Setari Cookie-uri

valul islamic moda sau traditie??????

Habibah...u nu intelegi ca ele nu au nimic cu femeile din aceasta religie?ele au cu cele ca u,care s'au nascut intr'o religie si sa lepadat de ea,cu speranta ca va gasi un mos libidinos,sa le bage in seama,dar tin sa te anunti,ca mosuleti nu se uita la voi,ca sunt satui mai are acasa vreo2---3,
ei se se uita la craci de pe strada,la tatile care stau sa sparga sutienu,acolo le curg balele,nu la voi,zimi si mie cum te simti u cand te uiti in oglinda?si vezi ce bucata esti?apoi iesi pe strada si un barbat intoarce capul dupa tine,
si sti foarte bine ce zice,se uita si vede doar niste material,unde e inima u atunci?nu realizezi ce prostie ai facut?
yo iti doresc din suflet sa te indragostesti de un barbat de religie ortodoxa(dar o dragoste ca in telenovele,daca exista)ce o sa faci atunci cand va trebui sa te desparti de el din cauza religiei si a portului?
si apropo,ca u ai zis,de ce nu te'ai calugarit?ca tot la fel te imbracai,nu era nevoe sa schimbi religia,s'au u vrei si cu p u l a in c u r,si cu sufletu in rai
scorpyoW
Postat pe 9 Iunie 2009 22:19
De la: Habibah, la data 2009-06-09 22:17:06Kathara apropo la noi cum spuneti voi...ne obliga religia...insa pe voi ce?moda?:)))))....numai k la voi se numesc esarfe...hai sa fim seriosi fiti realisiti...inca odata nu ne obliga nimeni purtam doar din placere....si in plus se vede foarte frumos...mai ales o combinatie de culori:d

cum ai tupeu sa spui "la noi"u nu faci parte din acea religi,parinti tai te botezat in alta,nasi u te'a crestinat,s'au u nu mai ai nasi?
scorpyoW
Postat pe 9 Iunie 2009 22:23
De la: scorpyoW, la data 2009-06-09 22:19:56Habibah...u nu intelegi ca ele nu au nimic cu femeile din aceasta religie?ele au cu cele ca u,care s'au nascut intr'o religie si sa lepadat de ea,cu speranta ca va gasi un mos libidinos,sa le bage in seama,dar tin sa te anunti,ca mosuleti nu se uita la voi,ca sunt satui mai are acasa vreo2---3,
ei se se uita la craci de pe strada,la tatile care stau sa sparga sutienu,acolo le curg balele,nu la voi,zimi si mie cum te simti u cand te uiti in oglinda?si vezi ce bucata esti?apoi iesi pe strada si un barbat intoarce capul dupa tine,
si sti foarte bine ce zice,se uita si vede doar niste material,unde e inima u atunci?nu realizezi ce prostie ai facut?
yo iti doresc din suflet sa te indragostesti de un barbat de religie ortodoxa(dar o dragoste ca in telenovele,daca exista)ce o sa faci atunci cand va trebui sa te desparti de el din cauza religiei si a portului?
si apropo,ca u ai zis,de ce nu te'ai calugarit?ca tot la fel te imbracai,nu era nevoe sa schimbi religia,s'au u vrei si cu p u l a in c u r,si cu sufletu in rai

scorpyow....vorbesti urat! nu imi place de tine!!
anca0704
Postat pe 9 Iunie 2009 22:24
De la: scorpyoW, la data 2009-06-09 22:19:56Habibah...u nu intelegi ca ele nu au nimic cu femeile din aceasta religie?ele au cu cele ca u,care s'au nascut intr'o religie si sa lepadat de ea,cu speranta ca va gasi un mos libidinos,sa le bage in seama,dar tin sa te anunti,ca mosuleti nu se uita la voi,ca sunt satui mai are acasa vreo2---3,

In primul rand de acum inainte nu iti mai raspund pt k nu stii sa vorbesti!!eu cred ca te-am respectat...si nu m`am convertit pentru un mos sau pentru un barbat...m-am convertit pentru mine asta a fost alegerea mea si nu cred ca trebuie sa stau sa iti dau tie explicatii!cum ma simt pe strada?chiar foarte bine atunci cand stiu ca barbatii nu se uita la mine ca la un obiect sexual!!!ce te face sa crezi k ies din casa doar pt a atrage privirile cuiva?eu numai continui aceasta discutie cu tine,religia a fost alegerea mea,si este un lucru foarte important in viata mea iar daca mai continui aceasta discutie cu tine inseamna ca sunt cu mult mai jos decat tine.iti doresc o seara placuta si sa te ajute Dumnezeu!!!!!
Habibah
Postat pe 9 Iunie 2009 22:28
De la: Habibah, la data 2009-06-09 22:15:17Pff Kathara :-j mai bine nu te bagi unde nu ti`e treaba....am dat un simplu exemplu!!!! dar ma rog dakk tu esti rasista e problema ta...eu nu am nimic cu nimeni...mereu gasiti voi sa comentati cate ceva....nu puteti va framanta sa nu spuneti ceva si sa nu va luati la cearta...in fine scuzele mele inca odata daca am jignit pe cineva insa nu cred ca este cazul;)

Deci recunosti ca esti pe aceaiasi treapta cu tiganii. Thanks, fusesi usoara, vorba englezului.
Kathara
Postat pe 9 Iunie 2009 22:32
De la: Habibah, la data 2009-06-09 22:17:06Kathara apropo la noi cum spuneti voi...ne obliga religia...insa pe voi ce?moda?:)))))....numai k la voi se numesc esarfe...hai sa fim seriosi fiti realisiti...inca odata nu ne obliga nimeni purtam doar din placere....si in plus se vede foarte frumos...mai ales o combinatie de culori:d

Zau .. si atunci de ce sunt eu obligata sa le port in tarile arabe? De ce ma baga aia la inchisoare daca imi arat parul in Arabia Saudita? Din placere?
Kathara
Postat pe 9 Iunie 2009 22:33
De la: Kathara, la data 2009-06-09 22:33:15

Zau .. si atunci de ce sunt eu obligata sa le port in tarile arabe? De ce ma baga aia la inchisoare daca imi arat parul in Arabia Saudita? Din placere?

buna intrebare!! daca ma duc intr-o tara araba tre sa imi pun "pestelca" in cap ca sa nu fiu arestata ca asa obliga religia!!
dar la noi in tara, daca nu se poarta carpa in cap, de ce nu aresteaza pe alea care poarta???
anca0704
Postat pe 9 Iunie 2009 22:35
Kathara nu ai nicio treaba cu subiectul...mereu deviati...cu ce ti se pare k sunt pe aceasi treapta cu etnia roma???????k port hijab si k ma imbrac foarte decent?pff fetelor bagati`va mintile in cap...apartin de alta religie deci nu va mai loati de stilul imbracamintii....cum noi nu ne loam ca purtati pantaloni scurti pe jumatatea de buca(nu ma refer la tn vb in general)deci va rog frumos numai comparati muslumanii cu etnia roma ca nu au nici ceeea mai mica legatura;)insa...parerile voastre sunt ale voastre nu vi le schimba nimeni si pe mine una sincer nici nu mar interesa sa vi le schimb dar nu este frumos sa acuzi o persoana de aceste lucruri...in rest..eu imi cer scuze daca am jignit pe cineva;).....Dumnezeu sa te ajut;)
Habibah
Postat pe 9 Iunie 2009 22:36

Fiecare tara are regulile ei iar Arabia Saudita dupa cum stii este o tara Islamica si respecta intocmai regulile Islamului;)....
Habibah
Postat pe 9 Iunie 2009 22:39
De la: Habibah, la data 2009-06-09 22:36:41Kathara nu ai nicio treaba cu subiectul...mereu deviati...cu ce ti se pare k sunt pe aceasi treapta cu etnia roma???????k port hijab si k ma imbrac foarte decent?pff fetelor bagati`va mintile in cap...apartin de alta religie deci nu va mai loati de stilul imbracamintii....cum noi nu ne loam ca purtati pantaloni scurti pe jumatatea de buca(nu ma refer la tn vb in general)deci va rog frumos numai comparati muslumanii cu etnia roma ca nu au nici ceeea mai mica legatura;)insa...parerile voastre sunt ale voastre nu vi le schimba nimeni si pe mine una sincer nici nu mar interesa sa vi le schimb dar nu este frumos sa acuzi o persoana de aceste lucruri...in rest..eu imi cer scuze daca am jignit pe cineva;).....Dumnezeu sa te ajut;)

Draga, nu ai zis tu ca faci plaja si baie ca tiganii? mie asta mi-ar da de gandit, daca as avea atat de impartit cu etnia colocuitoare.

Si vorba aia ... alo, gagica, trezirea, esti la noi in tara, daca te arde problema de bucile noaste du-te mataluta in Arabia Saudita sau Iran, paote te mai si omoara unu cu pietre ca sa nu-ti dea bani la divort. Du-te, fetito, ca oricum daca ii faci copii, lui ii raman si cuvantul tau valoreaza cat jumate din cuvantul unui barbat.

Tara asta, care le permite unora ca tine sa se vestimteze cum doresc - chestie care nu e valabila si la musulmani, nota bene - a fost cladita pe buci goale. Asa ca shhhhhh
Kathara
Postat pe 9 Iunie 2009 22:40
De la: scorpyoW, la data 2009-06-09 20:40:29alah,alah ce fete rele avem in romanica,sunteti negre in ceru guri,
sunt fomistele astea de bani,de 19 --22 ani,care crede tot ce spun libidinosi astea de mosnegi,despre nu stiu ce profet care le da dreptu sa faca ce vrea,fomistele pun botu,cand ii vede cat de frumos le vorbesc(nu ca noi ce vrei f a s'au da ma lasi tu etc)o masina mai scumpa ceva bani in buzunar,un cadou o toala,cateva limbi in ceasca,cand sau convertit incepe calvaru,dai bataie,nu o lasa sa ieasa din casa,nici macar in curte,etc
dupa 3--4 ani,alta ca doar ea sa uzat,nu'i convine atunci da de dracu
am vb azi cu o prietena care a trecut prin asta,si a promis ca ma lasa sa'i spun poveste,dar trebue sa vb cu un prieten care e implicat si el,
si atunci sa mai aiba tupeu sa mai deschida clanta,ca au dat de dracu cu mine

pff ce periculos esti!! tot o dai cu mosnegi libidinosi .Draga mie imi plac aia mai tinerei asa la vreo 25 de ani , inalti , bruneti , bine facuti cu ten mai masliniu nu hermafroditi k tine.........asta e ce sa fac?? merg dupa cum vrea inima
myeyes
Postat pe 9 Iunie 2009 22:41
De la: Habibah, la data 2009-06-09 22:39:22

Fiecare tara are regulile ei iar Arabia Saudita dupa cum stii este o tara Islamica si respecta intocmai regulile Islamului;)....

Ei, iar in tara noasta regulile sunt altele. Asa ca daca nu-ti convin, Taromul deserveste tarile arabe.

Bun, deci recunosti ca e o obligatie, iar nu o "placere".
Kathara
Postat pe 9 Iunie 2009 22:41
Kathara! ti s-a pus pata rau!
chill...mai bine da si tu un suc
anca0704
Postat pe 9 Iunie 2009 22:42
De la: anca0704, la data 2009-06-09 22:42:17Kathara! ti s-a pus pata rau!

Ma amuza cand nu ma enerveaz amaratele astea, daca le iei la bani marunti habar nu au cu ce se mananca islamul. Tot e bine, inseamna ca o sa creasca IQ-ul crestinismului cu fiecare convertita.
Kathara
Postat pe 9 Iunie 2009 22:43
De la: Kathara, la data 2009-06-09 22:40:31
De la: Habibah, la data 2009-06-09 22:36:41Kathara nu ai nicio treaba cu subiectul...mereu deviati...cu ce ti se pare k sunt pe aceasi treapta cu etnia roma???????k port hijab si k ma imbrac foarte decent?pff fetelor bagati`va mintile in cap...apartin de alta religie deci nu va mai loati de stilul imbracamintii....cum noi nu ne loam ca purtati pantaloni scurti pe jumatatea de buca(nu ma refer la tn vb in general)deci va rog frumos numai comparati muslumanii cu etnia roma ca nu au nici ceeea mai mica legatura;)insa...parerile voastre sunt ale voastre nu vi le schimba nimeni si pe mine una sincer nici nu mar interesa sa vi le schimb dar nu este frumos sa acuzi o persoana de aceste lucruri...in rest..eu imi cer scuze daca am jignit pe cineva;).....Dumnezeu sa te ajut;)

Draga, nu ai zis tu ca faci plaja si baie ca tiganii? mie asta mi-ar da de gandit, daca as avea atat de impartit cu etnia colocuitoare.

Si vorba aia ... alo, gagica, trezirea, esti la noi in tara, daca te arde problema de bucile noaste du-te mataluta in Arabia Saudita sau Iran, paote te mai si omoara unu cu pietre ca sa nu-ti dea bani la divort. Du-te, fetito, ca oricum daca ii faci copii, lui ii raman si cuvantul tau valoreaza cat jumate din cuvantul unui barbat.

Tara asta, care le permite unora ca tine sa se vestimteze cum doresc - chestie care nu e valabila si la musulmani, nota bene - a fost cladita pe buci goale. Asa ca shhhhhh

=))nu iti convine de noi fa o reclamatie la Basescu sa iti faca special pt tine o regula sa nu avem noi voie in Romania:))))) si eventual sa plece si tiganii k observ k ai ceva cu ei...ai inteles grresit nu mam comparat cu un tigan...iin fine:-j nu stau sa ma contrazic cu tine...sunt o fire foarte calma...insa asemenea aberatii nu le pot accepta;)
Habibah
Postat pe 9 Iunie 2009 22:44
anca0704
Postat pe 9 Iunie 2009 22:45
De la: Kathara, la data 2009-06-09 22:43:37

Ma amuza cand nu ma enerveaz amaratele astea, daca le iei la bani marunti habar nu au cu ce se mananca islamul. Tot e bine, inseamna ca o sa creasca IQ-ul crestinismului cu fiecare convertita.

se auzi o voce din canal!!
myeyes
Postat pe 9 Iunie 2009 22:45
Bun, atunici taci din gura si pupa urma papucilor romanilor care iri permit tie sa apari ca strigoiul pe strada, ca in tarile arabe clasice nu aveai privilegii dintr-astea.
Kathara
Postat pe 9 Iunie 2009 22:46
ai si u dreptate nu'i poti compara pe romi cu arabi:romi fura pe fata,arabi nu fac asta cai bate doamne doamne

si scuze pentru cuvintele de mai sus,m'am lasat dus de val,pre te'ai luat religia in serios,
inca o data scze
scorpyoW
De la: myeyes, la data 2009-06-09 22:45:59

se auzi o voce din canal!!

Mda, te striga ma-ta. pardon, mata.
Kathara

Crede`ma ma amuzi foarte mult...asa faceti voi cand numai aveti ce sa spuneti vorbiti urat...dar nu stau sa ma iau la cearta si la jigniri cu tine...jigneste pe cine vrei insa eu nu iti mai raspund nu stii sa ai o conversatie normala sau in contradictoriu fara sa jignesti;)o seara placuta in continuare si sa te ajute Dumnezeu;)poate iti mai baga mintile in cap...;)
Habibah
De la: anca0704, la data 2009-06-09 22:24:42

scze promit ca nu se mai repeta
scorpyoW
Postat pe 9 Iunie 2009 22:47
mai fetelor tot citesc si ma minunez... femeia e respectata in lumea araba (zic ele), daca e respectata de ce pana mea isi mai ia inca o nevasta? ca are vecinu' si el nu vrea sa fie mai prejos?uite caz concret: stiu unul care are sotie si inca vreo 3 femei pe langa casa, plus naiba mai stie cate "neoficiale", nu e casatorit decat cu una dintre ele si celelalte "nu ca trebe dar sa fie". Nu cred ca exista pe lumea asta persoane mai misogine decat arabii, si in plus coranul le ofera drept de viata si de moarte asupra femeii... dar bine ca vin in Romania si un cadou, o atentie si a muscat-o romanca noastra dornica de a urca pe scara sociala foarte repede, o sa isi faca cumparaturile in mall ca deh "arabul ei " isi permite. Ce om cu coloana vetrebrala poate cere o fata de la parintii ei de sotie avand in vedere ca fata are 15 ani si le promite oale cu aur??!!! si DA am trait-o eu, daca ar fii dupa mine i-as lega pe multi dintre ei cu sarma ghimpata. Or exista si exceptii nu zic nu dar pana la urma sunt atat de rare si exceptia intareste regula. Sa fiti fericite va doresc cu hijab sau fara, poopici
Andia
De la: Kathara, la data 2009-06-09 22:46:02Bun, atunici taci din gura si pupa urma papucilor romanilor care iri permit tie sa apari ca strigoiul pe strada, ca in tarile arabe clasice nu aveai privilegii dintr-astea.

=))))))))))))) =)))))))))))
anca0704
De la: scorpyoW, la data 2009-06-09 22:47:22
De la: anca0704, la data 2009-06-09 22:24:42

scze promit ca nu se mai repeta

ok ok! sper sa te tii de cuvant!!
anca0704
Postat pe 9 Iunie 2009 22:49
De la: myeyes, la data 2009-06-09 22:41:28
De la: scorpyoW, la data 2009-06-09 20:40:29alah,alah ce fete rele avem in romanica,sunteti negre in ceru guri,
sunt fomistele astea de bani,de 19 --22 ani,care crede tot ce spun libidinosi astea de mosnegi,despre nu stiu ce profet care le da dreptu sa faca ce vrea,fomistele pun botu,cand ii vede cat de frumos le vorbesc(nu ca noi ce vrei f a s'au da ma lasi tu etc)o masina mai scumpa ceva bani in buzunar,un cadou o toala,cateva limbi in ceasca,cand sau convertit incepe calvaru,dai bataie,nu o lasa sa ieasa din casa,nici macar in curte,etc
dupa 3--4 ani,alta ca doar ea sa uzat,nu'i convine atunci da de dracu
am vb azi cu o prietena care a trecut prin asta,si a promis ca ma lasa sa'i spun poveste,dar trebue sa vb cu un prieten care e implicat si el,
si atunci sa mai aiba tupeu sa mai deschida clanta,ca au dat de dracu cu mine

pff ce periculos esti!! tot o dai cu mosnegi libidinosi .Draga mie imi plac aia mai tinerei asa la vreo 25 de ani , inalti , bruneti , bine facuti cu ten mai masliniu nu hermafroditi k tine.........asta e ce sa fac?? merg dupa cum vrea inima

prefer sa fiu cum spui u decat ca ei,si cu asta
scorpyoW
De la: Habibah, la data 2009-06-09 22:46:55

Crede`ma ma amuzi foarte mult...asa faceti voi cand numai aveti ce sa spuneti vorbiti urat...dar nu stau sa ma iau la cearta si la jigniri cu tine...jigneste pe cine vrei insa eu nu iti mai raspund nu stii sa ai o conversatie normala sau in contradictoriu fara sa jignesti;)o seara placuta in continuare si sa te ajute Dumnezeu;)poate iti mai baga mintile in cap...;)

Drum bun .. iti doresc sa traiesti o viata dupa cele mai stricte reguli ale islamului, sa fii nevasta a patra si sa te bata cu precizie de ceasornic, cum a zis Mahomed, de cinci pri pe zi cu parul venind dinspre mecca. Si sa ai si copii pe care sa ti-i ia la divort si sa sfarsesti omorata cu pietre in arabia saudita, insala!
Kathara
myeyes lasa-le in pace...fi mai desteapta ca ele si nu te loa la injuraturi cu ele...noi stim ce stim ele stiu ce stiu...daia nu le respecta nimeni k stiu doar sa injure si sa ma scuzati...cu ce vbiti cu aia ramaneti in viata;)hai larevedere nu imi place sa vorbesc cu oameni care haba nu au sa respecte...hmmm:-j
Habibah
De la: Habibah, la data 2009-06-09 22:49:51myeyes lasa-le in pace...fi mai desteapta ca ele si nu te loa la injuraturi cu ele...noi stim ce stim ele stiu ce stiu...daia nu le respecta nimeni k stiu doar sa injure si sa ma scuzati...cu ce vbiti cu aia ramaneti in viata;)hai larevedere nu imi place sa vorbesc cu oameni care haba nu au sa respecte...hmmm:-j

si tu las-o in pace pe myeyes...
tu vorbesti mult prea frumos in comparatie cu ea!!
anca0704
Postat pe 9 Iunie 2009 22:52
De la: Habibah, la data 2009-06-09 22:49:51myeyes lasa-le in pace...fi mai desteapta ca ele si nu te loa la injuraturi cu ele...noi stim ce stim ele stiu ce stiu...daia nu le respecta nimeni k stiu doar sa injure si sa ma scuzati...cu ce vbiti cu aia ramaneti in viata;)hai larevedere nu imi place sa vorbesc cu oameni care haba nu au sa respecte...hmmm:-j

Auzi, dar de ce esti desfranata si-ti arati fata pe forumuri sa atragi barbatii in pacate? Nu stii ca e haram? Daca te violeaza unul, sa stii ca ai cerut-o!
Kathara
Postat pe 9 Iunie 2009 22:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
caut colega de apartament 1 De la: inna_1688 9 Noiembrie 2009 19:50
LA CE TE GANDESTI ACUM...??? 94 De la: kudika344657 28 Decembrie 2010 07:34
joc nou 16 De la: dulcyka 13 Octombrie 2009 15:36
haine cu noduri!!???!!! 4 De la: kudik_utza 26 Iulie 2009 09:51
O SEARA PLINA DE IUBIRE SI UN WEKE-ND PLACUT 8 De la: ingeras_yella21 11 Octombrie 2009 14:47