Mai multe
cu placere
|
||
|
greierash_is_back Postat pe 1 Iulie 2009 12:45 |
||
|---|---|---|
De la: greierash, la data 2009-07-01 01:56:57 Sunt exact unde ar trebui sa fiu pentru varsta si educatia mea. Si cu asta se incheie problema si discutia. |
||
|
Kathara Postat pe 1 Iulie 2009 15:50 |
||
De la: wolfy, la data 2009-07-01 12:43:50Am o rugaminte pentru toti cei de aici care ma felicita pentru schimbul de replici taios dintre mine si kathara. Din pacate s-a ajuns la discutarea pe forum a unei probleme private(si asta fiindca am fost provocata), insa eu nu vreau sa vad prelungirea la nesfarsit a acestei dispute. Asa ca va rog, nu mai faceti referire la ea si daca vreti sa discutati in contradictoriu, faceti-o pe baza unor argumente, nu a unor insulte. Multumesc. Desteapta hotarare. Ai noroc ca nu m-am apucat sa spun ceea ce stiam despre tine, din fericire pe mine ma duce capul putin mai mult. Si stii bine ca e mult, mult mai grav decat orice am facut eu vreodata. |
||
|
|
||
|
Kathara Postat pe 1 Iulie 2009 15:52 |
||
De la: Kathara, la data 2009-07-01 15:52:31De la: wolfy, la data 2009-07-01 12:43:50Am o rugaminte pentru toti cei de aici care ma felicita pentru schimbul de replici taios dintre mine si kathara. Din pacate s-a ajuns la discutarea pe forum a unei probleme private(si asta fiindca am fost provocata), insa eu nu vreau sa vad prelungirea la nesfarsit a acestei dispute. Asa ca va rog, nu mai faceti referire la ea si daca vreti sa discutati in contradictoriu, faceti-o pe baza unor argumente, nu a unor insulte. Multumesc. Parerea mea este ca te duce capul mult, mult mai putin, altfel te abtineai, sincer. Nu uita ca toata chestia asta a fost provocata de tine.Sigur, tu puteai sa spui tot ce stii despre mine. La fel cum si eu puteam sa ma duc pe anumite forumuri sa spun ceea ce stiu despre tine. Si sa pun link-uri aici. Si aici si acolo s-ar fi aflat totul despre noi.Cred ca toata lumea ar fi fost fericita. Oi fi facut eu lucruri mult mai grave ca tine, dar fata de mine, fata de altii, fata de moralitate, nu fata de tine. Asta ti-am reprosat eu: comportamentul fata de mine si ipocrizia, lipsa caracterului in general. Si sincer, give me a break fiindca chiar ma plictisesti.Daca te ajuta cu ceva, du-te si mai minte in legatura cu care dintre noi a rupt relatia asta de fosta prietenie. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 1 Iulie 2009 16:04 |
||
|
Este o diferenta intre a prezenta un caz - asa cum am facut eu si cum nu ai decat sa faci si tu pe toate forumurile pe care doresti - si a o lua pe aratura. Singurul topic pe care l-am deschis pe IXXX a fost unul care urmarea analizarea comportamentuluit tau tocmai pentru ca suntem atat de asemanatoare si incercam sa vad cauzele si efectele pentru a le putea ocoli. In caz ca nu te-ai prins, cam asta se face pe un forum, fiecare are o problema sau nelamuriri si cere sfatul unor necunoscuti. Pentru ca mi se parea asta mult mai logic decat sa le spun prietenilor nostri comuni toate datele (ceea ce nu am facut-o nici in ziua de astazi, de altfel). Intereseant ar fi sa vezi dintr-un numar n de posturi cate vorbesc depre tine si cate despre altceva. Cred ca nici macar 1%/ In fine, nu vreau sa reiau niciun fel de discutie, vad ca esti mai calma, deci sper ca intelegi. Am vorbit cu M, a spus ca nu ar deranja-o sa faca schimbul de carti atunci cand o sa va intalniti. |
||
|
Kathara Postat pe 1 Iulie 2009 16:11 |
||
|
PS - poti sa te duci pe cate forumuri vrei si sa spui ce vrei despre mine, nu ma deranjeaza, atata timp cat nu sunt un membru al forumurilor respective. La comedia e finita! |
||
|
Kathara Postat pe 1 Iulie 2009 16:13 |
||
De la: myeyes, la data 2009-06-30 17:42:59da e chemarea lui Allah !! du-te daca te cheama, fa-ne sa ne fie dor de tine |
||
|
Andia Postat pe 1 Iulie 2009 16:14 |
||
De la: Kathara, la data 2009-07-01 16:11:50Este o diferenta intre a prezenta un caz - asa cum am facut eu si cum nu ai decat sa faci si tu pe toate forumurile pe care doresti - si a o lua pe aratura. Singurul topic pe care l-am deschis pe IXXX a fost unul care urmarea analizarea comportamentuluit tau tocmai pentru ca suntem atat de asemanatoare si incercam sa vad cauzele si efectele pentru a le putea ocoli. In caz ca nu te-ai prins, cam asta se face pe un forum, fiecare are o problema sau nelamuriri si cere sfatul unor necunoscuti. Pentru ca mi se parea asta mult mai logic decat sa le spun prietenilor nostri comuni toate datele (ceea ce nu am facut-o nici in ziua de astazi, de altfel). Intereseant ar fi sa vezi dintr-un numar n de posturi cate vorbesc depre tine si cate despre altceva. Cred ca nici macar 1%/ Chiar incepe sa-mi fie mila de tine. Nu doar din punct de vedere al caracterului, ci si al inteligentei. Topicuri poti sa deschizi cate vrei, oriunde vrei, dar nu despre mine. Despre tine. Avand in vedere ca viata mea intima(la care de la un punct incolo ai avut acces prin spargerea mail-urilor) si viata mea familiala au fost prezentate pe forumuri(pe doua chiar), este normal ca eu "sa o iau pe aratura" in conditiile in care eu nu am facut asta cu viata ta.Si oare cine a luat-o pe aratura: una care sparge mail-uri, care minte in legatura cu cea a citit in mail-uri, care minte in legatura cu propriul comportament fata de persoana a carei viata intima o discuta, sau una care reactioneaza la incalcarea intimitatii ei? Pe forumuri draga mea poti sa ceri sfaturi cate vrei, dar nu despre mine. Cere-le despre tine! E mult mai sigur ca le vei obtine daca intrebi despre tine insati decat despre o persoana care seamana cu tine. E valabil si pentru poze draga mea. Pune-le doar pe ale tale. Cat despre datale discutiei, avand in vedere ca se refera la mine si la viata mea intima expusa marsav pe foumuri, eu aleg daca sa le dau sau nu. Oricum,daca tu nu ai fi vinovata cu nimic nici nu vad cu ce te-ar deranja. Datele la urma urmei au fost folosite pentru arata ca am avut dreptate. Deci... Mda, cartile vor fi date in anumite conditii. Ti-am explicat deja care. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 1 Iulie 2009 16:24 |
||
|
Ok, iar incepi sa deraiezi. Tine cartile and have a good life. |
||
|
Kathara Postat pe 1 Iulie 2009 16:29 |
||
De la: Kathara, la data 2009-07-01 16:13:04PS - poti sa te duci pe cate forumuri vrei si sa spui ce vrei despre mine, nu ma deranjeaza, atata timp cat nu sunt un membru al forumurilor respective. 1.Faptul ca pe tine nu de deranjeaza ceva nu inseamna ca nici pe mine nu ma deranjeaza.Tintesti, tintesti, dar nu prea nimeresti. 2. Prezentarea unui caz, asa cum ai numit-o tu, presupunea mult mai mult de-atat: spargerea unui mail, minciuni in legatura cu continutul unui mesaj(pe care si acum il am, deci punerea lui alaturi de thread-ul pe care l-ai deschis tu si care inca mai exista, m-a asigurat administratorul forumului, va arata cu siguranta o dorinta patologica de a minti in legatura cu un adevar care nu poate fi schimbat), rautate fata de o persoana care se presupune ca la un moment dat ar fi trebuit sa-ti fie prietena cea mai buna, si altele. Dar nu te preocupa tu de maruntisuri din astea, ai grija de inaltele tale principii! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 1 Iulie 2009 16:30 |
||
| Good bye si lectura placuta! | ||
|
Kathara Postat pe 1 Iulie 2009 16:31 |
||
De la: Kathara, la data 2009-07-01 16:29:48Ok, iar incepi sa deraiezi. O da, desigur, cand iti amintesc ce ai facut si cand vreau sa le demonstrez prietenilor comuni ca nu eu am mintit, ci tu, incep sa deraiez. Nu tin neaparat sa le tin. De fapt, daca stau bien sa ma gandesc, chiar deloc. Vreau numai sa ma asigur ca nu o sa ma trezesc dupa aceea cu alta minciuna: "Nu mi-au fost inapoiate cartile!" |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 1 Iulie 2009 16:33 |
||
De la: Kathara, la data 2009-07-01 16:31:40Good bye si lectura placuta! Good-bye si o viata fara incidente! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 1 Iulie 2009 16:36 |
||
| Nu intelegi ca M. o sa iti dea cartile cand va intalniti sa ii dai fotografiile? Oricum, discutia este incheiata din punctul meu de vedere, o sa faci schimbul de carti cu M si cu asta basta, deja e mult prea mult. | ||
|
Kathara Postat pe 1 Iulie 2009 16:37 |
||
De la: wolfy, la data 2009-07-01 16:36:59De la: Kathara, la data 2009-07-01 16:31:40Good bye si lectura placuta! Asijderea! Si o sa iti sune ipocrit, dar toate cele bune! Serios vorbind, pentru persoana care erai inainte. La revedere, D.!
|
||
|
Kathara Postat pe 1 Iulie 2009 16:38 |
||
De la: Kathara, la data 2009-07-01 15:50:28De la: greierash, la data 2009-07-01 01:56:57 pai cum se incheie daca nu m-ai satisfacut? uite iti spun eu: sunt studenta/casnica! vedeta doar in casa mea, nici macar pe scara..ca abia m-am mutat si nu ma cunoaste nimeni.
|
||
|
greierash_is_back Postat pe 1 Iulie 2009 16:40 |
||
|
wolfy & kathy ... imi cer scuze pt mesajul inoportun...desi am avut oarece .... certuri , va rog eu frumos sa nu va expuneti in halul asta, sunteti amandoua destul de inteligente ,sau cel putin asa lasati impresia, si cred ca realizati ca discutia asta nu isi are rostul aici. stiu ca nu ma priveste dar prefer sa raman la parerile mele initiale despre voi 2, discutia asta va umanizeaza prea mult pt gusturile mele proprii si personale.
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 1 Iulie 2009 16:43 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-07-01 16:43:48 De acord.
|
||
|
Kathara Postat pe 1 Iulie 2009 16:46 |
||
De la: Kathara, la data 2009-07-01 16:37:43Nu intelegi ca M. o sa iti dea cartile cand va intalniti sa ii dai fotografiile? Oricum, discutia este incheiata din punctul meu de vedere, o sa faci schimbul de carti cu M si cu asta basta, deja e mult prea mult. 1. Din cate imi amintesc, M nu are sa-mi dea nicio carte. 2.Schimbul de carti il fac cu draga inima, dar in conditiile in care am fost sfatuita sa fac treaba asta. Da, chiar e prea mult, mai ales ca nu intelegi ce ti se spune. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 1 Iulie 2009 16:52 |
||
| Ce conditii? Ai spus ca o accepti pe M ca mediatoare, care-i baiul acum? | ||
|
Kathara Postat pe 1 Iulie 2009 16:54 |
||
De la: Kathara, la data 2009-07-01 16:38:43De la: wolfy, la data 2009-07-01 16:36:59De la: Kathara, la data 2009-07-01 16:31:40Good bye si lectura placuta! Inainte sa-mi spargi tu mail-urile? Si da, imi pare ipocrit.Asa ca te rog, respecta ceea ce tu insati ai spus de cateva ori in cateva mesaje, anume ca schimbul de replici trebuia sa se fi terminat deja. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 1 Iulie 2009 16:54 |
||
De la: Kathara, la data 2009-07-01 16:54:09Ce conditii? Ai spus ca o accepti pe M ca mediatoare, care-i baiul acum? Ce amuzant.... Ti-am lasat in urma cu cateva luni niste mesaje pe messenger. Stai prost cu memoria? In fine, parca spuneai ca termini... |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 1 Iulie 2009 16:56 |
||
| Mi-ai lasat niste mesaje in care spuneai ca M poate face schimbul pentru mine. Habar n-am ce oi mai fi scris mai incolo, deoarece esti pe Ignore. Nu-ti mai convine nici asta sau ce? | ||
|
Kathara Postat pe 1 Iulie 2009 16:59 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-07-01 16:43:48 Mersi pentru sfat. Sunt de acord cu el, insa daca sunt provocata trebuie sa raspund. Si da, de-acord,discutiile despre viata persoanala nu au ce sa caute pe forumuri. Cel putin din punctul meu de vedere. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 1 Iulie 2009 16:59 |
||
De la: Kathara, la data 2009-07-01 16:59:09Mi-ai lasat niste mesaje in care spuneai ca M poate face schimbul pentru mine. Habar n-am ce oi mai fi scris mai incolo, deoarece esti pe Ignore. Nu-ti mai convine nici asta sau ce? Ghinionul tau! O voi informa pe M la momentul potrivit. Acum lasa-ma in pace, sincer m-ai plictisit. Si oricum, te abati de la inaltele tale principii morale according to which daca ai zis ca nu mai scrii in legatura cu un subiect, chiar n-o mai faci. In caz contrar esti slaba! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 1 Iulie 2009 17:02 |
||
| http://4life-romania.blospot.com | ||
|
silviu_m74 Postat pe 1 Iulie 2009 17:06 |
||
De la: Andia, la data 2009-07-01 16:14:07De la: myeyes, la data 2009-06-30 17:42:59da e chemarea lui Allah !! dupa tine!!! |
||
|
myeyes Postat pe 1 Iulie 2009 17:07 |
||
| fetele certati-va in alta parte k ati deviat de la subiect:))) | ||
|
Habibah Postat pe 21 Iulie 2009 00:29 |
||
De la: cleopatra86, la data 2008-01-18 14:00:07cind vezi pe strada o femeie ingrijita,imbracata la 4 ace,cu respectarea gamei cromatice + un val din matase mi se pare de-a dreptul frumos...de ce romanii critica acest mod de imbracaminte?oare este chiar atat de urit sau inspaimantator???????sau pur si simplu hijab-ul sau valul islamic nu intra in categoria moda,sexy sau trendy?????? Nu critica nimeni valul in Romania. Din punctul asta de vedere suntem foarte toleranti si deschisi la minte. In Franta din cate am inteles, e interzis. In State, la fel, au trebuit sa iasa in starada femeile ca sa li se permita sa mearga pe strada cu val. La noi se poate. In legatura cu cele 4 ace, sincer am vazut foarte putine femei elegante si cu val la noi (adica deloc ). In general sunt imbracate naspa, in culori inchise, sunt cam grase, si cu niste fete deprimate. Nu vad nimic trendy flendy in asta...Si batranele noastre poarta batic pe cap, si nu am auzit sa dea nastere la un trend
|
||
|
inamina Postat pe 21 Iulie 2009 10:10 |
||
| Speak for yourself, eu il critic. | ||
|
Kathara Postat pe 21 Iulie 2009 11:16 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| totul despre cresterea in inaltime" | 1 | De la: gyulya_girl20_yahoo_com 2 Februarie 2010 16:49 |
| AJUTATI-MA !!! | 1 | De la: blondaparfum 13 Decembrie 2011 12:51 |
| dureri de masele | 3 | De la: Amnesia 5 Martie 2010 21:08 |
|
|
||
| Oare ne pasã?...sau vorbim doar sã ne umplem timpul?! | 5 | De la: l_diana_c 24 Mai 2009 13:41 |
| la ce ajuta fumatul? | 61 | De la: mimi_ca29 28 Februarie 2011 19:11 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.