Mai multe
De la: Habibah, la data 2009-10-03 23:11:52De la: greierash, la data 2009-10-02 22:51:02buna. am si eu o curiozitate. din ce cunosc, sunt multe femeile care-si schimba religia pt. sotii lor musulmani. dar cati musulmani si-au schimbat credinta pt nevestele lor? nu ma intereseaza sa intru in polemici. vreau un raspuns concret! Cred ca ar fi cu mult mai civilizat sa raspunzi la o intrebare.. fara a adauga si alte comentarii. care nu ti-au fost cerute. Prea putin conteaza specificatia "nu ma refer la toti".... pe care o tot faceti de 100 de pagini. Intrebarea era foarte clara.. "Cati musulmani si-au schimbat religia prin casatorie ...?". Era suficent sa spui.. niciunul sau 1, 2, 3... Si va mirati, ba chiar sunteti socate.. ca s-a ajuns unde s-a ajuns... si v-ati dezbracat de caracter.. |
||
|
rashela Postat pe 3 Octombrie 2009 23:52 |
||
|---|---|---|
De la: rashela, la data 2009-10-03 23:52:52De la: Habibah, la data 2009-10-03 23:11:52De la: greierash, la data 2009-10-02 22:51:02buna. am si eu o curiozitate. din ce cunosc, sunt multe femeile care-si schimba religia pt. sotii lor musulmani. dar cati musulmani si-au schimbat credinta pt nevestele lor? nu ma intereseaza sa intru in polemici. vreau un raspuns concret! Aaa nu e bine k am mai adaugat cateva detalii?pai conteaza daia nu se convertesc muusulmanii pt k nnu au de ce...daca ar fii avut de ce..nu atatea femei si barbati sa convertesc k sa devina musulmani...si nu pt k pe femeie o obliga barbatu sa se converteasca;)...si cunosc fete care nu au prieten si sau convertit pt k asa au vrut si asa au avut parte de linistea sufleteasca;) |
||
|
Habibah Postat pe 4 Octombrie 2009 00:45 |
||
De la: Habibah, la data 2009-10-03 23:11:52De la: greierash, la data 2009-10-02 22:51:02buna. am si eu o curiozitate. din ce cunosc, sunt multe femeile care-si schimba religia pt. sotii lor musulmani. dar cati musulmani si-au schimbat credinta pt nevestele lor? nu ma intereseaza sa intru in polemici. vreau un raspuns concret! nu cred ca in Biblia noastra scrie ca femeia sa nu mearga in fusta in Biserica. Si io cel putin logic o iau , nu neaparat din amintiri, ca la vremea la care s-a scris Biblia, femeile nu purtau pantaloni! aaaa , nu in fusta mini, logic! intr-adevar, ortodocsii sunt religiosi "doar din gura" in marea lor majoritate. de aceea si aleg unii sa-si schimbe religia (si nu neaparat la cea musulmana). ori fortati de imprejurari ori cum spui tu, din libera alegere. nu asta era ideea. ci mi se pare ca pe undeva in capul barbatilor musulmani e un sine qua non: viitoarea nevasta (de alta religie) trebuie sa si-o schimbe in cea musulmana. poate gresesc. poate am prejudecati, preconceptii. dar eu asa am observat. |
||
|
|
||
|
greierash_is_back Postat pe 4 Octombrie 2009 01:06 |
||
De la: Habibah, la data 2009-10-03 23:29:40De la: nefertitiafrodita, la data 2009-10-03 23:25:19Ma, faza e ca tare e bine sa fii musulman in Romania. Acuma serios,tu ai vreun stres aici in Romania,ca de exemplu porti val,sau nu? Maine daca tu,vrei sa iti valul jos,si sa porti fusta mini,nu cred ca cineva ar reactiona. Ia incearca sa faci asta,in Arabia Saudita. Ideea e ca in Romania,fiind o tara mai libertina,poti sa te imbraci si sa faci ce vr. Ia incerca in tarile arabe. De ce nu te gandesti putin-cum ti-ar fi viata in alta tara musulmana. Acuma,serios,cred ca ai vb si tu cu musulmani.Nu cred ca nu ti-au spus,cat de bine e in Romania. Cel putin pt barbati,si dupa aceea pt femei. Come on. Stii am stat si m-am gandit,de ce,cei mai multi care emigreaza dintre arabi,sunt barbatii?????? De ce???????? Pt ca ei au voie.Spune-mi tu ,cate femei araboice,singure,nu maritate,au emigrat. Si sa nu imi spui ca multe,ca stii bine ca e o minciuna.Sti si tu ce drepturi au ele. In fine,fiecare se imbraca cum vr,si imbratiseaza ce religie vr,numai ca sa nu uitam cine am fost odata,sa nu ne mintim pe noi insine.
|
||
|
nefertitiafrodita Postat pe 4 Octombrie 2009 11:11 |
||
|
Si inca o chestie. Nu stiu,sentimetul pe care il simt eu cand vad o femeie ca si tine,este ca ai ales calea usoara. Ai preferat,sa te ascunzi de realitatea vietii ,de greutatile ei. Preferi sa gasesti un barbat,care sa te " protejeze",si sa nu " face the reality". E ok, dintr-un pucnt de vedere. Dar acuma spunemi,dintre o femeie,care lupta si trece peste multe greutati ,si una care prefera,sa aiba o viata simpla,fara stres ,fara nimic greu.,caruia i-ai da calificativul de femeie puternica??????
|
||
|
nefertitiafrodita Postat pe 4 Octombrie 2009 11:20 |
||
De la: myeyes, la data 2009-10-03 19:55:11De la: greierash, la data 2009-10-03 18:53:12De la: myeyes, la data 2009-10-03 18:48:23De la: greierash, la data 2009-10-03 18:43:50care-i rautatea? sau arunci un fitil sa vezi daca mai gasesti sa te certi cu cineva? Si tu trebuie sa fii un pic mai mult proasta sa vii cu formulari dintr-astea grobiene, pt. o doamna ce te consideri! nu ti se pare normal sa te informezi inainte de a deschide ciocu?( si am citit topicul, nu pe tine direct narcisisto!)aaaa, tu probabil nu faci asa si de aceea reactionezi in halul asta de mahalagioaica. si cu asta am terminat orice dialog cu tine! |
||
|
greierash_is_back Postat pe 4 Octombrie 2009 12:38 |
||
De la: greierash, la data 2009-10-04 12:38:13De la: myeyes, la data 2009-10-03 19:55:11De la: greierash, la data 2009-10-03 18:53:12De la: myeyes, la data 2009-10-03 18:48:23De la: greierash, la data 2009-10-03 18:43:50care-i rautatea? sau arunci un fitil sa vezi daca mai gasesti sa te certi cu cineva? sa ma informez despre ce?despre viata reala ??in schimbi tu vb din auzite si din filmulete cu propaganda antiislam..........Te deranjeaza adevarul si nu esti in stare sa il accepti!Esti o persoana slaba, fara personalitate si caracter.........vb cu vreau pt ca nu tin discurs in fata natiunii!Postez pe un forum..........dar pt k nu ai argumente solide te agati de fleacuri.............tipic unei persoane slabe Noi 2 nu avem ce discuta asa e aici ai dreptate! |
||
|
myeyes Postat pe 4 Octombrie 2009 16:09 |
||
pentru fetele crestine din Romania. -sunteti frumoase, in tara sunt baieti frumosi, e pacat sa va inchideti intr-o religie care nu va apartine, prin casatoria cu un "stapan" nu va lasati ademenite de ei, nu aveti ce vedea mai frumos la ei fata de un roman de-al nostru,nu trebuie sa ajungeti intr-o religie cu absurditati in restrictii , dictatoriala , piese de harem si sclavagism !Aveti fetele frumoase, nu le acoperiti cu carpe ca asa vrea Alah ! Alah si Dumnezeu este acelasi lucru ! La noi de ce nu cere asta ? ca e acelasi Dumnezeu >!
|
||
|
Dindirel Postat pe 5 Octombrie 2009 20:23 |
||
De la: Kathara, la data 2009-10-03 18:58:04te inseli amarnic! locuiesc cu toata familia mea (sot, parinti, frate, cumnata si copii aferenti) de 12 ani intr-o tara musulmana din Golf si mancam porc or produse gen mezeluri ori de cate ori dorim acest lucru, cumparate din supermarket sau la anumite restaurante, cumparam alcool cu sau fara licenta din supermarket sau alte locuri specifice, si TOTI avem lanturi cu cruciulite sau medalioane cu Maica Domnului la gat...si chiar la vedere! Nu iau apararea nici unei tabere, dar mi se pare normal sa aduc corecturi unor inadvertente, si asta in conditiile in care niimeni in familia mea nu-i musulman/arab/etcDe la: claudiasimona, la data 2009-10-03 16:36:13De la: rashela, la data 2009-10-02 20:26:28Prin urmare, ca turist... pot sau nu sa vizitez o tara musulmana cu parul in vant.. si in fusta sau rochie?ca turist sau rezident (nu se face nici o diferenta din acest punct de vedere) poti vizita orice tara islamica in afara Arabiei Saudite, Iranului si/sau a Afganistanului unde esti obligata sa te acoperi si nu ai voie sa porti pantaloni (cu exceptia Iranului) ci doar rochii/fuste pana la pamant, bluze cu maneca lunga si capul acoperit. In majoritatea tarilor arabe, iar in ultima perioada chiar si in tarile din Golful Persic se observa o miscare de (e)liberare puternica a femeilor, poti purta absolut orice fel de tinuta doresti, poti face plaja in costum de baie decent (fara tanga si/sau topless) si crede-ma ca atat cat te comporti in limita bunului simt nu are nimeni nimic cu tine |
||
|
claudiasimona Postat pe 6 Octombrie 2009 18:38 |
||
De la: claudiasimona, la data 2009-10-06 18:38:01:De la: Kathara, la data 2009-10-03 18:58:04te inseli amarnic! locuiesc cu toata familia mea (sot, parinti, frate, cumnata si copii aferenti) de 12 ani intr-o tara musulmana din Golf si mancam porc or produse gen mezeluri ori de cate ori dorim acest lucru, cumparate din supermarket sau la anumite restaurante, cumparam alcool cu sau fara licenta din supermarket sau alte locuri specifice, si TOTI avem lanturi cu cruciulite sau medalioane cu Maica Domnului la gat...si chiar la vedere! Nu iau apararea nici unei tabere, dar mi se pare normal sa aduc corecturi unor inadvertente, si asta in conditiile in care niimeni in familia mea nu-i musulman/arab/etcDe la: claudiasimona, la data 2009-10-03 16:36:13De la: rashela, la data 2009-10-02 20:26:28Prin urmare, ca turist... pot sau nu sa vizitez o tara musulmana cu parul in vant.. si in fusta sau rochie?ca turist sau rezident (nu se face nici o diferenta din acest punct de vedere) poti vizita orice tara islamica in afara Arabiei Saudite, Iranului si/sau a Afganistanului unde esti obligata sa te acoperi si nu ai voie sa porti pantaloni (cu exceptia Iranului) ci doar rochii/fuste pana la pamant, bluze cu maneca lunga si capul acoperit. In majoritatea tarilor arabe, iar in ultima perioada chiar si in tarile din Golful Persic se observa o miscare de (e)liberare puternica a femeilor, poti purta absolut orice fel de tinuta doresti, poti face plaja in costum de baie decent (fara tanga si/sau topless) si crede-ma ca atat cat te comporti in limita bunului simt nu are nimeni nimic cu tine sml-love0049: Domnita , matale vorbesti din punctul de vedere al crestinului, normal ca ai dreptate !dar sa vorbeasca o musulmana daca e tot asa !
|
||
|
Dindirel Postat pe 7 Octombrie 2009 13:51 |
||
De la: claudiasimona, la data 2009-10-06 18:38:01De la: Kathara, la data 2009-10-03 18:58:04te inseli amarnic! locuiesc cu toata familia mea (sot, parinti, frate, cumnata si copii aferenti) de 12 ani intr-o tara musulmana din Golf si mancam porc or produse gen mezeluri ori de cate ori dorim acest lucru, cumparate din supermarket sau la anumite restaurante, cumparam alcool cu sau fara licenta din supermarket sau alte locuri specifice, si TOTI avem lanturi cu cruciulite sau medalioane cu Maica Domnului la gat...si chiar la vedere! Nu iau apararea nici unei tabere, dar mi se pare normal sa aduc corecturi unor inadvertente, si asta in conditiile in care niimeni in familia mea nu-i musulman/arab/etcDe la: claudiasimona, la data 2009-10-03 16:36:13De la: rashela, la data 2009-10-02 20:26:28Prin urmare, ca turist... pot sau nu sa vizitez o tara musulmana cu parul in vant.. si in fusta sau rochie?ca turist sau rezident (nu se face nici o diferenta din acest punct de vedere) poti vizita orice tara islamica in afara Arabiei Saudite, Iranului si/sau a Afganistanului unde esti obligata sa te acoperi si nu ai voie sa porti pantaloni (cu exceptia Iranului) ci doar rochii/fuste pana la pamant, bluze cu maneca lunga si capul acoperit. In majoritatea tarilor arabe, iar in ultima perioada chiar si in tarile din Golful Persic se observa o miscare de (e)liberare puternica a femeilor, poti purta absolut orice fel de tinuta doresti, poti face plaja in costum de baie decent (fara tanga si/sau topless) si crede-ma ca atat cat te comporti in limita bunului simt nu are nimeni nimic cu tine In Arabia Saudita? |
||
|
Kathara Postat pe 7 Octombrie 2009 17:10 |
||
De la: dindirel, la data 2009-10-07 13:51:22De la: claudiasimona, la data 2009-10-06 18:38:01:De la: Kathara, la data 2009-10-03 18:58:04te inseli amarnic! locuiesc cu toata familia mea (sot, parinti, frate, cumnata si copii aferenti) de 12 ani intr-o tara musulmana din Golf si mancam porc or produse gen mezeluri ori de cate ori dorim acest lucru, cumparate din supermarket sau la anumite restaurante, cumparam alcool cu sau fara licenta din supermarket sau alte locuri specifice, si TOTI avem lanturi cu cruciulite sau medalioane cu Maica Domnului la gat...si chiar la vedere! Nu iau apararea nici unei tabere, dar mi se pare normal sa aduc corecturi unor inadvertente, si asta in conditiile in care niimeni in familia mea nu-i musulman/arab/etcDe la: claudiasimona, la data 2009-10-03 16:36:13De la: rashela, la data 2009-10-02 20:26:28Prin urmare, ca turist... pot sau nu sa vizitez o tara musulmana cu parul in vant.. si in fusta sau rochie?ca turist sau rezident (nu se face nici o diferenta din acest punct de vedere) poti vizita orice tara islamica in afara Arabiei Saudite, Iranului si/sau a Afganistanului unde esti obligata sa te acoperi si nu ai voie sa porti pantaloni (cu exceptia Iranului) ci doar rochii/fuste pana la pamant, bluze cu maneca lunga si capul acoperit. In majoritatea tarilor arabe, iar in ultima perioada chiar si in tarile din Golful Persic se observa o miscare de (e)liberare puternica a femeilor, poti purta absolut orice fel de tinuta doresti, poti face plaja in costum de baie decent (fara tanga si/sau topless) si crede-ma ca atat cat te comporti in limita bunului simt nu are nimeni nimic cu tine era vb despre turisti! |
||
|
myeyes Postat pe 7 Octombrie 2009 17:14 |
||
De la: dindirel, la data 2009-10-07 13:51:22am raspuns strict unei intrebari referitoare la situatia unui turist, indiferent de religia acestuiaDe la: claudiasimona, la data 2009-10-06 18:38:01sml-love0049: Domnita , matale vorbesti din punctul de vedere al crestinului, normal ca ai dreptate ! dar sa vorbeasca o musulmana daca e tot asa !De la: Kathara, la data 2009-10-03 18:58:04te inseli amarnic! locuiesc cu toata familia mea (sot, parinti, frate, cumnata si copii aferenti) de 12 ani intr-o tara musulmana din Golf si mancam porc or produse gen mezeluri ori de cate ori dorim acest lucru, cumparate din supermarket sau la anumite restaurante, cumparam alcool cu sau fara licenta din supermarket sau alte locuri specifice, si TOTI avem lanturi cu cruciulite sau medalioane cu Maica Domnului la gat...si chiar la vedere! Nu iau apararea nici unei tabere, dar mi se pare normal sa aduc corecturi unor inadvertente, si asta in conditiile in care niimeni in familia mea nu-i musulman/arab/etcDe la: claudiasimona, la data 2009-10-03 16:36:13De la: rashela, la data 2009-10-02 20:26:28Prin urmare, ca turist... pot sau nu sa vizitez o tara musulmana cu parul in vant.. si in fusta sau rochie?ca turist sau rezident (nu se face nici o diferenta din acest punct de vedere) poti vizita orice tara islamica in afara Arabiei Saudite, Iranului si/sau a Afganistanului unde esti obligata sa te acoperi si nu ai voie sa porti pantaloni (cu exceptia Iranului) ci doar rochii/fuste pana la pamant, bluze cu maneca lunga si capul acoperit. In majoritatea tarilor arabe, iar in ultima perioada chiar si in tarile din Golful Persic se observa o miscare de (e)liberare puternica a femeilor, poti purta absolut orice fel de tinuta doresti, poti face plaja in costum de baie decent (fara tanga si/sau topless) si crede-ma ca atat cat te comporti in limita bunului simt nu are nimeni nimic cu tine |
||
|
claudiasimona Postat pe 8 Octombrie 2009 22:30 |
||
De la: Kathara, la data 2009-10-07 17:10:53NU! Si am specificat exact mai sus ca Arabia Saudita alaturi de alte cateva tari nu fac parte din aceasta axaDe la: claudiasimona, la data 2009-10-06 18:38:01De la: Kathara, la data 2009-10-03 18:58:04te inseli amarnic! locuiesc cu toata familia mea (sot, parinti, frate, cumnata si copii aferenti) de 12 ani intr-o tara musulmana din Golf si mancam porc or produse gen mezeluri ori de cate ori dorim acest lucru, cumparate din supermarket sau la anumite restaurante, cumparam alcool cu sau fara licenta din supermarket sau alte locuri specifice, si TOTI avem lanturi cu cruciulite sau medalioane cu Maica Domnului la gat...si chiar la vedere! Nu iau apararea nici unei tabere, dar mi se pare normal sa aduc corecturi unor inadvertente, si asta in conditiile in care niimeni in familia mea nu-i musulman/arab/etcDe la: claudiasimona, la data 2009-10-03 16:36:13De la: rashela, la data 2009-10-02 20:26:28Prin urmare, ca turist... pot sau nu sa vizitez o tara musulmana cu parul in vant.. si in fusta sau rochie?ca turist sau rezident (nu se face nici o diferenta din acest punct de vedere) poti vizita orice tara islamica in afara Arabiei Saudite, Iranului si/sau a Afganistanului unde esti obligata sa te acoperi si nu ai voie sa porti pantaloni (cu exceptia Iranului) ci doar rochii/fuste pana la pamant, bluze cu maneca lunga si capul acoperit. In majoritatea tarilor arabe, iar in ultima perioada chiar si in tarile din Golful Persic se observa o miscare de (e)liberare puternica a femeilor, poti purta absolut orice fel de tinuta doresti, poti face plaja in costum de baie decent (fara tanga si/sau topless) si crede-ma ca atat cat te comporti in limita bunului simt nu are nimeni nimic cu tine |
||
|
claudiasimona Postat pe 8 Octombrie 2009 22:33 |
||
In tarile musulmane , cu exceptia Turciei , inca se mai practica haremul si sclavagismul !
|
||
|
Dindirel Postat pe 9 Octombrie 2009 19:42 |
||
ce ma amuza este ca sclavagismul este in floare in RO dar nimeni nu-si da seama, sau poate nu vor sa vada? Am plecat din vacanta de vara cu o greata cumplita vazand cat de bine sunt tratati angajatii romani de catre conationalii lor, parca chiar mai "bine" decat ahngajatorii straini! Sau te refereai la sclavagismul femeii in fata sotului? Pai sa vedem, daca ne luam dupa stirile de la ora 5, cred ca paritatea este de 50%-50%...acum depinde de cine are nuschii mai mari/tari!
|
||
|
claudiasimona Postat pe 11 Octombrie 2009 10:26 |
||
De la: claudiasimona, la data 2009-10-11 10:26:34ce ma amuza este ca sclavagismul este in floare in RO dar nimeni nu-si da seama, sau poate nu vor sa vada? Prin tarile arabe,musulmane ,[ nu Turcia ] daca o nevasta poate si din harem sa fie,nu mai e pe placul sotului [ adica stapanul ], el are dreptul sa o vanda altei persoane,familii, pe viata indiferent de vointa ei ! Am ruda in situatia asta, nici Basescu nu poate face nimic, a mai ramas la Haga, dar acolo trebuiesc bani!
|
||
|
Dindirel Postat pe 11 Octombrie 2009 10:49 |
||
De la: Habibah, la data 2009-10-01 23:53:03 |
||
|
valitaxx Postat pe 24 Octombrie 2009 23:29 |
||
De la: valitaxx, la data 2009-10-24 23:29:09De la: Habibah, la data 2009-10-01 23:53:03 |
||
|
Dindirel Postat pe 25 Octombrie 2009 17:53 |
||
Doamne mare-i gradina lui Dumnezeu si multi nu au ce cauta in ea!!!!!
|
||
|
jadore_dior Postat pe 26 Octombrie 2009 09:27 |
||
| Adevarat! | ||
|
myeyes Postat pe 26 Octombrie 2009 22:33 |
||
maiculita,mama!!inca se dezbate acest subiect?va pup pe toti...
|
||
|
roscatika23 Postat pe 29 Octombrie 2009 14:38 |
||
De la: roscatika23, la data 2009-10-29 14:38:40 Se mai dezbate , daca nu s-a ajuns la nicio concluzie !
|
||
|
Dindirel Postat pe 29 Octombrie 2009 18:14 |
||
Si nu se va ajunge niciodata ......
|
||
|
sun_shine Postat pe 30 Octombrie 2009 18:45 |
||
| ca sa se ajunga la o concluzie amiabila ar trebui sa invatam cu totii LECTIA TOLERANTEI la care in general romanii sunt repetenti | ||
|
claudiasimona Postat pe 30 Octombrie 2009 19:32 |
||
De la: claudiasimona, la data 2009-10-30 19:32:41ca sa se ajunga la o concluzie amiabila ar trebui sa invatam cu totii LECTIA TOLERANTEI la care in general romanii sunt repetenti Ba suntem prea toleranti, de-aia ni s-au suit toti tiganii in cap! |
||
|
Kathara Postat pe 30 Octombrie 2009 20:44 |
||
De la: Kathara, la data 2009-10-30 20:44:59De la: claudiasimona, la data 2009-10-30 19:32:41ca sa se ajunga la o concluzie amiabila ar trebui sa invatam cu totii LECTIA TOLERANTEI la care in general romanii sunt repetenti vb din experientza?
|
||
|
myeyes Postat pe 31 Octombrie 2009 12:15 |
||
Evident. N-ai vazut ce-ti luasesi nasul la purtare? La' ca te-au rezolvat fetele, tac pac! Gata, end of transmission, te las sa te intorci la cioara. |
||
|
Kathara Postat pe 31 Octombrie 2009 13:12 |
||
De la: Kathara, la data 2009-10-31 13:12:35Evident. N-ai vazut ce-ti luasesi nasul la purtare? aaa care fete?? aia mica si increzuta care a fost luata la misto in toate modurile posibile?? ca de alta nu imi amintesc... iar ai inceput sa ne spui ce visezi noaptea |
||
|
myeyes Postat pe 31 Octombrie 2009 17:30 |
||
De la: myeyes, la data 2009-10-31 17:30:50De la: Kathara, la data 2009-10-31 13:12:35Evident. N-ai vazut ce-ti luasesi nasul la purtare? vaaaaai, cateluso....ce dor mi-a fost de tine....
|
||
|
greierash_is_back Postat pe 31 Octombrie 2009 17:36 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cine nu are somn? | 29 | De la: miss_darine 4 August 2010 22:33 |
| vreu si eu sa cunosc o fata | 73 | De la: yrtdssdd 16 Aprilie 2009 16:30 |
| rochie de seara pentru bal | 5 | De la: kudika032667 12 Iunie 2009 10:36 |
|
|
||
| hi | 4 | De la: Barbie30_ 13 Aprilie 2011 03:14 |
| Cum iti poti da seama? | 12 | De la: kudika344657 28 Decembrie 2010 08:21 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.