Mai multe
De la: _stef80_, la data 2009-06-06 02:27:04alina stie mai bine decat noi ,cu cine stam de vorba.. noapte buna,sultane....
|
||
|
roscatika23 Postat pe 6 Iunie 2009 22:04 |
||
|---|---|---|
hai ca unii dintre voi sunt comici rau
|
||
|
Cretzulica Postat pe 6 Iunie 2009 22:04 |
||
De la: _stef80_, la data 2009-06-06 20:07:27De la: Kathara, la data 2009-06-06 12:25:59De la: _stef80_, la data 2009-06-06 02:07:39myeyes....nu are sens.. Fa pasi! orice personaj de 40+ care isi permite sa vorbeasca despre himenul meu, nu merita decat dispret, caci nu este altceva decat un musulet pervers. Nu ma intreseaza cati prieteni ai tu pe forum, eu triesc in viata reala. Cam greu sa ai fata de cal cand esti brahcefala (daca-mi este permisa compunerea), dar de unde nu e, nici Dumnezeu ... Vad ca esti in cautare de scandal, altfel nu-mi explic ce cauti pe topicul aista. |
||
|
|
||
|
Kathara Postat pe 6 Iunie 2009 22:20 |
||
|
Disputa asta a voastra - Stef, Kathara - e departe de a fi treaba mea. Dar un lucru e sigur: or fi Wolfy si Kathara lipsite de diplomatie; inteligenta insa, nu le-o poate contesta nici o persoana cu un rest de bun simtz... Pe de alta parte... din ce stiu eu... Etta si Iris (doua dintre utilizatoare care mie mi se par niste tipe deosebite) au fost destul de dezamagite la un moment dat.... Ma rog, nu e treaba mea... Ce voiam sa spun e ca... toti gresim...
|
||
|
Dor_a Postat pe 6 Iunie 2009 23:06 |
||
o concluzie ..,care ma face sa rad si sa pun punct..!! despre etta si iris..,de vrei sa vorbim si de vor accepta si ele ..,cu mare placere o voi face.. : dezamagire ?????????? stii prea multe si totusi nu stii nimic.. ![]() si stii vb aia... "nu te baga in rahat ,ca te mananca porcii.."
|
||
|
_stef80_ Postat pe 7 Iunie 2009 02:24 |
||
De la: roscatika23, la data 2009-06-06 22:04:35De la: _stef80_, la data 2009-06-06 02:27:04alina stie mai bine decat noi ,cu cine stam de vorba.. noapte buna si tie roscato...!! NU SUNT MUSULMAN ,NU AM NICI IN CLIN ,NICI IN MANECA CU EI... E DOAR O CONFUZIE VIRTUALA.. IUBESC OAMENII INDIFERENT DE RELIGIE SI URASC DOBITOACELE..
|
||
|
_stef80_ Postat pe 7 Iunie 2009 02:34 |
||
am o singura intrebare,dc nu ne lasati voi cu valul vostru islamic si sa plecati din ramania vreo 500-----600 de ani,si sa veniti cand va chem yo, nu vreau comentari ca va dau p......
|
||
|
scorpyoW Postat pe 7 Iunie 2009 02:41 |
||
De la: Kathara, la data 2009-06-06 22:20:08De la: _stef80_, la data 2009-06-06 20:07:27De la: Kathara, la data 2009-06-06 12:25:59De la: _stef80_, la data 2009-06-06 02:07:39myeyes....nu are sens.. ESTI GRAV AFECTATA...!!!!!!!!!!!! pt oameni ca tine ,"ezista"o singura solutzie.. trateaza-ti himenul prafuit..., foloseste cele mai tari insecticite pt paienjeni.. si du-ti neuronul grav afectat de "boala lui calache''la psihiatru.. in rest esti ok...
|
||
|
_stef80_ Postat pe 7 Iunie 2009 02:43 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-06-06 23:06:40Disputa asta a voastra - Stef, Kathara - e departe de a fi treaba mea. Iti recomand un topic, http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20723/Topic-pentru-injuraturi-si-jigniri.html sa te lamuresti, daca asta vrei cine ce face pe aici. |
||
|
Kathara Postat pe 7 Iunie 2009 11:56 |
||
De la: _stef80_, la data 2009-06-07 02:43:14 Inca o data, fa bine si nu te mai lega de mine. Eu nu sunt una din proastele tale, sa-i bagi gheata printre tate ca sa ai ce linge pe urma. Penibil.
|
||
|
Kathara Postat pe 7 Iunie 2009 11:57 |
||
De la: _stef80_, la data 2009-06-07 02:24:03 Ma tem ca nici un proverb nu cunosti corect, in fine, probabil esti mult mai familiar cu rahatul decat cu orice altceva. |
||
|
Kathara Postat pe 7 Iunie 2009 11:59 |
||
De la: _stef80_, la data 2009-06-07 02:24:03 o concluzie ..,care ma face sa rad si sa pun punct..!! Cred ca era: "Daca te vari in taratze, te mananca porcii"... Asta insa e subsidiar. Nu ma bag, de fapt discutiile serioase (pe site) ma plictisesc de moarte. Pe forumul asta intru sa ma amuz, nu sa imi gasesc probleme existentiale. Dealtfel, am grija sa tratez probleme existentiale doar atunci cand e aboslut necesar si de ne-evitat. Am decis ca n-am sa am riduri pana la 50 si inteleg sa ma tin de cuvantul dat mie insami Nu vreau sa discut despre Iris sau Etta, chiar de-as avea acordul lor. Ce voiam sa spun e ca sunt niste persoane care impun un cert respect si care mie mi-au facut o parere buna, in ciuda faptului ca - poate - au fost momente cand parerile noastre au fost diferite (ceea ce e absolut normal). Atat. Pe de alta parte, da-mi voie sa-ti spun noutatile: Kathara are un iubit de mai bine de 4 luni, cred... Deci, problema cu himenul s-a rezolvat... (abia acum imi dau seama ca retin tot ce se vorbeste pe site-ul asta .... ) Deci! Despre ce barfeam inainte sa va "incaierati" voi?
|
||
|
Dor_a Postat pe 7 Iunie 2009 13:18 |
||
De la: cleopatra86, la data 2008-01-18 14:00:07cind vezi pe strada o femeie ingrijita,imbracata la 4 ace,cu respectarea gamei cromatice + un val din matase mi se pare de-a dreptul frumos...de ce romanii critica acest mod de imbracaminte?oare este chiar atat de urit sau inspaimantator???????sau pur si simplu hijab-ul sau valul islamic nu intra in categoria moda,sexy sau trendy?????? Arata bine atata timp cat nu este obligatoriu tind sa cred ca asta este problema , nimanui nu-i place ceva ce este obligat sa poarte ... cat despre moda .. sa fim serioase .. chiar te poti imbraca precum fetele la o sedinta foto?? unele sunt chiar hilare si nepurtabile ..
|
||
|
kitu_athena Postat pe 7 Iunie 2009 13:45 |
||
|
as dori sa conversez mai mult cu d-na din iasi care e musulmana |
||
|
derya Postat pe 7 Iunie 2009 14:03 |
||
De la: kitu_athena, la data 2009-06-07 13:45:26De la: cleopatra86, la data 2008-01-18 14:00:07cind vezi pe strada o femeie ingrijita,imbracata la 4 ace,cu respectarea gamei cromatice + un val din matase mi se pare de-a dreptul frumos...de ce romanii critica acest mod de imbracaminte?oare este chiar atat de urit sau inspaimantator???????sau pur si simplu hijab-ul sau valul islamic nu intra in categoria moda,sexy sau trendy?????? Burqa, de exemplu In plus, burqa vine in combo cu lapidare, lipsa de respect si tratarea femeii ca obiect. Da' parca ce, conteaza? Daca se "respecta gama cromatica", ce altceva mai vrem? ( Caraghioasa! )
|
||
|
Dor_a Postat pe 7 Iunie 2009 15:00 |
||
| ^ Da, la oferta, iei una bucata burqa si primesti gratis locul de nevasta numerul 3 + lapidare in urmatorii 5 ani. Numai azi, asa ca profitati! | ||
|
Kathara Postat pe 7 Iunie 2009 15:21 |
||
De la: Kathara, la data 2009-06-07 15:21:10^ Da, la oferta, iei una bucata burqa si primesti gratis locul de nevasta numerul 3 + lapidare in urmatorii 5 ani. Numai azi, asa ca profitati!
|
||
|
Dor_a Postat pe 7 Iunie 2009 16:14 |
||
Draga PACE (ca bine ti-ai mai gasit id-ul). In primul rand nu stiu in ce catun indepartat oi fi vazut tu femei LA CHEREMUL BARBATILOR si OBLIGATE SA II SUPORTE. Sincer, desi recunosc ca nu am cunostinte vaste despre islam, voi sunteti „mai obligate” decat noi, adik depindeti mai mult de barbati. Acum dk tu te refereai la cele care nu au scoala asta e o alta problema ca deh nu exista padure fara uscaturi. Si pe deasupra barbatii romani nu sunt niste monstrii care beau, fumeaza, injura etc. (exista si exceptii intr-adevar) (app nu stiu daca ai observat dar in Romania si femeile fumeaza si beau -eu nici nu fumez si nici nu beau, nici nu ii suport pe cei care fac asta si mi se pare ceva destul de urat mai ales dk vorbim de fete, dar nu am reprosat nimanui niciodata lucrul asta. Fiecare are viata lui si face ce vrea cu ea, iar eu am grija sa nu stau in preajma persoanelor care nu imi plac-)Si in plus ai vostri nu fac asta pt ca nu le permite religia cu care sunt indoctrinati. Cat despre: "barbatii arunca banii prin cazinouri" la fel NU GENERALIZA (ca sa nu mai vorbim de faptul ca am merge separat la diverse intruniri ). Iar in ceea ce priveste sambetele si duminicile si mai ales SARBATORILE crede-ma ca cei mai multi, daca nu chiar toti si le petrec in familie. Mai documenteaza-te inainte de a vorbi. Sau dk cunosti tu diferite cazuri izolate nu le prezenta ca pe o realitate sau un adevar absolut. Ca daca ar fi sa incepem si noi sa ii analizam pe barbatii vostri, mai ales pe unii dintre ei , am avea multe de spus (MAI ALES DESPRE VIOLENTA), iar ai nostri ni s-ar parea niste ingerashi, daca intelegi ce vreau sa zic.
|
||
|
marylou20 Postat pe 7 Iunie 2009 16:29 |
||
De la: marylou20, la data 2009-06-07 16:29:47Draga PACE (ca bine ti-ai mai gasit id-ul). In primul rand nu stiu in ce catun indepartat oi fi vazut tu femei LA CHEREMUL BARBATILOR si OBLIGATE SA II SUPORTE. Sincer, desi recunosc ca nu am cunostinte vaste despre islam, voi sunteti „mai obligate” decat noi, adik depindeti mai mult de barbati. Acum dk tu te refereai la cele care nu au scoala asta e o alta problema ca deh nu exista padure fara uscaturi. Si pe deasupra barbatii romani nu sunt niste monstrii care beau, fumeaza, injura etc. (exista si exceptii intr-adevar) (app nu stiu daca ai observat dar in Romania si femeile fumeaza si beau -eu nici nu fumez si nici nu beau, nici nu ii suport pe cei care fac asta si mi se pare ceva destul de urat mai ales dk vorbim de fete, dar nu am reprosat nimanui niciodata lucrul asta. Fiecare are viata lui si face ce vrea cu ea, iar eu am grija sa nu stau in preajma persoanelor care nu imi plac-)Si in plus ai vostri nu fac asta pt ca nu le permite religia cu care sunt indoctrinati. Cat despre: "barbatii arunca banii prin cazinouri" la fel NU GENERALIZA (ca sa nu mai vorbim de faptul ca am merge separat la diverse intruniri Draga mea, esti gresit informata. Musulmanii toarna in ei cu galeata. Beau pana ajung in branci. Crestinii sunt mici copii pe langa ei. Singura diferenta e ca muslmanii beau pe ascuns Asta in anumite tari. In altele se fac muci pe fatza. De exemplu in Emirate. Religia lor nu i-a invatat decat cum sa minta mai abitir, ce credeai?
|
||
|
Dor_a Postat pe 7 Iunie 2009 20:06 |
||
| helllllloooooo.....:*:*:*:*:*:* ce faceti??ce parere aveti de musulmani? | ||
|
m0otz Postat pe 7 Iunie 2009 20:51 |
||
De la: m0otz, la data 2009-06-07 20:51:40helllllloooooo.....:*:*:*:*:*:* ce faceti??ce parere aveti de musulmani? cred ca nu ai vrea sa sti parerea mea asa ca mai bine
|
||
|
scorpyoW Postat pe 7 Iunie 2009 20:54 |
||
De la: scorpyoW, la data 2009-06-07 20:54:30De la: m0otz, la data 2009-06-07 20:51:40helllllloooooo.....:*:*:*:*:*:* ce faceti??ce parere aveti de musulmani? Fata e high! |
||
|
Dor_a Postat pe 7 Iunie 2009 20:56 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-06-07 20:06:59 Pai da, sa vedeti ce e prin Bahrain in weekend ..... ... vin sauditii sa bea si sa se distreze cu est europence (stiti voi, varianta voastra, dar mai isteata, scumpicilor musulmane)
|
||
|
Kathara Postat pe 7 Iunie 2009 20:58 |
||
| nu e asa eu traesc de 17 ani cu un musulman depinde cum te inpui de la inceput eu as dori la toate femeile asa eu am ramas la credinta mea adica crestina ortodoxa | ||
|
kudika024067 Postat pe 7 Iunie 2009 21:09 |
||
De la: kudika024067, la data 2009-06-07 21:09:34nu e asa eu traesc de 17 ani cu un musulman depinde cum te inpui de la inceput eu as dori la toate femeile asa eu am ramas la credinta mea adica crestina ortodoxa asta daca spui adevaru,daca nu
|
||
|
scorpyoW Postat pe 7 Iunie 2009 21:11 |
||
|
e de ne'descris cat de repede se extinde acest val,acesti nenorociti au inceput sa se inmulteasca in romania,si din pacate nu putem face nimic,prada cad femeile cu varstra cuprinsa intre 18----22 ani, foamea de bani,o masinuta mai scunpa si niste vb bine alese le arunca direct in patul lor,unele din ele se trezesc la relitate si da dracului cu tot cu bani lor,si islamu lor,altele isi dau seama cand nu mai e de facut nimic,cand realizeaza ca si'au distrus familia,viata mai bine zis au distrus tot ce a atins, atat mai vreau sa spun:femeia pentru ei e un bun,pentru ei bani sunt cei mai importanti,in momentul cand si'a luat 2---3---4 nevasta,prima devine un bun dobandit in timp,efectiv e proprietatea lui,si stiu ce spun,o fosta iubita a unui prieten a trecut prin asta,si ne'a povestit defapt ce nenorociti sunt, cam asta am avut de spus nimic mai mult,cand o sa am timp o sa va scriu si povestea ei
|
||
|
scorpyoW Postat pe 8 Iunie 2009 08:05 |
||
scorpyow, corecteaza, ca o sa rada lume de tine! se scrie caMpionat, nu caNpionat!
|
||
|
anca0704 Postat pe 8 Iunie 2009 09:14 |
||
De la: anca0704, la data 2009-06-08 09:14:58scorpyow, corecteaza, ca o sa rada lume de tine! se scrie caMpionat, nu caNpionat!anca0704 ce faci yubireaaaaaaa meaaaaaa,,,,,,m,cand imi dai si mie ceva lectiiii particulare de gramatica |
||
|
thadoog Postat pe 8 Iunie 2009 09:17 |
||
De la: anca0704, la data 2009-06-08 09:14:58scorpyow, corecteaza, ca o sa rada lume de tine! se scrie caMpionat, nu caNpionat! mersi esti o dulce,o sa corectez
|
||
|
scorpyoW Postat pe 8 Iunie 2009 10:00 |
||
De la: anca0704, la data 2009-06-08 09:14:58scorpyow, corecteaza, ca o sa rada lume de tine! se scrie caMpionat, nu caNpionat! gata e bine asa????
|
||
|
scorpyoW Postat pe 8 Iunie 2009 10:03 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| 2 sufletele | 7 | De la: ella_c 13 Martie 2009 18:54 |
| Care este salariu unui designer vestimentar in Romania? | 5 | De la: kudika_36308 9 Iunie 2013 15:27 |
| viata e fascinanta. | 11 | De la: miss_darine 1 Decembrie 2009 23:04 |
|
|
||
| Acum ai sansa sa devii vedeta! | 2 | De la: greierash_is_back 4 Noiembrie 2009 20:49 |
| greva | 8 | De la: ginetta 11 Noiembrie 2008 16:21 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.