataia nu poate decat sa agraveze problemele existente, sa o departeze si mai mult pe sotie de sot! Iar rusinea poate fi adusa prin alte mijloace, nu prin violenta fizica! Daca pe tine te bate asociatul tau in afaceri ca sa te faca sa revii pe calea cea dreapta, ce zici, asta o sa faci sau o sa-l urasti pe tot restul vietii tale fiindca ti-a cauzat durere fizica si fiindca te-a umilit? IN AROGANTA LUI OMUL CREDE CA A DEPASIT STADIUL IN CARE PUTEA FI CORECTAT CU BATAIE. DACA E OM POATE DAR DACA SE COMPORTA CA UN ANIMAL RAMANE VALABIL CA “BATAIA (SI NU LINSAJUL) E RUPTA DIN RAI” CUM CRED INCA DESTUI CARE MAI AU RUSINEA PE CARE AU PRIMIT O DE LA CREATORUL CARE ISI CUNOASTE MAI BINE CREATURA DECAT TINE. |
||
|
salimgandapur Postat pe 31 Mai 2009 14:47 |
||
De la: wolfy, la data 2008-04-20 00:33:37Am vazut si eu poza femeii violate de musulmani. Dupa informatiile pe care le siteul, in tarile unde sunt emigranti musulmani, peste 70% din violuri li se datoreaza lor. )))))))))))))))))))))In Suedia 78% din infractiunile de viol apartin emigrantilor musulmani sau comunitatilor lor. Bande de violatori sunt cunoscute pentru forta lor in multe zone musulmane din clasa de jos. Majoritatea victimelor au sub 14 ani. Buna tuturor! M-a uimit numarul de pagini dedicat acestui subiect.. Eu vreau sa spun pe scurt cateva lucruri pe care le pot observa in-de-aproape: Locuiesc in Olanda, langa Haga..si da, din nefericire este plin de arabi!! De ce zic din nefericire? Ei sunt in general responsabili ptr omoruri, violuri si asha mai departe. Am vazut arabi batandu-se p strada, destul de des incat sa imi fie frica de ei !! La fel, femeile arabe merg impreuna cu toate valurile lor p cap si o multime de copii dupa ele si sincer... mie nu mi se pare ca le pasa prea mult de acei copii. Ori cand chiar le enerveaza ii bat ori ii lasa sa faca orice prostii le trec prin cap. Am discutat si cu o romanca mutata in Quatar parca si ce am auzit de la ea..care lucreaza la sala de nasteri a unui spital, m-am ingrozit pur si simplu! Intr-adevar, au bani si lux..inafara de asta... nu-i doresc niciunei femei sa locuiasca acolo! Deci, revenind la Olanda ash prefera de mii de ori sa plec o chirie mare si sa NU stau p langa cartiere de arabi ..este jale! Deocamdata, sunt studenta la master si da... locuiesc intr-un cartier mixt..si tot nu imi prea place!:p Desigur, Olanda are multi arabi din cauza coloniilor si asha mai departe...dar noul guvern va incerca sa mai schimbe situatia. |
||
|
mirabela30 Postat pe 31 Mai 2009 15:46 |
||
|
Buna ziua,am citit cu interes tot ceea ce s a scris la acest subiect.Sunt muslmana shi sunt casatorita de 26 de ani. Eu cred ca daca se rapunde la subiect,era mult mai bine mai frumos shi mai curat. Dar cu parere de rau am constatat ca in afara de jignirile aduse, s-a deviat shi foarte mult de la subiect. Ash dori sa va aduc aminte ca noi totzi suntem NICI MAI MULT NICI MAI PUTZIN DECAT OAMENI. Ca indiferent de religia care o avem vom da SOCOTEALA Celui care a Creat totul shi tot;ceea ce este in ceruri,pe pamant shi intre ceruri shi pamant. Cele shi cei care se convertesc sau raman la religiile strabunilor lor ISHI ASUMA CEEA CE FAC. Este foarte ushor sa jigneshti ;dar cat de greu este oare sa lashi o impresie buna(chiar shi pe un forum),sa reusheshti sa dai un sfat bun, sau o parere buna. Nimeni nu e perfect,PERFECT este numai Bunul Dumnezeu.Greshim shi pacatuim,(cu vorba, cu privirea,cu fapta),dar ne gasim refugiu la Bunul Dumnezeu caci NUMAI EL IARTA. Eu zic ca rautatea,ura,dispretzul NU o sa aduca decat ceea ce am intalnit in multe din postarile de la acest subiect. Haidetzi sa ne respectam shi sa discutam in continuare,NUMAI asupra subiectului propus. Spunetzi va parerea voastra fara a va lasa influentzatzi de ce zice ``x`` sau ``y```. Voalul in islam este o obligatzie,femeia trebuie sa fie acoperita,prin el, ea arata ca respecta ceea ce Creatorul a spus in Coran in sura(capitolul) 24 chiar din primul verset. ``Acesta sura Noi am coborat o si am abligat o.`` Adica ceea ce este scris in ea este o obligatzie pentru o musulmana.(punct)Deci noi nu putem sa comenta ceea ce Dumnezeu NE A OBLIGAT SA facem. Este greshit sa se creada ca este ,un moft,o moda,traditzie sau orice altceva. Shi in toate acestea este shi mai greshit sa se creada ca un muritor,ca noi totzi, o poate face. Deci VOALUL islamic reprezinta femeia musulmana.Cele care il poarta shtiu ce fac,iar cele care nu il poarta, shtiu ce fac. Nimeni nu va da socoteala DECAT pentru ceea ce FACE EL. |
||
|
gabrielaguettat Postat pe 31 Mai 2009 17:34 |
||
|
Da ,am stat si am meditat asupra acestei probleme,de ce unele dintre noi nu suntem de acord cu acest val,sau aceasta religie si asa mai departe. E simplu,fetelor.unele dintre fete s-au nascut pt a fi umile,pt a putea accepta ordine,pt a se multumi cu conditia ei,de a nu vrea mai mult-simplu,de a fi sub barbat.iar unele dintre noi,s-au nascut cu dorinta,de a-si depasi conditia,de a nu ne multumi cu putin.eu una,nu am acceptat in viata mea,si nici nu o sa accept niciodata,un barbat deasupra mea.ii inteleg puterea si pozitia,dar asta nu ma va face pe mine o fiinta slaba,tremurand la ordinele lui. Asa ca fetelor,ca sa nu va mai contraziceti,e simplu,cine poate sa accepte,si sa indure a fi un nimic( scuze pt cuvant ,dar nu am gasit altceva-pt o fiinta care traieste in umbra barbatutlui),sa ii deie inainte,tot succesul.iar pt celelalte care se consider puternice,si demne de a nu accepte orice,doar pt a-l preamari pe barbat,toate respectele mele.
|
||
|
nefertitiafrodita Postat pe 31 Mai 2009 18:58 |
||
De la: asde, la data 2008-01-21 09:45:56Jeez...super interesant... si bataile cu pietre?Snopirea in bataie? cautat-ti pe google clip-uri video despre lumea islamica macar inainte sa fi-ti atat de dornice de a purta valul ... iar referitor la toleranta ... noi va permitem sa va manifestati liber dar voi... daca vrei dau si exemple.draga mea, in toate societatile, indiferent daca sunt extrem de moderne/mondene sau traditionale, exista categorii de persoane mai bune sau nu...nu poti judeca Romania de exemplu dupa cazul de exorcizare de la manastirea Tanacu de acum cativa ani, asa cum nu poti judeca Iranul sau Arabia Saudita dupa omorul cu pietre, streang, sau sabie... |
||
|
claudiasimona Postat pe 31 Mai 2009 19:00 |
||
De la: claudiasimona, la data 2009-05-31 19:00:34De la: asde, la data 2008-01-21 09:45:56Jeez...super interesant... si bataile cu pietre?Snopirea in bataie? cautat-ti pe google clip-uri video despre lumea islamica macar inainte sa fi-ti atat de dornice de a purta valul ... iar referitor la toleranta ... noi va permitem sa va manifestati liber dar voi... daca vrei dau si exemple.draga mea, in toate societatile, indiferent daca sunt extrem de moderne/mondene sau traditionale, exista categorii de persoane mai bune sau nu...nu poti judeca Romania de exemplu dupa cazul de exorcizare de la manastirea Tanacu de acum cativa ani, asa cum nu poti judeca Iranul sau Arabia Saudita dupa omorul cu pietre, streang, sau sabie... Da, dar aici nu e vorb de un individ dezaxat ci de hoarde care urmeaza indemnurile sfinte, respectiv sharia. |
||
|
Kathara Postat pe 31 Mai 2009 19:11 |
||
De la: cleopatra86, la data 2009-05-30 18:31:53wolfy,esti mult prea neinsemnata,ca sa-mi pierd timpul sa dau copy- paste unde ti-am explicat cum vine treaba cu poligamia..... Nu trebuie sa dai copy-paste, trebuie sa citezi. E mult mai simplu. Insa desigur ca unei persoane insemnate ca tine nu-i trece prin cap sa faca ceva mai usor cand poate sa faca ceva mai greu, chiar daca actiunea mai dificila ii ia din timpul de rugaciune de plida.Si s-avem parol analfabeto, nu ai explicat nimic. Ai expus numai motivele pentru care poligamia este permisa in islam, nu ai reusit niciodata sa explici cum de femeia este vezi Doamne respectata in islam insa nu are aceleasi drepturi cu barbatul. Una dintre situatiile in care isi poate lua el alta nevasta este cea in care una dintre sotii este bolnava si are copil mic de care nu poate avea grija. Si eu te-am intrebat: de ce nu angajeaza el o bona? Nu ai raspuns. De la: cleopatra86, la data 2009-05-30 18:31:53doar ca tu esti cam proasta pentru cai nici o parere nu conteaza pu tine decat a ta...... Oi fi eu proasta, nu zic nu, insa nu sunt atat de proasta incat sa ma incurc in propriile mele minciuni. Adica exact ce ti s-a intamplat tie. Deci tu esti mai proasta decat o proasta.Stiu ca e o chestie care nu o sa ajunga la bietul tau creier, insa trebuie s-o spun: chiar daca nu sunt de acord cu ideile unei persoane, ii pot aprecia logica. Ceea ce nu e cazul la tine. Nu dai dovada decat de ignoranta si prostie. Din cauza asta nu sunt de acord cu ce spui. Si asa, in general vorbind, nu ma intereseaza parerile analfabetilor. De la: cleopatra86, la data 2009-05-30 18:31:53asa ca n-o sa ma obosesc sa-ti explic ceva care oricum n-o sa intelegi..... Da, ai dreptate, niciodata nu o sa pot intelege cum se poate plati un credit imens in cinci ani, si inca de cineva care l-a facut la 18 ani, adica atunci cand nu avea nicio sursa de venit. Sau cum poate sa implineasca in iunie 22 de ani, si peste 6 luni 23. Nu pot intelege cum poate fi o persoana atat de imbecila incat sa spuna lucrurile astea. Din nou, nu inteleg cum poate fi o persoana atata de imbecila incat sa aiba nu curajul, ci tupeul, sa sustina anumite lucruri(de exemplu ca a explicat nu stiu ce), in conditiile in care se poate demonstra cu citate ce a spus si ce nu.A propos, imi arati mitomano(mitoman-o, ca sa ma intelegi si tu), unde am desconsiderat eu oameni pe baza culorii pileii lor? Daca nu, stii ce invitatie ti-am adresat. Eu sunt precum comisul Ionita, nu-mi iau cuvantul inapoi. De la: cleopatra86, la data 2009-05-30 18:31:53oricum am lucruri mai importante de facut...ca de exemplu sa fac rugaciune... Stai linistita, o sa-si ia alta nevasta in ciuda zelului tau de a-i pupa talpile in totae felurile, inclusiv prin a-ti arata zelul fata de religia nou adoptata. De la: cleopatra86, la data 2009-05-30 18:31:53in loc sa stau si sa insult oameni necunoscuti pe forum... Mda, interesant este ca in acelasi mesaj m-ai jignit: De la: cleopatra86, la data 2009-05-30 18:31:53doar ca tu esti cam proasta pentru cai nici o parere nu conteaza pu tine decat a ta...... Adica te contrazici singura in decursul aceluiasi mesaj. Ceea ce inseamna ca prostia de care ii acuzi pe altii se afla in cap la tine. *nicio |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 31 Mai 2009 19:47 |
||
De la: rody_4u2, la data 2009-05-31 10:09:56mie imi place , si sint de acord total cu ceea ce spune cleopatra, deoarece la mulsumanii este respect si inafara de asta femeile nu duce viata normal chiar daca poarta val sau nu, si muncesc De la: iman_82, la data 2009-05-31 10:13:48Unul mai destept ca altul.. De la: MaraDonna, la data 2009-05-31 10:17:50Cleopatra are perfecta dreptate, si eu sunt musulmanca si nu port val, lucrez, calatoresc, am toate libertate din lume, si cu toate astea fac rugaciuni de 5 ori pe zi, tin postul Ramadan, si mai intentionez sa ma duc la meca intrun viitor departat... Va doresc sa deveniti una dintre cele patru neveste, sa fiti batute si sa nu puteti divorta fiindca tribunalele lor(religioase)o sa-i dea lui copiii. Atunci sa veniti sa-mi spuneti de respect si drepturi. De la: 123violeta, la data 2009-05-31 14:32:36 Aici se vorbeste despre islam. Daca vrei sa vorbesti despre crestinism deschide un topic separat. Si te rog posteaza si tu un link catre site-ul de unde ai luat informatia conform careia incestul nu mai e condamnat in Romania. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 31 Mai 2009 19:57 |
||
|
buna ...fetelo,nu vreau sa atac pe nici una dintre voi ,dar adevarul este ca ...sint ortodoxa nascuta plecata in usa unde sint toate religile posibile toata lumea e libera sa faca si sa poarte ce vrea .dar in legatura cu valul islamic ,ce pot sa va zic e ca am vazut in Monte-Negro la islami in tro familie de vreo 2 fete si un baiat inpreuna cu parinti ,baiatu ul urma sa se casatoreasca si ...nora atita timp cit a avut musafiri [pe noi] a trebuit sa stea in picioare si sa ne serveasca ceaiul ,cit despre portul lor in casa stateafara val .afara trebuia sa poarte val.acum fiecare cu dorinta lui ,dar alte tari islamice ,de exemplu iran ,sint pur si simplu obligate sa poarte val ,si este sdevarat ,ghiar si in ambasada nu poti intra fara .....deci intrun cuvint nu sint libere ,iar in alte tari la alegere asa isi arata respectul de barbatul ei .oricum se stie ca ...la general nu sint PREA libere .si acum am sa va dau un exemplu concret ,uitativa la religile din tara noastra RO,pendicostali care sint religiosi ,poarta si ele baticuri pe cap ,asa isi arata dragostea si credinta fata de dumnezeu ,in SFinta biblie scrie.....o femeie cimd se roaga trebuie sa fie acoperit capul sau cind intra in biserica ....asa ca fetelor mai ginditiva ce scrieti ,si daca va apucati un pic de citit veti afla si mai multe decit ,pe net ...va doresc o zi buna la toate ....indiferent de religie . |
||
|
kudika029886 Postat pe 31 Mai 2009 20:15 |
||
De la: MaraDonna, la data 2009-05-31 10:17:50Cleopatra are perfecta dreptate, si eu sunt musulmanca si nu port val, lucrez, calatoresc, am toate libertate din lume, si cu toate astea fac rugaciuni de 5 ori pe zi, tin postul Ramadan, si mai intentionez sa ma duc la meca intrun viitor departat... Puteai macar sa scrii si tu Mecca, ce musulmanca oi fi, I wonder? |
||
|
Kathara Postat pe 31 Mai 2009 20:21 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cadouri de craciun | 6 | De la: iacinta 17 Decembrie 2009 09:08 |
| Cum sa faci bani pe langa salar? | 1 | De la: Gabriella_Bizzy 21 Martie 2012 10:13 |
| Ne ducem de rapa? | 1 | De la: danielatontsch 15 Septembrie 2009 17:50 |
|
|
||
| Bani | 2 | De la: kudika442578 27 Septembrie 2011 23:08 |
| hairstylist | 2 | De la: scorpyoW 22 Ianuarie 2011 23:47 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.