Mai multe
De la: www_, la data 2009-09-30 22:09:53e doar concluzia ta Poti sa traiesti, dar ca sclava !! Asa traieste o sotie cu musulmanul ei !
|
||
|
Dindirel Postat pe 1 Octombrie 2009 23:08 |
||
|---|---|---|
De la: Habibah, la data 2009-10-01 20:57:11Hmmm...Observ ca si acum va mai certatzi...nu am nimic cu nici`o religie anume...insa luati lucrurile logic...atata timp cat nu va convin Musulmanii nu trebuie sa jigniti religia...si inca un lucru foarte important...in Biblie spune ca nu ai voie sa te rogi la chipuri cioplite....Icoanele ce sunt?sunt facute cumva de Dumnezeu?...nu tot de om sunt facute...si normal nici ortodoxi nu ai voie sa manance carnea de porc...in Biblie scrie NU manca din animale care nu rumega si are copita despicata...Porcul este unul din aceste animale...Nu bea alcool GUSTA doar...nu cum am vazut de multe ori la Pasti cum vine lumea beata sa ia Lumina;)...si inca un lucru...Normal si femeile Ortodoxe trebuie sa poarte Hijab (Val) pe cap...dar am observat ca doar batranele poarta si intra doar in Biserica cu capul acoperit...pt k zic k numai acolo este Casa Domnului...De ce?cand iesi din Biserica nu te mai vede Dumnezeu?...Fecioara Maria ati vazut`o in Icoane vreodata fara Hijab (Val)?...In Biblie mai scrie ca nu ai voie sa te machezi nu ai voie sa te vopsesti etc...Si inca un lucru...Bibila a mai fost rescrisa pe cand Coranul nu;): sml-confused0006: Vezi ca faci confuzii;Nimeni nu jigneste religia islamica,si nimeni nu se roaga la chipuri cioplite ! Alah si Dumnezeu este aclelasi, aici nu e vorba de zei !Aici se pune problema despre forma tiranica, dura in care traieste si trebuie sa o respecte sotia de musulman ! Da , in afara de Turcia, la ei este obligatoriu, voalul! Icoana nu este chip cioplit, ca nu la ea se roaga crestinii, ci prin ea se roaga la Domnul, ai auzit vre-un crestin spunand " te rog icoana sa ..... "? iar in legatura cu carnea de porc si alcoolul, Biblia se refera la altceva, nu ca nu ai voie sa consumi , iar la Fecioara Maria, valul acela era vesmant israelian si nu voal musulman !
|
||
|
Dindirel Postat pe 1 Octombrie 2009 23:26 |
||
| Eu vad zi de zi albanezi , iar femeile lor le urmeaza cu cate un copil in spinare si unul de mana , acoperite pana in varful nasului ... precum un catel isi urmeaza stapanul . Nu mi-ar placea stilul lor de viata . Desi nu stiu cum e la ei in casa , dar imi pot imagina . Am vazut din Clona putin si acolo de exemplu , stilul de viata din Maroc nu pare atat de groaznic pentru o femeie . E chiar respectata . Doar ca nu mi-ar placea sa fiu atat de protejata . Pentru ca banuiesc de aceea isi acopera corpul si chipul , ca sa nu devina tentatie altui barbat . Ma rog , nu stiu prea multe despre ei , dar sunt incantata ca nu traiesc in pielea lor . Cu religiile , nu am nici o treaba . Nu sunt rasista si nici impotriva altor credinte . Fiecare cu ale lor . | ||
|
|
||
|
danylor29 Postat pe 1 Octombrie 2009 23:48 |
||
De la: dindirel, la data 2009-10-01 23:26:59De la: Habibah, la data 2009-10-01 20:57:11Hmmm...Observ ca si acum va mai certatzi...nu am nimic cu nici`o religie anume...insa luati lucrurile logic...atata timp cat nu va convin Musulmanii nu trebuie sa jigniti religia...si inca un lucru foarte important...in Biblie spune ca nu ai voie sa te rogi la chipuri cioplite....Icoanele ce sunt?sunt facute cumva de Dumnezeu?...nu tot de om sunt facute...si normal nici ortodoxi nu ai voie sa manance carnea de porc...in Biblie scrie NU manca din animale care nu rumega si are copita despicata...Porcul este unul din aceste animale...Nu bea alcool GUSTA doar...nu cum am vazut de multe ori la Pasti cum vine lumea beata sa ia Lumina;)...si inca un lucru...Normal si femeile Ortodoxe trebuie sa poarte Hijab (Val) pe cap...dar am observat ca doar batranele poarta si intra doar in Biserica cu capul acoperit...pt k zic k numai acolo este Casa Domnului...De ce?cand iesi din Biserica nu te mai vede Dumnezeu?...Fecioara Maria ati vazut`o in Icoane vreodata fara Hijab (Val)?...In Biblie mai scrie ca nu ai voie sa te machezi nu ai voie sa te vopsesti etc...Si inca un lucru...Bibila a mai fost rescrisa pe cand Coranul nu;): Voal Islamic (Hijab) sau Vesmant Israelian tot cap acoeprit este...in religia crestina de cele mai multe ori se preamareste numele lui Isus ajungand la denumirea Domnul Nostru Isus Hristos....ajung a se confunda lucrurile si se uita ca defapt singurul la care ar trebuii sa se roage este Dumnezeu...si in legatura cu carnea de porc ia Biblia si citeste...si ai sa vezi ca nu ai voie sa mananci carne de porc...si alcol doar sa gusti;) |
||
|
Habibah Postat pe 1 Octombrie 2009 23:53 |
||
De la: Habibah, la data 2009-10-01 21:07:55:De la: inamina, la data 2009-07-22 16:57:59De la: salimgandapur, la data 2009-07-22 16:39:21De la: Kathara, la data 2009-07-22 10:19:11De la: salimgandapur, la data 2009-07-22 07:41:30De la: inamina, la data 2009-07-21 14:48:29De la: Kathara, la data 2009-07-21 11:16:46Speak for yourself, eu il critic. sml-confused0006: Se pare ca esti Romanca, si nu stiu prin ce metoda ai ajuns musulmana, fara sa cunosti crestinismul ! eu zic ca decat sa vorbesti de crestinism asa aberatii, mai bine mai documenteaza-te despre religile crestinie!
|
||
|
Dindirel Postat pe 2 Octombrie 2009 00:02 |
||
cand ma uit ce aberatii puteti scrie, si aici ma refer la ambele tabere, ma tavalesc de ras vazand atata indoctrinare (chipurile) de partea unora si atata ignoranta (ca sa nu spun prostie) de partea altora, dar imi demonstrati inca o data ca sunteti gata sa incepeti o noua cruciada!
|
||
|
claudiasimona Postat pe 2 Octombrie 2009 17:29 |
||
De la: claudiasimona, la data 2009-10-02 17:29:56cand ma uit ce aberatii puteti scrie, si aici ma refer la ambele tabere, ma tavalesc de ras vazand atata indoctrinare (chipurile) de partea unora si atata ignoranta (ca sa nu spun prostie) de partea altora, dar imi demonstrati inca o data ca sunteti gata sa incepeti o noua cruciada! o parere pertinenta despre nimic.
|
||
|
Kathara Postat pe 2 Octombrie 2009 17:43 |
||
|
VALUL In cele din urma vom arunca in discutie ceea ce pentru occidentali reprezinta un mare simbol de opresiune si inrobire a femeilor: valul sau acoperamentul pentru cap. Este adevarat ca el nu exista in tarditia iudeo-crestina? Sa descoperim ce este correct. Conform cu Dr.rabin Menachem M.Brayer (ptofesor de literature biblica la universitatea Yeshiva in cart ea sa “Femeii evreica in literature rabinica”, era obiceul ca femeile evreice sa mearga in locurile publice cu capul acoperit desi uneori isi acopereau fata lasand liber doar un ochi. El citeaza cativa faimosi vechi rabini care au spus:”nu este placut pentru ficele Israel sa iasa afara cu capul descoperit” si “blestemat este barbatul care lasa sa se vada parul sotiei sale …o femeie al carei par este expus pentru propia impodobire adduce saracie” Dreptul rabbinic interzice recitarea rugaciunilor si a binecuvantarilor in prezenta unei femei casatorite care are capul descoperit, deoarece parul neacoperit al unei femei este considerat “goliciune” Dr.Brayer de asemenea mentioneaza ca “inca din perioada tanaitica se considera lipsa de modestie refuzul femei evreice de a-si acoperi parul. Cand capul era descoperit ea putea fi amendata cu 500 de zuzim pentru aceasta ofensa”. Dr.Brayer explica ca “valul femei nu a fost considerat intodeauna un semn de modestie. Uneori valul a simbolizat un anumit statut mai degraba luxul decat modestie. De asemenea valul a personificat demnitatea si superioritatea femei nobile, a reprezentat femeia inaccesibila, a sanctificat posesia sotului. Valul simboliza respectful de sine si statutul social. Femeile din claseele de jos purtau adesea val pentru a crea impresia unui rang inalt. De fapt valul a fost un semn de noblete si din acest motiv prostituatelor nu le era permis sa isi acopera parul in vechea societatea evreiasca. Oricum prostituatele purtau un batic special cu scopul de a avea un aspect respectabil. Femeile evreice din Europa au continuat sa poarte val pana in secolul 19 cand viata lor a fost influentata de secularism. Presiunile externe al vietii Europene din secolul 19 le-au fortat pe multe dintre femei sa renunte la val. Cteva evreice au gasit un alt mijloc convenabil de a se acoperi in locul valului traditional au folosit in acest scop peruca. Azi multe femei evreice religioase nu isi acopere capul decat in sinagoga. Cateva dintre ele asemenea celor din secta hasidica, folosesc inca peruca. Ce putem spune despre traitiile crestine? Este bine cunoscut faptul ca maicile aveau capul acoperit de sute de ani, dar asta nu e tot. Sf.Paul in noul testament face o declaratie interesanta despre val. 3.Dar voiesc ca voi sa stiti ca Hristos este capul oricarei barbat, iar capul femei este barbatul, iar capul lui Hristos este Dumnezeu. 4.Orice barbat care se roaga sau pooroceste, avand capul acoperit, necinsteste capul sau. 5.Iar orice femeie care se roaga sau pooroceste cu capul neacoperit, isi necinsteste capul;caci tot una este ca si cum ar fi rasa 6.Caci barbatul nu este din femeie, ci femeie este din barbat. 7.Caci barbatul nu trebuie sa-si acopere capul, fiind chip sis lava a lui Dumnezeu, iar femeia este slava barbatului. 8.Caci daca o femeie nu-si pune val pe cap, atunci sa se si tunda. Iar daca este lucru de rusine pentru femeia ca sa se tunda ori sa se rada, sa-si pune val. 9.Si pentru ca n-a fost zidit barbatul pentru femeie, ci femeie pentru barbat. 10.De aceea si femeie este datoare sa aiba (semn de) supunere asupra capului ei, pentru ingeri. 11.Totusi, nici femeia fara barbat, nici barbat fara femeie, in Domnul. 12.Caci precum femeie este din barbat, asa si barbat este prin femeie si toate sunt de la Dumnezeu. 13.Judecati in voi insiva: Este oare, cuviincios ca o femeie sa se roage lui Dumnezeu cu capul descoperit? (prima epistola catre Corintieni 11:3-13) Sf.Paul explica faptul ca valul este semn al autoritatii barbatului care este chip sis lava a lui Dumnezeu, iar femeia a fost create de barbat pentru barbat. Sf.Tertulian in faimosul sau tratat “vvalul fecioarelor” a scris: “tanara femeie poarta valul cand iesi; pe strada, ar trebui s ail porti si in biserica, ar trebui s ail porti cand esti intre straini , poarta-l si in mijlocul fratior tai…” Printre legile canonice ale bisericii catolice din ziua de azi exista o lege prin care se stipuleaza ca femeile trebuie sa isi acopere capul in biserci. Unele secte crestine precum Amish si mennonitii de exemplu considera valul obligatoriu si in present. Liderii bisericii spun despre val : “capul acoperit este simbolul supunerii femei in fata barbatului si a lui Dumnezeu. Afirmatia lor este identical cu a Sf.Paul in noul testament. Este clar si deasupra oricaror evidente ca nu islamul a inventat acoperirea capului, ci a sustinut-o. Coranul indeamna pe credinciosi barbate si femei sa-si acopere gatul si pieptul: “ si spune-le dreptcredincioaselor sa-si plece privirile lor si sa-si pazeasca rusinea lor !...Si spune dreptcredincioaselor sa-si plece privirile lor sis a-si pazeasca rusinea lor, sa-nu arate gateile lor afara de ceea ce este pe dinafara sis a-si coboare privirea valurile peste piepturile lor! Si sa u-si arate frumusetea lor decat inaintea sotilor sau aa parintilor lor, sau a parintilor sotilor lor, a fiilor lor, sau a fiilor sotilor lor, sau a fratilor lor sau a fiilor fratilor lor sau a fiilor surorilor lor sau a femeilor sau a acelor care le stapanesc mainile lor drepte (An-Nur:30-31) Coranul afirma clar ca valul este essential pentru sobrietate, dar de ce este sobrietatea importanta? Coranul este si mai précis: “ O, profetule spune-le sotiilor tale si copilelor tale si femeilor dreptacredinciosilor sa se sa se inveleasca in jilbaburile lor, caci astfel va si ma lesne sa fie recunoscute sis a nu li se pricinuiasca necazuri! Allah este iertator si indurator!” (Al-Ahzab:59) Aceasta este punctual de vedere integral, sobrietate prescrisa pentru a le proteja pe femei doar de molestare, sobrietatea inseamna protectie. Valul Islamic spre deosebire de valul din traditie crestina nu este semn al auttoritatii barbatului asupra femei nici semn al subjugarii femei catre barbat. Valul Islamic spre valul din traditie iudaica nu este semn de lux si distincite intre femei nobile casatorite. |
||
|
Aphrodite Postat pe 2 Octombrie 2009 19:08 |
||
Una din diferentele principale dintre crestini si musulmani este faptul ca primii sunt liberi, au dreptul de a alege.
|
||
|
helenes Postat pe 2 Octombrie 2009 19:16 |
||
De la: claudiasimona, la data 2009-10-02 17:29:56cand ma uit ce aberatii puteti scrie, si aici ma refer la ambele tabere, ma tavalesc de ras vazand atata indoctrinare (chipurile) de partea unora si atata ignoranta (ca sa nu spun prostie) de partea altora, dar imi demonstrati inca o data ca sunteti gata sa incepeti o noua cruciada!: sml-confused0006: Si care sunt cei cu indoctrinarea si care sunt cei cu ignoranta ? Cruciada a fost inceputa de crestini !
|
||
|
Dindirel Postat pe 2 Octombrie 2009 20:06 |
||
| Ambele tabere, draga mea. | ||
|
kudika023770 Postat pe 2 Octombrie 2009 20:10 |
||
| Acum ce vrei?Cei de la Academie scriu pe un alt forum. | ||
|
kudika023770 Postat pe 2 Octombrie 2009 20:11 |
||
|
,,Aceasta este punctual de vedere integral, sobrietate prescrisa pentru a le proteja pe femei doar de molestare, sobrietatea inseamna protectie. Valul Islamic spre deosebire de valul din traditie crestina nu este semn al auttoritatii barbatului asupra femei nici semn al subjugarii femei catre barbat. Valul Islamic spre valul din traditie iudaica nu este semn de lux si distincite intre femei nobile casatorite". Da? Atunci de ce te omoara cu pietre daca nu-l porti? Si daca refuz sa fiu protejata, care-i baiul? |
||
|
Kathara Postat pe 2 Octombrie 2009 20:17 |
||
|
Prin urmare, ca turist... pot sau nu sa vizitez o tara musulmana cu parul in vant.. si in fusta sau rochie? Daca DA, atunci n-am nimic cu nimeni. Daca NU.. atunic nu dau doi bani pe vorbele si "drepturile" de care tot vorbiti aici de atata amar de vreme. So? DA sau NU? |
||
|
rashela Postat pe 2 Octombrie 2009 20:26 |
||
De la: Kathara, la data 2009-10-02 20:17:49,,Aceasta este punctual de vedere integral, sobrietate prescrisa pentru a le proteja pe femei doar de molestare, sobrietatea inseamna protectie. Valul Islamic spre deosebire de valul din traditie crestina nu este semn al auttoritatii barbatului asupra femei nici semn al subjugarii femei catre barbat. Valul Islamic spre valul din traditie iudaica nu este semn de lux si distincite intre femei nobile casatorite". Allah!!Deci ma uimesti...cine te omoara daca nu porti Hijab (Val)?...off mai bine numai vbiti...deci si voi ar trebuii sa va acoperiti capul...numai ca nu ascultati religia;) |
||
|
Habibah Postat pe 2 Octombrie 2009 22:22 |
||
| buna. am si eu o curiozitate. din ce cunosc, sunt multe femeile care-si schimba religia pt. sotii lor musulmani. dar cati musulmani si-au schimbat credinta pt nevestele lor? nu ma intereseaza sa intru in polemici. vreau un raspuns concret! | ||
|
greierash_is_back Postat pe 2 Octombrie 2009 22:51 |
||
De la: greierash, la data 2009-10-02 22:51:02buna. am si eu o curiozitate. din ce cunosc, sunt multe femeile care-si schimba religia pt. sotii lor musulmani. dar cati musulmani si-au schimbat credinta pt nevestele lor? nu ma intereseaza sa intru in polemici. vreau un raspuns concret! Ai sa ramai surprinsa cand vei constata un fapt: la intrebari SIMPLE, CONCRETE, unde se poate raspunde cu DA sau NU.. va fi tacere! daca insa, vei intra in polemica..si eventual vei injura o parte sau alta.. se vor scrie inca 100 de pagini. |
||
|
rashela Postat pe 2 Octombrie 2009 22:59 |
||
hm......trist...
|
||
|
greierash_is_back Postat pe 2 Octombrie 2009 23:24 |
||
De la: rashela, la data 2009-10-02 20:26:28Prin urmare, ca turist... pot sau nu sa vizitez o tara musulmana cu parul in vant.. si in fusta sau rochie?ca turist sau rezident (nu se face nici o diferenta din acest punct de vedere) poti vizita orice tara islamica in afara Arabiei Saudite, Iranului si/sau a Afganistanului unde esti obligata sa te acoperi si nu ai voie sa porti pantaloni (cu exceptia Iranului) ci doar rochii/fuste pana la pamant, bluze cu maneca lunga si capul acoperit. In majoritatea tarilor arabe, iar in ultima perioada chiar si in tarile din Golful Persic se observa o miscare de (e)liberare puternica a femeilor, poti purta absolut orice fel de tinuta doresti, poti face plaja in costum de baie decent (fara tanga si/sau topless) si crede-ma ca atat cat te comporti in limita bunului simt nu are nimeni nimic cu tine |
||
|
claudiasimona Postat pe 3 Octombrie 2009 16:36 |
||
De la: greierash, la data 2009-10-02 22:51:02buna. am si eu o curiozitate. din ce cunosc, sunt multe femeile care-si schimba religia pt. sotii lor musulmani. dar cati musulmani si-au schimbat credinta pt nevestele lor? nu ma intereseaza sa intru in polemici. vreau un raspuns concret! eu cunosc 3 cazuri,unul dintre ele a fost aratat si la televizor in aceste zile:) |
||
|
myeyes Postat pe 3 Octombrie 2009 18:38 |
||
| aha...doar 3 cazuri... | ||
|
greierash_is_back Postat pe 3 Octombrie 2009 18:40 |
||
De la: greierash, la data 2009-10-03 18:40:18aha...doar 3 cazuri... Atat cunosc eu, sunt sigura ca sunt mai multe. Dar e un inceput:) Cata rautate! |
||
|
myeyes Postat pe 3 Octombrie 2009 18:42 |
||
| care-i rautatea? sau arunci un fitil sa vezi daca mai gasesti sa te certi cu cineva? | ||
|
greierash_is_back Postat pe 3 Octombrie 2009 18:43 |
||
De la: greierash, la data 2009-10-03 18:43:50care-i rautatea? sau arunci un fitil sa vezi daca mai gasesti sa te certi cu cineva? esti rautacioasa si neincrezatoare si asta se vede dupa cum postezi! Tine minte un lucru : eu nu ma cert cu nimeni doar raspund atacurilor! Nu ai habar de ce se discuta aici si care sunt motivele pt care noi ne ''certam''........dar in schimb si tu iti dai aere de superioritate..........nu te agita, nu ai de ce! |
||
|
myeyes Postat pe 3 Octombrie 2009 18:48 |
||
De la: myeyes, la data 2009-10-03 18:48:23De la: greierash, la data 2009-10-03 18:43:50care-i rautatea? sau arunci un fitil sa vezi daca mai gasesti sa te certi cu cineva? ba da stiu....am citit topicul aproape integral, adica nu de la inceput! ci exact paginile de unde tu esti antipatica pt. ca cineva nu apreciaza religia asta in legatura cu statutul femeii. tine tu minte un lucru elementar: nu toata lumea trebuie sa gandeasca asa si nu e obligata sa-ti dea dreptate daca nu ai! |
||
|
greierash_is_back Postat pe 3 Octombrie 2009 18:53 |
||
De la: claudiasimona, la data 2009-10-03 16:36:13De la: rashela, la data 2009-10-02 20:26:28Prin urmare, ca turist... pot sau nu sa vizitez o tara musulmana cu parul in vant.. si in fusta sau rochie?ca turist sau rezident (nu se face nici o diferenta din acest punct de vedere) poti vizita orice tara islamica in afara Arabiei Saudite, Iranului si/sau a Afganistanului unde esti obligata sa te acoperi si nu ai voie sa porti pantaloni (cu exceptia Iranului) ci doar rochii/fuste pana la pamant, bluze cu maneca lunga si capul acoperit. In majoritatea tarilor arabe, iar in ultima perioada chiar si in tarile din Golful Persic se observa o miscare de (e)liberare puternica a femeilor, poti purta absolut orice fel de tinuta doresti, poti face plaja in costum de baie decent (fara tanga si/sau topless) si crede-ma ca atat cat te comporti in limita bunului simt nu are nimeni nimic cu tine Ai uitat sa precizezi ca nu au voie sa manance carne de porc sau sa poarte cruci. |
||
|
Kathara Postat pe 3 Octombrie 2009 18:58 |
||
De la: greierash, la data 2009-10-03 18:53:12De la: myeyes, la data 2009-10-03 18:48:23De la: greierash, la data 2009-10-03 18:43:50care-i rautatea? sau arunci un fitil sa vezi daca mai gasesti sa te certi cu cineva? tre' sa fii un pic deviata sa imi citesti sutele de comentarii ca sa tragi tu concluzia ca sunt antipatica!Zi tu cu ce nu am dreptate?Ce ti se pare atat de antipatic ca: Dumnezeu este numai unul, nu poti eticheta un om doar dupa ce religie are sau faptul ca educatia, mentalitatea, caracterul joaca un rol important?? De ce suntem numite hamesite, prostitoate si taranci ca am ales sa traim alaturi de un arab sau turc?De ce suntem tratate cu inferioritate de niste ipocrite si frustrate?E loc sub soare pt toata lumea sa stii..........atata rautate nu mi-a fost dat sa vad pana aici..........nu aveti loc pe strada de noi?care e problema voastra??ti-am dat in cap? ti-am furat ceva? |
||
|
myeyes Postat pe 3 Octombrie 2009 19:55 |
||
De la: greierash, la data 2009-10-02 22:51:02buna. am si eu o curiozitate. din ce cunosc, sunt multe femeile care-si schimba religia pt. sotii lor musulmani. dar cati musulmani si-au schimbat credinta pt nevestele lor? nu ma intereseaza sa intru in polemici. vreau un raspuns concret! Intr`adevar nu sunt foarte multe cazuri...deoarece noi musulmanii suntem foarte religiosi...pe cand iti dau un exemplu ortodoxii nu sunt foarte...nu vb de toti asta sa fie clar...o sa urmeze intrebare de ce?...uita`te cu o pagina sau 2 mai jos...ca am spus ce scrie in Biblie...si bineinteles k am fost atacata...si mi`au raspuns foarte urat...si ba chiar mau contrazis k nu este asa...;)...si o fata chiar a spus : "ce are dak ma duc in fust in Biserica":)))...aici te las pe tine sa iti dai parerea...:-j |
||
|
Habibah Postat pe 3 Octombrie 2009 23:11 |
||
|
Ma, faza e ca tare e bine sa fii musulman in Romania. Ia sa traiasca prin tarile arabe,sa vezi cum ar avea chiocul mic,si ar da din codita. Ce bine e in Romania,nimeni nu iti are baiu'.
|
||
|
nefertitiafrodita Postat pe 3 Octombrie 2009 23:25 |
||
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-10-03 23:25:19Ma, faza e ca tare e bine sa fii musulman in Romania. De ce spui asta? |
||
|
Habibah Postat pe 3 Octombrie 2009 23:29 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| nu e vremea costumelor de baie, dar.... | 14 | De la: greenie 16 Ianuarie 2009 13:31 |
| Hai sa dam si noi mesaje! | 9 | De la: Cassey 3 Ianuarie 2009 18:14 |
| CEA MAI SIMPLA METODA DE FACUT BANI | 4 | De la: bogdan76 7 August 2010 21:29 |
|
|
||
| TOPICUL NIMANUI | 43 | De la: devyl_is_crying 25 Aprilie 2009 13:02 |
| Cadouri de Craciun | 8 | De la: Cristina_sweet16 16 Decembrie 2009 12:42 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.