Mai multe
| uite ma cert cu o afurisita cum ca in caz de divort ar vrea vila mea cu piscina de la Saint Tropez si Porsche Cayenne-ul meu preparat special in Germania. | ||
|
Tazmanian Postat pe 12 Iunie 2009 23:48 |
||
|---|---|---|
De la: Kathara, la data 2009-06-12 23:45:51Voi ce mai ziceti? Mai nimic... ma cert cu omu' .... fara motiv, dealtfel... Doar pen'ca pot si pen'ca din cand in cand tre' sa mai simta si pintenii, ca tot bine asa, incontinuu, devine monoton....
|
||
|
Dor_a Postat pe 12 Iunie 2009 23:49 |
||
De la: Tazmanian, la data 2009-06-12 23:48:11uite ma cert cu o afurisita cum ca in caz de divort ar vrea vila mea cu piscina de la Saint Tropez si Porsche Cayenne-ul meu preparat special in Germania. Musulmaneste-te si te scoti (bleaah! Asta nu suna bine nici ca gluma )
|
||
|
|
||
|
Dor_a Postat pe 12 Iunie 2009 23:51 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-06-12 23:49:40De la: Kathara, la data 2009-06-12 23:45:51Voi ce mai ziceti? Sa stii ca daca le e prea bine si-o iau in cap. Keep him on his toes!
|
||
|
Kathara Postat pe 12 Iunie 2009 23:55 |
||
| si eu tocmai am pus punct certurilor cu el! "de tot"! | ||
|
anca0704 Postat pe 13 Iunie 2009 01:16 |
||
De la: anca0704, la data 2009-06-13 01:16:56si eu tocmai am pus punct certurilor cu el! "de tot"! Pana maine.
|
||
|
Kathara Postat pe 13 Iunie 2009 02:00 |
||
| macar de ar fi pana maine...... | ||
|
anca0704 Postat pe 13 Iunie 2009 02:02 |
||
De la: anca0704, la data 2009-06-13 02:02:14macar de ar fi pana maine...... Imi pare rau sa aud ca e ceva mai serios. Ca sa fiu in ton cu topicul, zic si eu ca aia din Clona, maktub, adica ce ti-e scris ...
|
||
|
Kathara Postat pe 13 Iunie 2009 02:05 |
||
|
||
|
anca0704 Postat pe 13 Iunie 2009 02:06 |
||
| buna seara si noapte buna, fetelor! | ||
|
Lulli Postat pe 13 Iunie 2009 02:34 |
||
De la: Luli2, la data 2009-06-13 02:34:49buna seara si noapte buna, fetelor!
|
||
|
anca0704 Postat pe 13 Iunie 2009 02:36 |
||
De la: Kathara, la data 2009-06-12 23:21:28De la: Luli2, la data 2009-06-12 17:13:27 cu placere |
||
|
Lulli Postat pe 13 Iunie 2009 02:39 |
||
De la: anca0704, la data 2009-06-13 02:36:49De la: Luli2, la data 2009-06-13 02:34:49buna seara si noapte buna, fetelor! nu dormiti la ora asta? eu tot n-am somn m-a apucat cititul
|
||
|
Lulli Postat pe 13 Iunie 2009 02:39 |
||
De la: Luli2, la data 2009-06-13 02:39:50De la: anca0704, la data 2009-06-13 02:36:49De la: Luli2, la data 2009-06-13 02:34:49buna seara si noapte buna, fetelor! Boilor de la "scribd" le-au traznit idei cretine.... Auzi, colo "copy-right"! Voiam sa download-ez Digital Fortress si n-am mai putut.... Nu mai e de gasit in nici o limba (din cele pe care le cunosc eu, cel putin.... O fi in chineza sau araba ( ) da' nu ma ajuta. Drept pentru care: Ajutoooor! Vreau si eu niste site-uri de unde pot download-a carti
|
||
|
Dor_a Postat pe 13 Iunie 2009 11:12 |
||
Dor-a vezi ca ai private , de la mine;)) cu torrenturi de carti
|
||
|
blue07scorpion Postat pe 13 Iunie 2009 11:35 |
||
De la: blue07scorpion, la data 2009-06-13 11:35:20Dor-a vezi ca ai private , de la mine;)) cu torrenturi de carti da-mi si mie
|
||
|
heaven_2906 Postat pe 13 Iunie 2009 11:38 |
||
De la: blue07scorpion, la data 2009-06-13 11:35:20Dor-a vezi ca ai private , de la mine;)) cu torrenturi de carti Nu mergeee... Nu'sh ce nu merge, da' nu merge... Imi spune "file not supported" Acrobat-ul meu sa fie de vina?
|
||
|
Dor_a Postat pe 13 Iunie 2009 19:25 |
||
| Vand genti, posete, portofele, genti ocazie preturi de depozit foarte avantajoase, diverse marimi, culori, modele. Pentru grupuri mai mari deplasare la domiciliu/serviciu.Pentru a va arata modele astept sa ma contactati: moniana_m@yahoo.com. 0724345569 | ||
|
Moniana Postat pe 19 Iunie 2009 10:55 |
||
| oameni buni,fiti mai ingaduitori unii cu altii.la ce bun sa va insultati si sa va certati pe marginea unui subiect care poate fi discutat la infinit.am fost profund indignata de modul in care abordati problema.islamul nu inseamna ceea ce vedeti la tv.nu inseamna terorism si nu inseamna descreditarea femeii.tatal meu e roman-musulman,mama e ortodoxa.si niciodata nu am auzit de la tata un cuvant urat la adresa mamei sau a altei femei.nu generalizati!sotul meu e musulman si e un om minunat.dumnezeu sa va indrepte pe calea cea corecta.amin | ||
|
litza Postat pe 21 Iunie 2009 18:20 |
||
de curand am vazut un fılm : İngerul digital .care m-a cam pus pe ganduri....vi-l recomand...e ffff interesant
|
||
|
roscatika23 Postat pe 25 Iunie 2009 19:13 |
||
De la: litza, la data 2009-06-21 18:20:10oameni buni,fiti mai ingaduitori unii cu altii.la ce bun sa va insultati si sa va certati pe marginea unui subiect care poate fi discutat la infinit.am fost profund indignata de modul in care abordati problema.islamul nu inseamna ceea ce vedeti la tv.nu inseamna terorism si nu inseamna descreditarea femeii.tatal meu e roman-musulman,mama e ortodoxa.si niciodata nu am auzit de la tata un cuvant urat la adresa mamei sau a altei femei.nu generalizati!sotul meu e musulman si e un om minunat.dumnezeu sa va indrepte pe calea cea corecta.amin Si tu ce esti? Musulmanca,asa-i? |
||
|
Kathara Postat pe 25 Iunie 2009 19:27 |
||
De la: Kathara, la data 2009-06-25 19:27:48De la: litza, la data 2009-06-21 18:20:10oameni buni,fiti mai ingaduitori unii cu altii.la ce bun sa va insultati si sa va certati pe marginea unui subiect care poate fi discutat la infinit.am fost profund indignata de modul in care abordati problema.islamul nu inseamna ceea ce vedeti la tv.nu inseamna terorism si nu inseamna descreditarea femeii.tatal meu e roman-musulman,mama e ortodoxa.si niciodata nu am auzit de la tata un cuvant urat la adresa mamei sau a altei femei.nu generalizati!sotul meu e musulman si e un om minunat.dumnezeu sa va indrepte pe calea cea corecta.amin e clar ca lumina zilei ca e
|
||
|
Andia Postat pe 26 Iunie 2009 00:30 |
||
De la: Andia, la data 2009-06-26 00:30:58De la: Kathara, la data 2009-06-25 19:27:48De la: litza, la data 2009-06-21 18:20:10oameni buni,fiti mai ingaduitori unii cu altii.la ce bun sa va insultati si sa va certati pe marginea unui subiect care poate fi discutat la infinit.am fost profund indignata de modul in care abordati problema.islamul nu inseamna ceea ce vedeti la tv.nu inseamna terorism si nu inseamna descreditarea femeii.tatal meu e roman-musulman,mama e ortodoxa.si niciodata nu am auzit de la tata un cuvant urat la adresa mamei sau a altei femei.nu generalizati!sotul meu e musulman si e un om minunat.dumnezeu sa va indrepte pe calea cea corecta.amin ia putina lamaie si iti trece |
||
|
myeyes Postat pe 26 Iunie 2009 01:03 |
||
De la: myeyes, la data 2009-06-26 01:03:22De la: Andia, la data 2009-06-26 00:30:58De la: Kathara, la data 2009-06-25 19:27:48De la: litza, la data 2009-06-21 18:20:10oameni buni,fiti mai ingaduitori unii cu altii.la ce bun sa va insultati si sa va certati pe marginea unui subiect care poate fi discutat la infinit.am fost profund indignata de modul in care abordati problema.islamul nu inseamna ceea ce vedeti la tv.nu inseamna terorism si nu inseamna descreditarea femeii.tatal meu e roman-musulman,mama e ortodoxa.si niciodata nu am auzit de la tata un cuvant urat la adresa mamei sau a altei femei.nu generalizati!sotul meu e musulman si e un om minunat.dumnezeu sa va indrepte pe calea cea corecta.amin hai pa.... |
||
|
Andia Postat pe 27 Iunie 2009 01:13 |
||
De la: Andia, la data 2009-06-27 01:13:19De la: myeyes, la data 2009-06-26 01:03:22De la: Andia, la data 2009-06-26 00:30:58De la: Kathara, la data 2009-06-25 19:27:48De la: litza, la data 2009-06-21 18:20:10oameni buni,fiti mai ingaduitori unii cu altii.la ce bun sa va insultati si sa va certati pe marginea unui subiect care poate fi discutat la infinit.am fost profund indignata de modul in care abordati problema.islamul nu inseamna ceea ce vedeti la tv.nu inseamna terorism si nu inseamna descreditarea femeii.tatal meu e roman-musulman,mama e ortodoxa.si niciodata nu am auzit de la tata un cuvant urat la adresa mamei sau a altei femei.nu generalizati!sotul meu e musulman si e un om minunat.dumnezeu sa va indrepte pe calea cea corecta.amin se zice ''hai pa la revedere'' |
||
|
myeyes Postat pe 27 Iunie 2009 01:17 |
||
De la: Kathara, la data 2009-06-25 19:27:48De la: litza, la data 2009-06-21 18:20:10oameni buni,fiti mai ingaduitori unii cu altii.la ce bun sa va insultati si sa va certati pe marginea unui subiect care poate fi discutat la infinit.am fost profund indignata de modul in care abordati problema.islamul nu inseamna ceea ce vedeti la tv.nu inseamna terorism si nu inseamna descreditarea femeii.tatal meu e roman-musulman,mama e ortodoxa.si niciodata nu am auzit de la tata un cuvant urat la adresa mamei sau a altei femei.nu generalizati!sotul meu e musulman si e un om minunat.dumnezeu sa va indrepte pe calea cea corecta.amin Nu inteleg un lucru la tine. Ai declarat pe acest forum ca tu nu crezi in Dumnezeu. sunt de acord si n am nimic impotriva. Ai drept la alegerea ta. Ea daca cumva e o musulmanca, (vad ca pari convisa de acest fapt) cu ce te deranjeaza alegerea ei de religie. Am observat ca esti "Biased" numai atunci acnd e vorba despre Islam sau muslmani, nu te deranjeaza oameni de alte religii. N am nici un chef sa reincep o alta discutie pe tema asta. Te sfatuiesc sa ti schimb atitudine in fata de Islam si musulmani. Islamul in sine nu deranjeaza pe nimeni. Musulmani care nu urmaresc religia lor cum trebuie si o aplica gresit, sa fii sigura ca nu numai pe tine, si pe mine ma deranjeaza. Pt asta nu e vinovat Islamul ci persoana musulmana care se abuza de religia lui. Ce parere ai! nu exista oameni intre crestini si evrei care fac acest lucru. |
||
|
salimgandapur Postat pe 27 Iunie 2009 09:46 |
||
|
^ Ma intereseaza sa vad ce pui iese dintr-un musulman si o crestina. Si surpriza, iese mereu musulman. De ce oare? ps. Iar Islamul aplicat in legea lui - adica fara abuzuri - e o credinta monstruoasa, din moment ce permite ca femeile sa fie batute. ce nu intelegi de aici? |
||
|
Kathara Postat pe 27 Iunie 2009 11:02 |
||
|
Nu prea stiu multe despre acest topic...ce pot sa spun e ca imi place cand vad pe strada o femeie care poarta asa ceva...dar eu una nu pot sa port nimic pe cap indiferent de anotimp. Am si eu nevoie de ajutor.E nevoie de un simplu click pe acest link.Vreau sa fac o surpriza fratelui meu si sa castig un mp4.Multumesc anticipat celor care vor da click si scz ca nu are legatura cu topicul.Sper sa intelegeti.:* http://banutul.com/Onytza2409-20059.html |
||
|
Postat pe 27 Iunie 2009 11:03 |
||
De la: Kathara, la data 2009-06-27 11:02:16^ Ma intereseaza sa vad ce pui iese dintr-un musulman si o crestina. Si surpriza, iese mereu musulman. De ce oare? Credinta pe care o consider monstruoasa (pt ca asa iti place sa crezi) a fost capabila sa transforme monstri in oameni. Care a fost starea poporului arab pana sa apara Isalmul? Vrei sa zici ca n ai citit nimic si nu stii nimic despre asta. Tii una si buna cu batutul femeilor. Bataie nu e recomendata ca un instrument de placere pt barbatul si nici pt orice femeie dar numai pt neveste care: 1- Sunt puse pe treaba sa distruga liniste de familie si tot sistemul familial. 2- Nu vor sa asculte nimic si descurjeaza orice incercare facuta de catre sotul ei ca sa ajunga la o intelegere si la reconciliere. 3- dupa ce sotul o lasa singura pt o perioada lunga ca sa i o ofere un timp in care sa se reflecteze in liniste deasupra conflictului chiar prin separa patului de ea si ea tot dupa perioada acesta ramane la atitudinea ei neschimbata. Nici nu vrea sa fie divortata si nici sa renunte la familie. Cine ar putea sa suporte o astfel de situatie familiala?. Ca o ultima incercare, ca sa scape familia de dezintegrare, Islamul ii da sotului un drept care vad a devenit un armament nou de a ataca islamul pt cei care de altfel n au reusit sa gaseasca nici un punct slab in religia adversara. Aici cuvantul bataie e mai mult folosit ca un instrument care s o faca sa rusineze nu ca sa fie trimisa la spital. Aici Femeia despre care vorbim nu poseda nici o calitate de om ci numai de un animal. Nu trebuie sa ti spun eu ca animalele care nu asculta vorba si nu inteleg niste semne, sunt dresate numai cu bataie. Asa ca nu incerca sa ataci islamul cu un argument foarte slab care n are nici un “say” in problema respectiva. Te miri ca de ce oare cand o crestina se insoara cu un musulman, copiii lor care se nasc din astfel de casatorie, totdeauna, se intampla ca sa fie musulmani. Eu iti pun o alta intrebare de ce pui de crestini, care au fost bine educati in religia crestina si de parinti crestini si multi dintre care au ajuns sa fie toba de Biblie si au petrecut aproape o viata intreaga ca sa serveasca religia crestina, tinand lectii si dialoguri religioase pe media si la biserici, de ce dupa ce au studiat Qur’anul au devenit musulmani. Pe ei nu i a fortat nimeni dar avand stiinta de Biblie, au ajuns la adevarul si au gasit cea mai apropiata si adevarata religie. Poti sa ti dau sute de informati despre astfel de oameni. Inainte ca tu sa te ocup de femei crestine care dupa casatorie au acceptat islamul sau au lasat numai pe copiii ei sa ramana musulmani, mai bine intreaba pe a doua categoria de persoane despre care ti am dat informati. Daca te intereseaza poti sa ti dau multe informati despre pui puri de crestini care in ziua de azi fac treburi mari pt religia lor islam. CE ZICI DESPRE CITATELE DE MAI JOS? ITI PLACE CUM E ONORATA FEMEIE IN TEXTELE BIBLICE DE CRESTINI SI DE EVREI. "I find more bitter than death the woman who is a snare, whose heart is a trap and whose hands are chains. The man who pleases God will escape her, but the sinner she will ensnare....while I was still searching but not finding, I found one upright man among a thousand but not one upright woman among them all" (Ecclesiastes 7:26-28). "No wickedness comes anywhere near the wickedness of a woman.....Sin began with a woman and thanks to her we all must die" (Ecclesiasticus 25:19,24). Jewish Rabbis listed nine curses inflicted on women as a result of the Fall: "To the woman He gave nine curses and death: the burden of the blood of menstruation and the blood of virginity; the burden of pregnancy; the burden of childbirth; the burden of bringing up the children; her head is covered as one in mourning; she pierces her ear like a permanent slave or slave girl who serves her master; she is not to be believed as a witness; and after everything--death." 2 To the present day, orthodox Jewish men in their daily morning prayer recite "Blessed be God King of the universe that Thou has not made me a woman." The women, on the other hand, thank God every morning for "making me according to Thy will." 3 Another prayer found in many Jewish prayer books: "Praised be God that he has not created me a gentile. Praised be God that he has not created me a woman. Praised be God that he has not created me an ignoramus." 4 "A woman should learn in quietness and full submission. I don't permit a woman to teach or to have authority over a man; she must be silent. For Adam was formed first, then Eve. And Adam was not the one deceived; it was the woman who was deceived and became a sinner" (I Timothy 2:11-14). St. Tertullian was even more blunt than St. Paul, while he was talking to his 'best beloved sisters' in the faith, he said: 6 "Do you not know that you are each an Eve? The sentence of God on this sex of yours lives in this age: the guilt must of necessity live too. You are the Devil's gateway: You are the unsealer of the forbidden tree: You are the first deserter of the divine law: You are she who persuaded him whom the devil was not valiant enough to attack. You destroyed so easily God's image, man. On account of your desert even the Son of God had to die." St. Augustine was faithful to the legacy of his predecessors, he wrote to a friend: "What is the difference whether it is in a wife or a mother, it is still Eve the temptress that we must beware of in any woman......I fail to see what use woman can be to man, if one excludes the function of bearing children." Finally, the renowned reformer Martin Luther could not see any benefit from a woman but bringing into the world as many children as possible regardless of any side effects: "If they become tired or even die, that does not matter. Let them die in childbirth, that's why they are there" Acum in schimb sa vezi ce frumos si drept vorbeste Qur’an despre femei. women who humble themselves, for men and women who give in charity, for men and women who fast, for men and women who guard their chastity, and for men and women who engage much in Allah's praise-- For them all has Allah prepared forgiveness and great reward" (33:35). "The believers, men and women, are protectors, one of another: they enjoin what is just, and forbid what is evil, they observe regular prayers, practise regular charity, and obey Allah and His Messenger. On them will Allah pour His Mercy: for Allah is Exalted in power, Wise" (9:71). "And their Lord answered them: Truly I will never cause to be lost the work of any of you, Be you a male or female, you are members one of another" (3:195). "Whoever works evil will not be requited but by the like thereof, and whoever works a righteous deed -whether man or woman- and is a believer- such will enter the Garden of bliss" (40:40). "Whoever works righteousness, man or woman, and has faith, verily to him/her we will give a new life that is good and pure, and we will bestow on such their reward according to the best of their actions" (16:97). De aceea in toata lumea dintre fiecare 5 crestini care accepta Islam, 4 sunt femei. Sunt proaste! Da , asta ti a ramas de zis. |
||
|
salimgandapur Postat pe 29 Iunie 2009 12:11 |
||
| Iar o dai pe langa. Nu inteleg ce imi tot citezi din Biblie cand subectul este Islamul. Bataia este monstruoasa, sub orice conditii, si orice religie care o promoveaza trebuie distrusa. And that's the end of it. | ||
|
Kathara Postat pe 29 Iunie 2009 15:31 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Christmas Party dress | 1 | De la: ancu2066 17 Noiembrie 2011 16:11 |
| Hai sa ne gandim si la preturi inainte sa ne gandim la moda... | 33 | De la: dehelean_sonia 9 Iunie 2013 14:07 |
| Campania:"Inceteaza sa fii papagal!" | 12 | De la: Cassey 31 Decembrie 2008 13:55 |
|
|
||
| Targ accesorii handmade si vestimentatie vintage - ANTARTIQUE editia I | 1 | De la: alina_ant 15 Iulie 2009 10:05 |
| o nelamurire pt echipa kudika | 7 | De la: andra_05 10 Octombrie 2008 14:07 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.