Setari Cookie-uri

valul islamic moda sau traditie??????

De la: rashela, la data 2009-06-09 02:52:15
De la: Habibah, la data 2009-06-08 23:31:44 ..Noi musulmanii IL iubim si IL respectam pe Allah (Dumnezeu) si daca asa a fost scris in Coran noi asa facem...

Vorbesti foarte bine romana pentru o musulmanca. Sau esti romanca?? Sunt putin confuza.... Romania nu e o tara crestin - ortodoxa de la "facere"?

Never ending story!
NOI ne inchipuim ca am citit indemnul "Omoara!" de 500 de ori in coran (pentru ca de atatea ori apare, Habibah! De fapt... de PESTE 500 de ori!), noi suntem cei care "citim rupt de context"... Ma rog! Nu prea stiu eu ce poate fi "rupt de context" cand se spune clar: "Omoara necredinciosii!" (si exemplele se ridica la... peste 500 Clare, fara urma de indoiala sau interpretare)
Ma rog, pe de alta parte, da-ti-mi voie sa ma repet: Daca asta e viata pe care si-au ales-o, inseamna ca li se potriveste. Nu ma astept sa imi dea dreptate.
Eu n-o inteleg, dar e normal; sunt dintr-o categorie pe care ele nu o cunosc: Cea a femeilor care au fost in stare sa-si faca singure. Deci... specii diferite.
Dor_a
Postat pe 9 Iunie 2009 08:28
subscriu la ce a scris Dora. sunt femeie independenta, fac ceea ce-mi place, ma imbrac cu ce implace, merg unde vreau, etc, etc.....
Lulli
Postat pe 9 Iunie 2009 10:52
De la: Habibah, la data 2009-06-08 23:19:53Dora...o femeie musulmanca nu este obligata sa poarte valul (hijabul)...face asta doar daca vrea...si ti se pare rau ca o femeie sa nu bea alcool?mie mi se pare un lucru foarte bun;)

Mie mi se pare ca trebuie sa ALEGI. De-aa e asa de mare crestinismul, pentru ca iti da posibilitatea de a alege.

A propos, pe tine te bate barbatul?
Kathara
Postat pe 9 Iunie 2009 12:15
De la: Habibah, la data 2009-06-09 01:08:03Te legi de cateva cuvinte.Pentru a aduce acuzatii grave unei religii...citeste tot contextul nu doar ce vrei tu;)

Asa e, la urma urmei cuvintele "omoara necredinciosii" sunt o metafora pentru iubeste-i mult. Cum de nu m-am prins pana acum?
Kathara
Postat pe 9 Iunie 2009 12:16
De la: Habibah, la data 2009-06-08 23:31:44scorpyoW...pot spune...ca nu ai deloc dreptate...majoritatea femeilor musulmance au parte de foarte mult repesct din partea barbatilor lor....rar se gaseste sa fie asa cum spui tu...dar na este normal ca si in romania barbatul isi trateaza femeia ca pe o carpa...dar nu toti,din aceasta chestie nu trebuie sa acuzam o natie intreaga...cat despre imbracaminte...cu ce te simti bine ca iesi cat mai dezbracata sau cat mai imbracata pe strada?asta depinde dupa caracter si aici nu vreau sa jignesc pe nimeni...dar asta tine de tine ca persoana...;)...Noi musulmanii IL iubim si IL respectam pe Allah (Dumnezeu) si daca asa a fost scris in Coran noi asa facem...si mai repet nu suntem obligate sa purtam acest hijab pe cap sau cum spun altii ca ne obliga barbatul....in orice caz nu este asa...trebuie doar sa ne imbracam decent ....daca tie ti se pare un lucru rau printre a te imbraca decent...atunci eu numai zic nimic

am si yo o curiozitate,u te'ai nascut musulman???
scorpyoW
Postat pe 9 Iunie 2009 14:04
Kathara sincer nu am barbat dar cunosc foarte multe familii care sunt foarte fericite...si femeia nu primeste nicio bataie...dar bineinteles k in orice familie mai sunt si certuri...nu spun ca toti suntem la fel...ficare tara are oameni rai...darasta nu insseamna ca trebuie sa acuzam o religie;)
Habibah
Postat pe 9 Iunie 2009 14:47
scorpyoW da sunt romanca si m-am convertit...si in plus inca o dovada ca nu te olbiga barbatul sa te convertesti la religia lui...aceasta este alegerea ta;)..si eu am citit Coranul m-am interesant de cand eram mica si m-am convertit;)
Habibah
Postat pe 9 Iunie 2009 14:48
De la: Habibah, la data 2009-06-09 14:47:17Kathara sincer nu am barbat dar cunosc foarte multe familii care sunt foarte fericite...si femeia nu primeste nicio bataie...dar bineinteles k in orice familie mai sunt si certuri...nu spun ca toti suntem la fel...ficare tara are oameni rai...darasta nu insseamna ca trebuie sa acuzam o religie;)

Dar stii ca Allah i-a poruncit barbatului sa-si bate nevestele daca sunt neascultatoare, da?
Kathara
Postat pe 9 Iunie 2009 14:51
Dor a Ma bucur foarte mult ca ti-ai sus parerea...asta e parerea ta opinia ta...dar sincer ai citit degeaba Coranul sau defapt ai citit ce ti-a convenit...insa nu ai inteles nimic....
Habibah
Postat pe 9 Iunie 2009 14:51
Da Kathara Stiu asta;)...insa de ce te legi doar de cateva cuvinte din tot Coranul???asta nu inteleg...nu imi spune tu mie k romanii nu isi bat nevestele asta ar fii culmea...ce pot sa iti garantez este ca nu toti musulmanii isi bate nevestele....asta conteaza si de caracter;)...insa mai sunt si exceptii care face ceea ce spui tu;)...ca peste tot in aceasta lume...nu?;)
Habibah
Postat pe 9 Iunie 2009 14:54
De la: Habibah, la data 2009-06-09 14:51:24Dor a Ma bucur foarte mult ca ti-ai sus parerea...asta e parerea ta opinia ta...dar sincer ai citit degeaba Coranul sau defapt ai citit ce ti-a convenit...insa nu ai inteles nimic....

Si adica CE n-am inteles din "Omoara cei ce nu sunt de o religie cu tine"? Asta ca sa dau un infim exemplu. Explica-mi tu.
Dor_a
Postat pe 9 Iunie 2009 15:00
De la: Habibah, la data 2009-06-09 14:54:14Da Kathara Stiu asta;)...insa de ce te legi doar de cateva cuvinte din tot Coranul???asta nu inteleg...nu imi spune tu mie k romanii nu isi bat nevestele asta ar fii culmea...ce pot sa iti garantez este ca nu toti musulmanii isi bate nevestele....asta conteaza si de caracter;)...insa mai sunt si exceptii care face ceea ce spui tu;)...ca peste tot in aceasta lume...nu?;)

Da, dar mie Biblia imi spune sa nu fac asta, iar Coranul da. Intelegi diferenta?
Kathara
Postat pe 9 Iunie 2009 15:16
De la: Habibah, la data 2009-06-09 14:48:50scorpyoW da sunt romanca si m-am convertit...si in plus inca o dovada ca nu te olbiga barbatul sa te convertesti la religia lui...aceasta este alegerea ta;)..si eu am citit Coranul m-am interesant de cand eram mica si m-am convertit;)

nu mai am cuvinte,sincer nu pot sa cred ca recunosti cu atata usurinta,u n'ai auzit ca religia,sexu,si echipa de fotbal(s'au din ce sport iti place u)nu se schinba nici odata???
parinti u ce a zis cand te'ai nenorocit???
de ce nu vb u de regulile la care sunt supuse femeile musulmane???
problema e ca voi aveti 2 dumnezei,1 in cer si 1 pe pamant,
cum va simtiti voi cand barbatul pe care il iubesti iti spune:auzi iubita,2 luni ma duc si stau la margheoala,si peste 2 luni cred ca o sa stau la margareta,dar nu'i nimic ca ne intanlim in noaptea purificari,s'au cum se cheama noapte in care face sex cu toate nevestele odata???
sex in grup nu cred,u ai ales drumul asta,yo iti doresc sa fii fericita
scorpyoW
Postat pe 9 Iunie 2009 15:36
habibah, spui ca ma leg de doua cuvinte, dar deja sunt cam mai mult de trei: omoara-i pe necredinciosi, bate-ti nevasta daca nu asculta, dinte pt dinte, sange pt sange, etc.........intelege ca nu vedem si citim doar ce vrem noi, tu vezi doar ce doresti. oare nu cumva toti musulmanii il nesocotesc pe IIsus, fiul Mariei? daca mi-aduc aminte bine, in Coran scrie ca e fiul fecioarei si ca trebuie sa credem in el fiindca e fiul Domnului. e adevarat sau nu?
spui "Da Kathara Stiu asta;)...insa de ce te legi doar de cateva cuvinte din tot Coranul???asta nu inteleg...nu imi spune tu mie k romanii nu isi bat nevestele asta ar fii culmea...ce pot sa iti garantez este ca nu toti musulmanii isi bate nevestele..." intelege un lucru, ROMANII nu reprezinta o RELIGIE, e un popor ortodox si nu compara religia mahomedana cu o natie.

adica ai citit coranul, ti-a placut invatatura si asa netam ni sam te-ai convertit? mai ce viziuni ai avut de ti-ai dat seama ca a fi crestin ortodox nu-i o alegere buna?! cum poti sa uiti ce ai fost si cum te-ai nascut?
Lulli
Postat pe 9 Iunie 2009 16:16
am si eu o intrebare?? vara, cand afar sunt 40 de grade, cum rezistati voi, femeile musulmance, imbracate si cu capul imbrobodit la maxim???
anca0704
Postat pe 9 Iunie 2009 17:36
De la: anca0704, la data 2009-06-09 17:36:23am si eu o intrebare?? vara, cand afar sunt 40 de grade, cum rezistati voi, femeile musulmance, imbracate si cu capul imbrobodit la maxim???

Asta nu e nimic! Sa le vezi pe plaja incotoshmanite in abaya (asta e o treantza pe care o pun peeste hainele normale. In cap vine "shela" (sau p-acolo, n-am prins bine "spelling-u'. ma rog, broboada, adica). Iar la alea de-si acopera fatza, PESTE shela (hijab, broboada) vine "masca" - o alta treantza care acopera fatza si se leaga la spate.
Iar - ca sa fie treaba oabla - unele dintre iranience PEESTE toate tzoalele astea mai arunca alta treantza... Adica e un fel de cuvertura ca la stafii, care se pune in cap si trebuie sa acopere totul pana in varful pantofilor, ca sa nu se sesizeze NICI O FORMA.
Si asta e pe bune, fara cea mai mica gluma
Dor_a
Postat pe 9 Iunie 2009 17:55
tocmai dora!! de aia si intreb!! cum naiba sa rezisti, din moment ce mie imi iese limba de un cot cand sun t in fusta si maieu!!
anca0704
Postat pe 9 Iunie 2009 17:58
De la: Habibah, la data 2009-06-09 14:48:50scorpyoW da sunt romanca si m-am convertit...si in plus inca o dovada ca nu te olbiga barbatul sa te convertesti la religia lui...aceasta este alegerea ta;)..si eu am citit Coranul m-am interesant de cand eram mica si m-am convertit;)

Draga mea, hai sa lamurim un lucru o data pentru totdeauna!!! Tu NU te-ai convertit.. Tu doar te-ai lepadat de crestinism pentru a te putea casatori cu barbatul pe care il iubesti (?) PUNCT!!! Convertirea inseamna mult, cu mult mai mult de ceea ce faceti voi. Dar nu e problema mea. Atata timp cat voua va place.. si ramane in ograda voastra.. e ok. Pentru voi. si pentru noi.
Dar nu veni aici si-mi spune ."""noi musulmuanii"":..., nu-mi vorbi despre o religie pe care ai "invatat-o" in urma unei casatorii.. incercand sa demonstrezi ca e mai buna (sau mai rea).. fata de cea in care te-ai nascut.. .. Remember? Ai fost botezata.. (cazanul ala.. capul de 3 ori in apa.. in numele Tatalui, Fiului si al Sfantului Duh...) Apropo, te-ai lepadat si de nasii de botez nu? Altfel deja ar fi un non-sens sa te declari "convertita" dar sa spui crestineste. Saru´mana nasule!!

Dincolo de toata povestea de pe topicul asta.. bafta! Oricum niciuna nu se va intoarce aici sa ne povesteasca peste ani.. daca mai crede sau nu in alegerea facuta.

ps. Nu ma refer in mod special la tine... ci la fetele care pretind ca s-au "convertit" in urma unei casatorii...
rashela
Postat pe 9 Iunie 2009 18:07
De la: anca0704, la data 2009-06-09 17:58:33tocmai dora!! de aia si intreb!! cum naiba sa rezisti, din moment ce mie imi iese limba de un cot cand sun t in fusta si maieu!!

Nu stiu, da' sunt caraghioase rau. Acum e o moda la pitzipoancele lor... M-am cracanat de ras, chiar acum vreo luna, cand am fost la un resort. Deci: imbracate in blugi stramti, tricouri cu maneci lungi. Peste tricouri, maieuri de culori contrastante. Tot mulate, dealtfel. in cap... Andreea, nu-ti exagerez, dar chiar broboade aveau. Adica groase. Infasurate de nu'sh cate ori, de le face un cap cat galeata. O disproportie de zici ca sunt ET, stii.
Nu uita, ca sub atata hainarie, mai aveau si lenjerie de corp... Nu ca ar fi mult, dar nu-ti dai seama cat de greu cantareste un sutien cand afara sun 47 de grade. Basca, pantofi in picioare (balerini, da' ma rog... era PE PLAJA!!)
Stau si ma intreb: daca tot ideea e sa nu se vada formele, si ele erau in haine mulate, ce draq se mai chinuie? S-or credea interesante...
As vrea sa mentionez ca erau peste 45 de grade pe plaja. Si asta la ora 10 dimineatza, cand noi nu mai rezistam si mergeam in camera. Reveneam la 5 si ele tot acolo erau... Iti dai seama cum ar fi fost sa isi scoata trentzele de pe ele? Nu mai zic sa ridice bratzul, ca ne omorau gazati pe toti
Dor_a
Postat pe 9 Iunie 2009 18:18
eu nu inteleg....poate imi explica vreo musulmanca....
apropo dora...astept un miel de paste...daca vorbeai cu mine, ma cheama anca, nu andreea! daca nu vb cu mine, atunci sry!
anca0704
Postat pe 9 Iunie 2009 18:21
Le ajuta Allah, infidelelor! Ca pe sfintii parinti care cutrierau desertul.

A propos, Dora, poti face baie civilizat acolo, adica in costum de baie? Nu se uita nimeni choras?
Kathara
Postat pe 9 Iunie 2009 18:23
De la: anca0704, la data 2009-06-09 17:36:23am si eu o intrebare?? vara, cand afar sunt 40 de grade, cum rezistati voi, femeile musulmance, imbracate si cu capul imbrobodit la maxim???

daca Allah cere, cred ca s-ar baga si-ntr-un cazan cu smoala de dragul religiei d'apoi pentru un barbat!
Lulli
Postat pe 9 Iunie 2009 18:24
da chiar tre sa fie asa drastic???
anca0704
Postat pe 9 Iunie 2009 18:25
De la: anca0704, la data 2009-06-09 18:21:26eu nu inteleg....poate imi explica vreo musulmanca....
apropo dora...astept un miel de paste...daca vorbeai cu mine, ma cheama anca, nu andreea! daca nu vb cu mine, atunci sry!

Cu tine vorbeam ... Si nu stiu cum mi-a venit Andreea... Anca e unul dintre numele mele favorite... Scuze
Dor_a
Postat pe 9 Iunie 2009 18:27
De la: Kathara, la data 2009-06-09 18:23:05Le ajuta Allah, infidelelor! Ca pe sfintii parinti care cutrierau desertul.

A propos, Dora, poti face baie civilizat acolo, adica in costum de baie? Nu se uita nimeni choras?

Aici da, nu-i nici o problema... dar e de preferat sa fii pe plaje particulare... Nu se uita chioras, se holbeaza, insa
Dor_a
Postat pe 9 Iunie 2009 18:29
De la: Dor_a, la data 2009-06-09 18:27:40
De la: anca0704, la data 2009-06-09 18:21:26eu nu inteleg....poate imi explica vreo musulmanca....

Cu tine vorbeam ... Si nu stiu cum mi-a venit Andreea... Anca e unul dintre numele mele favorite... Scuze

nu e pb! mi s-a spus ana, mi s-a mai spus andreaa...pana si ramona...
oricum astept mielul ;))
anca0704
Postat pe 9 Iunie 2009 18:30
Dar sa nu uitam ca aici vin toti sa se "dea in barci"... Sa bea pana cad latzi, sa isi ia prostituate rusoaice (si nu numai, dar au ei asa, o slabiciune la rusoaice... Musulmancele le-ar rupe parul, daca ar putea ) . "Dupe", probabil le cumpara la fraierele de acas' o sticlutza de parfum de la Dior si o facatura de Luis Vuitton din Naif Suq si gata! Le-a rezolvat.
Aici vin sa uite ca sunt musulmani, de fapt... O religie care i-a crescut mincinosi si atat! Fara c**, pentru ca nu au curajul sa spuna: da, nene, asta sunt! Asa sunt! asta imi place. Nu fac rau nimanui, deci lasati-ma-n durerea mea...
Dor_a
Postat pe 9 Iunie 2009 18:34
De la: anca0704, la data 2009-06-09 18:30:54

oricum astept mielul ;))

S-a retinut, domnishoara ANCA
Dor_a
Postat pe 9 Iunie 2009 18:35
De la: Dor_a, la data 2009-06-09 18:35:17
De la: anca0704, la data 2009-06-09 18:30:54

oricum astept mielul ;))

S-a retinut, domnishoara ANCA

ok ok....macar de era pastele aproape , dar tocmai a trecut .....
anca0704
Postat pe 9 Iunie 2009 18:37
Nea-nea-nea-nea-nea!
Ce te-ai pacali-it!
Dor_a
Postat pe 9 Iunie 2009 18:44

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Targ accesorii handmade si vestimentatie vintage - ANTARTIQUE editia I 1 De la: alina_ant 15 Iulie 2009 10:05
Kdou ! 230 De la: printesa17 9 Aprilie 2010 18:09
nevoie neaparata de o croitoreasa buna in bucuresti...URRRRGEEENT 24 De la: pis_mic_si_rau 16 Februarie 2013 21:32
societate... 3 De la: despinarose 15 Decembrie 2008 23:46
Bani 2 De la: kudika442578 27 Septembrie 2011 23:08